Beangstigend: extreem-linkse haatclub wil na Farage ook FVD’ers Baudet, Hiddema en Cliteur met milkshakes besmeuren

Een extreem-linkse groep wil dat de drie “neofascisten” van Forum voor Democratie worden bekogeld met milkshakes, als straf voor hun verkeerde politieke opvattingen.

bzrgdadammilkshake

In het Verenigd Koninkrijk is het inmiddels een rage geworden: politici die buiten de linkse mainstream vallen moeten met milkshakes worden besmeurd door haatdragende activisten. Het overkwam gisteren Brexit Party-leider Nigel Farage al. Een groep agressieve extreem-linkse haatklungels uit de hoofdstad wil nu dat deze zeer zorgwekkende Britse ontwikkeling ook naar Nederland gehaald wordt. En de zogenaamde Bezorgde Amsterdammers hebben meteen al een drietal doelwitten op het oog: FVD-kopstukken Thierry Baudet, Theo Hiddema en Paul Cliteur. Omdat het zogenaamd “neofascisten” zouden zijn.

Het is niet de eerste keer dat de Bezorgde Amsterdammers, een extreem-linkse protestgroep die steeds verder radicaliseert, van zich doet spreken. Eerder al probeerden ze met veel tamtam een spreekbeurt bij de UvA van de in rechtse kringen populaire Canadese psycholoog Jordan Peterson tegen te houden. Hij zou namelijk een “incorrecte wereldbeschouwing” hebben, dus dat betekende natuurlijk: censuur!

Ook organiseren de Bezorgde Amsterdammers discussieavonden, om te overleggen hoe Forum voor Democratie het beste om zeep geholpen kan worden.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

43 reacties

 1. Blokkeer-Fries

  Oppakken dat linkse fulltime tuig en tewerkstellen!

 2. Alicanter kok

  quote: In het Verenigd Koninkrijk is het inmiddels een rage geworden:
  quote: Het overkwam gisteren Brexit Party-leider Nigel Farage al.
  .
  Een niet te stoppen rage welke al 1 keer in heel Europa is voorgekomen.
  Europa is verloren.
  Ik pleit voor een Europees verbod op elke soort drank in een beker.

  1. santiago

   Je zou in dit geval kunnen spreken van een Fa_ rage. Ben benieuwd wat voor straf die dikke imbeciel krijgt voor zijn daad.

  2. Stanly2000

   Kokkie,
   “De afgelopen tijd worden politici in Groot-Brittannië vaker besmeurd met het plakkerige drankje.”
   Betrouwbare bron: NOS

  3. Bosche draak

   Dat je slecht geïnformeerd bent is jouw probleem, en je amateuristische poging tot humor is nog niet eens kattenbak-waardig.

   1. santiago

    Draak. oh jee, je voelt je aangesproken. Ouwe dikke Brabo.

    1. Bosche draak

     Er zijn al meerdere milkshake-incidenten geweest, o.a opkomend politicus Carl Benjamin werd ook al belaagd.
     Dat kokkie het over een enkel geval heeft toont aan dat hij slecht is geïnformeerd is.

     De rest van je stukje is kletspraat Saltiago doen we niks mee

     1. DeBruijn

      @ Bosche Draak

      En vergeet Tommy Robinson niet, hij was de eerste. En de media in het VK vond het prachtig. Laat staan dat het bij May was gebeurd of een links iemand, dan hadden zij het veroordeeld en was hij opgepakt.

      De persoon die Jeremy Corbyn een ei op zijn hoofd sloeg moest de bak in, maar de politie doet niets tegen de aanvallen met milkshakes.

      Overigens blijft het niet bij milkshakes. Twee dagen terug werd Tommy Robinson met stenen, flessen en eieren bekogeld tijdens zijn campagne door moslim jongeren. Er stonden vrouwen en kinderen te luisteren, welke moesten vluchten.

      Hoor je natuurlijk niets over in de media, zelfs in het VK niet.

      Je hoeft niets met Robinson te hebben(heb ik ook niet), maar het is wel tekenend hoe de media en politie selectief is.

  4. DeBruijn

   @ Alicanter Kok

   Hoe kom je bij één keer? Tommy Robinson en Carl Benjamin zijn ook al wat keren besmeurd. En de media in het VK en de links extremisten roepen op om het vaker te doen.

   Dus wel bij de feiten blijven.

 3. Regina

  Jaaaaa ik zou me ontzettend vermaken als dat hier ook zou gebeuren. Het liefst ook een emmer strondt erover heen, ook met een hondendrol gooien en nog wat witte vogenschijt in het haar van Wilders om zijn pruik nog glanzender te maken 🙂

  1. santiago

   Zegt onze eigen hoop stront.

   1. santiago

    Verstandige en fatsoenlijke mensen stemmen PVV.

    1. Julian

     Ik ben bang dat het gevangenisjarengehalte van het totaal aantal PVV stemmers torenhoog is….Bang? Weet het wel zeker eigenlijk!

     1. Peter Oudshoorn

      Julia, ouwe gilnicht, als je het zo zeker weet, moet je ook makkelijk de cijfers op tafel kunnen leggen. Kom maar op.

     2. Bolkestein

      Loop eens een gevangenis binnen. Het bewonersbestand bestaat vooral uit het geïmporteerde kiesvee van de PvdA. Het kiezersbestand van de PVV bestaat vooral uit hard werkende Nederlanders.

     3. santiago

      Dat ligt van de VVD toch wel effe hoger hoor.

  2. santiago

   Misschien is regina wel het meisje dat destijds de stronttaart naar Pim gooide. Misschien is zij wel het meisje van van Tuyl van Serooskerke, het jonkvrouwtje dat zichzelf graag regina noemt. Staat zo chique voor een hoop stront. Weet iemand trouwens wat er van dat kind terecht is gekomen. Misschien heeft ze wel een baantje bij het Europees parlement of een mooie diplomatieke betrekking in een warm land. Connecties in de familje he.

  3. Matig rechts

   Tardum viventem

 4. Rogerio

  IP adres van die mafklapper s achterhalen en vervolgen voor uitlokking…

 5. tonna

  De linkse maffia in Europa gaat langzaam maar zeker het onderspit delven,het is aantoonbaar dat de ledenaantallen van rechtse partijen een significante stijging laten zien in alle lidstaten!
  En dat is niet voor niets,er heerst onzekerheid onder veel mensen.Het debat tussen Weber en Timmermans liet zien dat Weber op belangrijke punten toch een andere EU voorstaat dan Timmermans,in elk geval minder fanatiek dan luchtfietser Timmermans.
  Hieruit blijkt dat de Eurofielen onderling duidelijk verschillende uitgangspunten en ideëen hebben,dat verontrust kiezers en geeft weinig vertrouwen voor de toekomst.
  Mensen willen weten waar men aan toe is,kreten over milieu,emancipatie,co2 helpt daar niet bij,men heeft simpelweg nooit iets concreets te melden,alles is vaag en discutabel!

 6. Henk Albarda

  Mijn voorgaande IQ 0 bestempelingen trek ik terug, van die personen inmiddels reacties hier gelezen die inhoudelijk waren al was ik het er grotendeels niet mee eens.
  Wel nu een IQ 0 bestempeling die beslist zal blijven: Regina, gefeliciteerd, je bent een IQ 0 sujet.
  Dit artikel is het zoveelste bewijs dat vrijwel uitsluitend links geweld gebruikt tegen iedere politici die een andere, in de meeste gevallen ‘rechts’ mening, toegedaan zijn. Rechts daarentegen gebruikt vrijwel nooit geweld tegen linkse politici.
  Dat een milkshake geen pijn doet doet niet ter zaken, zij gooien met geweld een object tegen anders denkenden, specifiek tegen rechts. Doet me denken aan intolerant groen links en d66 die deze milkshake sujetten ongetwijfeld stiekem zullen steunen.

  1. Alicanter kok

   Quote : Mijn voorgaande IQ 0 bestempelingen trek ik terug
   .
   Dat is een hele opluchting.

 7. Jumping

  De situatie bij Pim Fortuyn eindigde op het Media park, Pim Fortuyn heeft het met zijn leven moeten bekopen.
  Stem 23 Mei een anti EU partij.
  Stem PVV of FvD.

 8. edoc431

  Ik zeg prima doen lol alleen maar beter voor ons

 9. Juriaan

  Het is hoogtijd dat links medogeloos wordt aangepakt, weg met dat werkloze tuig. STOP DE UITKERINGEN.

 10. rexm

  Die linkse anarchisten werken samen met de EU maffia, eenmaal onder de hoeden van de maffia, kan men niet meer terug, het is gevaarlijk tuig.
  Denk maar eens aan de RAF, chaos zaaien.

  1. DidiMadloba

   Weg met linkse politiek!
   Dus: hogere belastingen voor de armen, lagere belastingen voor de rijken, afschaffing ontslagrecht en minimumloon, volledig vrije woningmarkt zodat het plebs geen huis meer kan betalen in de Randstad, afschaffing van subsidie op universiteiten zodat alleen rijkeluiszoontjes nog dokter of advocaat kunnen worden.
   Lekker rechts.

   1. edoc431

    Ie vergeet er nog bij te melden dat je ook nog aan het werk moet .
    JANKERT

 11. NoDoubt

  Het bashen van partijen zoals FvD of PVV omdat zij een ander geluid laten horen dan wat de MSM en gevestigde politiek wil horen, getuigt niet van een hoog democratisch gehalte. Op alle niveau’s (EU,landelijk, gemeente, provinciaal) worden ze tegen gewerkt. Wat men vergeet is dat het de burger is die zo gestemd heeft, en heel vaak met een goede rede. DAt is de kern. De partijen ventileren niets anders dan wat de burger stemt. Maar door de gevestigde partijen zich zo op te stellen staan ze nu recht tegenover elkaar. De gevestigde partijen hebben dus geen eerbied voor de democratie en dat is zeer , zeer kwalijk. In plaats van lijnrecht tegenover elkaar hadden ze naar dat tegengeluid van de burger moeten luisteren. Nu durft de msm hun geluid niet meer bij te stellen want dat zou gezichtsverlies zijn. Nu volgt de afrekening van die starre houding van dat 10-tallen jaren bashen.

  1. DidiMadloba

   Populisten zijn oneerlijk. Daarom worden ze gehaat.

 12. Matig rechts

  Terroriseren, liegen, trollen en onderdrukken dat kan je wel aan die linkse extremisten overlaten.
  Desnoods dreigen ze met {of voeren} een/met moord aanslag.
  Om later de naïevelingen/onschuldige naïeveling uit te hangen.
  Hè linkse trollen.

  Als je terug kijkt naar de begrafenis van Pim Fortuyn en ze ziet die misselijke koppen van het kabinet die toen zo demoniseerden wordt ik nog boos.
  Helemaal omdat ik Pim een buurtgenoot van me was..

  1. Joop Klepzeikert

   Linkse leipelingen kunnen inderdaad best veel; Terroriseren, trollen, onderdrukken, dreigen, schelden, schreeuwen, tieren, demoniseren, liegen, bedriegen enzovoorts.
   Alleen zo jammer dat ze geen van allen iets nuttigs kunnen.

 13. DidiMadloba

  Als ik me niet vergis werd Fortuyn besmeurd met een taart van stront. Dan zijn milkshakes al een hele vooruitgang.

  Veel effect zullen deze acties niet hebben. Al was het maar omdat niemand precies weet wat een “fascist” is, zodat je eerst dáár een discussie over krijgt.

  Volgens mij zijn het vooral machtswellustelingen, populisten die ervan genieten om mensen bang te maken met leugens – en de loze belofte tot verbetering te komen.

  1. DeBruijn

   @ DidiMadLoba

   Het zijn juist de links extremisten die iedereen bang maken en iedereen wegzetten als nazi en fascist. Daar gaat het al fout, met de leugens die zij verspreiden en ons daarmee bang willen maken.

   Als je milkshakes een vooruitgang vindt, dan wil ik u wel trakteren. Aardbeiensmaak of banaan?

 14. F.C. Labrouste

  Gelet op het feit dat dit betreurenswaardige incident pas één keer plaatsvond lijkt het prematuur hier van een ‘rage’ te spreken.

  Laten we open dat het bij dit incident blijft. Op een rage van dit soort zit niemand te wachten

  1. Bosche draak

   Weer eentje die niet verder kijkt dan de neus lang is.
   Soortgelijke incidenten hebben al vaker plaats gevonden.
   Nigel Farage, Carl Benjamin en Tommy Robinson zijn al belaagd door dat gajes.

   Tel je mee? Of moeten je schoenen eerst ook nog uit?

 15. Joop Klepzeikert

  Dat ze zoiets willen gaan doen is al te achterlijk voor woorden, maar dat zulke terroristen vrij rond mogen lopen is nog veel erger.
  Doe een vergelijkbare oproep buiten Noord-West EU en je zit voor de rest van je leven achter tralies of erger. Alleen in Noord-West EU kunnen terroristen ongestraft hun gang blijven gaan. Met dank aan de steeds extremer linkse roverheid, ondanks dat het volk steeds rechtser kiest.

 16. Godefroy France

  DE BEUK ERIN TEGEN DEZE BRUINHEMDEN!!!!!!!!!!
  PVV EN FVD HIER IS EEN TAAK VOOR JULLIE !!!!!!!!!!!!

  1. Vliegenvanger

   +++++++

 17. Vliegenvanger

  Wat een zielige figuren lopen er toch rond in Nederland. Iemand besmeuren, zijn ze nou zo achterlijk dat zo zo iets doen voor een corrupte regering hier in Nederland. Dat ze zich uitsloven voor extreem linkse partijen. Dat geeft dus aan dat ze zelf ook extreem links zijn. Zielige figuren , oppakken en maanden lang in de bak met dat soort volk.
  Normen en waarden moeten ze leren.

 18. Decca

  De geschiedenis herhaald zich. Was het niet Pim Fortuin die dit overkwam. Wat zijn wij in Nederland toch een stel klootzakken, die ons laten beinvloeden door een stel lapzwansen van de bovenste plank. Mijn handen beginnen te jeuken.

 19. Jv

  En dan durven die linkse ellendelingen te zeggen dat rechts gewelddadig is!
  Zoals we lezen gaat links steeds harder om zich heen slaan.
  Wordt tijd dat rechts dit gajes eens flink te grazen nemen zodra er ook maar 1 milkshake geworpen wordt.

 20. Michael M

  Dan moeten ze de extreem-linkse haatklungels uit de hoofdstad direct oppakken en opsluiten. Bedoelen ze niet Linkse extremistische neofacisten als je je zo misselijk gedraagt?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.