Wilders trapt weer naar de islam, vindt ISIS-leider Baghdadi hetzelfde als profeet Mohammed: “Even duivelachtig!”

Vandaag dook een nieuwe video op van ISIS-leider Abu Bakr al-Baghdadi. Voor PVV-leider Wilders is dat kennelijk meteen een aanleiding om nog maar eens aan wat religiekritiek te doen. Hij stelt Mohammed – de profeet en stichter van de islam – gelijk aan de ISIS-genodicepleger. Ze zijn allebei even duivels, aldus het Kamerlid in een tweet.

Vandaag verscheen het eerste teken van leven sinds 2014 van Abu Bakr al-Baghdadi. De zelfaangewezen kalief van terreurorganisatie ISIS, die voor het laatst te zien was met een piekfijn verzorgde baard en een duur horloge in de Irakese stad Mosul terwijl hij een ragfijn geregisseerd college gaf, is een half decennium duidelijk niet in de koude kleren gaan zitten. Met een baard vol uitgroei tegenover een witte wand met lullige Xenos-kussentjes, prevelde de opper-ISIS-strijder er maar een beetje vaag op los. Dit is een dictator in zijn nadagen.

PVV-leider Wilders zag echter heel wat anders toen hem de video onder ogen kwam. De oppositiepoliticus vond dit namelijk het geschikte moment om nog maar eens uit te halen naar de gehele islam. In een Engelstalige tweet maakte Wilders er een punt van om Baghdadi op één lijn te stellen met Mohammed, de stichter van de islam. Ze zijn allebei exact even “duivels”, zo merkte Geert op. Ook vond de islamcriticus van het eerste uur het “jammer” dat de ISIS-kalief nog in leven was.

Nou, bedankt, Geert. Met dat theologische vergezicht van je schieten we weer een heleboel op! Nu wordt Baghdadi vást binnenkort gepakt en zullen miljoenen moslims afstand nemen van hun geloof. Heel nuttige tweet die je geplaatst hebt, dus. Totaal niet bedoeld om te provoceren, ook.

Echte klasse!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

93 reacties

 1. Isengrijn

  “Duivels”
  🙂

  Siemien, kom er maar in! 😉

  1. Siemien

   satanische ideologie bedoel je, of wil jij dit ontkennen en zeggen dat de islam vredelievend is?

   1. Isengrijn

    Nee, nee, de Islam is alles behalve vredelievend, Siemien.
    Maar ik geloof werkelijk dat jij gelooft dat het een zooitje Duivelsaanbidders zijn.
    Mé oe gristendom en d’n hippieprofeet!
    🙂

    1. Siemien

     Jij bent wat dit betreft te dom om echt te begrijpen wat ik zeg…

     1. Isengrijn

      Tuurlijk Siemien, ik ben te dom. Ondertussen geloof jij in de zelfde god als de moslims, maar dan met een andere verpakking.

     2. Siemien

      Dat zeg ik, je bent te dom..

     3. Dik

      @Siemien: Isengrijn = script

    2. Joop Klepzeikert

     Ze aanbidden de maangod (vandaar ook die sikkel maan in hun vlaggen) van de stam van mohamMAD. Die was inderdaad behoorlijk duivels.
     Werd ook steevast met hoorns op z’n hoofd afgebeeld en vuur in z’n handen, waar babies op geofferd diende te worden.

   2. Hartenheer

    @Siemien

    Heb je de Koran en de Bijbel wel eens gelezen.
    Ik wel, en werd ook van passages in de Bijbel bepaald niet vrolijk.
    Die geschiedenis staat ook vol met terrorisme en afpersing.

    Dat is ook de reden dat ik Atheïst ben. {Of misschien in jou ogen heiden 😀 }

 2. Mars020

  Die mafkees heeft twee baarden!..Hij had ze beter beiden van dezelfde kleur kunnen aanschaffen.

 3. F. Domela Nienhuis

  Mohameddanen volgen toch ook het voorbeeld van de voor hen onfeilbare Pedofeet. En dat haatepistel de Koran geeft zelf inzicht in wat Mohammed aan gedragingen etaleerde. Niet om vrolijk van te worden. Islam = gif.

 4. Korporaal Monty

  Misschien weer tijd om een tekenwedstrijd uit te schrijven?

  1. ZiggyStardust

   Idd een goed idee!

 5. Peter Oudshoorn

  Baghdadi heeft zijn haatbaard rood geverfd gehad. Dat homogedrag is ten strengste verboden in de religie van de vrede. Met zijn kop naar beneden van een hoog gebouw af dus.

 6. Blokkeer-Fries

  “Navy SEALs, waar zijn jullie?”

  1. Mars020

   Goed idee, dan kunnen die jongens gelijk zijn baard even modelleren. Ziet hij er tenminste een beetje knap uit voor Allah of de maagden.

 7. Marija

  Tim, je gaat mij echt te ver.
  Heeft Wilders niet groot gelijk?
  Ik zou je willen adviseren eens het bericht te gaan lezen van
  Katiana Kayvantash
  Gepubliceerd in opiniez.com van 28 april
  WAAROM DEZE ALLOCHTOON HET FVD STEUNT
  Deze mevrouw heeft veel meegemaakt en beschrijft haar mening over de islam heel duidelijk.
  Kan het iedereen aanraden dit te lezen.
  Het geeft ons weer wat moed.
  Blijf van Geert Wilders af, hij verdient groot respect en heeft weer gelijk.
  Lees het verhaal aub.

  1. Lelygattet

   @Marija,
   Ik heb de link net geplaatst, weet niet of mijn reactie wordt geplaatst, en hem ook op Facebook gedeeld,

   1. Marija

    @Lelygattet,
    Ja die bedoel ik, hartelijk dank.

    1. Marija

     Ben benieuwd naar reactie van Tim.

  2. Joop Klepzeikert

   Inderdaad zeer lezenswaardig. Helaas zijn er maar weinig allochtonen die zo denken als die dame. De meeste zijn niet hierheen gevlucht, zoals deze dame, maar komen hierheen om onze landen te veroveren.

 8. ZiggyStardust

  Ik moet Wilders hier in toch wel gelijk geven. AL Baghdadi streeft immers de islam na zoals die door Mohammed in de Koran vastgelegd is, en de Koran is in 1400 jaar geen letter veranderd. Het is een barbaarse middeleeuwse ideologie, met vergelijkbare of zelfs nog ergere praktijken dan de nazi’s er op na hielden. De nazi’s onderhielden ook contacten met moslims tijdens WO2. Hitler was zelfs zeer onder de indruk en had grote bewondering voor de islam.Ze hadden zelfs een plan opgesteld om de joden te verhuizen naar madagaskar. Het zal mij niet verbazen dat uiteindelijk de islam de doorslag heeft gegeven in de geschiedenis van het joodse volk tijdens 40-45.

  1. NoDoubt

   Wilders noch partijgenoot Machiel de Graaf zijn in debatten op de inhoud over de islam aangevallen. Heel eenvoudig, de rest van het parlement heeft zich niet verdiept in de islam, en onderkent ook dus niet het grote gevaar. Ze buigen voor de sharia. En Tim heeft ondanks dat ik hem al een aantal keren gewaarschuwd hebt, zich niet verdiept.
   Maar veruit het allergrootste probleem van deze tijd is de islamisering. Al 1000den nogozones in eu waar de autochtone burger verboden is door moslims doorheen te gaan.
   En het wordt niet minder maar alleen maar meer. Het is het einde van de democratie omdat de Koran geen ruimte heeft voor dhimmies en het is door Mohammed verboden de Koran te bekritiseren want Allah is alwetend, ook al heeft hij de verzen diverse keren herschreven. Maar Tim wil door zijn houding kennelijk islamiet worden en dat de eu een ISstaat wordt.

  2. Isengrijn

   Ziggy Stardust:

   “…De nazi’s onderhielden ook contacten met moslims tijdens WO2. Hitler was zelfs zeer onder de indruk en had grote bewondering voor de islam.(…). Het zal mij niet verbazen dat uiteindelijk de islam de doorslag heeft gegeven in de geschiedenis van het joodse volk tijdens 40-45…”

   Als je het zelf maar gelooft, he?
   Hitler had het niet zo op Moslims, maar de vijand van zijn vijand kon hij goed gebruiken natuurlijk. En hun olie… en hun materiaal, landsgrenzen enz enz..
   Maar goed, ze hebben jouw nu eenmaal geleerd om zo over Hitler te denken. Geïndoctrineerd door je leraar die vers uit een kibboets kwam zeker?

   1. ZiggyStardust

    Ik heb nooit een leraar gehad die vers uit de kibboets kwam, zelfs nooit een joodse leraar. Maar de contacten tussen Hitler en de groot Moeftie, zijn interesse in de islam en de plannen om de Joden in eerste instantie te verplaatsen naar Afrika of zuid-Amerika zouden toch gewoon als algemene kennis mogen worden beschouwd. Er is geen persoon in de geschiedenis die zo vaak onderzocht is en in beeld is gebracht, 70 jaar later zelfs nog dagelijks de gemoederen bezig houdt.

   2. Ritter

    Isengrijn

    Er waren hechte banden tussen Hitler en de grootmoefti van Jeruzalem.

    al-Husaini (Grootmoefti van Jeruzalem) wilde alle vluchtwegen uit Europa voor de Joden teblokkeren.

    Tijdens hun bijeenkomst ,op 28 november 1941,, rondden Hitler en al-Husaini de overeenkomst met betrekking tot de Joodse genocide in Europa en het Midden-Oosten af en onmiddellijk daarna gaf Hitler het bevel tot voorbereiding van de Holocaust.

    De volgende dag kregen dertien nazi’s uitnodigingen voor de Wannsee-conferentie, waar een aanvang werd gemaakt met het organiseren van de logistiek voor deze massamoord.

    Al-Husseini was ook behulpzaam bij de vorming van de Waffen SS-divisie op de Balkan, bestaande uit moslims. Hij had nauwe banden met Heinrich Himmler.

 9. Tman

  Door de gebezigde politiek van de EU en de Eurofielen komt er een moment dat bij de Tweede Kamer,PS en senaat verkiezingen de meerderheid verkregen wordt door een of meerdere moslim partijen!
  Dan is er geen moslim probleem meer in Europa maar wij zijn een probleem geworden voor de heersende moslims!
  Dan is de omvolking geslaagd vanuit het gezichtspunt van de moslims,de Europeanen zijn hoogstens geduld door de nieuwe bevolkingssamenstelling van ONS Europa,onze roots zijn verkwanseld door de ideologie van extreemlinks!

 10. Ome Wim

  De heer Wilders haalt weer hetzelfde kunstje uit als bij de voorlaatste verkiezingen toen hij het 1 op 1 debat met Rutte op een grandioze manier wist te verprutsen om maar niet te hoeven regeren en in de oppositie kan blijven met alle voordelen van dien, nu herhaalt hij hetzelfde kunstje om de doodeenvoudige reden dat de PVV niet voldoende politici kan leveren voor het Europees parlement bij het verkrijgen van (te)veel zetels, dus zorgt hij ervoor dat die door provocerende uitspraken gereduceerd worden omdat de kiezer niet bevalt, de FvD met Baudet en Hiddema is voor mij een betere keus.

 11. Rien Noppen

  Deze platte Islamofobie veroorzaakt alleen maar schade maar zal hier ongetwijfeld gretig aftrek vinden.

  1. ZiggyStardust

   Rien, het is geen fobie, maar kritiek, en dat weet je donders goed.

   1. Rien Noppen

    Islamofobie is een synoniem voor moslimhaat.

    Dit is je al vaker uitgelegd.

    1. Siemien

     Islamofoob is een niet bestaand woord die verzonnen is door moslims.

     1. Rien Noppen

      Als je even googelt zie je dat deze bewering nergens op slaat, Siemien.

     2. Dik

      @Siemien: Je bedient een kansloze zuigtrol.

      #negeren

  2. ZiggyStardust

   Jij hebt echt geen idee hoe het leven van iemand met een echte fobie er uit ziet, en ik heb heb jou hier al eerder op gewezen. Je doet mensen met een fobie gewoon tekort, je maakt ze gewoon belachelijk door de kreet islamofobie te gebruiken, wat in weze gewoon islamkritiek is. Echt Rien, kap hier aub mee!

   1. Dik

    #negeren

  3. Mars020

   Een fobie is angst, maar een pestpleurishekel hebben aan haatbaarden hebben is geen angst, maar haat, irritatie enz.. Het aantal haatbaarden neemt alleen maar toe en dat zijn normale mensen zat. Dat is de reden, dat ze op de PVV of FvD stemmen. Dan kan jij natuurlijk al die mensen verrot schelden en voor racist uitmaken, maar dat lost de oorzaak niet op. De oorzaak zit in jouw achterban, die met hun domme acties al dat tuig binnenhalen en tot op het bot verwennen, op onze kosten. Het geld van anderen weggeven is een echte linkse gewoonte. Gaan deze linkse rakkers zelf goed verdienen, dan worden ze ineens rechts en geven niks meer weg. Verder haten al die gasten ons ook, dus wat hebben ze hier te zoeken?. Welke randdebiel gaat er nou de halve wereld over, om in een teringland met ongelovige pleurishonden, waar het ook altijd regent, te gaan wonen?. Alleen aan dat kan iedereen al zien, dat het geen zuivere koffie is en ze op iets anders uit zijn. Jammer genoeg is links zo blind als een mol en denkt, dat ze na een gesprekje met een therapeut helemaal als nieuw zijn. Deze zogenaamde deskundigen, hebben al een aantal slachtoffers gemaakt in Nederland. Ze hebben levensgevaarlijke imbecielen proefverlof gegeven, omdat de debielen hadden belooft om zich netjes te gedragen. Nu wil een groot gedeelte van de politiek, kleine baardaapjes deze kant ophalen om door dezelfde deskundigen beoordeelt te worden. Iedereen snapt, dat dat in toekomst een levensgevaarlijke situatie gaat worden in Nederland en de rest van Europa. Deze kleine koters, worden groot. Ze hebben een bepaalde mentaliteit. Ze zijn misschien wel boos op de westerse wereld, omdat die vroeger ook bommen op pa zijn huis hebben gegooid. Die kleine etters gaan, zodra ze volwassen zijn zich verzetten tegen de maatschappij. Voorbeelden genoeg op straat in 020. Links droomt lekker verder en blijft door die roze bril gluren, terwijl om hun heen wijk na wijk wordt overgenomen, door de islam.

   1. Rien Noppen

    “Een fobie is angst, maar een pestpleurishekel hebben aan haatbaarden hebben is geen angst, maar haat, irritatie enz..”

    Dat klopt, islamofobie betekent daarom ook gewoon moslimhaat, vergelijkbaar met Jodenhaat.

   2. Lelygattet

    @020++++++

  4. tomygun

   Ruk knopje gewoon blijven zuigen he!
   Pas maar op dat jij geen tomygunfobie oploopt !

   1. Siemien

    Rientje gebruikt het niet bestaande woord “islamofoob” om zijn liefde voor de islam te etaleren hier, Rientje is echt verknocht aan de islam, Rientje wenst veel meer islam, en dat er dan islamitisch terroristische aanslagen worden gepleegd vindt Rientje gerechtvaardigd
    Rientje is een echte islam verheerlijker die alles inzet om dit ook hier te verdedigen…

    1. Dik

     @Siemien: Je bedient een kansloze zuigtrol en hij lacht je spugend uit. Hij vindt het geweldig, zolang je maar reageert!

     #negeren

 12. nienke

  Wilders heeft toch groot gelijk!!!!!

  1. Rien Noppen

   Dat zeg ik, Islamofobie gaat er hier in als Gods Woord in een ouderling?

   1. ZiggyStardust

    Nogmaals: ij hebt echt geen idee hoe het leven van iemand met een echte fobie er uit ziet, en ik heb heb jou hier al eerder op gewezen. Je doet mensen met een fobie gewoon tekort, je maakt ze gewoon belachelijk door de kreet islamofobie te gebruiken, wat in weze gewoon islamkritiek is. Echt Rien, kap hier aub mee!

    1. Dik

     @ZiggyStardust : Je bedient een kansloze zuigtrol.

     #negeren

    2. Mars020

     Zonde van je energie om een achterlijke slinkse trol iets proberen uit te leggen. Die kut is zo verschrikkelijk dom en wereldvreemd, dus niet meer te redden. Verder boeit het mij geen ene reet, hoe zij ons benoemd. Als wij van het linkse juk afkomen mag zij trollen wat ze wil. Zolang dat gedrocht loopt te trollen, weten wij in ieder geval, dat links aan het verliezen is.

 13. Seneca

  Bart, je overtreft jezelf in stupiditeit. eventjes dacht ik dat ook jij je inmiddels tot de ‘godsdienst van de vrede’ had bekeerd. Wilders heeft geen 100% maar 1000% gelijk. dat jij Wilders aanvalt zegt meer over jou dan over GW. Waar is je boosheid en verontwaardiging over Sri Lanka? DDS stond wel stijf van de artikeltjes over Christchurch, hoe zielig en verschrikkelijk het allemaal niet was. Maar een weloverwogen, gepassioneerd topic met de juiste boosheid naar de islam, was er niet bij. afgezien dat jullie bij DDS een ‘appeaser’ zijn, denk ik ook dat jullie bang zijn. denk erom: angst is een slechte raadgever!

  1. Rien Noppen

   “angst is een slechte raadgever!”

   Vaak betekent islamofobie ook letterlijk een irreële angst voor moslims. Die angst is inderdaad een zeer slechte raadgever en het is een goede zaak dat steeds minder mensen zich door die angst laten leiden.

   1. Mars020

    Dus als iemand een bloedhekel heeft aan zijn schoonmoeder, heeft diegene dus een fobie?.. Heb je een teringhekel aan linkse klaplopers, ben je dus eigenlijk heel erg bang voor die geitenwollensokken?. Als mensen het niet met linkse ideeën eens zijn, noemen die losers het angst.. In het woordenboek, staat bij het woord angst, niet de omschrijving “Een ander mening hebben”.. linkse figuren zijn meestal bang en laf, vandaar dat ze tuig uit andere landen verheerlijken.. Ze schijten gewoon bagger voor die gasten, daarom likken ze hun reet. In 40/45 hadden wij in Nederland ook last van reetlikkers, zoal Rien. Het eigen volk verraden om in een goed blaadje bij de bezetter te komen. De geschiedenis herhaalt zich.

 14. Ritter

  Baghdadi volgt het voorbeeld van de stichter van de islam(Mohammed)

  Mohammed riep op tot strijd.

  Waarom plegen moslims zelfmoordaanslagen?

  Anne-Marie Delcambre schrijft daarover in Trouw o.a. het onderstaande:

  Om aanslagen te verklaren, is een blik op het leven van de Profeet voldoende. Hij rechtvaardigde de politieke moord voor het heil van de islam. En mensen bang maken, terreur uitoefenen, werd voorgeschreven als een nobele methode om paniek te zaaien onder de vijanden van het geloof.

  Het klopt dus eenvoudig niet om te zeggen dat het islamisme niets te maken heeft met de islam. Voor de moslim van gisteren en die van vandaag, is er maar één Koran zoals er ook maar één Profeet is. De islamist is net zo goed moslim als de mysticus, omdat beiden zich beroepen op deze twee fundamenten. En beide fundamenten, Koran en Profeet, roepen op tot strijd.

  U kunt het hele artikel lezen in Trouw onder de kop : “De gematigde islam bestaat niet”

  1. Rien Noppen

   Ritter heeft al honderd keer verwezen naar dit islamofobe artikel van de wetenschappelijk omstreden Delcambre dat per ongeluk in de serieuze kwaliteitskrant Trouw verzeild raakte.
   Islamofoben liegen makkelijk en graag.

   1. tomygun

    Ruk knopje heb je geen idee waarom rattengif is uitgevonden?
    Ratten dragen enge ziektes met zich mee die kunnen overslaan
    naar gezonde mensen dat gebeurd overal ook op school.
    De meest gevreesde ziekte is het weg met ons virus dit komt
    het meest voor bij leerlingen meestal opgelopen door hun
    leraren , ook het virus waar de besmette niet meer weet of
    hij of zij een jongen of een meisje is komt van die ratten af .
    Er is wel een tegengif dank zij de wetenschap het rode
    tegengif werkt langzaam het zwarte tegengif zeer snel .

    1. Rien Noppen

     gebeurt

    2. Dik

     @Tom: Je voert een zuigtrol en bedient hem!

     #negeren

   2. Peter Oudshoorn

    Een gedegen krant als Trouw plaatst nooit per ongeluk een artikel Noppen. En dat weet je. De hoofdredactie en redactie waren het met de strekking volledig mee eens. En terecht.

    Dat jij dit stuk van Anne Marie Delcambre omstreden noemt is niets meer dat je oude, afgesleten retorische trucje.

  2. Siemien

   Prachtig om te zien TG dat je hem even vastzet, uiteraard komt taalnazi gelijk even jou gelijk bewijzen door te taalneugen

 15. Jumping

  Even voor de goede orde, in deze nieuwe eeuw, komen alle leugens van Links.
  En wat nog belangrijker is, Links vertroeteld de Moslims.
  En noemt anders denkende Islamofoben.
  Alleen dat woord al.
  Trouwens de kogel, die Fortuyn het leven kostte kwam ook van Links.
  Stem in Mei een anti EU partij.
  Stem PVV of FvD.

 16. santiago

  Wilders is de enige die lef heeft.
  Verstandige en fatsoenlijke mensen stemmen PVV.

  1. Rien Noppen

   En we noteren dat dat er elk jaar weer minder zijn.

   Mogelijk ziet Santiago dat als een signaal van afnemend fatsoen.

   1. santiago

    Precies Rienie. Je slaat de spijker op de kop.

   2. santiago

    Dat het er minder zijn . Dat dat , zou misschien kunnen maar staat een beetje raar.

  2. Siemien

   Wilders zegt het al ja-ren..

 17. Siemien

  De islam is een totalitaire satanische ideologie die zijn weerga niet kent, en vele zijn echt zó blind, er zijn geen superlatieven voor die het woord blind in dit geval kunnen zou moeten beschrijven…

  Maar lopen er hier een stel achterlijken die het nog verdedigen ook..

 18. Ries

  Maatje van de duivel en zijn satanische sekte.

 19. Caesar Lion Cachet

  LS…

  Wilders als entertainer heb ik altijd briljant gevonden. Maar als Zionist is hij mede verantwoordelijk voor figuren als Baghdadi die een knecht is van Israël …

  1. Seneca

   @caesar lion cachet
   je hebt volkomen gelijk; de Joden willen de wereld regeren, de aarde is plat en islamieten hebben 3000 jaar geleden Amerika ontdekt en zijn de eersten geweest die op de maan stonden. wat een gebazel. overigens als ik je nick name bezie, heb jij een reusachtig minderwaardigheid complex. van dik hout zaagt men planken heb je in je roes van zelfoverschatting gedacht. keizer, leeuw en verfijning dat is de betekenis van je nick name: gezwets net zoals je reactie.

   1. Caesar Lion Cachet

    LS…

    Beetje bipolair ! Mag allemaal hoor ! Leef je uit !

 20. Ries

  Een krijgsheer is hij niet. Ervan uitgaande dat hij rechtshandig is, moet hij een levensgevaarlijke draai maken om het wapen te pakken.

 21. Heras

  Ik hoop dat Wilders zijn strijd nooit opgeeft.
  Maar het zou voor de pvv partij goed zijn, om ook andere onderwerpen in het voetlicht te stellen zodat mensen weten hoe de pvv daar over denkt.

  1. Robert75

   Ja alsof je PVV nooit hoort over de EU, lastenverlichting, de gezondheidszorg, veiligheid, media Nee hoor je ze nooit over he….Koekkoek. Ben je nog niet wakker?

  2. Joop Klepzeikert

   Volgens mij doet PVV dat ook. Kijk eens op hun site bijvoorbeeld. Daar snijden ze behoorlijk meer onderwerpen aan en kijk ook eens wat ze in de tweede slaapkamer doen.
   Zijn ook heel erg met onderwijs, zorg, veiligheid en dierenwelzijn bezig.
   Helaas willen veel mensen dat niet zien.

   1. Korporaal Monty

    “Volgens mij doet PVV dat ook. Kijk eens op hun site bijvoorbeeld”

    Lees eens Wilders verkiezingsprogramma dan zie je wat hij echt belangrijk vind.

  3. Caro

   Fleur Agema op gezondheid zorg

 22. Joop Klepzeikert

  De vergelijking van mohamMAD met Abu Bakr al-Baghdadi is zo gek niet. Die mohamMAD wilde ook de wereld veroveren en schuwde daar ook geen enkel geweld bij, net als Abu Bakr al-Baghdadi.
  Dat Tim de tweet van Wilders, die overigens heel wat meer van islam weet dan Tim, ‘provocerend’ vind zegt héél veel over Tim.
  Is Tim, net als Michael, ook al tot die gevaarlijke ideologie bekeerd? Wordt steeds gekker hier op DDS. Nog even en heel DDS is islamitisch.

 23. H.Vaes

  Leg eens uit Pvv demoniserende Tim….Wat heeft Wilders in deze gezegd wat …..niet waar is.?
  Nou…kom op….laat eens horen…..

 24. Rud56

  Tim, moest je weer je frustraties kwijt en liet je je weer gaan als ongeleid projectiel?
  Moeilijk hé, eerlijke, onafhankelijke en rechtschapen journalistiek!

  @020 en Ritter: ++++++!

 25. fusilier

  Laten wij hopen met zijn allen tussen haakjes, dat zon Amerikaanse Drone zijn werk binnenkort uitstekend doet met zon satans braadten als baghdadi .

  1. Marija

   Tim wordt geschoren en blijft stil……

 26. Michael M

  Het kwaad straalt van de foto af. Het zwarte gedaante……de Dood, verderf, haat, bloed, verheerlijking van de dood. Griezelig !!!

 27. Johannes de Besnijder

  Profeet Geert (Reden zij met Hem) moet wel goed gek zijn om fascist Mohammed een profeet te noemen. Maar zo zijn er helaas wel meer.

 28. Johannes de Besnijder

  Tja als iemand een aanslag pleegt in de naam van Profeet Adolf (Vrede zij met Hem) heeft profeet Adolf daar natuurlijk ook niets mee te maken. Koran= Mein Kampf = Der Eeuwige Unglaubige zoals de haat tegen de “ongelovigen” (van fascist Mohammed) haat tegen “niet-Ariërs” (van fascist Adolf) is. Stop islamofobiefobie.

  1. DidiMadloba

   Vergeet de zendingsdrang van de ware Christen niet.

 29. DidiMadloba

  1400 jaar geleden was Mohammed heel modern. Zo bepaalde hij dat mannen al hun vrouwen even goed moeten behandelen. Om dat veel mannen dat niet kunnen betalen was bigamie daarna nog maar voor de allerrijksten weggelegd.

  Menige hedendaagse maitresse zou een dergelijke regel op prijs stellen.

  Maar Wilders verkeerd nog altijd in een toestand van permanente woede jegens de islam. Ach, dat is beter dan Euroscepsis laat staan een Nexit.
  Kan iemand Baudet waarschuwen dat hij de islam vergeet?

  1. DidiMadloba

   verkeerd = verkeert

  2. Mars020

   Dat is ook het probleem. Alles betalen voor vrouwen is nog steeds “normaal”. Daarom hebben de meeste Nederlanders maar 1 vrouw, die is namelijk duur genoeg. Onze regering maakt het normale leven zo duur en natuurlijk de alimentatie, dat het onmogelijk is om meerdere vrouwen te onderhouden.

 30. Bolkestein

  Je hoeft de koran niet gelezen te hebben om te weten dat de Islam een totalitair systeem is. Christendom en jodendom hebben alleen hun bijbel. Je gelooft erin of je gelooft het niet.

  De Islam heeft naast de koran nog twee van die dikke boeken: de Hadith (leefregels zoals de hadj, ramadan etc.) en last but not least de sharia.

  Als religie het uitgangspunt is van wetgeving krijg je een totalitair systeem. De Islam maakt er ook geen geheim van dat ze uit zijn op wereldheerschappij, waarbij ongelovigen alleen getolereerd worden als ze de superioriteit van de Islam erkennen.

  Het is mijns inziens dan ook volkomen gerechtvaardigd om een hekel te hebben aan de Islam zonder de koran gelezen te hebben.

  1. Caesar Lion Cachet

   LS…

   Jaja de klok horen luiden etc. Kromme redeneringen waar de honden geen brood van lusten !

 31. DidiMadloba

  Als we de moslims maar genoeg signalen geven dat we ze haten gaan ze ons vanzelf ook haten, en dat brengt de heethoofden onder hen tot terrorisme.
  Kortom: Wilders heeft bloed aan zijn handen. En dat puur om electoraal gewin.

  1. peetjuhhhh

   Weer een domme redenering. Mensen zoals wilders stonden op NA het moslim geweld niet daarvoor.

 32. Caesar Lion Cachet

  LS…

  Ook Wilders begrijpt niet dat de energie van Satan niet discrimineert. Of je nu Jood of Islamiet bent of alles wat daar tussen zit. Als je je ziel hebt verkocht aan de duivel ben je de lul… Kijk maar naar Trump, Rutte, Epstein of het Engels koningshuis om er maar een paar te noemen.

 33. Caesar Lion Cachet

  LS…

  ISIS Genocidepleger ?! Bestrijder van ISIS zal je bedoelen ! ISIS : Gefinancierd door Israël !

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.