Video! FVD-lijsttrekker EP Derk Jan Eppink: “Laatste kans EU-staat te keren, anders komen de EU-tanks langsrollen!”

Volgende maand hebben Nederlandse burgers hun laatste kans om te voorkomen dat de EU verandert in een soort dictatoriale moloch, zo kunnen we opmaken uit de woorden van Derk Jan Eppink gisteren bij Jensen. Bij de Europese Parlementsverkiezingen 2019 moet de wal het schip gaan keren, want anders “komen de EU-tanks langsrollen,” en dan “is het te laat.”

Als mensen willen dat de zich immer uitbreidende Europese Unie nog willen stoppen, dan moeten ze echt gaan stemmen op 23 mei bij de Europese Parlementsverkiezingen. Dat is de boodschap van Derk Jan Eppink, lijsttrekker van het Forum voor Democratie bij de genoemde stembusgang. De mannetjes in Brussel zijn namelijk al druk bezig met hun volgende project: het optuigen van een Europees leger. Nederland werkt braaf mee aan dat streven, waarmee niet alleen de nationale soevereiniteit maar ook de NAVO ondergraven wordt.

Wil je dat stoppen, dan moet je echt op een eurosceptische partij gaan stemmen in mei, aldus Eppink gisteren in de studio bij Robert Jensen:

“Want eigenlijk is het de laatste kans, van verkiezingen, om die trend naar een EU-staat te keren. Een superstaat. En als we dan zeggen van ‘laat maar zitten, dat maakt niet uit’… ja, op een gegeven moment komen dan de EU-tanks een keer langsrollen. En dan zeggen we van: ‘Wat krijgen we nou?’ Maar dan is het te laat, natuurlijk.”

Ook drukte Eppink Nederland nog eens op het hart dat echte kentering van EU-macht toch echt vanuit de kiezers moet komen. “De politieke elite wil het niet,” aldus de FVD’er: “En de journalistieke elite eigenlijk ook niet.” Het is dus aan u, stemgerechtigde burgers van Nederland!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

67 reacties

 1. Meester Kong

  Zo, met een zeteltje of vier en zittend in verdeelde fractie, hoe gaan ze dat doen?

  1. Buzz68

   Het zijn niet alleen 4 zetels. Er zijn meer euro sceptische partijen. En je kunt ook met 4 mensen de boel behoorlijk wakker schudden.

 2. Meriadoc Brandebok

  Leugenachtige demagogie.

  1. Gekko

   Donder op, trol.

   1. Dik

    “Donder op, trol.”

    Niet zeuren Gekko, zolang jij reageert hebben zij voet aan jouw wal. Doe jezelf en anderen een plezier, negeer de zuigers.

  2. Buzz68

   Dat is weer een sterke bijdrage van je.

   1. Meriadoc Brandebok

    Dat vind ik ook, Buzz68. Ik doe zelden een bijdrage waarvan ik meen dat deze niet sterk is, tenzij ik mijn zelfbeheersing verlies tegenover de trollen, dan wil ik weleens uit de bocht schieten.

 3. Buzz68

  Ach… Ik zie het probleem niet zo van wel of geen Europees leger.
  Ik heb wel serieuze problemen met een Europese minister van financiën. Dit komt ons niet ten goede.

  1. Scarletti

   Beste Buzz68, de laatste keer dat we beschikten over een groot Europees leger, moesten de Amerikanen komen helpen om ons te bevrijden. Dan zouden we onszelf nu vrijwillig in laten lijven door diezelfde moffen

   1. edoc431

    ALLE OORLOGSSLACHTOFFERS DRAAIEN ZICH ZEER BESCHAAMD OM IN HUN GRAF.

 4. Stopperspil

  Als ook deze Europese verkiezingen worden gewonnen door Forum voor Democratie dan zullen partijen als de VVD en het CDA wel eens achter hun oren kunnen gaan krabben met de vraag of zij niet op de verkeerde weg zitten. Net als nu bij de klimaatdiscussie het geval lijkt. Een goeie ontwikkeling dus.

  1. Rien Noppen

   Als we willen dat het FvD de Europese verkiezingen verliest hoeven we hem slechts heel vaak de vraag te stellen of hij een voorstander van een Nexit is.

   🙂

   1. Scarletti

    Beste heer Noppen, het komt niet vaak voor….
    Echter dit maal heeft u eens een keer gelijk

   2. Stopperspil

    Eppink is slim genoeg om hier een antwoord op te vinden waarmee hij zijn voordeel doet. Het gaat hem en het FVD er vooral om de koers van de EU om te buigen en het streven naar de macht van Brussel in te dammen. En als FVD sterk genoeg wordt zullen andere partijen, zoals gezegd, meebuigen.

 5. Gekko

  De machtsdenkers in Brussel zijn niet alleen bezig met ern Europees leger. Er wordt ook gewerkt aan een Europese begroting. En aan een Europese belastingstelsel. Drie x raden wie daar het meest mag gaan betalen; juist, de Nederlanders.

  Er zijn ook al vergevorderde plannen om de gemeenten en provincies te verplichten om hun begrotingen te laten goedkeuren door de EU.

  Dus: stem geen eurofiele partij op 23 mei. Dus geen VVD, CDA, D’66, GroenLinks, PvdA of CU.

  1. Rien Noppen

   Gekko ziet het scherp: de komende jaren zal de EU flinke stappen zetten in de richting van een federale staat.
   Als het om de vorming van een Europees leger gaat is malle Donald natuurlijk een enorme steun in de rug.

  2. Dik

   @Gekko: Nu even doorzetten, negeren dat kaft!

   1. Peter Oudshoorn

    Het is kaf Dik, geen kaft. Een kaft is een boekomslag. Kaf scheid je van het koren.

    1. edoc431

     SIT JEI HIER LEZ TE GEFEN OF SO MAN FLIKKER OP

     1. Peter Oudshoorn

      Edoc, Nederlands is niet zo moeilijk. Als je tenminste in de derde klas van de lagere school opgelet had.

 6. Rien Noppen

  De versterking en verdere integratie van de EU is de laatste tijd opgehouden door de Brexit-ellende. Dat is ook de reden waarom mensen als Macron de Brexit een schadelijk proces willen en aandringen op snelheid.

  Paradoxaal genoeg leidt de Brexit tot een versterkte EU en dat proces zal de komende jaren in de versnelling komen. Het gekef van de eurosceptici zal daar weinig aan veranderen. De hondjes blaffen maar de karavaan trekt door.

  1. Rien Noppen

   willen = vinden

   1. Ego-non-solus

    Mijnheer Noppen
    Mijn advies zou zijn te stoppen met het corrigeren van anderen waar het gaat om taal- of schrijffouten. 99% van de lezers heeft binnen 1 seconde door dat “willen” “vinden” had moeten zijn. Dat hoeft u wat mij betreft niet zelf te corrigeren en anderen doen dat dan wellicht ook niet. Wat u bedoelt is duidelijk maar wordt – maar dat is wellicht een open deur – niet altijd gedeeld.

    Althans, zo is mijn indruk. 😉

    1. Rien Noppen

     Ik hecht aan zorgvuldig taalgebruik, Ego, en als ik een foutje maak corrigeer ik die graag zelf.

     Het kost me moeite mensen op dit blog die de basisregels van de Nederlandse taal niet beheersen serieus te nemen.

     1. Peter Oudshoorn

      Het foutje, dus ‘dat’, geen die.

     2. Ego-non-solus

      “Het kost me moeite mensen op dit blog die de basisregels van de Nederlandse taal niet beheersen serieus te nemen.”

      Dat bepaalt u inderdaad helemaal zelf. Maar dat impliceert voor mij niet dat anderen dan óók gecorrigeerd moeten worden. Eerlijk gezegd heb ik 100x liever taal- of schrijffouten dan de wijze waarop velen op deze site elkaar menen de maat te moeten nemen. Wat dat betreft is de kwaliteit van reacties op Elsevier wel even van een andere orde. En dat zou ik op DDS ook zo graag willen zien.

  2. Dddddd

   Je maakt mij niet wijs dat je achter een EU staat zoals die nu functioneert en steeds meer dictatoriaal regeert!

 7. Regina

  De EU is zeker niet ongevaarlijk maar het gevaar zit eerder in geld, invloed en lobbyisme, dan in militaire onderdrukking. Kortom Eppink praat poep

  1. Peter Oudshoorn

   Gisteravond ook al, en nu weer: er is iets helemaal mis Regina, want ik ben het weer met je eens.

 8. Jumping

  Deze Derk Jan heeft helemaal gelijk, stop de EU in deze vorm.

  FvD gaat voor minstens, 14 zetels in Brussel.
  En van uit die 14 zetels, gaat Derk Jan de boel weer op de rails zetten.
  Stem in Mei een anti EU partij.
  Stem PVV of FvD.

  1. Rien Noppen

   Derk Jan gaat met 14 zetels de EU weer op de rails zetten.

   Een gigant!

  2. Vliegenvanger

   Dus: stem geen eurofiele partij op 23 mei. Dus geen VVD, CDA, D’66, GroenLinks, PvdA of CU.

 9. J.Rademaker

  Als je bedenkt hoe het voor de tweede keer gaat in de omgang met Oostenrijk en de Brexit chantage , hij chargeert natuurlijk maar het is wel iets om je zorgen over te maken.

  1. Rien Noppen

   Eppink beweert dat de ‘elite’ kritiek op de EU niet toestaat.
   Kun je die zo’n belachelijke bewering doet serieus nemen?

  2. Dik

   @Rademaker: Negeren dat schuim, je kunt het!

 10. umhnz

  Op het slagveld zijn de EU-tanks tot stilstand gebracht door de renaissance-vloot, welke ook op land kan varen.
  De redding van de EU is nabij.

 11. Bosche draak

  Dus in mei nogmaals stemmen, en hopen dat ze de uitslag eerbiedigen.

 12. Siemien

  Het is natuurlijk zéér duidelijk dat er steeds meer mensen zien wat er werkelijk gebeurt hier zitten er een paar die blind zijn, gelukkig mogen die er ook zijn.
  Steeds meer mensen zien echt in wat de EU nu echt inhoudt en dat is dat zij helemaal niet hebben met de burgers van landen..

  Uitspraak Juncker der spiegel 1999
  We beslissen ergens over, laten het liggen en wachten af wat er gebeurt.
  Als niemand zich druk maakt, omdat de meeste mensen niet begrijpen wat er is besloten, gaan we stap voor stap verder totdat er geen weg meer terug is.

 13. C.A.Barstow

  Van de zittende elite in Den Haag hoeven wij inderdaad niets te verwachten,
  zij hebben Nederland en het Nederlandse volk al verraden en verkwanseld,
  en zijn op jacht naar de vet betaalde banen in Brussel met misleider Rutte voorop.
  Wij zullen alles wat ons volk na WWII heeft opgebouwd voor een heel groot deel kwijtraken incl. onze soevereiniteit, je kunt het al lange tijd opmerken wat die landverraders in Den Haag in de koker hebben zitten, al het goede wat wij in ons land hadden opgebouwd is afgebroken of wegbezuinigd, de Europese gelijkschakeling ten top.

  Help mee de afbraak van ons mooie land tegen te houden, help mee om tegen te houden dat Nederland straks als soeverein land niet meer bestaat.

  Stem tegen de EU, stem tegen nog meer EU,
  Stem in mei ook op FvD!

  1. Dik

   “Van de zittende elite in Den Haag hoeven wij inderdaad niets te verwachten…”

   Het is nóg erger! Ze hebben ons land de afgelopen 20 jaar in de uitverkoop gegooid aan Brussel, steeds een beetje verder, precies zoals Siemien het heeft gezegd!

 14. Evil Zorro

  Ook Vlaanderen zal tegen de E.U. stemmen nadat de N-VA nauwelijks iets van zijn verkiezingsbeloften heeft waargemaakt. Vlaams Belang komt terug als de verkiezingsuitslagen eerlijk verlopen tenminste.

  1. Rien Noppen

   Natuurlijk, Evil, Het Vlaams Blok komt terug, net als de PVV.

   🙂

  2. Dik

   @Zorro: Het anti-EU sentiment is in heel Europa merkbaar, nu maar hopen dat we op tijd zijn want kartelpolitici in het nauw kunnen zomaar het EU-leger op je af sturen.

 15. Crassus

  Over een aantal jaren is China de grootste economische macht ter wereld. Het doet nu meer zaken met de EU dan met de VS. Het zou uitermate dom zijn om uit die ﹰeu te treden. Nederland 42500 km2, ﹰchina 9.600.000 km2 Gaat Nederland een vuist maken en de lakens uitdelen ?
  Waar zit het verstand?

  1. Rien Noppen

   Ja, de vorming van de grote machtsblokken maakt het volstrekt onvermijdelijk dat de EU zich ontwikkelt richting federale staat en in elk geval sterke politieke, economische en defensieve samenwerking realiseert.

   De Brexit is slechts een duidelijke illustratie van het feit dat er geen alternatief bestaat.

   1. Peter Oudshoorn

    Het zou voor de wereld veel beter zijn als er geen grote machtsblokken ontstaan, Noppen. Grote machtsblokken hebben altijd de neiging om onderdrukking, geweld, machtsmisbruik en oorlog als middelen in te zetten. Daar zijn burgers de dupe van. Jij ook.

    1. edoc431

     Dan hoop ik wel dat noppertje het overleeft ik wil wel graag dat die lamlul langzaam zeer langzaam en pijnlijk doodgaat

   2. edoc431

    1 GROOT EUROPA IS WEL MAKKELIJKER TE RAKEN MET NUKES DAT DAN WEER WEL .
    DUURT NIET ZO LANG MEER

  2. PMG

   Doe niet zo dom knulletje, China zit echt niet op ons te wachten en wij al helemaal niet op China. China heeft het heel druk met zichzelf en Afrika en de rest zijn klanten, die koesteren ze.

   De stuiptrekkingen van Europa, daar lachen ze om en terecht, zielige vertoning!

   NL moet 2% aan NAVO afdragen per jaar, die afspraak staat maar wordt niet nagekomen, zo kan dus alles wel op de lange baan geschoven worden met met stip op 1 het klimaat- en asielbeleid.

   Van het gas af kost 55 duizend per NL-er en de uitstoot neemt alleen maar toe, elke asielzoeker 37 duizend per jaar en een Tesla kost de gemeenschap 25 duizend aan subsidie, wees er maar trots op, helemaal niets gepresteerd, zelf voor gekozen.

   In mei laatste kans, stem FVD!

 16. C.A.Barstow

  Al zou het overgrote deel van de Nederlandse bevolking tegen de EU stemmen,
  het zal ze in Den Haag niets interesseren, de referenda zijn niet voor niets afgeschaft, de landverraders in Den Haag zijn in het geheel niet geïnteresseerd in wat u wilt of niet wilt zij willen het niet weten of u voor of tegen de EU bent, of u het nu leuk vind of niet zij zullen koste wat het kost alles er door drukken wat nodig is om onze soevereiniteit aan Brussel over te dragen om zo land en volk te verraden.

  Het risico is aanwezig dat het in de nabije toekomst door het continu negeren van de stem van het volk onverhoopt tot een volksopstand kan komen,
  in Brussel zullen ze dan niet schromen het Europese leger in te zetten om met scherp op de bevolking te vuren, het hebben van en het uitoefenen van macht moet koste wat het kost voortgang vinden, het is vele malen belangrijker dan geld.
  Wat dit betreft zal er geen verschil zijn met de nazi staat in WWII.

  Stem tegen de EU, stem tegen meer EU,
  Stem in mei ook op FvD!

  1. Rien Noppen

   “Al zou het overgrote deel van de Nederlandse bevolking tegen de EU stemmen”

   Nederlanders kunnen bij de volgende verkiezingen in meerderheid op partijen stemmen die menen dat we een Nexit moeten regelen. Dat zal dan ook gebeuren.

   Batrstow lult.

   1. Peter Oudshoorn

    Barstow

 17. poldi

  De Europese Unie wordt steeds ongezonder voor Nederland.
  Het lijkt me wijs om massaal voor EU-kritische partijen FVD of PVV te stemmen met de aanstaande Europese parlementsverkiezingen en hopen dat de bevolkingen van andere landen dit ook doen. Alleen zo kunnen we wat invloed uitoefenen om de machtswellust van de huidige EU te breken en om te vormen.
  Anders wordt een toekomstige Nexit steeds waarschijnlijker, omdat Nederland langzaam financieel wordt leeg gezogen.

  1. poldi

   En ik kan er maar niet over uit waarom Nederland kiest voorop te lopen in dit kruipende gedrag naar de EU. We hebben bijna alles al weggegeven, geen enkele politicus kan meer zonder de kreet “maar het moet van de EU”, meer dan walgelijk is deze kruiperij.
   Ik hoop dat de massa een keer wakker wordt, en gaat zien dat Nederland een geldbuidel is (ons belastinggeld) met geen enkele zeggenschap, dat zich heeft uitverkocht om maar in de pas te blijven lopen voor het EU dictaat.

   1. Punt50

    Snel Nexit, als Italië uit elkaar klapt dondert de euro in elkaar.. Terug naar de gulden.

  2. C.A.Barstow

   @poldi:

   Goed gezien, helemaal mee eens.

   Stem in mei ook op FvD!

 18. Heinz

  Hij ziet er deftig uit, Derk Jan Eppink. Een echte Europarlementariër die goed verdient aan al die onzin wat hij verkoopt. Het zal een commotie geven daar in het parlement daar lusten de honden geen brood van.

 19. Tman

  Het is erg om uit te spreken,maar het Nederlands stemvolk is niet goed bij z’n hoofd!
  Zo vasthoudend jarenlang tegen beter weten in,op de linkse misleiders te blijven stemmen,is grotesk!
  Jan Publiek wordt ergens rond 2030 wakker,dan is het te laat!

 20. PMG

  Nou, het was al duidelijk maar voor de goede orde dus nogmaals:

  stem in Mei FVD!

  Of heb ik nu ook een proces aan mijn reet wegens opruiing?

 21. Cootje

  Een harde brexit en de Franse gele hesjes moeten bezig blijven, dat komt er een einde in het zicht van het ondemocratische gedrocht Europa, de liefde van de Nederlanders met hun polderen en laten uitnemen zet geen zode aan de dijk, financiële markten moeten hun vertrouwen kwijt raken , dan gaat alles in een stroomversnelling , en vallen de Middellandse zee staten , korte pijn net als de Engelse van vijf jaar , nu mag u mee betalen aan de te korten in die landen , en krijg u nul. Procent rente op u spaarrekening, mooi he EEN Europa wel een ARM europa

  1. Rien Noppen

   “EEN Europa wel een ARM europa”

   Europa is nog nooit zo rijk en welvarend geweest als op dit moment.

   1. Vit

    @Rien Noppen

    Dat waren we met de EEG al, het enige verschil is dat er geen grenzen meer zijn, liever laat ik mijn paspoort zien.

   2. Punt50

    Blablabla CO2 Junkie islamBLAASKAAK !!

   3. Cootje

    Volgens mij is Europa zo arm als de mieren , die gele hesjes , komen niet voor niets de straat op, de Italianen moeten we binnenkort van het infuus afhelpen , onze spaarcenten leveren niets op , omdat wij direct of indirect aan de zuid Europese schuld mee betalen, wij staan er nog wel leuk voor , maar niet als we de schuld per Europese inwoner berekenen, dan zijn we met het mooie ideaal failliet, en de financiële markten hebben nog maar een klein zetje nodig , dus een ARM Europa,

 22. Anthony2

  “Erik van Muiswinkel ziet islamitische bezetting van Europa wel zitten: ‘Irrigatie, rijkdom en geneeskunde!”

  Ja hoor dan nemen we de rest maar op de koop toe, zoals die prachtige sharia met die wrede middeleeuwse straffen zoals de zweep en stokslagen, steniging, en homo’s die worden natuurlijk allemaal opgehangen. Dan vergeten we maar even de onthoofdingen… mensen met dit soort beweringen als die van Van Muiswinkel zijn ziende blind in dit soort zaken…. gek eigenlijk…. maar misschien zie ik het te somber in en maakt Erik alleen maar grappen … maar ik kan er niet om lachen…

 23. Michael M

  De FVD komt niet om de mensen bang te maken, maar juist bewust te maken wat er nu eigenlijk echt aan de hand is en dat we met zen allen het niet zover moeten laten komen. Met Europa kunnen en blijven we altijd samenwerken zoals we dat al honderden jaren deden, alleen er gaat nu werkelijk dingen mis. De macht in Brussel wordt teveel uitgebreid. Straks heeft elk land geen premier meer en bepaald één Europese premier alles. Als dit zo verder gaat dan wordt er in de toekomst over onze pensioenen bepaald, onze huizen, onze banen, ons manier van leven. Dus als we verder uitbreiden maak je Poetin ook niet geliefd. Brussel en de machthebbers draaien totaal door ten koste van de paarhonderd miljoen Europeanen en dat is niet leuk. Toen de eenwording kwam met de euro was het leuk, maar nu draaien ze door en het lijkt elk jaar erger te worden.

 24. Michael M

  Het is daarom ook niet zo erg om af en toe wat tegengas te geven. Vandaar ook dat de FVD hoopt wat grip te krijgen want aan de VVD hebben we niets. Stel je eens voor dat we allemaal 1 kant opkeken en dat iedereen in een blauwe volvo zouden rijden en allemaal een gele overhemd zouden dragen, wat zou dat vervelend wezen, maar dat is wel wat links al 35 jaar of langer al doet.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.