Robert Jensen is er klaar mee: ‘Peter R. de Vries is extreem-links, ik nodig hem nooit meer uit!’

Zonder hoor! Nadat RTL Late Night op de fles, verliest Peter R. de Vries nu nóg een talkshow die hem centjes overmaakt voor wat brutale teksten: Jensen gaat de schuinsmarcherende misdaadverslaggever niet meer uitnodigen, omdat hij als extreem-links persoon gewoon niet voor rede vatbaar is. Dat besloot Robert Jensen zelf.

Robert Jensen is helemaal klaar met nazi-roeper Peter R. de Vries, zo verklaart hij. Jensen dacht dat het wel aardig was om een open gesprek aan te gaan met de linkse RTL Boulevard-babbelaar, maar kwam bedrogen uit. Als dank voor het openen van zijn studio krijgt Jensen te horen dat hij een soort nazi is. Daar is de RTL7-presentator niet van gediend:

“Ik heb geleerd dat het eigenlijk geen zin heeft om extreemlinkse mensen uit te nodigen om een open en eerlijk gesprek mee te voeren“, aldus de talkshowhost.

Hij vervolgt: “Ik had bijvoorbeeld Peter R. de Vries uitgenodigd en ik dacht: we hebben een open gesprek, jij denkt er anders over dan ik en we gaan goed uit elkaar. Het was vriendelijk, het was leuk. Zo denk ik dan.”

Jensen werd echter verrast door De Vries. “Dan word je gewoon twee weken erna door diezelfde Peter R. de Vries in verband gebracht met de Tweede-Wereldoorlog-naziterm ‘volksempfinden’. Dat vindt hij dus wat wij hier aan het doen zijn. Wat dat betreft is er met deze gasten dus niet redelijk meer te praten.”

Dat wordt de komende tijd dus op een houtje bijten voor big spender Peter R. de Vries! Nu RTL Late Night er mee gestopt is en Robert Jensen hem niet meer hoeft te hebben, blijven alleen de NPO-talkshows over. En nu ook grootgraaier Matthijs van Nieuwkerk gaat genieten van zes maanden op kosten van de belastingbetaler luieren, blijven er zo weinig werkgevers voor Vriesio over. Zonde hoor!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

48 reacties

 1. biggeorge

  dat had ik al jaren door die P r de Vries is een eng links manntje dat zelf wel ver bij de muticulturele ellende vandaan. Wonende in een mooie vrijstaande villa dat dan weer wel

  1. biggeorge

   krijgt een stijve van zichzelf dat publieks geile mannetje P r de Vries. Wilde zelf ook een keer de politiek in maar niemand zat op die nagemaakte te wachten.

 2. Ome Wim

  Heeft lang geduurd maar eindelijk verdwijnt dat misselijke mannetje van de beeldbuis.

  1. Rien Noppen

   Nee hoor, Ome Wim, hij komt alleen niet meer bij Jensen, maar daar kijkt ook geen hond naar.

   1. Scarletti

    Beste heer Noppen,
    Indien u het nog nooit gezien heeft zult u nooit een oordeel kunnen vellen over de kwaliteit en inhoud van het programma. Ik kan u verzekeren dat u geen spijt krijgt, u kunt dan namelijk een keer inhoudelijk uw gal spuwen. Er zitten zelfs mensen in het publiek en die lijken zich prima te amuseren. Conclusie, er kijkt dus meer dan een hond naar. Zelfs meer naar de zelfbenoemde “kwaliteitsjournalist” Toine Huijs. Overigens Peter R de Vries is de grootste links populist van Nederland. Bovendien van het type links lullen rechts zakken vullen.

   2. arnoud

    oh nee. dat zeg jij, het programma heeft hoge kijk cijfers hoor. maar jij bent kennelijk links.

 3. Rien Noppen

  “Dat wordt de komende tijd dus op een houtje bijten voor big spender Peter R. de Vries! ”

  Dat zal wel loslopen. Die Peter heeft zijn schaapjes allang op het droge.

  1. Satty

   Jaloers. Tim mocht willen dat hij zoveel succes krijgt, de man heeft door volhouden grote misdaden en gerechtelijke dwalingen in de aandacht gehouden. Met zijn moraal zit het heel wat beter dan dat ‘rechts ‘ volk dat hier reageert.

   1. Arie B

    Dat was het enige goede wat hij ooit gedaan heeft. Zelfs daar ging het vaak meer om hem zelf dan om de zaak. Hij schuwde het zelfs niet om ratten te vangen met ratten..

   2. Scarletti

    Yep beste Satty, en alleen nooit de grote jongens te grazen genomen. Dat zijn de informanten en zijn vriendjes. Daarmee deelt hij zelfs de opbrengst van een boek. Peter is allesbehalve fris. Maar goed het leverde destijds een spraakmakend programma en een alibi op. Moet eerlijk toegeven ik was onder de indruk van zijn affaire met Suzan Smit. Zijn grootste vangst ooit

    1. Satty

     Ik vind de vries geen heilige maar vind dit een goede prestatie. Ik denk dat grotere misdaden worden begaan door machthebbers. Suzan smit zegt mij niets.

 4. TD

  “Peter R. de Vries is extreem-link”

  Klopt helemaal hij belichaamt alles dat niet deugt,hij is extreem link en links!
  Links laten liggen!

 5. Satty

  Ik ben heel wat rechtser dan de mensen hier economisch gezien. Toch vind ik baudet een racist en fascist. Ben ik dan ook extreem links volgens jensen?

  Dat zwikkie is gewoon extreem rechts. Jensen heeft een verdienmodel gevonden. Inhoudelijk is hij vaak zeer slecht, echt een dom figuurtje.

  1. TD

   Satty:
   Jij bent niet extreem links maar obsessief ongezond bezig mbt de 2e wereldoorlog nazi’s en Afrika,het kan ook een trauma zijn!
   We leven in 2019,maar jij relateert alles aan bovenstaande twee thema’s!

   1. Satty

    Nee hoor, ik heb het over fascisme. Ik probeer bewust nazi’s er zoveel mogelijk buiten te houden. Dat geloof ik namelijk niet dat dat de bedoeling is, wel 1e en 2e klas burgers.

    Afrika is mn 2e vaderland wat ernstig tekort wordt gedaan.

    Racisme is gewoon kut en in principe leef ik prima met alle kleuren samen. Ik ben een goed medeburger en wil op basis van mijn acties behandeld worden dat doe ik bij jou ook beste td en dat verdien je ook.

  2. tomygun

   Zat, zonder Baudet racist fascist tenoemen gaat niet heeee!
   je bent 100% een AFA

   1. Satty

    Tuurlijk tomy ik zeg iedere keer dat anderen hun mening niet mogen uiten toch?

  3. Bosche draak

   Jij bent gewoon een achterlijke gek met waanbeelden.
   Heeft niks met rechts of links te maken.

  4. Kokkie

   Natuurlijk is het prima dat links tuig Baudet voor een racist en een fascist uitmaakt, terwijl ze onderhand doodleuk met de Islam collaboreren en faciliteren en Israel een apartheidsstaat noemen.

   Nee ‘mevrouw’ Satty ik moet kotsen van zieke figuren als ‘u’.

 6. Beukman

  Ach ach, Jensen trekt zich zo ver terug in zijn eigen bubbel, dat hij bijkans zijn hoofd in zijn eigen reet stopt. Zou de volgende uitspraak van De Vries hem soms dwars zitten?

  Als Wilders niet kritisch bevraagd wordt, kan dat gevaarlijke situaties opleveren, Ik wil niet dat bij mensen het idee postvat dat Wilders’ waarheid geen aanvechtbare mening is. Ik vind dat Robert Jensen natuurlijk verzuimt om daar kritisch over te zijn, hij laat het allemaal opzettelijk liggen. Dan is het mijn missie om dat recht te zetten.

  Juist, De Vries!

  Overigens is de term “gesundenes Volksempfinden” al in zwang gekomen in de 19e eeuw; in zekere zin was het een laat-romantische term, kortom echt iets voor Baudet. Het is Jensen die er de Oorlog bijsleept uit angst dat De Vries hem de oren wast in een gesprek. Bange, bange man die Jensen, de naam “journalist” onwaardig.

  1. Rien Noppen

   Er kijken weinig mensen naar Jensen. Hoe zou dat toch komen?

   1. TD

    De kijkcijfers zijn niet exact en waarheidsgetrouw weergegeven!

  2. TD

   Beukman:
   Die peter r. de vries behoort inderdaad niet tot de boreale soort!
   Wat een lulhannes!

   1. Beukman

    Ah @TD, daar komt de aap uit de mouw. Jensen wil alleen kwekken met borealen. Precies wat ik al schreef: het kleine wereldje van Jensen wordt almaar kleiner. Als ie een duikbril opzet, kan hij zijn eigen slokdarm zien zitten dwars door alle bruine derrie heen.

  3. DeBruijn

   @ Beukman

   Dat doet Halsema toch ook, want die wilt niet eens bij Jensen langskomen.

   Kennelijk hebben veel mensen er last van.

   1. Beukman

    @DeBruijn
    Jammer dat ze het zo druk heeft, want zij had de onnozelaar afgedroogd.

    Die achterlijke Jensen had onlangs kritiek op het Amsterdamse plan om te lang geparkeerde fietsen uit de rekken te knippen (dit gebeurt overigens al vele jaren, en met reden). Hij sprak van een “fietsenconcentratiekamp” waar deze rijwielen dan terecht kwamen.

    Het lijkt me inderdaad zonde van Halsema haar tijd om met zo’n nonvaleur ingesprek te gaan.

    1. DeBruijn

     @Beukman

     Nee, maar de meeste mensen blijven wel in hun eigen bubbel. Daar ging mij het om.

     Overigens spreekt Jensen niet namens mij, toevallig omdat hij ook aan de rechtse kant van het spectrum zit.

     1. Beukman

      Goed dat je weer terug bent, @DeBruijn.

     2. DeBruijn

      Ha Beukman,

      Bedankt! Ik probeer af en toe toch te lezen en te reageren als mijn gezondheid het toelaat. Moet mezelf niet zo opwinden, maar sommige reacties kunnen echt niet zoals doodwensen en verrot schelden.

 7. Michael M

  Als een politieagent een terechte bekeuring uitdeelt aan die idioot De Vries, en hij heeft ook nog eens commentaar op een boete van 20 euro terwijl hij in een auto rijd van 100000 euro, en vervolgens naar de agent roepen dat je maar boeven moet gaan vangen dan moet je toch al misdaad verslaggever zelf al niet goed bij je hoofd wezen. Ja, die man de Vries deugt voor geen centimeter. Oud vies mannetje. Griezel.

 8. Brazil

  Wat een kop heeft die Jensen , man man man.

  1. eenling

   Oink Oink Oink

   1. Rien Noppen

    Hij lijkt inderdaad een beetje op eenvarkentje.

    🙂

 9. santiago

  Peter r is wat de elite hem als opdracht geeft. Als petertje er maar centjes voor krijgt doet hij het . Als het moet bekeert hij zich morgen tot de islam.
  Een grotere lampelul moet er nog worden uitgevonden.
  Geen aandacht meer geven dit soort volk, dan stopt het gewoon.

 10. Rien Noppen

  Peter R. de Vries heeft , zoals elk fatsoenlijk mens, weinig waardering voor Geert Wilders en steekt dat ook niet onder stoelen en banken.

  Om die reden wordt hij hier obsessief gehaat.

  1. santiago

   Rienie. Jou ken ik niet dus jou laat ik even buiten beschouwing, maar zeg je nu werkelijk dat jij peter r een fatsoenlijk mens vindt.
   Je kan iets tegen Geert Wilders hebben of het in ieder geval niet met hem eens zijn, maar peter r een fatsoenlijk mens noemen vind ik toch iets te ver gaan.
   En dat hij door de overheid gebruikt wordt als bruggetje naar het plebs daar vindt jij ook niets van.
   Herinner je de uitzending nog, ik weet niet meer bij wie, dat hij samen met de chef van de justitiele dienst, afdeling chauffeurs, Joris Demmink zat vrij te pleiten van smeerpijperij op de achterbank. Zijn eigen chauffeur kon het niet meer bevestigen, want die is op onverklaarbare wijze op 57 jarige leeftijd, plotseling overleden aan een hartaanval, meneer Mosterd.
   Ook vindt jij het niet vreemd dat er altijd computers met belastend materiaal erop van mensen waar justitie even geen raad mee wist, bij petertje op de stoep werden gezet.
   Die petertje toch, he.

   1. DeBruijn

    @ santiago

    Inderdaad echt fatsoenlijk kan ik hem niet noemen. Of dat hij aan kinderen verteld over zijn open relaties.

    Laat maar zitten.

    1. santiago

     Dat hij in het rond neukt moet hij zelf weten, dat gaat ons niet aan. Mij stoort het dat hij zich een gluiperd( dik betaald overigens) het nederlandse volk in de maling neemt.

     1. santiago

      Nog even over die computer die vol stond met kinderporno en compromiterend materiaal in het nadeel van Joost Tonino.
      Moet je voorstellen, je bent officier van justitie, daar heb je op school toch je best voor moeten doen en op zijn minst een IQ van rond de 80 hebben, Je hebt een computer vol met smerigheid en je denkt ik zet em eens bij het oud vuil. Even later komt er een taxichauffeur langs die de computer meeneemt, er zelf niet op kijkt, maar em rechtstreeks bij petertje op de stoep zet. Allemaal toevallig toch en half mongeaul Nederland trapt erin.

     2. DeBruijn

      @ santiago

      Met wie en hoevelen hij seks heeft moet hij weten, maar moet hij dat zo nodig aan een schoolklas vertellen? Zegt wel iets van hoe hij is.

      Ik vind hem erg arrogant en ook wel een beetje verdacht. Hij ging ook naar begrafenissen van beroepscriminelen die hij goed kende.

      Dat met die computer was ook heel verdacht. Nog verdachter is dat die persoon nooit veroordeeld is. Iemand hield de hand boven het hoofd.

  2. jorisxl

   Nee grote vriend noppen hij wordt gehaat omdat hij altijd voor het slechte is.

  3. Joop Klepzeikert

   Peturrr is ten eerste verre van een ‘fatsoenlijk mens’ en heeft al helemaal geen waardering voor wie dan ook. Vind alleen zichzelf helemaal geweldig, zoals extreem linkse wezens dat allemaal van zichzelf vinden.
   Peturrr wordt niet gehaat omdat hij Wilders en Baudet constant afzeikt, maar om zijn volkomen debiele betweterige extreem linkse geleuter over alles.

 11. Vrijedenkert

  Extreem-links is niet de juiste omschrijving, Peter R de Vries is vooral extreem-ikzelf….

 12. Lex

  PETER R DE KWAL

  Ik vond vroeger zijn misdaad en opsporing programma’s wel spannend en leuk, Het is een verschrikkelijke kwal van het ergste soort.

  Wat een extreem links doorweven vent dat alleen zijn gelijk wilt halen niet open staat voor discussie.

  Terecht dat Jensen hem een rotschop geeft.

 13. jorisxl

  Wie luister nou nog naar het linkse fascistische stinkdier de vries rechtswonende linksstemmen.

 14. Joop Klepzeikert

  Best jammer dat Jensen daar pas zo laat achter kwam. Ieder weldenkend mens weet al lang dat er met socialisten niet te discussiëren valt. Dat was begin vorige eeuw al zo, half vorige eeuw met de krakersbeweging niet anders en nu nog steeds niets veranderd. Links denkt de wijsheid in pacht te hebben, waardoor ze elk wetenschappelijk bewijs dat ze ongelijk hebben denken te mogen negeren.

 15. Niet L niet R

  Denk dat er nog veel meer zullen volgen, omdat vervelend ventje achter het behang te plakken!

 16. Ome Wim

  Dat ligt niet direct aan Jensen maar aan het feit dat er op de set geen aquarium voorhanden is waar die kwal in past.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.