“Afvallige” GroenLinkser Zihni Özdil nu helemaal kapotgemaakt door eigen partij: alcoholprobleem en ‘onveilig’

GroenLinks lijkt in vele opzichten nog altijd op de Communistische Partij van weleer, die op stalinistische wijze een dissident fractieloos probeert te lozen. Alleen uit de Kamer mieteren blijkt niet voldoende, ook zijn hele naam moet worden besmeurd en zijn reputatie compleet de grond in geboord. GroenLinks-spindoctors werken overuren om Özdil zo zwart mogelijk te maken.

Zelfs goed ingelichte journalisten schrikken zich een hoedje. Er komt maar geen einde aan de stroom van bagger die GroenLinks blijft verspreiden over Kamerlid Zihni Özdil, die gisteren gedwongen afscheid moest nemen van de Tweede Kamer. Özdil bleek een mediageniek Kamerlid die graag samenwerkte met andere partijen, ook als die eigenlijk niet politiek-correct genoeg waren voor de stalinistische partijtop onder leiding van Jesse Klaver.

En dus regent het de hele ochtend al de meest bizarre verdachtmakingen richting Özdil.

Tom-Jan Meeus van het NRC Handelsblad rapporteert:

“‘Ik wil dat je helemaal niet meer twittert totdat wij elkaar gesproken hebben’, kreeg Özdil geappt, nadat GroenLinksers boos werden omdat Özdil lachend op de foto met Sid Lukkassen ging

‘Laten we voor jouw bestwil en voor de geloofwaardigheid van GroenLinks als vrijzinnige partij, doen alsof je dit bericht, waarin je een Kamerlid het zwijgen probeert op te leggen, niet hebt verstuurd’, reageerde @ZihniOzdil. Dit was 29 april – een maand geleden”

Media-expert Sywert van Lienden voegt toe:

“GroenLinksers lekken naar @XandervdWulp in @NOSRadio1 journaal dat @ZihniOzdil ‘ongelukkig, gestresst, onbetrouwbaar, onbereikbaar zou zijn én alcoholprobleem zou hebben Lekker sociale partij, als je zo iemand eruit gooit en dit lekt i.p.v. hem helpt en de tijd/ruimte gunt..”

Twitterheld Seven:

“Deze zin ook in die mailing die  ze naar alles en iedereen sturen, niet alleen leden, terwijl dat ‘niet veilig voelen’ later bleek te gaan om opname gesprek met Jesse zelf. Modder gooien galore”

NOS’er Xander van der Wulp:

“Ze zeggen dat ze hem tijd en ruimte gegeven hebben. Eind vorig jaar was hij ook lange tijd afwezig in de Kamer. De gespreksopname (hoewel kennelijk mislukt) was de druppel omdat dan “niemand zich meer veilig kan voelen en alles wat je intern zegt tegen je gebruikt kan worden.””

Een hoop vuile was dus. Hoe we die moeten categoriseren? Wederom zijn de wijze woorden van Sywert van Lienden de beste verklaring:

“Let wel: dit is dus een lek! Een poging van GroenLinks om publieke opinie hun kant op te sturen. Niet noodzakelijkerwijs waar of het hele verhaal. Enkel een illustratie hoe er karaktermoord wordt gepleegd op dit moment.”

Kortom: het zijn echt een stelletje schoften bij GroenLinks. Die Jesse Klaver kan me nog veel meer vertellen, ik heb vandaag mijn steentje aan een betere wereld in ieder geval bijgedragen:

https://twitter.com/TimEngelbart/status/1133669580415623169

De groeten!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. Peter Selie

  Alsof men medeleven zou moeten hebben met een islamist, nou vergeet het maar, misschien kan-ie zich aansluiten bij Denk.

  1. Ruiter

   Peterselie, zo is het maar net. Die Zihni Özdil is een heel bizar ventje. Leuk dat hij nu ruzie heeft met Jesse Klaver. Maar deze Turk krijgt ruzie met iedereen, dat kan ik je wel verzekeren.

   Özdil is een ongeleid projectiel, en dan druk ik me nog heel vriendelijk uit. Wel hyperintelligent, maar ik sluit niet uit dat er bij hem ook sprake is van schizofrenie.

 2. F.C. Labrouste

  Ik stel vast dat de feiten, die al veel langer rondzingen, niet worden betwist.

  1. edoc431

   Ik stel vast dat jij hier van 0 en gene waarde bent ,jouw feiten boeit hier niemand.
   Ik weet niet of je het weet dramorgel je zit op de verkeerde site, niemand hier heeft enige interesse jouw gelul .
   Jij hebt geen bord voor je kop maar een complete balk, werkelijk waar dat jij hier na al die jaren nog steeds rond huppelt ,man ik had je allang zo ver verbannen dat je zelfs met een vpn hier nog niet terug zou kunnen komen .

  2. ZiggyStardust

   F.c. Noppen. En de gevolgen van de oorzaak zullen uiteindelijk resulteren in het resultaat.

 3. Ragmilla

  Jammer, in het debat heeft hij Lukkassen compleet te kakken gezet, bleef niets van diens domme redenaties heel. Wat betreft leenstelsel zit hij fout.

  Grappig die verwijzing naar Stalin, verwijs naar fascisme en het gejammer is niet te overzien.

 4. Florissa

  Rutte en Klaver 2 dikke maatjes ,wat een engnekken zijn het .

 5. Seneca

  of de man islamist is of niet, heeft niets van doen met dit topic. ik beschouw de heren Peter Selie en Ruiter als goede debaters maar het gaat hier om de karaktermoord die hier door een socialistische linkse partij wordt gepleegd. natuurlijk zit de heer Klaver hier achter en nu zeg ik hetzelfde als heren Selie en Ruiter: Jesse Klaver is een katholiek, die net zoals de paus, sterk sympathiseert met de islam. men kan dus wachten op deze actie van dit sujet.

 6. logisch denken

  ach , een clubje wat ronduit achter Pol Pot heeft gestaan zal niet zomaar van zijn denkbeelden afstappen. Net zoiets als dat denk de christelijke agenda adopteert. gl is een wolf in schaapskleren

 7. struisvogelpolitiek

  Er zijn sektes waar je word vermoord als je niet niet in de pas loopt van de sekte of als je niet achter de sekteleider staat. Groen-Links kiest als sekte hier voor karaktermoord. Genoeg stof om over na te denken.

 8. Godefroy France

  TURK EN HALVE MOCRO vechten elkaar de tent uit MMMMMMMMMMMMMMMM
  KAN HET NIET SMEUÏGER MAKEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  PVV EN FVD VOOR EEN BESCHAAFD NEDERLAND!!!

 9. EmC2

  Ja-knikkers partij, je wordt pas slimmer door te praten met mensen waar je het niet mee eens bent! Andere standpunten, andere denkbeelden, andere ideeën.

  Kan je tenminste een afgewogen beslissing nemen ipv uit linkse-bijbel preken.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.