‘XTC-snuivende NSB-Hoofdpiet Van Muiswinkel roept op Telegraaf-hoofdredacteur Paul Jansen in reepjes te snijden!’

Aldus… Erik van Muiswinkel zelf op Twitter! En wij zijn nooit te beroerd om even door een hoepeltje te springen als één van onze vaste klanten ons die voorhoudt. Dus ook voor onze Erik de cabaretier doen we niet zo moeilijk!

muiswinkel xtc

Wat is Twitter toch ook een goudmijn. Leuke mensen die soms stomme dingen doen, en heel af en toe ook stomme mensen die leuke dingen doen. Zoals VARA-cabaretier Erik van Muiswinkel die ons gratis en voor niets de titel van een stuk aanlevert. Wij volgen de kwestieuze wandelgangen van meneer Van Muiswinkel natuurlijk nu al een tijdje, dus deze vondst was een geschenk uit de spreekwoordelijke hemel.

Overigens zijn we in werkelijkheid vrij mild. We geloven niet dat Erik van Muiswinkel xtc snuift (moet je pilletjes niet slikken?) en denken we ook niet dat hij lid is van de NSB (Van Muiswinkel heeft slechts banden met de Antifa), en wat betreft dat in stukjes snijden van de hoofdredacteur van De Telegraaf… daarover zei Van Muiswinkel dit:

“Paul Jansen, een van de verwerpelijkste fatsoenlijke gezichten van de HMS Rechtse Tijdgeest. In dunne reepjes geserveerd op een bedje van lauwe feitjes.”

Om vervolgens te linken naar een stuk van niemand minder dan stalker en dreigtokkie Peter Breedveld, alias “Frontaal Naakt”, die op misselijkmakende wijze tekeergaat tegen een doodgewone hoofdredacteur van een doodgewone krant:

“Jansen vindt dat moslims [negatieve stereotypering, red.] aan zichzelf te danken hebben, vanwege de ‘tientallen aanslagen door radicale moslims’. Bovendien halen ‘geestverwanten’ het nieuws ‘door barbarij in landen als Syrië en Irak’.

Moet je die witte mannen horen huilen als je de barbarij van Anders Breivik en Brenton Tarrant in verband brengt met hun inspirator en geestverwant Geert Wilders! Tientallen aanslagen zijn er in Europa gepleegd door extreemrechtse racisten, maar de media, niet alleen De Telegraaf, blijven doorgaan met het bejubelen van Wilders en Baudet, die er precies dezelfde denkbeelden op nahouden, precies dezelfde, terwijl de meeste moslims, vrijwel alle moslims niks moeten hebben van de denkbeelden van moslimterroristen.”

En zo is het cirkeltje natuurlijk weer rond, want we komen uit bij Thierry Baudet – de lievelingsboksbal van Erik van Muiswinkel. Een terrorist met dezelfde denkbeelden als Breivik, aldus Erik en Peter – de Bassie & Adriaan van de linkse journalistiek – en daarom is Paul Jansen slecht en moet hij in mootjes worden gehakt. Dat is naar ik aanneem overdrachtelijk bedoeld, maar zeker weten doe je dat uiteraard nooit met zelfverklaarde XTC-snuivers als Van Muiswinkel, natuurlijk.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

22 reacties

 1. Brazil

  Held.

 2. Rien Noppen

  Tim trapt in het voorzetje van van Muiswinkel.

  Geestig.

 3. Siemien

  En er zijn er hier een paar die vinden het prima als dat gebeurt..

  #Taalnazi’s

  1. Dik

   @Siemien:

   #script

   1. Siemien

    Heb ik aan hoor, lekker rustig natuurlijk

    1. Dik

     @Siemien: 😉

 4. F. Domela Nienhuis

  terwijl de meeste moslims, vrijwel alle moslims niks moeten hebben van de denkbeelden van moslimterroristen.”

  Wat is dit voor gelieg door Van Muiswinkel en door Breedveld? Want meer dan 70 % van de Moslims ziet Syriëgangers als helden.

  1. Brazil

   Wat een onzin 🙁

  2. Rien Noppen

   “terwijl de meeste moslims, vrijwel alle moslims niks moeten hebben van de denkbeelden van moslimterroristen.”

   Juist.

   1. bifbof

    hmmm MOSLIMterroristen , waarom nou weer die naam noemen Rien , nergens voor nodig

  3. Dik

   @F. Domela Nienhuis: Westers wensdenken, dikwijls aanbevolen door zuigtrollen.

 5. AS210854

  Het lievelingseten van mijn katten is muizengehakt.

  1. Dik

   Ik heb thuis een muizenklem: Pats!

 6. Buzz68

  … ik ook geprobeerdxtc te snuiven.

  1. Buzz68

   Ik krijg die pil niet weggesnoven.

 7. Punt50

  Mag dit muizengeval voortaan onder het kopje entertainment?

 8. edoc431

  Tja korsakof zeg maar .

 9. Marija

  Kijk eens goed naar de gezichts uitdrukking van die muis, dan weet je genoeg en zoekt een passende inrichting voor deze zielenpoot .

 10. Rogerio

  De hoofdredacteur in reepjes???? Eerder van MUISwinkel ritueel slachten en vervolgens door de gehaktmolen… die man is niet anders dan een grote hoop genetisch afval..

 11. Godefroy France

  Zowiezo van Muiswinkel TBS

 12. Ome Wim

  Een doorgesnoven gek met uitspraken zoals die van Muiskinkel werd vroeger in een dwangbuis opgehaald met een wit busje, werd plat gespoten en veilig voor de normale wereld opgesloten in een isoleercel.

 13. Ome Wim

  Een flinke muizenklem met wat fijn gestampte XTC-pillen als lokaas is misschien een manier om van dat ongedierte af te komen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.