Video! EU-bobo’s Verhofstadt en Timmermans buitelen over elkaar heen om te zeggen hoe stom ze Trump vinden

Nu de Europese Parlementsverkiezingen weer voor de deur staan, zien we ineens ook al die EU-boeventronies weer vaker verschijnen op onze televisie en onze news feed. Ook Guy Verhofstadt en Frans Timmermans zijn van de partij, en beiden kunnen het niet laten om de kiezer tóch even te vertellen hoe stom ze de leider van ons grootste geopolitieke bondgenoot vinden.

Kijk: je kan Donald Trump natuurlijk een seniele, volgevreten, fake news-verspreidende dementiepatiënt vinden, en daar prima mee wegkomen. Het staat je als gewone burger namelijk vrij om van alles en nog wat van de politiek te vinden, en daarbij je geweten te volgen. Dat we de boven ons gestelde openlijk stom mogen vinden, is een enorm groot recht.

Maar wat je vervolgens níét moet doen, is die dwarsige houding uitbreiden naar onze machtshebbers. Want hoe je het ook wendt of keert: Europa en Amerika zijn vervlochten, en onze leiders moeten zaken doen met de leiders van de VS. Wat dan niet helpt is als je die leiders openlijk gaat zitten afkammen. Dat is simpelweg niet verantwoordelijk.

Toch kunnen EU-ivorentorenbewoners Guy Verhofstadt en Frans Timmermans het niet laten. In vraaggesprekken met de European Youth Forum krijgen ze het dilemma voorgelegd: Trump of Poetin. En hoe de twee (1, 2) antwoorden, kan je in de bovenstaande video zien. Timmermans stikt bijna in z’n eigen morele superioriteitsgevoel, terwijl Verhofstadt met een stalen gezicht verkondigt dat de presidenten van Amerika en Rusland wat hem betreft “hetzelfde” zijn.

Serieus? Is onze NAVO-partner (hoe infantiel hij zich soms ook gedraagt) echt “hetzelfde” als de man die het Westen haat, verkiezingen hackt, ons buitenlands beleid frustreert en homo’s in elkaar laat slaan en kritische journalisten laat vergiftigen?

Nee, natuurlijk niet. Maar het is wel lekker om je even af te zetten tegen die oranje bal gehakt in het Witte Huis. Of de EU iets met die morele eigenpijperij opschiet, is daarbij kennelijk géén vraag die gesteld werd.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

66 reacties

 1. Onzin456

  Timmermans of een dronken lap?
  Neither!

 2. Dik

  Hele enge, gevaarlijke mannetjes, volstrekt van de werkelijkheid losgezongen door een dementenkoor.

 3. Kees

  Trump is tenminste verkozen, dat kun je van die 2 dwazen niet zeggen. En als je die 2 stumpers zo bezig hoort, hoop ik stiekem dan DT ook nog eens herkozen zal worden.

 4. Piet51

  Dit is het eerste bericht van Tim Engelbart waarmee ik het 100% eens ben. De personen of partij waar je iets mee moet of je dat nu graag wilt of eigenlijk niet, moet je nooit schofferen. Kritisch, positief dan, mag en is vaak zelfs nuttig. Maar beledigen, demoniseren, kleineren en meer van dat fraais heeft als enig effect dat je zelf buiten spel blijft staan. Ik hoop van harte dat Wilders, Baudet en fractiegenoten van beiden en ook veel van de deelnemers hier dit ook inzien. De politieke situatie in Nederland is voorlopig nu eenmaal zo dat een willekeurige partij voor regeringsverantwoordelijkheid altijd iets moet met VVD of PvdA of CDA of zelfs met een combinatie. Engelbart begrijpt dat in ieder geval.

  1. ikweetwatikwil

   Piet 51 In Nederland worden er smerige spelletjes gespeelt. Als een partij hen niet bevalt, zet je hem gewoon buitenspel en met de partij de burgers.

  2. DeBruijn

   @ piet51

   Dat gebeurd aan de lopende band door Eurofielen. Cameron was een idioot voor het uitschrijven van het referendum, Britten waren gek dat zij voor Brexit kozen en Europarlementsleden draaiden zich om naar de Britten net na het referendum.

   Timmermans, Verhofstadt, Juncker, Schultz noemen iedereen die kritisch is richting de EU nationalisten en idioten en vertellen elke keer hoe dom wij zijn.

   1. Piet51

    @ikweetwatikwil en DeBruijn
    Ik wilde met mijn reactie alleen bevestigen wat Tim Engelbart i.v.m. Trump suggereerde: val nooit te fel iemand aan waar je afhankelijk van bent. PVV en FvD zijn voor regeringsverantwoordelijkheid nog heel lang afhankelijk van VVD, CDA of PvdA of een combinatie van die drie. Het schofferen ervan door de fractie leden en aanhanger is daarom heel onverstandig, omdat je de samenwerking zo bij voorbaat al blokkeert.
    Ik mis de aansluiting met jullie reacties.

  3. DeBruijn

   @ Piet51

   Zelfs als je er niet van afhankelijk bent, dan nog hoeven we iemand te schofferen.

 5. Bosche draak

  Het feit dat dat gajes zo overstuur ervan raakt is al reden genoeg voor een tweede termijn.
  #Trump2020

  1. Dik

   @Bosche: +1

 6. Joop Klepzeikert

  Als je die mafklappers niet zou kennen en iemand laat foto’s van ze zien zou je toch zweren da het een stel geestelijk gehandicapten zijn… Hoeven ze hun volslagen debiele bekken geeneens open te trekken.
  Als het eruit ziet als een debiel, zich gedraagt als een debiel en brabbelt als een debiel is het meestal ook een debiel. Dat gaat voor dit stel debielen ook op.

  1. Mars020

   Die twee lijken inderdaad op een stelletje geestelijk gehandicapten. Je ziet dat soort figuren vaak achterin busjes zitten, met hun neus tegen het raam. Tante Rien wordt heel graag door dit soort gasten vertegenwoordigt, vandaar dat linkse geleuter van haar op DDS.

   1. Joop Klepzeikert

    Ook hier op DDS zitten een aantal van die ramenlikkers.
    Doordat gedwongen opname haast onmogelijk is gemaakt door de socialistische partijen zitten wij nu met die loslopende gekken opgescheept.

    Dit is de lijst met ramenlikkers die ik tot nu toe ben tegengekomen op DDS:

    – Rien Noppen
    – Beukman
    – Meriadoc Brandebok
    – Peter Oudshoorn
    – Regina
    – Caesar Lion Cachet
    – Korporaal Monty
    – DidiMadloba
    – Catelaanse kok
    – Zouaaf
    – Mees
    – m.van.rosmalen
    – Rosasolis
    – Robert75
    – Mar
    – Piet51
    – Henk-Jansen

    1. Mars020

     @Joop, het grootste probleem is de bezuinigingen in de geestelijke gezondheidszorg. Links geeft liever geld uit aan kansloze debielen uit Afrika, dan aan het eigen volk. Daarom moet de AOW leeftijd omhoog en zijn bejaarden ineens een zeer grote kostenpost in de ogen van links. Door al die verkeerde zuinigheid, zitten wij hier opgescheept met gekken, die vrij rondlopen en aanslagen plegen. Dit had voorkomen kunnen worden, als alle debielen, plus bovengenoemde lijst met namen van patiënten, opgeborgen konden worden.

     1. Joop Klepzeikert

      Dat is precies wat Margaret Thatcher al zei over socialisme: “Het probleem met socialisme is dat je op een gegeven moment ook door het geld van anderen heen raakt.”
      Daardoor moet er steeds meer bezuinigd worden op dingen die wel belangrijk zijn.
      Ruim 80% van het Nederlandse overheidsbudget gaat op aan linkse hobbies, zoals gratis geld voor elke klaploper die zich hier maar meld.
      Daardoor blijft er steeds minder over voor onder andere de zorg.

    2. Dik

     @Joop: +1

     1. Joop Klepzeikert

      @Dik: Inderdaad +1; Janus Kop

     2. Dik

      @Joop: Met +1 bedoel ik ook dat ik (+1) het met je eens ben. 😉

     3. Joop Klepzeikert

      @Dik: Dat had ik begrepen, maar kon het even niet laten om die kwal Janus Kop nog even een oneervolle vermelding te gunnen.

     4. Dik

      @Joop: Die staat inmiddels in mijn script! 🙂

     5. Mars020

      Doordat linkse hobby’s zoveel geld kosten hebben ze inderdaad geen geld meer over voor de geestelijke gezondheidszorg. Daarom kunnen trollen, zoals Tante Rien, Beukman, Regina enz vrij rondlopen. Toen ons sociale stelselnog niet was leeggevreten, door kansparels en slinkse idioten, was er tenminste nog geld om bovengenoemde idioten op te sluiten.

    3. Peter Oudshoorn

     Kortom, Jopie Kleplulletje kan met niemand een debat aan. Alleen met zichzelf. Vandaar dat je hem altijd in zichzelf hoort kletsen. Het duidelijkste teken van een gevorderde dementie.

     Gelukkig krijgt domme Joop nog hulp een paar briljante medepatienten in de personen van Dikkie Dik en Siemien de Zwever. Samen kunnen jullie een geweldige vuist maken – zet ‘m op sukkels!

     1. Joop Klepzeikert

      @Peter Trolletje: Ik kan prima een debat aan, maar ga dat niet met zwaar geestelijk gehandicapten zoals jij. Dat is volkomen nutteloos.
      Imbecielen zoals jij houden het ook geen minuut in een kroeg uit. Daar wordt jij binnen een minuut hardhandig uit verwijderd.

     2. Peter Oudshoorn

      Jopie Klepzeiker is duidelijk een broekplassertje: een verlaat pubertje dat alleen op zijn zolderkamertje zit te rukken tot zijn moeder hem roept.

      Je bent een geboren loser en sukkel kleine Joop. Vooral zichtbaar doordat je met de twee grootste idioten op DDS heult. Je mist het onderscheidend vermogen om wat dan ook te beoordelen met je IQ schoenmaat.

      Je hebt waarschijnlijk ook niet in de gaten dat vrijwel niemand meer op je reageert, behalve genoemde losers. Dat is logisch, want je hebt nog nooit wat zinnigs te melden gehad. Je bent gewoon te dom om een coherente zin te formuleren.

     3. Joop Klepzeikert

      @Peter Trolletje: Ga je vader even vervelen en vraag dan gelijk om je zakgeld. Kneusje.

    4. Meriadoc Brandebok

     Peter, Van Rosmalen en Robert75 staan op dit forum bekend als felle islamcritici, maar kennelijk ben je dan ook al een gek.

     (Het enige dat alle mensen op dit lijstje gemeen hebben is dat ze niet achter de Grote Thierry aanhobbelen.)

     Ik denk dat Joop Zeikstraal, eh, Klepzeikert met recht een trol kan worden genoemd.

     1. Peter Oudshoorn

      Klopt Meriadoc: Joop Klepzeiker is een grote zuigtrol die hier alleen op DDS komt om te flamen en te stangen. Daarbij volgt hij trouw en hakkenklappend de bevelen op van Dikkie Capo. A useful idiot.

     2. Joop Klepzeikert

      @Meriadoc: Jij kunt niet denken. Dat heb je al vaak genoeg bewezen. Linkse trol.

     3. Meriadoc Brandebok

      Ik denk dat je gelijk hebt, Peter.

   2. Hartenheer

    @Mars020
    @Joop Klepzeikert

    +1

 7. F. Domela Nienhuis

  Wat zullen ze ziek zijn als Donald Trump in 2020 wordt herkozen.

  1. Dik

   🙂

  2. Joop Klepzeikert

   Heerlijk. Dat wordt gegarandeerd een heel goede omzet voor Kleenex.

  3. Mars020

   Dan moeten ze dwangmatig de hele dag “Pang” roepen in hun kraakpand.

 8. Jumping

  In Brussel zit een hele debiele bende, van dit soort en ze komen af en toe nog buiten ook.

  Stem in Mei een anti EU partij.
  Stem PVV of FvD.

  Trump maakt gewoon waar, wat hij zijn kiezers heeft beloofd.
  Hadden wij in Nederland maar zo’n kanjer.

  1. Dik

   +1

  2. C.A.Barstow

   @jumping

   Helemaal mee eens.

  3. Joop Klepzeikert

   Ze hebben in Brussel zelfs Judith Sargentieten (‘geen greintje bewijs dat er terroristen op bootjes hierheen komen’) en Soppie in ’t Veld (Rusland is ‘terug is naar de tijden van communistische dictatuur’). Dan kun je wel nagaan wat ze daar allemaal binnenlaten.

 9. C.A.Barstow

  Schrans Timmerfrans is een smerige zakkenvullende volgevreten rooie landverrader,
  Verhofstadt idem dito met dit verschil dat hij een Belgische landverrader en volkomen krankzinnig is.

  Stem tegen nog meer EU machtsuitbreiding,
  Stem in mei op FvD!

 10. ikweetwatikwil

  Stem PVV. Als je het liever met meer wollig geluid wilt horen stem FVD.

 11. Regina

  Lastige keuze maar ik zou Putin nog kiezen boven Trump. Hij is tenminste berekenbaar

  1. DeBruijn

   Berekenbaar? Geintje zeker.

   Ziekenhuizen bombarderen in Syrië, Oekraïne binnenvallen, Krim annexeren, journalisten laten vermoorden.

   Lekker ding ben je.

 12. Indigo Child

  Twee mongooltjes

 13. Cootje

  Eurofielen ten top , Verhofstadt stond met van Baalen in kiev te schreeuwen , en dank zei hun hebben met Bulgarije Roemenië en Oekraïne een complete corrupte driehoek, geweldig dat Poetin de Krim in nam , en die sancties tegen Rusland vergeet Poetin ook niet , over 10 jaar is Europa zo afhankelijk van hun gas en zit hij te wachten op een strenge winter, de andere is een socialist waar die geweest zijn groeit nooit geen gras meer , socialisten hebben niets ethisch , die verkopen hun schoonmoeder nog , is te hopen dat Trump de volgende verkiezing ook wint , tegen die tijd is het begroting te kort in Frankrijk zo hoog opgelopen , dat Juncker zich zit te bezuipen om dat de financiële markten bloed zien, en eurofiel Timmermans moet uit leggen dat wij onze 1400 miljard pensioenen kwijt zijn om de Europese eenheid te bewaren , en trump en Poetin met gas en een sterke dollar de sancties vereffenen

  1. Joop Klepzeikert

   Verhofstadt stond met van Baalen in kiev was net een aflevering van de mounties.

 14. Indigo Child

  Timmermans en die transgender bedoel dan

 15. Nuts

  Trump infaltiel Tim ?

  Jij kijkt zelf ook mainstreamfake nieuws.

  Gaat Trump eens zelf volgen.
  Kijk naar zijn orders, speeches, acties…

  Trump is een master Warlock die de hele Deep State/Illuminatie/Bilderberg group/partijkartel aan het schoonvegen is…

  Drain the swamp !!!

  En de EU bobo’s komen ook aan de beurt.

  Waarom denk je dat Nigel Farage, Duarte, Julian Assange en veel andere zo hoog spreken van Trump ?

  Zei vechten allen tegen hetzelfde…

  Ga onderzoeken Tim !!!

  Bertus

  1. Cycle25

   De soap aan de overkant is lachwekkend te noemen : https://youtu.be/MzFdMy4gIdQ

   Hier Obama, met een prachtige verklaring net voor de verkiezingen in 2016.

   Totdat Trump won..

  2. Mart

   Goed idee NUTS…..Tim laat zich ook graag verleiden tot Trump bachen.

 16. Blokkeer-Fries

  Geweldig dit! Ze maken het nog makkelijker voor de twijfelaars om NIET op deze megalomane machtswellustelingen te stemmen. Stelletje randdebielen.

 17. Veteraan

  Twee frauderende alcoholisten die door vriendjespolitiek op hun plek zijn terecht gekomen en niets te betekenen hebben. Mietjes of wormen noem ik dit soort mannetjes.
  Go Trump, je bent een echte kerel.
  Don’t you worry

  1. Meriadoc Brandebok

   Guy Verhofstadt is gekozen bij de Europese parlementsverkiezingen.

   1. Siemien

    Ja en weet jij door wie? niet door de kiezer maar door partijen als VVD en D666 verkozen niet door de kiezer dus indirect..

   2. DeBruijn

    @ Meriadoc Brandebok

    Hij stond hier niet op het formulier, dus wij hebben niet kunnen kiezen voor Guy of iemand anders.

 18. PMG

  Het bewijs dat volwassen gedrag ver te zoeken is in de politiek. Twee idioten die weigeren het zinkende EU schip te verlaten.

  De EU is historie, de dag dat de britten besloten de EU te verlaten brak de unie en dat gaat straks een versneld vervolg krijgen.

  Handelsverdragen zijn eenvoudig te regelen en de grenzen gaan gewoon flink op slot, elke asielzoeker kost ons € 37.000 per jaar en onze eigen zielepieten gaan maar eens hun handjes laten wapperen bij de boeren.

  Stem FVD, dus NEXIT en EUXIT!!!

 19. Pescador

  Naar mijn mening zijn het twee landverraders daar moet je mee oppassen 70 jaar geleden wisten ze wel hoe daar mee om tegaan .

 20. Siemien

  Dit soort politici kunnen er niet tegen dat een president doet wat hij zegt, hiermee worden dit soort politici monddood gemaakt, en valt er niets meer te debatteren…

  Sws is Fransje Timmerfiets een ijdeltuitje gewoon om te kotsen zo politiek correct allemaal, en die Verhofstad is helemaal van de pot getrokken..

  1. bejaarde

   En al helemaal voorbereid op zijn wens, zijn baardgroei staat al voor onderwerping aan de islam

 21. J.Rademaker

  een seniele, volgevreten, fake news-verspreidende dementiepatiënt vinden, en daar prima mee wegkomen.
  Mooie omschrijving van Timmermans.

  1. Rien Noppen

   Timmermans maakt een grote kans voorzitter van de Europese Comissie, en daarmee de machtigste man van Europa te worden.

   Echt seniel kun je dan niet zijn.

 22. H.Vaes

  Het begint zo een beetje een zielige vertoning te worden met deze EU debielen.

 23. Godefroy France

  ZIEHIER DE PERFECTE VERTOLKING VAN ALLES WAAR BRUINHEMDEN VOOR STAAN

 24. Lay down your souls to the gods rock and roll

  H Vaes, al sinds de oprichting is Jean Claude Junckers flying Europe al een zielige en belachelijke vertoning. En Frans ‘Olivier Blunder’ Timmermans de machtigste man van Europa, als voorzitter van de alcohol commissie??? . Wat voor toegevoegde waarde heeft dat voor Nederland als lid van de Alcoholistenclub??? 0,0 HE-LE-MAAL NIKS!!!!! Nederland is en blijft een klein land met weinig tot geen inspraak en dat zal echt niet veranderen. Het spreekwoord luid : al draagt de aap een gouden ring, het is en blijft een lelijk ding. En natuurlijk weer met het vingertje wijzen richting Trump -ook weer zo’n typiche linkse eigenschap- zelf is het kolderieke duo geen haar beter of misschien nog wel minder. Eerst maar eens naar jezelf kijken en dan pas naar een ander. Ik haal maar de woorden erbij die Henk Spaan gebruikte in het legendarische radio programma “Tussen start en finish” : VUILNISMAN!!!!!!! MAG DEZE 2 ZAKKEN OOK MEE??????

 25. DidiMadloba

  Misschien heeft Baudet toch gelijk met zijn “oikofobie”: terwijl de zakenman Trump probeert de EU als lastige, succesvolle concurrent te kleineren, zijn er Europa-verraders die vinden dat je aardig moet zijn tegen deze “Vollidiot”, zoals Duitsers dat noemen.
  Weg met ons!

 26. Kristalix

  De 2 types die in 1 hok horen in een inrichting samen met Silvana Simons. Niet te behandelen overigens.

  Silvana kan nog met een enkeltje richting Paramaribo. Die andere 2 blijven een gevaar voor de samenleving.

  Tja, en dan Trump. Met zijn allen worden we ook niet beter van deze blaaskaak met 2 hersencellen onder een dooie hamster.

 27. Agios

  Het beeld van de machine en zelf denken vind ik goed getroffen! O ja? Ja. Nu. NL is de machine en roept de mensen op om zelf te denken. Dat noem ik zelfkennis. Van nu. NL moet u zelf denken en hun nu.nl-zoetzure koek niet slikken. Nogmaals, perfect! Ik hoop dat de trollen hier een voorbeeld aan nemen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.