Schandalig GroenLinks kiest partij voor mensensmokkelaars en NGO-migrantenveerponten: Sea-Watch 3 moet weer varen!

Als het aan GroenLinks ligt, gaat de Nederlandse overheid binnenkort medeplichtig worden bij de humanitaire ramp op de Middellandse Zee. de NGO-schepen die samen met de mensensmokkelaars een soort migratiekartel vormden op de wateren tussen Europa en Afrika, moeten weer gaan varen. Dat beweert in ieder geval GroenLinks-Kamerlid Bram van Ojik.

GroenLinks heeft deze week hun naam als meest naïeve partij van Nederland weer eens 100% waar gemaakt. De partij heeft op Radio 1 namelijk een lans gebroken voor de Sea Watch 3, het Nederlandse mensensmokkelschip dat dobbert voor de Libische kust – op zoek naar mensensmokkelaars die daar lekke vlotten vol wanhopige mensen op ze willen afsturen. Een totaal pervers schip, dat dan ook terecht aan de ketting is gelegd door één van onze buurlanden. Nederland wil dat het mensenhandelschip stopt met varen, en heeft met een lijst technische mankementen Frankrijk zo gek gekregen dat schip vast te houden in Marseille.

Maar GroenLinks is een pro-migratiepartij, en is zelfs bereid mensensmokkelaars te faciliteren met hun criminele werkzaamheden. En daarom moet de Sea Watch 3 weer gaan varen, aldus de volkomen onnavolgbare conclusie van Kamerlid Bram van Ojik:

“Je kunt wel heel stoer doen en zeggen “Dat schip moet worden afgezonken” of “We moeten nog veel meer eisen stellen”, maar als de prijs daarvan is dat onschuldige mensen – want dat zijn migranten – verdrinken, dat vind ik ongelofelijk. Dat men dat met droge ogen durft te bepleiten.”

Eh, Bram? Jij bent de reden dat die migranten verdrinken, hoor. Door die schepen in de Middellandse Zee te laten dobberen, lok je die migratie gewoon uit. Zoek maar op: aanzuigende werking. Niet anderen nu in de schoenen schuiven waarvan je zelf de oorzaak bent, hè? Want dat is pas écht misselijkmakend.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

60 reacties

 1. Dik

  Als je Nederland wil opheffen, het volledig naar de kl*ten wilt laten gaan moet je vooral GroenLinks stemmen. Wil je dat niet, stem dan Forum voor Democratie!

  1. Vabis

   Helaas telt Nederland een flink aantal hersenloze debielen die op GL stemmen, vooral onder studenten en huppelkutachtige wijven die haaruitval bij zichzelf veroorzaken omdat het zadel van hun bakfiets te hoog is geplaatst.

   1. vrijgezel42

    Helaas zijn er ook “volksstammen” die alleen op de lijsttrekker stemmen vanwege “zijn lekker kop-en-kont”.
    Eigenlijk een herhaling van zetten: was al eerder vertoond toen massaal op Wouter “Struikrover” Bos [PvdA] werd gestemd.
    In beide gevallen wordt er dus niet gekeken naar hun politieke standpunten.

  2. Joop Klepzeikert

   Mensen die GroenRaRa stemmen hebben geen idee waar ze mee bezig zijn. Die denken alleen maar aan het gratis geld wat die club ze belooft. Wat daar de gevolgen van zijn kunnen die domme schapen niet bedenken.

  3. Hartenheer

   In de grote steden is meer dan 50% niet van Nederlandse afkomst.
   Het duurt op deze manier geen tien jaar meer of heel Nederland is zo bevolkt.

   1. Dik

    @Hartenheer: Hear, hear!

    Niet voor niets hamert FvD op de Nederlandse waarden en verworvenheden.

 2. Joop Klepzeikert

  GroenRaRa wil kosten wat het kost Europa naar de knoppen helpen. Hoe eerder Europa een soort islamitisch Afrika is hoe beter GroenRaRa dat vind.
  In fatsoenlijke landen was die club al lang verboden en zaten de leden levenslang opgeborgen.

 3. Rien Noppen

  Zoals gebruikelijk op DDS worden de woorden van van Ojik uit het verband getrokken. Hij vindt dat de mensensmokkelaars keihard moeten worden aangepakt maar niet dat we mensen die het slachtoffer zijn van mensensmokkelaars moeten laten verdrinken.

  De bewering dat de mensensmokkelaars een ‘migratiekartel’ vormen met de NGO’s mist elke feitelijke grond.

  1. ZiggyStardust

   De mensensmokkelaars vormen wel degelijk een migratiekartel met de ngo’s. Na dat Italie namelijk zijn havens heeft gesloten voor deze ngo’s, is het aantal bootvluchtelingen naar italie met 92 % afgenomen. De bootvluchtelingen en de smokkelaars gaan er dus wel degelijk vanuit dat er boten liggen te wachten om de rest van de overtocht te maken, anders zouden ze zelf wel helemaal naar italie varen.

   1. Rien Noppen

    Als mensensmokkelaars in hun misdadige activiteiten zouden speculeren op de neiging van NGO’s om drenkelingen te redden volgt daar niet uit dat er van een kartel sprake is. Een kartel suggereert samenwerking met een gemeenschappelijk doel, en dat wordt hier ook leugenachtig gesuggereerd.

    1. ZiggyStardust

     Rien, de coördinaten van de schepen van de ngo’s worden gewoon gedeeld met de smokkelaars net als de radiofrequenties. En dat clubje ‘wij gaan ze halen’ van wie de bus gelukkig kapot ging, ging actief naar Griekenland om illegalen op te pikken. Ze behoren allemaal tot dezelfde kliek. Wel degelijk faciliteren ze mensensmokkel en werken ze samen met de smokkelaars, wat door smokkelaars in een interview onlangs is bevestigd trouwens.

     1. Dik

      @Ziggy: Je houdt een zuigtrol in leven!

   2. edoc431

    Je houd een zuigtrol in leven beter is negeren daar houd trolletje niet van

    1. Dik

     @Code: Exact!

  2. Henk Albarda

   Hoewel deze reactie niets met dit artikel te maken heeft…….
   Heeft u inmiddels het artikel van Samirrha Tarrass op OpinieZ, 21 april jl gelezen? Of heeft u het zo druk met de dagelijkse standaard dat daarvoor geen tijd blijft?
   Mijn standpunt over bovenstaand artikel kunt u raden…….

   1. Rien Noppen

    OpinieZ beschouw ik als een absoluut onbetrouwbare bron. Die lees ik dus niet.

   2. edoc431

    Henk hij gaat je geen gelijk geven zijn feiten zijn waar je voert een trol die hier van leeft beter is het te negeren daar heeft ie een broertje dood aan

    1. Rien Noppen

     Met de groeten aan je tante Betje, edoc.

     🙂

    2. Dik

     @Code: Hear, hear!

     1. edoc431

      het gaat vanzelf helpen Dik +++

 4. DidiMadloba

  DDS snapt er weer niets van. Niet iedereen kan intelligent zijn, dat is niet erg. Maar als DDS het voorstel van GL onbegrijpelijk vindt, ligt dat aan het begripsvermogen van DDS.

  Ik leg het nog een keer uit:
  1) Er moet alles aan gedaan worden om te voorkomen dat migranten op gammele bootjes stappen. Het Marrakesj pact wil daar gecoördineerde actie tegen ondernemen. Maar DDS wijst “Marrakesj” af, en is dus erger dan GL.
  2) Wie ondanks alles toch in zo’n bootje belandt laten wij als beschaafde westerlingen niet verdrinken.

  1. Rien Noppen

   Op DDS wordt kennelijk het redden van drenkelingen beschouwd als het samenwerken met mensensmokkelaars. Een idiote logica.

  2. Ries

   Niemand vraagt ze op gammele bootjes te stappen. Ze zijn uiteindelijk zelf verantwoordelijk voor wat ze ondernemen. Maar het is een afwijking dat wij Nederlanders alle verantwoording willen opheffen, bij onszelf en bij anderen.

   1. Dik

    @Ries: Je reageert op een kansloze zuigtrol en hij vindt het heerlijk. Waarom zou je zo’n glibber dat plezier doen, ben je een masochist?

   2. Rien Noppen

    Vluchtelingen hebben minder keus van Ries denkt. Hij zou in dezelfde omstandigheden hoogstwaarschijnlijk hetzelfde doen.

  3. Cesare

   Blah blah blah blah. Wat een slap gezwam. Geloof je dat nou zelf? Over dom gesproken jij met je holmaat Rien of wonen jullie op de achterkant van de maan?

   1. Dik

    @Cesare: Je voert zuigtrollen, geef het niet op en negeer dat schuim! De meerderheid hier is dat soort allang meer dan zat!

    1. Cesare

     Je hebt gelijk, maar ik erger me kapot aan die gutmenschen.

 5. Ries

  De linkse groenen hebben zich toch echt in de hersens laten kakken. Is er überhaupt nog een greintje verstand aanwezig bij deze partij, die zich opwerpt als de roeptoeter van gutmenschen? Noteer ze op de lijst der wrake…

 6. Veteraan

  Groen Links zorgt voor veel meer doden en werkgelegenheid voor de mensen smokkelaars, die er trouwens niet mee zitten om veel vluchtelingen [?] te vermoorden na betaling of ze op een scheepje te zetten waarvan ze zeker weten dat het zinkt.
  Dus Groen Links stemmers zijn moordenaars.

  1. Original NL

   Wederom wordt door de trollen het woord “vluchteling” gebruikt waar het om gelukzoekers , kanslozen, gelardeerd met isis sympathisanten gaat.

   1. Rien Noppen

    Het betreft hier inderdaad vaak economische vluchtelingen, mensen die geen enkele toekomst meer zien in hun eigen land.

   2. Dik

    @Original: +1

   3. Original NL

    Figuren die hoofdzakelijk uit moslim shithole landen komen en die van NL ook zo snel mogelijk een moslim shithole willen maken, gesteund door GL en hun trol sympathisanten van de weg met ons beweging!
    Onze sociale voorzieningen zuigen beter dan een snoerloze dyson.
    Leuk dat musk/amazon een paar honderd satellieten wil lanceren om ook in de verste uithoeken der aarde internet mogelijk te maken opdat nog meer sloebers de weg naar het luilekkerland weten te vinden.
    Hij vangt de centen en wij mogen de halve wereld gaan onderhouden.

    1. Dik

     @Original: We zijn aan de winnende kant, FvD is de grootste geworden, links is failliet!

     1. Original NL

      Ik deel uw optimisme niet Dik..de grootste zijn we pas met meer dan 50% van de stemmen..alles daar onder maakt een werkelijke ommekeer in nl zo goed als onmogelijk.

     2. Dik

      @Original: De meerderheid is het linksschuim allang meer dan zat! FvD is niet voor niets de grootste geworden. Het is 2019 en het is 171 jaar geleden dat de oude politiek werd geboren.

 7. Jumping

  Stem in Mei een anti EU partij.
  Stem PVV of FvD.

  1. Dik

   @Jumping: +1

  2. Original NL

   Idd jumping…de 20 % niet debiele nederlanders gaan zeker zo stemmen maar we zijn helaas in de minderheid dus ik vrees dat er voor het westen geen hoop meer is.

  3. Rosasolis

   @ Jumping. Zowel de CDA en VVD zijn tegen het toelaten van deze boten met illegale migranten in onze havens. Wij hebben de PVV en FvD niet nodig.

   1. Vliegenvanger

    De PVV en FvD heb jij zeker nodig. Hoop voor jou dat je geen kinderen hebt, zo wel zullen ze het straks heel zwaar krijgen. Maar dat heb jij dan op je geweten. Jij moet zonodig op die extreem-linkse maffia stemmen.

    1. Rosasolis

     @Vliegenvanger. Ik stem op de CDA, die beslist geen “linkse maffia” is.

 8. Julian

  Misselijkmakend? Ik lees hier regelmatig laat er maar een hoop verzuipen… Ze kiezen er zelf voor en dat zal ze wel leren….Mensen die op zoek gaan naar meer zin in het bestaan en geluk in het leven .. Wat is daar mis mee.. We gaan naar de mensen die ook nog eens roepen laten we stoppen met geld en hulp sturen naar noodlanden. We kunnen het zelf veel beter gebruiken…Dat zal ze leren…..
  wat is er nou misselijkmakend?

  1. van Urk

   Julian hoeveel hebt u te besteden voor je woning, vervoer, huisdieren, hobby,s, gezin, familie, je lasten of je zorg..We moeten wel realistisch blijven. Mensen in nood helpen okee maar dat moet later niet ten koste gaan van jezelf en je eigen bevolking omdat sommige figuren denken dat heel Afrika wel eventjes hier naar toe kan gaan.

 9. Rosasolis

  Gelukkig is Min. Cora van Nieuwenhuizen tegen het steun geven aan Sea Watch 3.
  Zij vindt dat deze boten niet aan de veiligheidseisen voldoen. En dat deze boten mogen niet uitvaren om migranten voor de Libische kust op te pikken. Gelijk heeft ze.

 10. Vliegenvanger

  Groen links moet opgedoekt worden, totaal negeren bij het stemmen. Ze helpen net als de VVD Nederland naar de afgrond. De ideeën die ze allemaal aanvoeren slaan nergens op. Het kost de Nederlandse samenleving klauwen vol geld. Stem ze weg, in Mei. Hopelijk valt deze regering snel, zodat Nederland weer van ons kan worden.
  We weer een normaal leven kunnen lijden.

 11. Godefroy France

  Deze smerige groene Kmer criminelen gaan altijd heel selectief te werk, vooral als overtuigde antisemitische bruinhemden,,,,ze zijn de schaamte voorbij en ondertekende het ANTI – ISRAEL MANIFEST BDS ( judenraus,,,judenrein ) VERNIETIGING VAN DE STAAT ISRAEL,,,,,,,, Binnenkort Van Agt officieel roverhoofdman

  1. Rien Noppen

   Ik adviseer in uw geval, Godefroy, een glas warme melk met drie paracetamolletjes. Vermijd alcoholische drank.

 12. Duckday

  Deze partij is schuldig aan het smokkelen van mensen en in het gevaar brengen van leven Hoogmoed waanzin en belust op macht Deze partij is een gevaar voor Nederland
  Kijk ook maar eens naar die persoon die nu in de eerste kamer zit
  Stem in Mei FvD of PVV deze komen voor Nl op Daarna NL exit

 13. Blokkeer-Fries

  GroenLinks zijn communisten in confectiemaatpakken met een gebrek aan (geldverslindende) projectjes. Opper deugmensjes die de “zielige wereld” willen redden waar de belastingbetaler voor moet bloeden. En dan heb ik het nog niet eens over die witteboord criminele mensensmokkelaars die op commando met de watertaxi komen voor varen, om kansloze gelukszoekers op te halen, onder meer gefinancierd door argeloze Postcodeloterij verliezers.

  Seawatch aan de ketting, de bemanning berechten voor mensensmokkel en de kansloze gelukszoekers terug naar af (land van vertrek). En u gaat niet langs Start en ontvangt geen uitkering.

  1. Marija

   Helemaal mee eens ……
   En
   Stem PVV of FVD
   Stem het linkse tuig weg !

 14. Blokkeer-Fries

  B.t.w., die “woordvoerder” van Sea Watch, Jelle Goezinnen, is ook al zo’n fijne extreem linkse activistische drammer. Past wel goed in het “team”.

  https://www.digibron.nl/search/detail/012dc9903c03b4adc9b1e598/drie-taarten-vijf-kogels

 15. Caro

  Dit “schip” waarvan een woordvoerder taarten in het gezicht fortuijn gooide..
  Dit schip wat mensen smokkelaars faciliteert.

 16. jorisxl

  Ik had geen idee dat er zoveel linkse nazi’s in Nederland waren.

 17. Toverkol

  Tja wat zal ik zeggen……..
  Wanneer ik kijk naar cijfers van het CBS moet ik toch iedere keer weer constateren dat mensen met een niet westerse achtergrond 99 % van alle bijstanduitkeringen gestort krijgen op hun rekening.
  Ik moet langer doorwerken omdat er zogenaamd vergrijzing is, maar bijna alle naoorlogse babyboomers zullen binnen vijf, zes jaar overleden zijn…
  Dus weg vergrijzing !
  Wat blijft zijn sprinkhanen die onze sociale voorzieningen leeg vreten !
  Ik moet nu al langer doorwerken om alle “stumpers” te voorzien, mijn kinderen kunnen niet meer aan een huis komen

 18. Nuts

  Zijn veel dingen die Groenlinks schreeuwen en doen niet gewoon Strafbaar ?

  Wanneer gaat iemand die club eens aanklagen ?

  Bertus,

 19. Vrijedenkert

  Dat drijvend stuk smokkelschroot gewoon direct door de schredder en bemanning en leden van betreffende NGO de bak in voor mensensmokkel! Ook partijen en organisatie’s die dit soort mensensmokkel indirect steunen en faciliteren moeten ook doorgelicht worden en bij zaken die niet door de beugel kunnen ook per direct opheffen en wegsaneren.

 20. Heras

  Goed zo. Nog meer anafabeten erbij. Het volk werkt wel hoor.

 21. Heras

  Analfabeten dus

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.