Video! Theo Hiddema (FVD) is helemaal klaar met tuig-asielzoekers: ‘Sluit ze op!’

snapshot
Foto: Theo Hiddema in de Tweede Kamer. Bron: Screenshot Ernst Lissauer / YouTube.

Het geduld van FVD-Kamerlid Theo Hiddema met asielzoekers, die de gastvrijheid van Nederland misbruiken om hier misdaden te plegen en mensen lastig te vallen, is definitief op. In een video-interview zegt het Kamerlid nu dat het tijd wordt om zogenaamde “veiligelanders” die rotzooi trappen gewoon op te sluiten.

Misschien niet geheel wat je zou verwachten, maar Theo Hiddema vindt de speciale privé-buslijnen voor lastige asielzoekers wel “grappig”, zo meldt hij vandaag in een interview met de onafhankelijke parlementaire journalist Ernst Lissauer. Het brengt volgens hem het “totale failliet van het asielbeleid” in de kaart, zo legt de voormalige advocaat uit. Maar verder? “Van de zotten!”

Voornamelijk omdat degenen die al terecht zijn gekomen in een ‘aso-azc’ allang in beeld zijn gekomen bij de politie vanwege het plegen van allerlei strafbare feiten. Diefstal, mishandeling en vernieling, zo somt Hiddema op. En na al die delicten kan direct tot een arrestatie worden overgegaan, want op alledrie de misdrijven staat voorlopige hechtenis. Van die bevoegdheden moet de politie maar eens wat vaker gebruik gaan maken, aldus Hiddema:

“Nooit gaat een officier eisen dat er voorlopige hechtenis wordt opgelegd. En als hij dat nu eens een keer wél deed… […] Maar als de officier er niet om vraagt, dan legt de rechter het meestal ook niet op. Maar dat is de ideale manier om van ze af te komen!

Want nu moeten we bedelen in Marokko en Algerije!”

Kortom, dit kabinet met de zogenaamde crimefighterpartijen VVD en CDA moet eens wat assertiever te werk gaan en ophouden met het pappen en nathouden. Maar ja, dat zeggen we inmiddels nu al zo’n 8 jaar. En luisteren? Dát is natuurlijk niet Ruttes specialiteit.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

111 reacties

 1.   

  Ondanks zijn jeugdige leeftijd heeft deze Theo best veel kijk op de zaak.
  Ik stel het zelf wat zwart witter, dit Nederland is onder het Linkse schrik bewind, een keiverrot land geworden.
  Stem in Mei een anti EU partij.
  Stem PVV of FvD.

  1.   

   Noem eens een beter land dan Nederland?

   1.   

    Nederland zonder moslims!

    1.   

     En zonder Korporaal Monty

    2.   

     Tman
     +++++

    3.   

     Tman,++++++++ goed gevonden.

    4.   

     Nederland kan beter en mooier worden !
     1 Geen moslims / geen moskeeën
     2 Geen uitgeprocedeerde asielzoekers en uitgeprocedeerde Howicks en Lilis
     3 Een landschap zonder verwoestende windmolens
     4. Een land waar de volgende partijen zijn opgeheven : Pvda / Groen Links /d’66.
     Ik begin me alweer wat beter te voelen bij deze gedachte.

   2.   

    Noem jij eens een slechter land dan Nederland? Ik ken er geen. Zelfs in moslimlanden wordt dat tuig WEL gestraft voor hun misdaden en krijgen ze geen gratis geld.

    1.   

     Zweden?

    2.   

     Noord Korea

    3.   

     Venezuela

     1.   

      In beide landen hoeft de oorspronkeleijke bevolking geen 40+% belasting te betalen voor klaplopers en worden crimigranten wel voor hun misdaden gestraft. Dus volgende suggestie. Net zolang tot je er wel 1 gevonden hebt waar crimigranten niet gestraft worden, ze alles gratis krijgen en de originele bevolking zich daar de tyfus voor moet betalen, zoals in Nederland.
      Zweden komt in de buurt, maar is net nog minder erg dan Nederland.

     2.   

      @Joop Klepzeikert

      Jij meend serieus dat Venezuela en Noord-Korea betere landen zijn dan Nederland?

 2.   

  Zielig ventje, rijp voor het bejaardenhuis.

  1.   

   Wanneer ga je eindelijk?

  2.   

   Flinke dosis zelfkennis, die Brazil. Chapeau, chapeau.

 3.   

  Toch denk ik dat deze extra bus voor nu de situatie kan verbeteren. en vanuit daar verder kijken. Overtreden van de wet moet uiteraard worden aangepakt, maar dat kan samen gaan. Ik zie niet waarom de bus dat zou uitsluiten.

  Misschien eens extra aandacht besteden in preventie van asielzoekers problemen. een goed inburgerings programma, draagvlak en acceptatie in de maatschappij. meer geld voor asielbeleid.

  1.   

   Draagvlak voor crimigranten? Niet bij mij.

  2.   

   Het gaat hier om crimigranten uit veilige landen, die hier dus nooit een verblijfsvergunning zullen krijgen. Daar zal dus ook nooit draagvlak voor komen en al helemaal geen acceptatie of inboergering.
   Dat tuig hoort terug te gaan naar eigen land, maar zolang ze hier vrij rond mogen lopen, de boel mogen terroriseren en ze daarnaast nog alles gratis krijgen ook gaan ze natuurlijk nooit meer terug. Pas als ze opgesloten worden willen ze ineens wel terug.

  3.   

   Ze zijn uitgerangeerd,dus oprotten dus…..waarom sluipen ze nog rond?

 4.   

  Populistisch gebral, het went nooit.

  1.   

   Moet je niet naar de moskee?
   En daarna thee met de imam, toch?

  2.   

   Waarom lees je het en luister je er dan naar? Flikker op naar joop.nl

   1.   

    @Joop
    Daar staat hij uren in de wacht, dat trekt de trol niet!

    1.   

     Neem er nog een, oude dronkelap.

     1.   

      Jullie moeten wel een keer hele erge woorden hebben gehad meneer Noppen want u weet de situatie van Toetsteen heel goed maar toch blijft u hem aanvallen met drankgebruik. Vind het behoorlijk onder de gordel en niet bij u passen.

     2.   

      Ik beschouw Toetssteen inderdaad als een ondermaatse figuur die hier slechts komt om te trollen. Zijn zieke persoonlijke aanvallen verdienen lik op stuk.

     3.   

      @Marco: Je faciliteert een bewezen zuigtrol.

     4.   

      Ga je nou ook al tegen jezelf zitten zwanzen Rien?

    2.   

     @Toetssteen: Negeren, je kunt het!

     1.   

      @Dik
      Ik hoorde niets!!! Grijns.
      Enfin mr. Hiddema heeft gelijk. Ook voor de welwillende immigranten en dat is het merendeel, laat men hen een goed en veilig onderkomen en leven gunnen.

   2.   

    1 Thessalonicenzen 5:21

   3.   

    @Joop: Negeren werkt beter!

    1.   

     @Dik: Ik ben onderhand ook wel klaar met Rien en zijn 12 alterego’s, die hier enkel maar zwakzinnig links kan trollen en werkelijk niets zinnigs bij weet te dragen.

     1.   

      Probeer eens het script van Dik, Klepzeikert, dat verlost je van veel onvrede en de mensen die inhoudelijk willen debatteren hebben geen last meer van je.

     2.   

      @Joop DDS wordt steeds meer een toevluchtsoord voor deze zuigtrol en anderen. Daar waar de reguliere dagbesteding geen toegang meer verschaft, is hier het vangnet.

      Negeer het.

   4.   

    #negeren

 5.   

  Hiddema heeft al vaker aangegeven dat ook criminele asieleisers opgesloten dienen te worden. Dat kan gewoon volgens het Nederlands en internationaal recht, maar wordt niet gedaan omdat 99,9% van de officieren van justitie te extreem links zijn om asieltuig aan te pakken.
  En de politiek is te extreem links om die officieren van justitie aan te pakken.

  1.   

   Nee dat kan niet zomaar, doch pad na veroordeling. Hiddema z’n verhaal klopt alleen voor diefstal maar ook dan wordt niet per se voorlopige hechtenis opgelegd. Bedenk dat we het over verdachten hebben, en die worden voor onschuldig gehouden tot en indien ze zijn veroordeeld.

   Als er hier iemand “extreem links” is dan is het de wetgever. Die democratisch wordt gekozen. Dus eigenlijk is de kiezer de schuldige.

 6.   

  Iemand stelt de vraag, noem eens een beter land als Nederland, het antwoord is, het Nederland van voor Joop den Uyl, dus voor de omvolking.
  Theo is ondanks zijn jeugd, op de goede weg.

  1.   

   Ach ja, die goede oude tijd van de gulden, gesloten grenzen en de koude oorlog. Wie wil nu niet terug naar die tijd.

   Maar ja Nederland moest zo nodig de economie vergroten.

   1.   

    Nog verder terug Monty de gouden eeuw met de V.O.C dat was pas een tijd.

    1.   

     FvD heeft het over de renaissance vloot maar die zal niet meer naar de Oost varen.

     Die zal alleen de noordelijke water bevaren.

     Misschien moeten we terug naar de middeleeuwen zoals Wilders graag ziet.
     Veilig achter dikke muren van de steden en vreemdelingen buiten de poort houden.

   2.   

    Goh, wat hadden we toch een last van die ‘koude oorlog’ en die ‘gesloten grenzen’ waren ook al zo’n drame. Op vakantie naar Frankrijk wel 2 keer helemaal afremmen om je paspoort te laten zien en met de vrachtwaggel wel 2 keer 5 hele minuten stil staan, om de vracht papieren na te kijken. Was echt een verschrikking toch…
    Doe mij die tijd maar, toen Jan Modaal een huis wat nu 4 ton kost kon betalen (krijgt nu maximaal 1,5 ton), een auto van gemiddeld 5 jaar oud had (nu 14 jaar) en 3x per jaar 2-3 weken op vakantie kon (nu maximaal 1x 2 weken).
    De economie draaide toen prima, alleen zwakzinnig links vond en vind dat Jan modaal meer geld aan de ‘armen’, ofwel de klaplopers moet geven. Daardoor is een modaal inkomen nu onderhand net zo’n armoede als van een oetkering leven.

    1.   

     Het spijt me zeer maar u bent een gelukkig mens dat het u met de vrachtwagen maar 2 keer 5 minuten kostte.

     1.   

      Als de grenscontroles naar Frankrijk nog zouden bestaan zou hoogstens een kwart van het vakantieverkeer nog de vakantiebestemming bereiken.

     2.   

      @ Rien Noppen

      Dat is dan wel goed voor het milieu als er minder wordt gereden.

      Ik hoor dat vaak als reacties, de gevreesde grenscontroles. Maar die mensen die dit aanhalen, die vinden het niet erg om 3 uur te moeten wachten op Schiphol. Ik wacht liever een half uurtje aan de grens, dan 3 uur op Schiphol.

      Wij gingen altijd de mensen langs met een grote snoeptrommel bij de grens, maakte je nog leuke contacten ook.

 7.   

  Het volledige debat volgend…
  Alle sprekers en diegene die interruptie pleegde…
  Ze zijn het eensch over wat, nu nog over hoe.

 8.   

  Mag het verder onsje minder met gescheld, grove reacties etc.

  1.   

   Dat is heel lastig voor sommigen, maar van mij mag het ook ophouden dat schelden.

   1.   

    Hoe? Ik vind het zo gek.
    Je kunt toch gewoon van gedachten wisselen.

    1.   

     @Caro: Nee dat gaat niet lukken zolang de zuigtrol hier rondzuigt.

     1.   

      Ik vind het echt vreselijk.
      De Bruijn heeft mij bewezen op uitleg trol.
      Wat heeft dit voor zin?

     2.   

      @Caro: Die vraag moet je aan de zuigtrol stellen.

 9.   

  We zijn idd van god los, een gratis pendelbus voor uitgeprocedeerde asielzoekers van AZC Ter Apel naar Emmen. Dan kunnen ze daar in Emmen op rooftocht omdat ze in Ter Apel alle winkels al bijna hebben leeggestolen. Er zijn dus geen lokale mensen meer zijn die bij dat tuig in een reguliere lijnbus willen stappen, te erg gewoon. Hiddema heeft groot gelijk. Ook diegene die dit hebben besloten oppakken omdat ze hiermee criminaliteit faciliteren en dus medeplichtig zijn. Je kan de bus ook direct bij het kot laten stoppen,.. erg handig.

 10.   

  Onmiddellijk met alle plezier de militaire dienstplicht weer invoeren en watjes in Nederland leren wat discipline, normen en waarden barmhartigheid vastberaden betekent. Kunnen ze eens opstaan voor Nederland i.p.v. oogluikend toekijken, stom links gedrag rare demonstraties en dom facsistisch gelul over partijen die het helemaal niet zijn. Groei toch een keer op. FVD heeft hier duidelijk een punt.

  1.   

   Met dit spul in je leger, heb je geen vijanden meer nodig.

 11.   

  Ik wil toch even buiten dit onderwerp reageren.
  Ik vind het niet fijn dat reacties nogal grof zijn en wil graag oproepen dit niet te doen.

  1.   

   Na uw oproep zal het vast niet meer gebeuren verwacht ik.

   1.   

    Ik verwacht van wel, de zuigtrol hangt hier nog steeds rond.

   2.   

    Ik vind het zo jammer.

    1.   

     @Cora: Zolang hij gevoerd wordt blijft hij zuigen, niets aan te doen.

    2.   

     Caro, ik moet je bij nader inzien gelijk geven over je opmerking terzake Toetssteen. Ik zal hem in het vervolg negeren en me niet meer laten provoceren.

     1.   

      Deze reactie siert u meneer Noppen.

     2.   

      Wat ik zo erg vind is het gescheld.
      Ik zit op forum dementie.
      Gaat er wat beschaafder aan toe. Dat mag hier toch ook of te veel gevraagd?

     3.   

      Caro, u bent verdwaald, vrees ik.

      Het forum dementie is een lotgenotenplatform.

      Het forum van DDS is een discussieplatform, waar de deelnemers elkaar ongegeneerd de maat nemen. DDS-forum is daarom niet geschikt voor tere zieltjes.

     4.   

      Caro, je ziet nu hoe trol Rien Noppen te werk gaat. Hij valt Toetssteen zwaar onder de gordel aangezien hij een psychopaat is die zwakkeren (Toetssteen heeft kanker en reageert door chemo soms wat minder coherent) graag kapot maakt.

      Hij keert nu de zaken om en zegt dat hij niet meer op de provocaties van Toetssteen zal reageren, terwijl die beste man nimmer provoceert en altijd hoffelijk en galant blijft.

      Noppen is een sadistische narcist die door iedereen op dit blog (behalve door Meri Brandewijn en Beukenoot) is uitgekotst vanwege zijn walgelijke manier van reageren en debatteren.

      Mijd hem als de pest, wat ik u raden mag.

    3.   

     @ Caro

     Het lijkt hier soms de sport wie de ander het meest kan beledigen en dat is jammer. Helemaal met u eens.

  2.   

   Caro is ook 1 van de zuigtrollen..

   1.   

    Zou mij niets verbazen.

 12.   

  Als er weer dienstplicht zou komen, Heb ik toch liever dat soort tuig niet in ons leger.
  Ze ondermijnen al zo veel. Van het leger moet je kunnen verwachten dat ze ons verdedigen.
  Vergelijk het met voetballen. Hier een opleiding volgen en voetballen voor Marokko.

 13.   

  Baas

 14.   

  Heerlijk, ik krijg weer zin in de politiek.
  Eindelijk eens weer een aantal personen die dat links politiek correcte en islam knuffelende zooitje eens lekker gaat aanpakken.
  Stem aub in mei op een anti EU partij.
  Heerlijk, kan niet wachten!

 15.   

  Overal waar dit tuig komt of werk aangeboden krijgt, is de veiligheid van de Nederlandse burgers zoek. Die lui zijn net zo corrupt als de landen waar ze vandaan komen.
  Politie, leger, gemeenteraad en politieke banen, moest verboden zijn in kader van veiligheid en anti corruptie beleid!

 16.   

  Hiddema; my man….

  1.   

   Ik geef deze zakkenvuller nog 8 maanden , dan gaat de kaars uit.

 17.   

  Rutte is nog erger dan groen links ,doet niks aan de problematiek,en gaat straks goed op zijn snuit ,de arrogante zak .

 18.   

  Kan die pendelbus niet onder begeleiding van een corps mariniers doorrijden naar de oversteek naar Noord-Afrika ????

 19.   

  Hoi gekko, je hebt een punt.

 20.   

  Dat is geen Paas gedachte van mr. Hiddema

  1.   

   Jij bent ook geen paasgedachte, jij bent een islamverheerlijker die het heerlijk vind om de boel gewoon op te naaien..

 21.   

  Pleur die gasten maar in de noordzee

 22.   

  Ja waarom niet, als ik steel krijg ik immers ook een taakstrafje :)

  1.   

   Ik ga even naar The Passion kijken, een aanrader bovendien.

   1.   

    +++++++

  2.   

   Taakstraffen zijn ingevoerd omdat bleek dat de gevangenis van “First offenders” beroepscriminelen maakt, doordat een gevangenisstraf iemand zo’n stigma geeft dat hij in de gewone maatschappij wordt uitgekotst. De nieuwe “vrienden” uit de gevangenis komen dan goed van pas.

 23.   

  Hiddema liegt of is aan het dementeren: bij vernieling en mishandeling staat de wet geen voorlopige hechtenis toe.
  Arrestatie kan bij verdenking van elk strafbaar feit, maar dan mag de verdachte niet langer worden vastgehouden dan nodig voor het verhoor, en om het oordeel van het OM te horen.

  Met een “failliet van het asielbeleid” heeft dit niets te maken. Als iemand asiel aanvraagt wordt dat altijd zorgvuldig beoordeeld. Vindt Hiddema die zorgvuldigheid overbodig? Fatsoen is geen schande. Feit is wel dat er een zeker misbruik wordt gemaakt van de asielprocedure door lieden die echt geen kans maken op asiel, Albanezen bij voorbeeld. Alleen hebben ook die recht op een fatsoenlijke behandeling. En een correcte toepassing van het straf(proces)recht.

  De rechtsstaat hoort bij onze cultuur, die Baudet zo verheerlijkt.

  Misschien moeten we ook vaststellen dat Hiddema snel leert. Wanneer hij als advocaat onzin uitslaat wordt dat niet aanvaard door de rechter, maar als populustisch politicus bestaat zijn gehoor uit mopperende domoren krijgt hij applaus voor schijn-doortastendheid.

  Waarom wordt iemand uit een “veilig land” toch niet meteen weggestuurd? Het zou bijv. Een homo kunnen zijn uit een land dat homoseksualiteit niet accepteert.

  Waarbij zich de pijnlijke vraag voordoet hoe iemand kan bewijzen homo te zijn. Me dunkt dat een man die beweert homo te zijn nooit meer een relatie met een vrouw mag hebben, en dat anders zijn pik er af wordt gehakt.

  1.   

   Nee hoor DidiMadloba Hiddema slaat de spijker op z’n kop en dat jij met islamitische migrantenkop dit gaat bagatelliseren is echt krankjorum, je stopt die dikke vette islamitische harses zo diep in de linkse stront dat alleen je gele klompjes nog zichtbaar zijn…

   1.   

    Slaapt u wel eens rustig, Siemien? Al die heftige gedachten tollen rond klotsen tegen de schedelwand dat maakt u toch geen gelukkig mens ?

    1.   

     Siemien tobt met heftige pedofiele gevoelens, Fortiori, dat is geen pretje.
     Ik vind dat we deze tragische man met mededogen moeten bejegenen.

     1.   

      Rientje verschuilt zich achter zijn zieke pedofetisj en elke x als Reintje mijn naam ziet komt dit bovendrijven, komt ook omdat ik Rientje flink de waarheid heb verteld over zijn zieke pedofetisj, sterker nog, ik heb Reintje met z’n eigen woorden en sympathieën voor partijtjes als Martijn flink om z’n oren heb geslagen en zéér vele zijn het met mij eens overigens…

  2.   

   Misschien kan in het geval van bewijzen homo te zijn Robbie Jetten nog van pas komen met een soort van test.

  3.   

   @ Didimadloba

   Het is toch te gek dat hele bendes hier naar toe komen, doen een asielaanvraag en in de tussentijd gaan ze op rooftocht, totdat ze weg moeten.

   Daar moet echt iets aan gebeuren, want anders brokkelt de steun nog verder af en is er straks voor niemand ruimte meer.

 24.   

  Rutte is meer van liegen en bedriegen, de mensen uitkleden en grog geld naar de EU. En de eigen inwoners het eigen volk kan betalen en verder stikken. Dat is Rutte.
  Stem in Mei FvD of PVV.

 25.   

  Jeetje, video gezien. Kan Hiddema geen premier worden. In mei weet ik wel op wie ik stem.

 26.   

  Tuigasielzoekers? Het wordt net de dag triester aangesteld met deze site

  1.   

   @Regina:op elke 100 mensen zitten er wel een paar bij wat tuig is dat is onder asielzoekers niet anders. Het is zaak om het tuig te weren uit ons land en ze zeker geen eten drinken en een dak boven het hoofd te geven maar gewoon gelijk terug naar land van herkomst.

 27.   

  Verstandige praat Theo ik hoor dit geluid graag

 28.   

  Kosten individuele asielzoeker
  De kosten van het COA voor het opvangen van asielzoekers in een AZC zijn ongeveer € 37.300 netto per persoon per jaar.

  Bron: rijksoverheid

  Ik ken mensen die dat met een fulltime baan niet bruto verdienen maar slechts € 19.400

  1.   

   @PMG: Alweer een reden om FvD te stemmen! Baas over eigen grenzen en eigen wetgeving bóven de EU-wetgeving.

 29.   

  Voor mij is iedere echte oorlogsslachtoffers welkom, is de oorlog voorbij dan terug en hun land opbouwen, met geldelijke hulp van uit het westen!
  Gelukzoekers binnen 24 uur terug sturen naar land van herkomst, geen papieren opsluiten op een eiland!
  Misdraagt een asielzoeker zich, zonder pardon terug!
  Ons land gaat als het nog even zo door gaat, naar de verdoemenis, door de elite van links getolereerd!

  1.   

   Welk eiland?

   1.   

    Wellicht wil hij daar een Waddeneiland voor inrichten.

 30.   

  FVD heeft gelijk. De VVD zou dit allemaal wel aanpakken maar sinds de VVD Rutte 1,2,3 aan de macht zijn hebben ze hun beloften nooit waar gemaakt. Wij kunnen ook voorstellen om naar de landen af te reizen daar waar zij vandaan komen, dan zullen wij daar de boel eens afbreken. Eens kijken of ze dat daar ook zo gezellig vinden !!!

 31.   

  PVV EN FVD STEMMEN,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  ZONIET BETEKENT DIT HET FAILLIET VAN NEDERLAND !!!!!

 32.   

  Zo simpel is het niet hoor zoals Hiddema wil voor doen. Die gasten willen niet weg ook al sluit je ze op. Als die lui mogen kiezen dan kiezen ze nog steeds liever voor de gevangenis als vrijwillige terugkeer. Want daarom werken ze niet mee. Omdat ze niet terug willen anders zouden ze gewoon mee werken. Sterker nog als ze terug willen dan zouden ze niet eens in een asielprocedure zitten want dan gaan ze gewoon terug na hun land dan zouden ze hier geen asiel aanvragen.

  Buiten dat om kan je iemand hier niet zomaar jaren vast houden omdat die niet mee zou werken aan een eventuele terug keer. Sterker nog dat kost de Nederlandse staat nog veel meer. Het enige waar je ze voor vast kan houden zijn voor de strafbare feiten die ze gepleegd zouden hebben. Maar dan krijgen ze ook een paar maanden en meer niet en dan lopen ze weer vrij rond.

  Je kan dat enigszins kunnen oplossen door het invoeren van minimumstraffen zodat je in ieder geval weet dat ze voorlopig vast blijven zitten. Maar minimumstraffen daar is het Forum op tegen. Vraag me niet waarom eigenlijk maar daar voelen ze niets voor.

  Dus weer eens een hoop geblaat maar geen enkele oplossing. Is je asielaanvraag afgewezen gewoon op het vliegtuig zetten en opzouten. Of ze nu willen of niet want daar hebben we geen boodschap aan.

  1.   

   Maar je moet ze niet vrijwillig terug sturen, dit moet je gedwongen doen en voor de fascisten die hier reageren, dit is geen deportatie natuurlijk, ze worden netjes op kosten van de overheid teruggebracht..

   1.   

    Nee iemand waarvan de asielaanvraag is aangewezen en je stuurt hem terug, dat heeft inderdaad niets met deportatie te maken. Dat is gewoon handhaving van de wet. Als je asielaanvraag is afgewezen dan heb je geen recht om in Nederland te wonen, dus kan je vertrekken.

    Maar Hiddema denkt er wel heel gemakkelijk over.. Het is zo simpel zegt die. Dan doen we dit blabla en doen we dat blabla en moet je eens kijken wat er gebeurd roept die.

    Zou ik eens zeggen wat er dan gebeurd.. Nu helemaal niets gebeurd er dan. Niks, nada, noppes.

 33.   

  Hiddema zegt precies waar de burger om vraagt, “sluit ze op”, alleen (s)links zal het daar nooit mee eens zijn en de “regerende” partijen te laf om dergelijke maatregel in te voeren.

  1.   

   Links, zijn dat niet Marokkanen en ander buitenlanders, herstel allochtonen?

 34.   

  ‘Sluit ze op!’, Goh dat roepen wij, de echte Nederlanders, al 30 jaar. U loopt achter meneer Hiddema.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!