Bam! FVD-lijsttrekker Eppink scoort knock-out tegen DENK-hoaxer Tonça: ‘U heeft niet de juiste geschiedenis!’

vlcsnap-2019-05-14-09h31m46s905
Foto: FVD-lijsttrekker Eppink met de EU DENK-voorman Tonça. Bron: Screenshot Nieuwsuur.

Wie bij de aankomende Europese Parlementsverkiezingen op DENK stemt, steunt geschiedvervalsing en steekt z’n middelvinger op aan de nabestaanden van een gruwelijke genocide. Dat heeft FVD-lijsttrekker Derk Jan Eppink wel even goed duidelijk gemaakt bij het lijsttrekkersdebat gisteren bij Nieuwsuur.

Volgende week zijn de Europese Parlementsverkiezingen, dus het werd wel eens tijd voor een lijsttrekkersdebat. Nieuwsuur organiseerde die gisteren, en dat was meteen een ecclatant succes. Tenminste, als je geen fan bent van de anti-Nederlandclub DENK – want dan werd het een afgang.

In een debat over migratie vond de lijsttrekker van de Kuzupartij het namelijk wel opportuun om zijn FVD-collega Eppink aan te vallen op z’n huidskleur. Want Forum voor Democratie wil een “wit Europa,” zoog Ayhan Tonça uit z’n dikke, racistische duim. Om vervolgens nog een paar keer hard ‘wit’ te roepen, alleen om maar eens even goed en racebaitend te provoceren. FVD geeft geen zier om mensen, aldus de – tamelijk schandalige – suggestie van de DENK-spreekbuis.

Dat had misschien nog gewerkt als Tonça zelf een brandschoon blazoen had, maar helaas: gelukkig had Derk Jan Eppink z’n huiswerk gedaan. Tonça was namelijk CDA’er voordat hij DENK’er was. En is destijds van de christen-democratische lijst verjaagd omdat hij de Armeense genocide ontkende. De FVD-voorman confronteerde zijn collega er mee: “Als het om mensen gaat, gaat het ook om die mensen. U moet een beetje oppassen met wat u zegt, want u heeft daar niet de juiste geschiedenis voor!”

Boem! Punt in de zak voor Eppink.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

42 reacties

 1.   

  Geert Wilders geeft het al jaren aan.
  Denk is een verlengstuk van Erdogan en zijn alleen geïnteresseerd in zijn gedachtegoed.
  De Nederlandse bevolking interesseert hun geen drol.
  Stem in Mei een anti EU partij.
  Stem PVV of FvD.

 2.   

  Die kneus van denk liet weer overduidelijk blijken hoe dom hij en zijn soortgenoten zijn. Eppink aanvallen op dingen die niet waar zijn is wel het domste wat je kunt doen. Dan kun je er op wachten dat je vreselijk voor schut gezet wordt. Wat dus ook gebeurde, ondanks dat dat lelijke miljonairswijf er weer doorheen probeerde te schreeuwen.

  1.   

   Die snol zit zwaar aan de cocaine dat zie je zo aan haar ogen .

   1.   

    @edoc431: Al dat linkse krakerstuig zit zwaar aan de verdovende middelen. De werkloze trollen vaak aan de goedkope speed van €5,- per gram, dat soort milionairswijven inderdaad aan de cocaïne van 10x zo duur.
    Daarom zijn ze ook zo gek met die crimigranten. Die importeren en verkopen die troep hier.

 3.   

  DENK is DE enge ziekte van de Nederlandse politiek….. Die partij is Niet voor Nederlanders enkel voor allochtonen en nsbers. Hypocriete club randdebielen

  1.   

   allochtonen?

 4.   

  Eppink werkte voor alle partijen en denkt nu bij te kunnen schnabbelen bij het FvD. Een bedenkelijke krabbelaar.

  1.   

   Vvd en later lijst eppink… Zijn alle partijen

   1.   

    Noppie zit nog met zijn zwitserse bankgeheim……laat die stumper toch.

    1.   

     +1

   2.   

    @Kleptomaantje: Trol Rienie is een extreem linkse idioot. Dat soort krakersvolk wil en kan niet begrijpen dat mensen uit partijen als VVD en CDA stappen omdat die partijen ernstig de verkeerde kant op gaan. Die mensen beginnen vaak eerst een eigen fractie en stappen dan in een grotere partij waar ze het mee eens zijn, om zo meer invloed uit te kunnen oefenen.
    Alleen ernstig geestelijk gehandicapten als trol Rienie zien daar een probleem in.

  2.   

   hahahahahaahahaha denk kreeg gewoon deksel op de neus vuile rioolrat .Niet proberen alles om te draaien smerige child lover

  3.   

   @ Rien Noppen

   Ja, dus? En die man van Denk dan, die heeft ook bij diverse partijen gezeten. Maar daarover geen woord, alleen omdat je perse reacties uit wilt lokken.

 5.   

  Ik heb het debat niet gezien, maar als dit daadwerkelijk de highlight was van de avond (namelijk het enige moment wat aandacht krijgt), is het slecht gesteld met de staat van onze politiek. Waar is het inhoudelijke debat?

  Deze vertwittering van de politiek is natuurlijk voor een groot deel de schuld van de media, ook DDS. Zelden worden er inhoudelijke discussies besproken, terwijl de “he said die said” onzin oeverloos wordt uitvergroot. Dat drijft politici weer te het maken van dit soort opmerkingen en “discussies”, want daarmee krijgen ze blijkbaar aandacht. Niet met inhoud, maar met onzin.

  Kunnen jullie bij DDS niet is het voortouw nemen en dit soort onzin gewoon niet meer laten zien? Dit zijn toch totale irrelevante aanvallen op de man? Ik wou dat er eens iemand in de politiek opstond die ons weer de goede weg op zou wijzen. Richting serieuze inhoud, weg van de twitterpolitiek.

  1.   

   @Michael: Een inhoudelijk debat is helaas niet mogelijk als er een lelijk extreem links miljonairswijf steeds door mensen met verstand heen schreeuwt, terwijl ze de zwakzinnig linkse idioten het meest aan het woord laat en minuten lang door laat raaskallen.

 6.   

  Dat is geen knock-out hoor aangezien de achterban van DENK er het zelfde over denkt. Het enige wat ze denken is je roept maar Eppink maar daar overtuig je ons niet mee.

 7.   

  De paniek sloeg toe bij Tonca toen Eppink over de genocide. Oogjes vlogen van links naar rechts en omgekeerd. En meteen naar de slavernij… Wat een zielige kneus…

 8.   

  Europa heeft helemaal geen verplichtingen richting die gelukszoekers!

 9.   

  Hij begon ook over slavernij die bedenkelijk Denk-figuur.

  Moet hij eens naar het zo geliefde Ottomaanse rijk kijken, hoeveel slaven zij hadden en hoeveel mensen zij vermoord hebben.

  1.   

   Kijk maar eens naar hoe zij, de Koerden in hun land en de Syriërs net over de grens in de bufferzone behandelen, de Koerden hebben alleen plichten geen rechten, geen stemrecht en geen inspraak.
   Erdogan hoopt een nieuw Osmaans rijk te creëren,straks spreekt half Europa weer Osmaans als het aan hem ligt. Dat is ook de reden waarom je in Europa pro Turkse politieke partijen hebt.

 10.   

  Rien Noppen =100% Sylvana Simons

  1.   

   Betrapt!

   :)

 11.   

  Nu is mijn twijfel weggenomen, deze knock out is doorslaggevend.

  Onbegrijpelijk dat mensen op partijen als FvD, PVV, DENK en Bij1 stemmen. Onderbuik.

  1.   

   Ragsatty onbegrijpelijk dat je hier zit

   1.   

    Dat leeghoofd kan ook alleen maar mekkeren over onderbuiken.
    En af en toe een oprisping over Afrika of zo….

 12.   

  ..witte, dominante cultuur..ik ben er trots op. Denkmannetjes mogen (graag) emigreren naar minder witte dominante cultuur. Erdogan zal ze met open armen ontvangen.

 13.   

  Niemand heeft gezegd dat hij hierheen moest komen of hier moet blijven in die “witte dominante cultuur”, daaaaaahhaaag meneer DENK

 14.   

  Even tijd voir een mopje: drie asielzoekers gaan erop uit om geld te verdienen. Uren gaan voorbij en de eerste arriveert weer bij het Azc. Zegt de begeleider,”is het gelukt?” “Nee, ik heb er niets bijverdiend”. Ook de tweede komt zonder geld terug. Maar de derde heeft een zak vol geld. Vraagt de begeleider,”hoe heb je dat gedaan gekregen”? Zegt de man,” nou, ik had een bordje op schoot met de tekst: ik wil weg, maar kheb geen geld voor de overtocht..

  1.   

   Achmed is 2 maanden in Nederland en heeft al een zaak, deze komt over een maandje voor.

 15.   

  Dit heerschap is niets minder, dan een gestuurde spion van Erdogan!

 16.   

  DUBBELE PASPOORTEN PERSONA NON GRATA IN OPENBARE EN REGERINGS FUNCTIES!!

  PVV & FVD STEMMEN VOOR HET BEHOUD VAN NEDERLAND!!!

  1.   

   @GF +++++

 17.   

  Welke Genocide wordt hier bedoeld die op de Armeense bevolking.. (1915)?
  Of die op de Palestijnse bevolking… (van 1948 tot nu)?
  Of die op de Russische en Ukrainse bevolking… (1921 en 1933)?
  Of die op de Duitse bevolking (1945 – 1950)
  Of die in Afrika (vrouwen onvruchtbaar maken is ook Genocide)

  Meer kan ik er op het moment niet bedenken……

 18.   

  Even de ware geschiedenis lezen:
  De Armeense Genocide is veroorzaakt door “The Young Turks” Partij
  in 1915, maar deze Young Turks waren geen Turken…..
  Ze waren van het zelfde ras als Erdogan….

  1.   

   Er bestaan geen mensenrassen, op de operatietafel zijn we hetzelfde om het eenvoudig uit te drukken.

   1.   

    Ps, en onderling zijn organen uitwisselbaar.

    1.   

     @Vit – daar klopt helemaal niks van en dat weet jij zelf hopelijk ook.

     Neem als vorbeeld dat Maleisiërs na het drinken van 1 glas melk kunnen doodgaan vanwege lactose intolerantie. Er zijn verschillende diersoorten en binnen de soorten zijn verschillende rassen zoals bijvoorbeeld onder de vogels en zo zit dat ook bij mensen, dat weet iedereen, een neger is zwart en een blanke niet, simpel as that. Dat maak ons niet ‘minder’ en hen niet ‘meer’, toch hebben negers een bloedhekel aan blanken!

    2.   

     Daarom ben ik geen orgaandonor of ontvanger

 19.   

  Rien Noppen/Sylvana is zelf een bedenkelijke krabbelaar

 20.   

  Ik werd een beetje extreem misselijk van de discussieleider/ster. Dat moet ook gezegd mogen worden.
  Verder die retoriek van die Denker, om acuut onpasselijk van te worden, maar ook niet uit te sluiten alle hoogmoed van die timmerfrans, hij meet zich wel een heel wijde broek aan. Ik hoop dat hij dus echt op zijn ………. ……gaat.

 21.   

  Komen steeds meer partijen aan welke inzien dat Brussel met hun doorgeschoten supermacht heel Europa willen opslokken. Werkelijk opslokken. Hierbij ook onze zorg, onze pensioenen ons leven. Die macht die heerlijkheid waar Brussel Timmermans op aast om de 500 miljoen makke lammetjes de les te leren. Stop de Griezelige Supermacht in Brussel. Laat je land niet opeten. Stem PVV, SP, FVD 50+, ….Laat de resterende partijen links liggen, precies….Links.

 22.   

  Armeense bevolking is afgeslacht door een huidskleur dat niet wit was. Precies, DENK pas op je tellen, U heeft niet de juiste Geschiedenis voor.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!