De mazzel! Abou Jahjah de Hezbollah-Belg stopt met politiek en activisme: ‘Hopeloze zaak!’

België is weer eens verlost van één racistische plaag: antisemiet en Amerikanenhater Abou Jahjah stopt definitief met zijn activisme en zijn politieke bezigheden nadat hij gisteren bij de regionale verkiezingen bij onze zuiderburen nergens een zetel haalde.

Voor mensen die groepen tegen elkaar pogen op te zetten is ook in België maar weinig plaats. Daar kwam Abou Jahjah – professioneel joden- en Israëlhater – gisteren ook achter toen zijn DENK-achtige partij Be.One er niet in slaagde om zetels te veroveren bij de regionale verkiezingen die zondag plaatsvonden in alle landsdelen van België. Be.One mikte er op een afvaardiging naar het deelparlement van Brussel te mogen sturen, maar die grap ging niet door: 0 zetels voor meneer Abou Jahjah.

Die is uiteraard teleurgesteld, en kondigt nu aan geen rol meer voor zichzelf te zien weggelegd in de Belgische, Vlaamse, Brusselse of Waalse politiek. Aan zijn racebaiten komt nu dus een eind:

„Voor mij is het mijn laatste politieke campagne geweest. Ik heb twintig jaar lang een strijd gevoerd op vlak van burgerrechten en gelijkheid, ik heb mijn steentje kunnen bijdragen”, reageert de publicist tegenover Knack. Hij is teleurgesteld in de verkiezingsuitslag en spreekt van een „hopeloze zaak”. „Vlaanderen gaat van kwaad tot erger”, aldus Abou Jahjah. Bij de verkiezingen kwam het uiterst rechtse Vlaams Belang zondag als winnaar uit de bus.

Abou Jahjah zegt de uitslag niet te kunnen verklaren. „Met zo’n goed sociale zekerheidssysteem, goede gezondheidszorg, hoogstaand onderwijs en een hoge welvaartsgraad, houdt het geen steek dat de Vlaamse inwoners uit haat of angst gaan stemmen.”

Wie legt Abby Jabby even uit dat economische omstandigheden niet betekenen dat Belgen ermee akkoord hoeven te gaan dat linkse partijen er tot in de eeuwigheid aan de knoppen zitten? Oh ja, dat klopt: niemand gaat het onze Hezbollahstrijder uit de Lage Landen uitleggen, want hij is straks van het publieke toneel verdwenen.

Wat gaan we hem missen met z’n allen, toch?

 

Haha, natuurlijk niet. Good riddance!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

31 reacties

 1. Ad Fundum

  Hij kan onder een “nick” terug komen. Op deze site sterft het ervan. (met excuses)

 2. Kim Verlouw

  Daar kunnen de extreem linkse activisten op DDS nog wat van leren.

  “Met zo’n goed sociale zekerheidssysteem, goede gezondheidszorg, hoogstaand onderwijs en een hoge welvaartsgraad, houdt het geen steek dat de Vlaamse inwoners uit haat of angst gaan stemmen.”

  Ze stemmen niet uit haat maar om het bovenstaande te behouden. En dat kan niet met een alsmaar groeiende islamitische cultuur in eigen land. Islam is afbraak, kijk naar alle moslimlanden en je weet wat je te wachten staat.

  1. Ragmilla

   Wilt u een keer naar bijvoorbeeld Koeweit kijken. Die moslims zijn extreem goed in het behoud van hun welvaart, je kunt je vraagtekens zetten bij de manier waarop maar uw stelling is complete onzin.

   1. Peter Oudshoorn

    Ondanks de biljoenen aan olie-inkomsten hebben de moslimlanden nooit het westerse welvaartspeil kunnen bereiken. Logisch, ze kunnen zelf nog geen autoped bouwen. Als een papieren vliegtuigje gevouwen moet worden, vliegen ze westerse ingenieurs in.

    Het aantal moslim nobelprijswinnaars valt ook volledig in het niet bij het aantal westerse of Joodse prijswinnaars. Het enige waar moslims goed in zijn is elkaar uitmoorden in eeuwigdurende oorlogen en in het scheppen van walgelijke dictaturen. Zonder olie waren zij de kerkratten van de wereld geweest.

    1. Ragmilla

     Peter

     Dit is ook weer een onzin opmerking. In de geschreven VOC geschiedenis kun je daar genoeg over vinden.

     De Nobelprijs is natuurlijk ook erg veel zelfbevlekking bij.

     Cutuur marxisme = cultuur bolsjewisme. Kevin Macdonald is inderdaad een antisemiet, lees het eens de raakvlakken met rechts zijn overduidelijk, omvolking bijvoorbeeld is gewoon hetzelfde maar bij hem onder invloed van Joden. Het is een groot alt right verzinsel.

     1. Peter Oudshoorn

      Ragmilla, ik doe mijn best maar kan je wartaal niet volgen. Ik haak af, een debat is onmogelijk. Beterschap.

     2. Ragmilla

      Peter

      Nobelprijs is lang een ons kent ons gezelschap geweest. Waar zijn bijvoorbeeld de Aziaten?

      Cultuur bolsjewisme Google het eens, de overeenkomst met cultuur marxisme is opvallend.

      De VOC heeft hun eerste contacten met moslims erg goed gedocumenteerd. Zeer interessant.

     3. Siemien

      Weet je wat jij even lekker moet doen Ragmilla! jij moet even lekker je vieze smerige anti-Nederlandse harses dichthouden.
      Je zeikt maar over vroeger daar leven wij niet, overigens heeft de VOC mentaliteit er toe geleid dat jij nu in dit land woont, je moet je kapot schamen net als al die andere achterlijke idioten die menen aan mijn cultuur te moeten zagen…

    2. marco1

     @Peter Oudshoor: wellicht de enigste en juiste conclusie.

   2. Kim Verlouw

    Kijk naar de ander 50+ moslimlanden en u weet dat mijn stelling geen complete onzin is.

    U stelling is dat weer wel.

    1. Ragmilla

     Nee, dat is onzin in landen waar veel olie inkomsten zijn heeft de autochtone bevolking een luizen leventje.

     1. Kim Verlouw

      Dat was de stelling niet. En dat is ook niet waar wat u zegt.

     2. bejaarde

      Neen Ragebol, ze hebben een luizenleventje omdat zij slaven gebruiken uit aziatische landen en zolang olie inkomsten, zij verzekerd zijn van een meer dan luxe inkomen (de native inwoners dus)

     3. Ragmilla

      Bejaarde

      Ik benadruk de autochtone bevolking niet voor niets.

     4. Sealgaire

      Hoofddoekje weer te strak om gedaan? U heeft zuurstof nodig. U hallucineert.

  2. Kees

   ++++

 3. marco1

  Hij begrijpt niet dat er zoveel op Vlaamsbelang hebben gestemd maar dat is makkelijk te verklaren. Het is niet dat er in Belgie hele wijken veranderen in een islamitische staat of dat de allochtonen zich niet aanpassen en de criminaliteitscijfers omhoog brengen. Het komt omdat er veel Belgen onzeker zijn en in een slachtofferrol kruipen. Daarom zijn ze gevoelig voor identiteitspolitiek en stemmen op Vlaamsbelang Jahjah.

  1. Ragmilla

   Goh het lijkt of u begint te snappen. Als u kijkt naar criminaliteits statistieken zult u zien dat 90% van de daders iets delen en dan heb ik het niet over huidkleur.

   Het is echt een mooie dag, iemand uit de slachtoffer rol.

   Ik weet het, ik weet het u bent cynisch, zo jammer u draagt niet bij aan oplossingen maar aan het creëren van problemen. Mensen die in problemen denken lossen nooit iets op. Aargh nu zal u wel weer boos worden of op uw pik(kie) getrapt zijn. Dat is niet mijn bedoeling.

   1. marco1

    Je bent behoorlijk verwart Ragmilla en jk zou het prettig vinden je niet doet of ik ooit in een slachtofferrol heb gezeten anders ga im nog denken he eerst eens yit de luiers moet groeien voor je een grote mond kunt hebben.

    1. Ragmilla

     Ah Marco niet zo overgevoelig. Ik heb geen grote mond. Ik heb een mening.

     1. marco1

      Nou een mening is niks mis mee maar het zou wel fijn zijn als je met die mening mij geen karakter of persoonseigenschappen toedicht waar geen aanleiding voor is gegeven. Dat zou ik namelijk bij jou ook niet doen en ik ben nu eenmaal iem and die zo dom is een ander te behandelen zo ik het ook graag wil of zo diegene mij ook doet. Is vast wartaal voor je maar mooier of begrijpbaarder kon ik het niet verwoorden.

     2. Ragmilla

      Marco1

      Beste Marco ik was aan het dollen. Ik vind het overgrote deel van de stemmers op PVV, FvD, Bij1 en DENK mensen die in de slachtoffer rol zitten, natuurlijk zit daar best nuance in.

      Ik dacht met u te kunnen dollen zonder dat u alles overdreven serieus zou nemen, ik wilde u niet beledigen. Mijn excuses.

      U zend dubbele signalen, u noemt uzelf steeds dom terwijl ik daar geen bewijs van lees. Vandaar mijn gedachte dat u zichzelf niet zo serieus neemt.

     3. Siemien

      Ragmilla’s mening doet er helemaal niet toe, wat Ragmilla met name laat zien is haar minachting naar mijn Nederland

     4. marco1

      O je kunt best met me dollen hoor Ragmilla. Ik neem mezelf net zo serieus als het hel forum hier maar ik wens niet in een hoek gezet te worden of karaktereigenschappen toegedicht te krijgen die me niet eigen zijn. En je hoeft me al helemaal niet met u aan te spreken want ik benl alles behalve een meneertje.

  2. Sprookjesfiguur

   Sommige mensen weten niet zo goed wat cynisme is.

   1. Sprookjesfiguur

    Oh foutje, ik was al afgehaakt met lezen omdat ik Ragmemaar zag staan.

 4. pejoar

  Heel verstandig.Alweer een leugenachtige en onnozele hals minder.

 5. Kees

  Waarmee stopt hij, ik dacht dat hij nog moest beginnen?

 6. Bolkestein

  Ik zie liever dat hij uit het land verdwijnt.

 7. Heras

  Goh, toch nog goed nieuws.

  En nee, laat hem lekker zitten waar hij zit, anders krijgen wij misschien dat gif binnen. Wij hebben al genoeg gifbronnen zou ik zo zeggen….

 8. Godefroy France

  UITEINDELIJK ROEIEN GEITENNEUKERS ZICHZELF UIT!!!
  Nieuws zoals dit is goed voor het moraal!!!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.