Anja Meulenbelt (partijtijger Sylvana’s BIJ1) steunt terreurbeweging Hamas en keurt anti-Israël rakettenregen goed

raketten-en-hamasanja
Foto: Raketten op Israël (bron: screenshot ILTV) en Anja Meulenbelt (bron: Meulenbelt / Facebook).

Anja Meulenbelt staat volledig achter de Palestijnse terreurbeweging Hamas en de rakettenregen die zij op Israël afvuren. Dat valt op te maken uit berichten op de Facebook-pagina van de politieke mentrix van BIJ1-raadslid Sylvana Simons.

Momenteel is terreurbeweging Hamas een moordlustige rakettencampagne begonnen tegen Israël, vermoedelijk bedoeld om het volgende week te houden Eurovisie Songfestival te ontregelen. Een misselijke publiciteitsstunt, geschilderd in het bloed van onschuldige Joodse mensen. Iemand bij wie dat afschuwelijke bericht echter in goede aarde landde, was BIJ1-politica en Sylvana-hartsvriendin Anja Meulenbelt. Zij snapt het wel, dat terroristen een democratisch land beschieten met raketten. Dat komt namelijk doordat Israël “Palestijnse moeders vermoordt” en “Banen afpakt,” aldus een foto van Meulenbelt op Facebook. Daarom zijn al die terreurraketten, die in Israël al meerdere doden opgeleverd hebben, kennelijk legitiem.

Ook de Nederlandse media krijgen er van langs bij Meulenbelt. Zij zouden maar “hypocriet” zijn, omdat ze weigeren zichzelf te gedragen als Palestijnse activisten die eenzijdige informatie aanleveren. Die neutraliteit neemt de Sylvana-godmother ze erg kwalijk:

“Het is weer zover. In de Nederlandse kranten (Volkskrant, Trouw) wordt de ‘escalatie van geweld’ weer eens geframed alsof het gaat om strijd tussen twee gelijkwaardige staten, Israël en ‘Hamas’. Geen woord over de al meer dan zeventig jaar durende etnische zuivering, de landroof, de bezetting en de blokkade van Gaza, en de apartheidspolitiek binnen Israël zelf. Ik kom er nog op terug, want de hypocrisie en de gecultiveerde onnozelheid bij de Nederlandse media komt de spuigaten weer uit.”

Eerder al prees Meulenbelt de Gazastrook al de hemel in, als plaats waar ouderen ten minste nog respect genieten en waar bepaalde zaken écht beter geregeld zijn dan in Nederland.

Ik zou dus zeggen…, Anja, waar wacht je nog op? Er is daar vast nog wel een appartementje voor een habbekrats op de kop te tikken, hoor. Het vliegtuig staat klaar!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

77 reacties

 1.   

  Wie neemt deze mannenhater nog serieus ? SP en Bij1, hamas, isis, al qaida, ach…het is om ‘t even. De sympathie naar “als wij geen gelijk krijgen” terrorisme is zeer hoog.

  1.   

   LS…

   Palestina is door de Ashkenazi Khazaren gestolen land en daar ligt de kern van deze satanische zaak. Het gereutel er om heen is van een primitieve achterlijkheid en laat opnieuw het nihilistische niveau zien van de ongeletterde reaguurders.

   1.   

    “Gestolen land” – even afgezien dan van het feit dat er (a) al duizenden jaren joden wonen, (b) veel van het land gewoon gekocht is met wederzijds goedvinden van koper en verkoper en (c) het land Palestina nooit bestaan heeft.

    Dat de Palestijnen recht hebben op een eigen staat bestrijd ik niet, maar laten we dit conflict niet groter maken dan het is: een rookgordijn om de enorme problemen in de Arabische landen als gevolg van islam en gebrek aan democratie te verdoezelen. Zoals ook een eigen Palestijnse staat onmiddellijk tot de zoveel islamitisch-arabische dictatuur zal vervallen.

    Er is al tientallen jaren buitensporig veel aandacht voor dit conflict, waar andere conflicten elders in de wereld met vele malen meer slachtoffers nauwelijks aandacht krijgen. Dat is een schoolvoorbeeld van de juistheid van de Wet van het Abjecte Westen zoals ooit door Bart Croughs zo meesterlijk neergezet.

    1.   

     LS…

     Die enorme problemen worden door de mensen veroorzaakt die jij hier verdedigt en ze varen er wel bij. Verdeel en heers ! De ene False Flag na de andere. Wereldwijd ! Hoe groot wil je het hebben. 9 / 11 . Boston Bombing . Fukushima / Chernobyl / Yemen / Syrië / Venezuela / De Bolsjewieken niet te vergeten. De Ratten zitten overall in Zio Nazi Israël en Zio Nazi USA etc. etc. De 3e Wereldoorlog komt er aan dat kan o.a. zien aan de grijns van de grootste satans knecht en crimineel hier op aarde: Netanyahu !

     1.   

      LS…

      Mauritz alter Knabe…
      Schijnheilige flikker ! Heb ik je soortgenoten beledigd ???
      Ahhhhh !

   2.   

    tjongejonge. En u heeft de wijsheid in pacht. Wat een eigen dunk. U kan nog diep zinken vrees ik.

    1.   

     LS…

     Daar hoef je niet wijs voor te zijn Oetlul !
     De grootste idioot kan het zien. Behalve jij natuurlijk !

     1.   

      Als je gaat schelden op iemand, die u in fatsoenlijke bewoording van repliek dient, door het woord ‘oetlul’ te gebruiken toont u uw januskop en bent u hier niet meer welkom. Wegwezen!!!

   3.   

    O gossie, op je teentjes getrapt door het beledigen van je vriendinnetje ?

 2.   

  Eerst vermoord Israël kinderen en dan gaat Hamas
  met raketten schieten, Israël schiet dan weer terug en
  gaan huilie huilie doen van ja maaaaar zij zijn begonnen,

  1.   

   Meer! Meer! Meer! Hilarisch

  2.   

   Eerst neukte Mohammed Aicha, een meisje van 9, daar vinden wij wat van en nu gaan alle moslims huilie huilie doen.

   1.   

    +veel

   2.   

    ZiggyStardust:

    “…Eerst n**kte Mohammed Aicha, een meisje van 9, daar vinden wij wat van en nu gaan alle moslims huilie huilie doen…”

    ZiggyStardust vind het wel normaal dat de joodse rabbijnen de pas besneden jongentjes daar beneden “schoonlikken”?

    1.   

     Wat is dat nu weer voor rare stelling, isengrijn? Net of ze dat doen en nee geen link want ik wil het niet weten.

     1.   

      Helaas voor je Marco, maar Isengrijn heeft gelijk.

     2.   

      Gadver, ik wil daar eigenlijk verder niet over nadenken.

     3.   

      Kom, kom Marco, je bent een volwassen man. Je kop in het zand steken kan altijd nog.

     4.   

      Dat zijn de woestijnreligies uit het Midden-Oosten nu eenmaal, beste Marco1.
      ;)

     5.   

      Jaja maar dit is wel echt smerig. Verder heb ik niks met Hamas of met Israel. Ze zullen zich beide wel schuldig maken aan onfrisse praktijken en dat van elkaar in stand houden.Maar wat nou weer te weten ben gekomen over dat besnijden is werkelijk te goor voor woorden.

    2.   

     Niet teveel Grunberg meer lezon.

  3.   

   Nu moet Israël gewoon doorzetten en dat zooitje totaal platgooien.

  4.   

   Nee hoor Brazil, Israël verdedigd slechts.

   en voor jouw speciaal,

   h t t p s ://israelcnn.com/video/truth-vs-lies

 3.   

  Eerst vermoord Israël kinderen en dan gaat Hamas
  met raketten schieten, Israël schiet dan weer terug en
  gaan huilie huilie doen van ja maaaaar zij zijn begonnen.
  De kindermoordenaar Israël kruipt wel heel snel in hun slachtofferrol.

  1.   

   zijn slachtofferrol… Hilarisch

  2.   

   @Brazil: Wordt dat volkomen debiel trollen nou echt nooit eens vervelend? Al ben je nog zo zwaar geestelijk gehandicapt dan nog is het onmogelijk dat jij werkelijk geloofd wat je hier uitbraakt. Ga eens normaal doen, debieltje.

   1.   

    Zo zo je haalt wel alles uit de kast, slechte jeugd gehad vriend :)

  3.   

   @ Brazil

   De bevolking van Gaza is vervijfvoudigd sinds 1948.

   Echte genocide is het dus niet.

   Hamas vermoord meer eigen mensen, dan Israël Palestijnen. Gek dat de wereld (en jij) altijd zwijgen over Jemen of Syrië. Weet je hoeveel kinderen daar omgekomen zijn? Dat is met geen pen te beschrijven. Overigens wens ik dat ook geen Palestijn toe. Maar vergeet niet dat Hamas hun eigen mensen als menselijk schild gebruikt. Maar je lijkt meer sympathie voor Hamas te hebben, dan voor Israël.

   Waarom is dat?

   1.   

    LS…

    Waarom zou dat nou zijn !

    1.   

     Misschien omdat je een Mekkabeffertje bent die graag de Muzelmannen met je mondje hun leuter aflebbert? Zou zomaar kunnen.

 4.   

  Feminisme in Gaza net zo ongeloofwaardig als Mevrouw Meulenbelt.

 5.   

  Tsja, als je als islamitische terroristische organisatie kinderen als menselijk schild gebruikt terwijl je raketten en brandbommen richting Israël stuurt, dan moet je het niet vreemd vinden dat er tijdens ingrijpen van Israël burgerslachtoffers vallen. Israël, het enige democratische land in de regio, waar ook moslims wonen, werken, stemrecht hebben. Zet je als jood 1 stap over de grens dan betekent dit je doodsvonnis.

 6.   

  Anja Meulenpaard zou in elk normaal land al lang gedwongen in een gesloten inrichting zitten. Alleen in Nederland mogen zwaar gevaarlijk geestelijk gehandicapten als dat monster vrij rondlopen en hun gevaarlijke gedachten verspreiden.
  Hier op DDS zitten ook een aantal van die extreem linkse patiënten, die in geen enkel ander land dan Nederland vrij rond mogen lopen, 24/7 te trollen.

  1.   

   Ja erg hé die vrijheid van meningsuiting :)

   1.   

    Hélarisch! :-)

   2.   

    In geval van zwaar geestelijk gehandicapten is dat inderdaad erg. In fatsoenlijke landen krijgen figuren als dat Meulenpaard, jij en Rien een overhemd met heel lange mouwen aan en een bal in je bek met een riempje eraan om die bal in je bek te houden, zodat normale mensen ongestoord een normale conversatie kunnen houden, zonder het totaal debiele geschreeuw van jouw soort er tussendoor.

    1.   

     Zo zit je nu al op 2 of 3 accounts, en je praat ook nog tegen jezelf, hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)

     1.   

      Aldus de zwakzinnige, vetklep, zatlap en werkloze.

   3.   

    @Brazil
    Jij ziet wel wat in die Anja Vuilnisbelt geloof ik,gezien je verdediging van haar mening.
    Volgens mij heb je erotische fantasietjes en een stevige erectie van dat lekker ding!

    1.   

     Dit zijn het soort luitjes, die zich laten inspireren, door een of andere ‘biefstuk socialist’, want let maar op, het zijn altijd de linkse ‘veelverdieners, die Roomser zijn dan de Paus’. Maar hebben zelf nooit en te nimmer iets bijgedragen aan de maatschappij. Zitten thuis kwaad te zijn, op hun eigen onvermogen. Dikwijls met een uitkering en toeslagen. Ze hebben absoluut geen schaamte, dat ze leven van de gemeenschap. Ze hebben niet meer dan zich hier te presenteren als ‘’wereld verbeteraars’’. Ze kunnen alleen nog maar hier terecht, omdat ze voor andere fora moeten betalen en dat geld is er gelukkig niet. Ik geef ze graag de ‘volle laag’, tot het onbeschofte toe. Ze verdienen niet beter.

     1.   

      @Top: De linkse trollen zijn inderdaad de werkschuwe uitvreters, die op kosten van de samenleving iedereen de maat denken te kunnen nemen. En maar schreeuwen dat ze niet genoeg gratis geld krijgen.
      Maar wel 24/7 kunnen blowen, snuiven, zuipen en op internet trollen.
      Het is hoog tijd dat uitkeringen en subsidies weer enkel en alleen de eerste levensbehoeften voorzien. Alles wat die werkweigeraars meer krijgen is luxe en hebben wij werkende mensen alleen maar last van.

  2.   

   Joop Klepzeikert heeft nog steeds moeite met de vrijheid van meningsuiting. Zoals een goede nazi betaamt vindt hij dat iedereen moet worden opgesloten die zijn mening niet deelt. En in ieder geval is die ander geestelijk gehandicapt en zwaar debiel.

   Niet altijd even prettig zo’n inkijkje in de rigide en morbide geest van Joop Zeikstraal.

   1.   

    @PO
    Maar weer even VPN aan gezwengeld.

    +++++ voor je reactie op joop

    1.   

     Meester Kong, je ziet me aan voor een ander. Ik kom nooit op Joop en ben er ook nooit geweest.

     1.   

      @Peter Oudshoorn
      Ik lees wat beter en ik begrijp daarom het geagiteerde van bepaalde personen. Ik pleit ervoor (ondanks dat ik tegen een soort Joleau moderatie ben) toch voor enig realisme; al zou het alleen maar zijn voor het voortbestaan van dit geweldige blog,

   2.   

    Heb je weer zo’n halfzachte die meteen met de nazi-kaart zwaait.
    Zou het dan toch aan jullie gebrek aan argumenten liggen?

    1.   

     @Bosche draak: Zwakzinnig links kan niets anders dan ‘racist, nazi, xenofoob’ en meer van die narigheid bedenken. Dat komt omdat hun IQ nog lager is dan van Somaliërs, die ze ‘hoogopgeleid en hoogbegaafd’ vinden.
     Daarbij zuipt, snuift en rookt links hun hersentjes met een rotgang kapot.
     Niet serieus nemen dus.

   3.   

    @Peter: je laat weer duidelijk merken dat jij ook tot de groep zwaar geestelijk gehandicapten behoort, die in fatsoenlijke landen in een isoleercel van een gesticht zouden zitten.

 7.   

  Dan is Anja dus een voorstander van het plegen van oorlogsmisdaden door moslims:
  https://likoed.nl/2019/05/hamas-pleegt-weer-honderden-oorlogsmisdaden/

  Waarom verbaast dat niet eens meer?

  1.   

   Heeft iemand een paar zakdoekjes voor Awi?
   De tranen van verontwaardiging lopen over zijn wangetjes.
   Lekkere bron, Awi. Likoed.NL… pffrt :)
   Likoed, Hamas… een pot nat!

   1.   

    Heey jij bent ijsvuurtje

    1.   

     Het duurde lang voor het kwartje viel, Marco.

     1.   

      Ja dat heb ik wel vaker

 8.   

  “De bezetting en de blokkade van Gaza.”

  ————-

  Één van de vele leugens die verspreid worden.

  Gaza is niet “bezet”. Er is geen enkele Israëlische militair of burger te bekennen in Gaza.

  Gaza werd in 2004 ontruimt en na twee jaar heeft Hamas de macht gegrepen in Gaza en die is daar de baas.

  Het is juister te zeggen dat Hamas Gaza “bezet”.

  In plaats van het geld te besteden aan scholen; ziekenhuizen; enzovoorts heeft Hamas het vele geld besteed aan oorlogvoeren met Israël.

  Ook is het Hamas die kinderen inzet bij hun strijd met Israël. Daar zijn talloze voorbeelden van.

  1.   

   Waarom is een blokkade van Gaza?

   Omdat nadat Hamas de macht greep in Gaza ze zelfmoordenaars naar Israël stuurden die bussen met kinderen opbliezen.

   Als reactie daarop heeft Israël een muur gebouwd die de zelfmoordenaars tegenhield.

   Sindsdien schiet Hamas raketten naar Israel op burgerdoelen en graaft tunnels om zo Israël aan te vallen.

   1.   

    En zo is het maar net.

 9.   

  Nog 1 rijp voor een dwangbuis.

 10.   

  Deze demente hoogbejaarde, communistische en links extremistische haat oma Heulenbelt, is haar medicijn Drion vergeten in te nemen.

  1.   

   @B-F
   Zielig, je reactie is een Fries onwaardig, schaam je ..

 11.   

  Geef dat mens een enkeltje Gaza!
  Misschien treft ze dan een raket van Israël op haar woninkje als reactie op de raketaanvallen van dat oorlogzuchtige Hamas tuig.
  Hopelijk grijpt Israël nu eens goed in en maakt voor eens en altijd een einde aan deze situatie.
  Kortom, beloon de Palestijnen met dezelfde acties alsdat de Palestijnen willen en doen met het Israëlische volk.
  De klote Palestijnen willen weer een staak het vuren om die tijd weer te benutten om raketten te maken en af te vuren.
  Als het Israëlische leger dan keihard ingrijpt willen ze opnieuw een staak het vuren.
  Israël…. pak dat zooitje nu eens keihard aan en leg ze voorgoed het zwijgen op. Geen staak het vuren, pas als er geen Hamas lid meer leeft.
  De echte Palestijnen zijn de Hamas ook zat! En als het effe kan, schakel dat zooitje van Bij1 ook gelijk uit!

 12.   

  Anja Vuilnisbelt,Anja Heulenbelt,Anja Meulenpaard ,we hebben nu al drie pseudoniemen voor die lullofoob!
  Welke zou Anja prefereren?

  1.   

   Ach die vrouw is aan het dementeren ,het zal voor haar naaste omgeving geen pretje zijn dat DDS aandacht geeft aan haar verwarde uitspraken.

 13.   

  @Klepzeikert. Ik ken u niet, heer Klepzeikert. Maar het komt me voor dat u, met uw kwwadaardige en paranoide denk patronen, meer gestoord bent dan vrouwe Meulenbelt. En u loopt toch ook vrij rond. Iets dat, zoals u zelf stelt, alleen in Nederland mogelijk is. Daarin toont ge een diep inzicht.

 14.   

  Het komt voort uit de frustraties en jaloezie van moslims/Arabieren.
  Deze groep zag geen kans om een stuk woestijn om te zetten in vruchtbaar land met een sterke economie, de Israeliers lukten dit wel.
  Uit frustratie en jaloezie begon de arabische wereld in 1967 een militaire campagne tegen Israël: in 6 dagen tijd veegde het Israëlische leger de vloer aan met de “machtige” moslimlegers gesteund door de nog machtigere allah, de ultieme vernedering waar ze heden ten dage nog niet overheen zijn en wss ook nooit komen.

  1.   

   LS…

   Het blijft gestolen land !

 15.   

  Laat die tokkie toch lekker haar zware Van Nelle roken en mannen haten. Degene die dat mens serieus neemt is rijp voor het PBC.

 16.   

  FOUT,Hamas vermoord dr eigen kinderen,

 17.   

  Hamas met de grond gelijk make, maak er maar een visvijver vam

  1.   

   Of een egaal geplaveid terras. Dan wordt het nog eens wat. Nu is en blijft het er grote shit hole.

 18.   

  “Geen woord over de al meer dan zeventig jaar durende etnische zuivering, de landroof, de bezetting en de blokkade van Gaza, en de apartheidspolitiek binnen Israël zelf”

  Zo is het, Tim, en nergens praat ze het afschieten van raketten goed. Ze maakt wel de misdadige context duidelijk.

  1.   

   Aldus de blablablabla, blaaskaak, pisvlek, puspuist, leugenaar en profiteur.

  2.   

   Aldus de forum antisemiet.
   Noppen meent namelijk van ganser harte dat het legitiem is om Joodse burgers te doden.

 19.   

  Israël had moeten uitpakken en doorpakken. Over een paar weken regent het weer raketten. Want met dit softe prijskaartje gaat Hamas over tot hergroeperen en herbewapenen.

  Alleen als het stoepje eens grondig geveegd wordt is Hamas tot bedaren te brengen.

 20.   

  Tja, je gaat als mens ook geen ruzie zoeken met een leeuw. De palestijnen zouden er zich verstandig aan doen om dit ook te beseffen. Helaas, inteelt en islam heeft tot degeneratie geleid bij de palestijnse bevolking. Daar kunnen ze nu alleen nog maar met het schuim op de lippen schreeuwen.

 21.   

  Wat een vieze vetklep is het toch, tijd voor een hartaanval.

 22.   

  Wel een hele geruststelling dat Israel een atoombom heeft,en als het echt niet anders kan mogen ze hem van mij gebruiken ook als de nood aan de man komt.

 23.   

  BRUINHEMDEN VERZAMELEN!!!!
  GROENE KMER ONDERTEKENAARS VAN HET BDS ANTI ISRAEL PAMFLET EN
  VAANDELZWAAIER VAN AGT EN GRETTA HETEN U WELKOM!!!

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!