Racist en seksist Sylvana zoekt bestuursleden, mannen en blanken kunnen beter niet reageren: ‘Diversiteit!’

vlcsnap-2019-01-07-17h38m05s383
Foto: Sylvana onderuit op de bank met haar telefoon. Bron: Screenshot EO.

Sylvana Simons is op zoek naar nieuwe bestuursleden voor haar partij BIJ1, aangezien er in de partij twee functies zijn vrijgekomen. Twee groepen hoeven echter niet de illusie te koesteren dat zij veel kans maken op de vrijwilligersfuncties die Sylvana’s partij momenteel heeft open staan: mannen en ‘witten’ genieten geen voorkeur, zo beschrijft de partij duidelijk op hun website.

Vanochtend maakte BIJ1, de beweging van Sylvana Simons, duidelijk dat ze nieuwe mensen zoeken voor in het partijbestuur. Men zoekt een ‘partijsecretaris’ en een penningmeester om het bestuur weer compleet te maken, en geïnteresseerden hebben nog tot 10 mei om zich kandidaat te stellen. BIJ1 stelt echter wel eisen aan de invulling van de posities: ben je man, of is je huidskleur ‘wit’? Dan kan je de functie praktisch wel vergeten. Ook al ben je nog zo geschikt, BIJ1 houdt je dan buiten de deur omdat ze zichzelf een allochtonen- en vrouwenquotum hebben opgelegd:

“We willen graag dat het bestuur representatief is voor de groepen waar wij voor staan. Dat we met het bestuur kunnen laten zien dat er alternatieven zijn voor de in de politiek gebruikelijke witte en mannelijke dominantie. Dat wil zeggen: meer dan vijftig procent vrouw, en meer dan vijftig gekleurd. Het zal niet mogelijk zijn om alle groepen te representeren, maar het deelnemen aan een van die groepen en dus het meenemen van een achterban strekt zeer tot aanbeveling.”

Ook wil de partij dat je je eigen uiterlijk duidelijk omschrijft in je sollicitatie. Ben je bijvoorbeeld “Japans-Nederlands”? Dan moet je dat rapporteren aan de BIJ1-Stasi:

“Wij vinden representatie belangrijk, dus willen graag weten tot welke van onze achterbannen je jezelf zou rekenen. Beschrijf jezelf in 5-10 termen (bv: able bodied, Japans-Nederlands, transgender vrouw, praktisch opgeleid, panseksueel, modaal inkomen, Brabants, Boeddhist). Je bent vrij in de wijze waarop je je identificeert, deel wat jij wilt delen.”

Denk dus nog maar even terug, de volgende keer dat Sylvana weer hoog van de toren komt blazen over seksisme en racisme in Nederland. Ongeacht hoeveel gelijk ze dan heeft op zo’n moment, is La Simons zelf echt geen onderdeel van de oplossing, maar van het probleem. Deze discriminerende BIJ1-sollicatieprocedure bewijst dat namelijk nog maar eens ondubbelzinnig.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

40 reacties

 1.   

  Silvana is een anarchitische, ondemocratische, discriminerende en zwarte (zij gebruikt ook blank en witte) sloerie die bij heel veel blanke mannen in de koffer heeft gelegen.

  Nu ze er gezien de leeftijd niet meer voor in aanmerking komt, doet haar dat natuurlijk zeer, maar ja, welke witte, blanke en beschaafde man wil nog met zo’n zwarte droge doos het bed delen, zelfs mijn hond niet. Heb trouwens een blonde!!

 2.   

  Als een blonde dame dit gaat doen: geen zwarte mensen, enzovoort, ….. .Dan breekt bij links Nederland de oorlog los! M.n. bij OM, NPO en Volkskrant!
  Deze huichelaars zeggen nul komma nul over SS.

  1.   

   Over de SS :D

   +1

  2.   

   Misschien is het een optie om ex Zwarte Pieten in haar partijtje op te nemen, die zijn door haar domme gelul hun baan kwijtgeraakt.

 3.   

  Wat een heerlijk mens toch, dat dit klein wijfje heel rechts
  laat schuimbekken, echt geweldig ha ha ha .

  1.   

   Niks schuimbekken, ik schud mijn hoofd alleen maar wat een onzin.

   Maar laat jij dat lekker denken, heb je ook nog een leuke dag.

   1.   

    Gezien de reacties moet je bloed wel koken, hahaha geweldig.

    1.   

     Brazil

     Gelukkig kun je om jezelf lachen, niemand anders doet het.

     Blijf vooral in de waan dat mijn bloed kookt. Mijn hartslag ligt rond 55 per minuut en heeft geen slag meer gemaakt met dit nieuws.

     Volgens mij ben jij de enige die zich druk maakt.

    2.   

     Lach maar Brasil. Wees blij met je Sylvana. Wees blij ze het voor elkaar krijgt het land nog verder te verdelen. Wees maar blij en trots uiteindelijk zullen figuren als haar bloed aan haar handen hebben. Hopelijk is er een God en hopelijk voor haar is Hij mild voor haar.

  2.   

   Brazil
   “Duizend bommen en granaten! Je moet gekielhaald worden!”

   1.   

    “De grote kraakvis zal me kraken als ik je op zekere dag niet aan het spit rijg! Verroeste kaapstander! Hottentot! Gekielhaalde zeeschuimer! Basji-Boezoek!”
    (Sommige dingen blijven je een leven lang bij.)

  3.   

   Lekker he die discriminatie? Schattig opstokend trolledrolletje dat je bent.
   En dan durft die aggressieve pindarots nog een grote mond te hebben omdat heel Nl d’r uitkotst?
   Nul zelfkritiek heeft die aangebakken lendekotelet, en dan wil die moorkop ons een beetje de les lezen?
   Die negerzoen maakt mijne plas niet lauw hoor, een simpele “foei foei” is toch echter wel op z’n plaats aangezien het antwoordt op discrimineren niet meer discrimineren is.

   Maar dan moet je het wel willen

   Nou waar heb ik m’n boodschappenlijstje gelaten…..

  4.   

   Er is geen blanke met verstand te vinden, die in haar achterlijke partijtje wil zitten. Haar toekomstige medewerkers zitten op dit moment nog in Ter Apel en zijn bezig met inburgeren. Ze hoeven maar twee woordjes te leren.. Uitkering en Racisme.. Dat is meer dan voldoende om te functioneren in het partijtje BIJ1.

  5.   

   Ze zoekt personeel uit die categorie, omdat ze als de dood is, dat er een slim iemand in haar partijtje komt werken.

 4.   

  Als onze middenstand zo personeel zoekt, heeft hij binnen een dag de politie bij zijn deur wegens discriminatie.

 5.   

  Ernstig geval van frigiditeit,penisnijd en bovendien rascistisch!

 6.   

  @FJ
  Je schijnt het prive leven van Sylvana goed te kennen.
  Hoe komt dat zo mag ik vragen, was jij 1 van die heel veel blanke mannen ?
  Hoe weet je dat haar doos is uitgedroogd, opmerkelijk dat je over die kennis beschikt, houd je stiekem zo veel van haar dat je dit allemaal weet ?
  Vervolgens stel je jouw hond gelijk aan de witte, blanke beschaafde man, apart.
  En je zegt een blonde te hebben, een blonde wat een blonde hond, lekker onduidelijk ben je?
  Geen idee waarom je klaagt, het is momenteel in Nederland normaal om te discrimineren als witte, blanke beschaafde man naar anders gekleurde mensen, die hebben dat maar te accepteren.
  Accepteer dan ook dat ze andersom ook gaan discrimineren.
  Komt ook nog eens bij dat je retoriek zo anti deze mevrouw is dat ik niet begrijp dat je nieuws over haar volgt.
  Ben je zo eenzaam dat dit je plezier doet ?

  1.   

   Duidelijke trol is duidelijk

 7.   

  Ze zoekt een secretaris en een penningmeester, toevallig de functies in elke partij of vereniging die het meeste werk met zich mee brengen. De voorzitter gaat met de eventuele veren pronken.

 8.   

  Misschien heeft het O.M. even de gelegenheid om zich over deze kwestie te buigen. Als een blanke/witte organsatie dit soort taal zou uitslaan waren binnen 5 minuteb de “rapen gaar”!

 9.   

  Geef die domme trut toch geen podium!

 10.   

  Ik, Piet de Zwart, ben van spaans/moorse afkomst, weet niet welke sekse ik heb twijfel nog. Ben wel pienter hoor en kan goed met centjes omgaan net als bij mijn huidige baas de sint. Lijkt mij erg leuke functie, dus ss laat me weten.

 11.   

  Mannen en WITTEN? Wat zijn witten? Kunnen ze dat mens niet gewoon de grens over trappen.

 12.   

  Nu allemaal aangifte doen !

 13.   

  Ik ben terug van vakantie.
  Jammer dit, wilde graag iets heel anders gaan doen, soort van het roer omgooien.

 14.   

  Werken? Hoef ik niet meer, ja, in eigen tuin. Dus voor een a politiek clubje neuhhh. Waar zijn die penningmeester en secretaris gebleven? Zijn die er met de kas vandoor, wat errug. NOT.

 15.   

  SS is dé definitie van discriminerende zwarte feministische allochtone vrouw..

 16.   

  Regelrechte discriminatie, dit mens is volledig van het padje en krijgt veel te veel aandacht.
  Zij draagt niets bij aan het beter maken van Nederland dus negeren is het beste wapen.

  Stem in mei ook op FvD!

 17.   

  Triest als dit waar is. Wel vreemd maar eigenlijk verwacht dat er niets op het nieuws wordt verteld over deze opkomende rasistische fascistische partij Bij1. Want was het nu een kaaskop met een vergelijkbare partij dan was het wereldnieuws geweest. Links is muisstil en daarom sporen er velen van die lui niet.

 18.   

  Negeren of negeren.

 19.   

  Dat is gewoon openlijke discriminatie en racisme naar het blanke deel der bevolking! En het staat nog zwart- op wit ook… RECHTERS ??

 20.   

  Dit is gewoon discriminatie exact zoals in de wet omschreven, de vraag is dus waarom is mevrouw en andere betrokkenen nog niet opgepakt en voorgeleid?

  1.   

   Een negerpartij mag toch om negers vragen?

   Oh nee ze zijn er ook voor Turken en die worden toch tot de blanken gerekend.

 21.   

  Na Denk was ze van Allah los. Zo te zien is ze ook van God los. Het is erg genoeg dat dit anarchistje in de politiek zit. Of denkt politiek te kunnen bedrijven. Ik denk dat ze geen flauw benul heeft. Dit gedrocht hoort in een dwangbuis in een inrichting voor ernstig gestoorden. In een kamer die vol behangen is met zwarte Piet posters.

 22.   

  Zullen we er gewoon nooit meer aandacht aan schenken…..dit is echt te dom toch……?!

 23.   

  Een racistische negerin… ze hebben het gemaakt … wij onderdrukte blanken moeten geholpen worden.

  Maar 7% van de wereldbevolking schijnt blank te zijn.

  En het Gele Gevaar van al die gemeen-slimme Chinezen hangt ons ook boven het hoofd.

 24.   

  Sylvana wie?

 25.   

  Wat een domme rasist is dat, en wordt ze nu niet vervolgt? Wilders zouden ze hiervoor 20 jaar opsluiten.

 26.   

  SS frustratie is het MULAT zijn
  too blank to be black
  too black to be blank

  Ze haat ons !!!!

 27.   

  Vraagt ze nu nergens om diploma’s of relevante kennis?

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!