Soort zoekt soort! Terroristenvriendje Abou Jahjah steunt ransbak Julian Assange

snapshot
Foto: Abou Jahjah in een spot voor zijn partij Be.One.

Dit is een terroristische aanval op de waarheid,” aldus de Belgisch-Libanese jodenhater Abou Jahjah over de opgepakte hacker en spion Julian Assange. Weinig verbazend natuurlijk, dat het schuim van de aarde nu samenklontert.

‘Toon me je vrienden, en ik zeg je wie je bent.’ Aldus een oude volkswijsheid die ook vandaag weer voor de volle 100% lijkt op te gaan nu de Britse politie eindelijk de Australische scumbag Julian Assange heeft weten te arresteren. Assange is een spion en één van de mensen via wie Rusland heeft geprobeerd de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016 te beïnvloeden. Precies: dat kon bij Trump niet bewezen worden, maar bij viezerik Assange dus mooi wel.

Hij mag zich dus mooi gaan verantwoorden voor zijn rol in de spionage en hacks van de Amerikaanse overheid. Als het een beetje mee zit al sinds enkele weken. Maar alle shitzakken van de wereld zijn alweer bezig om dit nare figuur vrij te krijgen. Zijn beschermheer Rusland, natuurlijk, maar uiteraard ook terrorismeliefhebbende nietsnutten. Zoals bijvoorbeeld in België, waar Abou Jahjah vandaag voor één dag niet fantaseert over het vermoorden van Israëli’s, maar over het vrijlaten van één van de meest onverantwoordelijke randdebielen van onze tijd – Julian Assange. Jahjah:

Toch grappig dat iemand beweert voor de waarheid te staan, maar de waarheid dat Assange het vrije westen heeft verraden door in bed te liggen met Poetin, dan weer niet onder ogen kan komen. Maar ja, we hebben het hier over Abou Jahjah: die staat te juichen als er Israëli’s door bomaanslagen om het leven worden gebracht. Wat heet? Zelfs dode Nederlandse soldaten worden door deze bloeddorstige Hezbollah-aanhanger toegejuicht.

Geen wonder dus, dat hij ook de crimineel Julian Assange een held vindt.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

15 reacties

 1.   

  Quote : Precies: dat kon bij Trump niet bewezen worden, maar bij viezerik Assange dus mooi wel.
  .
  Volgens Tim beide schuldig, een bewezen, een niet bewezen.
  Duidelijk.

 2.   

  Geef me toch eens een uurtje met Abou Jahjah.
  Dan heb je er nooit meer last van.
  De doodstraf voor je, terrorist.

  1.   

   @V
   We houden u in de gaten.

  2.   

   Veteraan lijkt me enorm dapper achter zijn toetsenbordje.

   1.   

    Ook i.r.l

 3.   

  Geert en mevrouw le Pen lagen ook heerlijk in bed bij Poetin.
  Le Pen hield er nog wat geld aan over, Geert een goed gevoel.

  Geruchten doen de ronde dat Baudet zich ook heeft aangeboden – BAM

 4.   

  Ransbak Assange”. Het gaat steil bergafwaarts met de kwaliteit van de DDS-redactie.

 5.   

  Tim schrijft: “toch grappig dat iemand beweert voor de waarheid te staan, maar de waarheid dat Assange het vrije westen heeft verraden door in bed te liggen met Poetin, dan weer niet onder ogen kan komen.”

  Precies. Jahjah laat zijn antidemocratische trollenhoofd zien.

 6.   

  Wikileaks, een klokkenluider, die te veel weet.
  Vraag mij af of hij een openbare rechtszaak haalt.
  Bevriend met deze man lijkt mij onwaarschijnlijk en hoe Poetin erbij betrokken is mij een volstrekt raadsel.
  Maar goed je leven opgeven voor een ideaal is wel een stap die weinigen meer zetten.

 7.   

  Assange is een held en zal ook zo de geschiedenisboeken ingaan. De oorlogen in Irak en Afghanistan waren pure misdaad en dankzij mensen als Assange worden dit soorte staatsmisdrijven transparant gemaakt. Hulde! Hopelijk inspireert hij meer mensen om in zijn voetsporen te treden

 8.   

  Dit is echt een misselijkmakend stukje. Totaal niet onderbouwd, geen argumenten. Echt eenzijdig, misleidende demagogie.

  Ga de ogen uit je kop schamen!

 9.   

  Assange heeft wel een mooi inkijkje gegeven in buitenlandpolitiek van diverse landen.
  Nu kun je wel zeggen dat hij een verrader is, maar sommige personen en landen hebben ook verraad gepleegd (van een hoge orde). Hij is een klokkenluider. Respect voor iemand die misstanden naar boven brengt die anders verborgen blijven.. Hij heeft het zichzelf daarmee wel moeilijk gemaakt.

 10.   

  Abou Jahjah is weer op zoek naar een nieuw holmaatje, de laatste is inmiddels uitgewoond.

 11.   

  de man heeft staatsgeheimen naar buiten gebracht .prima ,staatsgeheimen horen niet in een democratie . hoe kan je op iemand stemmen als je maar gedeeltelijk weet wat deze mensen uitspoken?

 12.   

  ANTISEMITISCH GEDROCHT, PERSONA NON GRATA !!!

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!