Salafist Van Doorn islamiseert op volle kracht verder: halalstrand voor Den Haag, verboden voor niet-moslims

’s Lands meest debiele moslimbekeerling heeft weer eens van zich laten horen. Het Haagse raadslid dat z’n tijd verdeelt tussen Marokko en Maleisië wil dat de Hofstad een “halalstrand” gaat aanleggen, zodat moslims niet geconfronteerd hoeven te worden met moderne westerlingen in zwembroek en bikini. Want vaak zijn de badgasten ook nog ‘onesthetisch vormgegeven’ (lees: lelijk).

Als het aan het griezelige Haagse salafistische raadslid Arnoud van Doorn ligt, krijgt Nederland een heus slegs vir moslims-strand bij Scheveningen. Dat vraagt de naarling deze week aan het college van B&W in zijn stad, omdat hij vindt dat moslims die van het strand willen genieten niet langer te hoeven worden blootgesteld aan niet-islamitische badgasten die zomaar in hun zwembroek of bikini van de zonnestralen en het golvende water komen genieten. Moslims zijn nu een significant deel van de Haagse populatie, aldus Van Doorn, en dus verdienen ze hun eigen voorzieningen. Te beginnen met een afgebakend stukje strand waar niet-moslims zich niet te begeven hebben:

doornvragen

Het lijkt in de botte kop van Van Doorn nog altijd niet door te dringen dat Nederland een vrij land is. Dat betekent dat de overheid niemand – ook moslims niet! – dwingt zich op een bepaalde manier te kleden op het strand. Vrouwen zijn net zo vrij om topless rond te dartelen, als dat het ze gegund is om zich van hun enkels tot hun kruin in deprimerende zwarte lappen te hullen. Maar wat Van Doorn echter wil is dat moslims ook nog eens “beschermd” worden van het aangezicht van vrouwen die op hun eigen manier van hun vrijheid genieten, en deze vrije types het liefst zo ver mogelijk uit z’n patriarchale blikveld verwijderd hebben.

Kortom: islamist Van Doorn heeft een zwaar verwrongen beeld van vrijheid, en het is dan ook te hopen dat het gemeentebestuur van Den Haag met harde teksten afrekent met dit onzalige salafistenplan om een deel van het strand af te zetten voor meer dan 90% van de Nederlandse bevolking. Pech voor de boerkiniliefhebber, dus. Die – als hij zo graag wil wonen in een maatschappij zonder niet-moslims – dan weer lekker terug mag naar Tangier en Kuala Lumpur. Moven!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

49 reacties

 1. Kapitein Haddock

  Halal strand? Uitstekend! Naast het naaktstrand!
  Nederland wordt steeds meer Islamitsch! En de burger pikt alles maar!
  Om Nederland niet nog meer te Ont-Nederlandsen:
  maak uw juiste keuze 23 mei a.s.

  1. poldi

   Wie zei ook iets over omvolking ?

 2. Shadow1100

  Aangeboden op Marktplaats t.e.a.b.:
  Een mooi vlak land gedeeltelijke gelegen onder de zeespiegel. Vroeger genaamd Nederland, straks Nederrabia geheten.
  Tot enkele jaren geleden zeer goed onderhouden en bevolkt door mensen die de Nederlandse taal machtig waren. Sinds meerdere decennia zeer geliefd bij het arabisch sprekend volk, mensen met een licht getinte of donkere huidskleur en andere al dan niet illegale asieleisers en crimigranten.
  Werken en enigszins aanpassen is echt niet noodzakelijk.
  Gratis geld, gratis woning, gratis inboedel, gratis gezondheidszorg voor u en al uw familieleden.
  De door u gepleegde misdrijven worden met de mantel der liefde bedekt vanwege een te lage bloedsuikerspiegel veroorzaakt door de ramadan.
  Daarnaast bestaat voor u allen de mogelijkheid om minstens 1 maal per jaar naar het land, waaruit u destijds uit onveiligheid bent “gevlucht”, op vakantie te gaan om de door u achtergelaten familieleden te bezoeken.
  De oorspronkelijke autochtone bevolking zal compleet uit het straatbeeld verdwijnen, zoals nu al in vele wijken het geval is. Mochten er zich toch nog autochtonen op straat bevinden, zullen deze door de verplichte islam kleding niet meer als zodanig herkenbaar zijn.
  De mannen hebben allemaal de verplichte gezichtsbeharing en van de vrouwen zijn alleen de ogen nog te zien.
  Turks en arabisch worden de officiële landstalen en het Nederlands zal slechts nog enige jaren worden gedoogd en daarna streng verboden.
  Christelijke feestdagen, zoals bijvoorbeeld Pasen en Kerstmis, en nationale gebruiken, zoals Sinterklaas met “zwarte” Piet, worden afgeschaft. Het begin is daar al mee gemaakt. Pasen heet nu al voorjaarsfeest en Kerstfeest wordt winterfeest genoemd. Deze benamingen verdwijnen ook binnenkort.
  De nog toegestane feestdagen zijn dan de ramadan en het suikerfeest.
  De huidige wetgeving zal worden vervangen door de sharia en de hadith.
  De koran wordt straks beschouwd als dé grondwet.
  De enige partijen waar nog op gestemd kan en mag worden zijn Denk en D66. De eerlijkheid gebiedt mij u te zeggen dat van die twee D66 al helemaal niet (meer) te vertrouwen is…….
  Andere politieke partijen en/of oppositiegroeperingen zijn verboden.
  De huidige democratische monarchie met ons parlementaire stelsel zal verdwijnen en veranderen in een absolute monarchie bestuurt door de zichzelf benoemde kalief Kuzu. Deze kalief regeert via een ministerraad waarvan de belangrijkste en best betaalde posten worden bekleed door louter vooraanstaande leden van de familie van de kalief en zijn vrindjes. Mensen die kritiek durven te uiten op de regering worden gedetineerd en/of gedeporteerd naar de inmiddels leeggelopen landen waar nu plaats genoeg is, zoals vele Afrikaanse landen.
  Kuzu geeft nu al aan dat de autochtone bewoners van Nederland moeten oprotten als ze de nieuwe “koeltoer” niet aanstaat.
  “God-allah-machtig……. “,

  1. Joop Klepzeikert

   Als we zo doorgaan zal dit binnen 10 jaar werkelijkheid worden. Tenzij er nu heel hard ingegrepen wordt.

 3. Joop Klepzeikert

  Nog niet zo heel lang geleden werden zulke liefdevol verzorgd, in een gesticht. Tegenwoordig barst het van dit soort totaal idioten in de politiek. En het domme volk komt er nog steeds niet tegen in opstand.

  1. Hartenheer

   Is niet mogelijk.
   Als je demonstreert voor iets wat niet links is wordt je tegen gewerkt.
   En staan de kranten vol met schande verhalen.

   Als je Sylvia heet mag je gewoon openlijk artikel 1 negeren, en zeggen dat je geen witte mensen en mannen mogen solliciteren.

   Doet een ander dat, gaat heel Nederland op zijn kop. Te talkshows proberen nog er een schepje bovenop te gooien en er komen rellen in het land.

   1. Joop Klepzeikert

    Zwakzinnig links heeft inderdaad, ondanks dat ze in werkelijkheid maar een heel kleine minderheid vormen, de volledige macht in handen in Nederland.
    Daarom is het hoog tijd dat rechts eindelijk eens echt in actie komt tegen die kleine schreeuwende linkse minderheid.

    1. Peter Loosduinen

     Joop Klepzeikert .
     Inderdaad wordt het tijd dat rechts eens in actie komt !

 4. Rien Noppen

  Ik kan me niet voorstellen dat er ook maar enig draagvlak is te vinden voor dit idiote idee.

  1. van Urk

   In ons fabelachtig land weet je het anders nooit. Net zoals een PVV-er opeens in een moslim transformeert.

   1. Rien Noppen

    Het probleem voor Anouk is wellicht ook niet dat hij moslim is geworden, hij liep psychische schade op met zijn deelname aan de PVV.

    1. Vit

     @Rien Noppen

     Ahh ja dat zal het zijn of zoiets.

     1. van Urk

      Net als Joram van Klaveren zeker..Die wil de islam met alle liefde gaan uitleggen. Daar hoort ook een romantisch islamitische prive strand bij.

     2. Rien Noppen

      Ja, het zou te denken moeten geven dat oud-PVV-ers als Joran en Arnoud zo in de islamofobie worden geformatteerd dat ze van weeromstuit moslim worden.

  2. DeBruijn

   @ Rien Noppen

   Hier in een overdekte speeltuin kwam een grote groep moslims binnen, vrouwen helemaal gesluierd. Op een gegeven moment gingen zij op de knieën richting Mekka.

   Zij vonden dat zij er recht op hadden en dat werd een hele rel. Andere kinderen helemaal doodsbang wat er gebeurd.

   Ook kunst in gemeentehuizen moest zo nodig weg en in Den Haag worden bushokjes met dames in een korte broek regelmatig afgeplakt.

   Zij eisen steeds meer op, dus wees aub niet te naïef.

   1. Tman

    @DeBruijn
    Rien Noppen is imam,snap je nu zijn gedrevenheid?
    Hij is de meest radicale in Nederland,dat is overigens zeer goed te merken aan de reacties!

 5. Rosasolis

  Heet hij nog steeds Arnoud van Doorn? Waarom heeft hij niet een islamitisch naam gekozen, of gekregen, zoals dat altijd gaat met bekeerlingen? Hij gaat niet ver genoeg met zijn halal strand. Er moet verboden worden dat moslim mannen en vrouwen samen op de strand en in het water komen. Mannen en jongens op bepaalde dagen, en alleen vrouwen en meisjes op andere dagen. Met moslim wijkagenten, om de vrede te bewaren.
  Laat de Hema aanwezig zijn met halal worstjes. En er moet natuurlijk ook
  luid-speakers met kei-harde Arabische muziek urenlang, ieder dag klinken, met een
  Arabisch DJ. Heeft de Hema al boerkini’s te koop?

 6. Blanke Sjors en Zwarte Sjimmie

  Gaat Arnoud dan ook voor de echte Nederlanders regelen dat als ze in Dubai, Egypte of Turkije op vakantie zijn, dat er parenclubs, naaktstrand en swingerscafés zijn. Tevens zou het ook fijn zijn als er in al die landen in of bij een strand een mooie christelijke kerk staat om even tot bezinning te komen.

  Kunnen ze Arnoud niet opsluiten in de Gooische Wissel?

  1. Regina

   De plaats heet Rooyse Wissel. Valt me van je tegen dat jij je eigen woonplaats niet goed kunt spellen 🙂

   1. Blanke Sjors en Zwarte Sjimmie

    Linkse mensen hier maken me zo in de war Regina…trek het niet meer

 7. Regina

  Dit is echt idioot! Wat mij betreft zijn moslims net zo welkom in Nederland als mensen van alle andere religies maar pas je wel aan. Als je onder sharia wetgeving wilt leven scheer dan zo snel mogelijk weg uit dit land!

  1. Vit

   @Regina

   Dat is nou juist het probleem, dat kunnen en willen ze niet, hand ophouden doen ze ook met tegenzin.

 8. Vit

  Eigenlijk ben ik best wel benieuwd of zijn gabber Rudolph Holierhoek alia ‘Abu Baby schudder’ weer is vrijgelaten, je weet wel dat andere genetische afval.

 9. haha

  Het gaat slechts om een onderzoek naar de haalbaarheid. Daar zal zeker opgemerkt worden dat e.e.a. In strijd is met art 1 grondwet

  1. DeBruijn

   @ Haha

   In het Verenigd Koninkrijk, in Birmingham, hebben moslims gedemonstreerd bij een lagere school over de diversiteitslessen en het voor elkaar gekregen dat deze geschrapt werden.

   600 leerlingen werden thuisgehouden door hun ouders en buiten de school stonden ze met zijn allen te roepen dat er niets over lhgbt gezegd mocht worden op die school.

   Én zij zouden niet rusten voordat de lessen van alle scholen verwijderd zouden zijn in het gehele land.

   Zoek maar op, ik verzin dit niet.

   Wees niet naïef wat kan gaan gebeuren.

   1. marco1

    Nu vind ik een school ook niet echt de plaats om te leren hoe je een homo kunt worden.

    1. DeBruijn

     @ Marco1

     De les ging erover dat er allerlei verschillende mensen bestaan, het was geen homopromotieles (nieuw woord voor Scrabble)

   2. Niet L niet R

    Ben het geheel met je eens!!

 10. nienke

  Geschifter als dit kan natuurlijk niet hoe haalt die idioot het in z’n kop om zoiets voor te stellen.
  De integratie tegenhouden en een twee deling van de bevolking als we dit zot voorstel van zo’n zot persoon zouden goed keuren.
  Ik kan me dus niet voorstellen dat er aandacht aan besteed wordt.
  Als ze er niet tegen kunnen raad ik ze aan naar een moslimland te gaan en neem die achterlijke van Doorn mee.

 11. Stopperspil

  Ach waarom niet. Maar alleen voor de maanden november tot en met februari. En de Hagenezen mogen er dan hun honden uitlaten.

 12. Hartenheer

  Een deal sluiten.
  Alles wat wij hier toestaan om voor de Islam aan te passen, moeten ze ook in hun land doen.
  Ben alleen bang als je daar westerse normen eist je de doodstraf krijgt.

 13. marco1

  Het is gelukkig maar iets wat dorpsgek van Doorn graag zou willen en waarschijnlijk nooit gaat gebeuren in Nederland. Ik snap niet waarom er melding word gemaakt wat zoeen dwaas allemaal zou willen als ze dat van elke debiel doen kunnen ze elke minuut wel een artikel plaatsen.

 14. Niet L niet R

  Deze man is aan het radicaliseren,een gevaar voor onze maatschappij!
  Haal nog maar meer binnen Frauw Merkel Herr Rutte!
  Nederland gaat naar de verdoemenis, als dit zo door gaat!
  De linkse elite kijken er naar en accepteren dit!

  1. marco1

   Ach die man zorgt er vooral voor dat mensen gaan inzien dat islam niet in het westen hoort dus zo draagt hij toch nog enigszins iets bij.

 15. Heras

  Dan gaat hij naar Quatar: daar heb je genoeg strand, en dames in het zwart,..

 16. Michael M

  Van Doorn het land uittrappen. Geef hem een huis in 1 van de 100 Islamitische Landen.

 17. Indigo Child

  Dit verhaal is al weggelachen door de rest van de raad….. geen zorgen

 18. Godefroy France

  Ik ga er van uit dat deze haatbaard uiteindelijk gelijk krijgt!!!!
  want islam, want hollandse lafheid, want denk, want BIJ1,
  want links/islamitisch/antisemitisch/ gedram!!!

  PVV,,, FVD,,,, doe hier je voordeel mee !!!

 19. Henk12

  Waar staat dat niet-moslims er niet mogen komen?

  1. Peter Oudshoorn

   Henk12 heeft al geaccepteerd dat op het Scheveningse strand de nieuwe apartheid wordt ingevoerd. Alleen wil hij nog even weten of hij als dhimmy welkom is tussen alle testosteronbommen en boerka’s.

   Mensen als Henk12 zijn de eeuwige Spuit 11’s: vol NSB-overgave en slaafse onderdanigheid naar de bezetters toe.

 20. Caro

  De heer van Doorn stelt in zijn brief een aantal feiten waarvan ik mij oprecht afvraag of dit onderbouwd kan worde.
  Bijvoorbeeld zijn stelling over de demografische bevolking.
  Verder zie ik het door de heer van Doorn gestelde verband met nudisten strand niet, zie artikel 430a meen ik.

  1. DeBruijn

   @ Caro

   De nudistenstranden liggen ver bij de gewone stranden vandaan, dus daar is echt niets aan de hand en heeft niemand last van.

   En anders, dan loop je een stukje verder waar niemand zit. Ik zoek ook altijd de rust op.

 21. Eric 1

  Waneer schiet iemand die man dood

  1. DeBruijn

   En dan noemt je anderen debielen, terwijl jezelf vindt dat bepaalde mensen neergeschoten moeten worden?

   Als je van Doorn een enge vent vindt (vind ik ook), dan moet je niet dezelfde taal uitslaan als hij, anders ben je niets beter.

 22. Positief-maar-niet-lief

  Met recht een goed plan, maar dan ook omgekeerd. Een strand verboden voor moslims. Of ben ik nou ineens een racist?

 23. Kristalix

  Lijkt me prima. Halal strand alleen als onderdeel vsn het naakt strand. We zullen moslims leren integreren. Wie niet wil? Terug naar de kudde geiten en schappen.

 24. Rud56

  @Shadow1100, jouw vooruitzien zou wel eens een hele harde werkelijkheid kunnen worden zolang het politiekcorrecte en volstrekt naieve deug hier nog overheerst en regeert.

  Want dankzij een Kok, een Balkende, een Asscher, een Rutte zijn er deuren opengezet en wegen geplaveid waardoor die satanische ideologie, de islam, gelijk een kankergezwel zich ongebreideld hier kon en kan nestelen en verspreiden! Met alle gevolgen van dien.
  Want als je nagaat wat die 6% aan aanhangers nu voor ellende teweeg heeft gebracht en steeds meer en meer eist en zal eisen!

  Dus daarom bij komende verkiezingen: Stem FvD en PVV!! Voor het behoud van onze vrijheden, veiligheid en vrede!

 25. Rud56

  @Marco1, homofiel wordt je niet, je wordt zo geboren! Je hebt dat niet in de hand!

  Alleen zwakzinnigen en laagbegaafden of reli-gestoorden denken dat je homofiel kan worden! Ik hoop voor je dat je niet tot een van deze doelgroepen behoort!

 26. sakerhets

  Goed idee van die van Doorn want als je de ” badgasten” bekijkt met 120 kg in een bikini of een xxs zwembroek dan liever een burka.
  Blijft er nog iets te raden over

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.