DENK-huilebalken jammeren dat Rutte geen Justin Trudeau is en moslims geen “fijne ramadan toewenst”

Bij DENK zijn ze intens verdrietig dat de premier niet alle moslims een “fijne ramadan” heeft toegewenst. Dat vinden ze heel gemeen van hem. Ach gossie, jongens, knuffel nodig?

denk ramadan trudeau

Bij DENK is het een zwarte dag: premier Rutte heeft namelijk niet op één van zijn social media-accounts alle moslims ter wereld een hele fijne Ramadan toegewenst. Het idool van Kuzu en de rest, de Canadese cultural appropriation-premier Justin Trudeau, was namelijk wel zo vriendelijk om de jaarlijkse maand waarin moslims stoppen met overdag eten helemaal de hemel te prijzen. Het zou de “waarden in het hart van de islam” eren, zoals mededogen en dienstbaarheid. Ja, mensen: honger maakt je kennelijk een beter mens! Aldus Trudeau en de DENK’isten, dan.

En het is daarbij heel erg schandalig dat premier Rutte dat niet wil zien. En daarom krijgt hij van Kuzu en zijn vriendjes de ergste straf die er maar is: in één adem genoemd worden op Facebook met de oogjes-emoticon. De oogjes-emoticon! Verschrikkelijk, gewoon. Ik zou als ik Rutte was meteen aftreden en me vol schaamte terugtrekken in een oud klooster, om nooit meer gezien te worden.

Of eigenlijk… Kuzu, Azarkan en Öztürk: cry me a river, build a bridge and get over it. Hebben jullie nu echt niets beters om over te jankeballen?

En nee, Rutte is hiermee geen hypocriet. Want ook christenen kregen van de minister-president geen vrolijk Kerstmis toegewenst op 24 of 25 december. Noch op Facebook, noch op Twitter. Zoek het maar terug.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

43 reacties

 1. Trien Knoppen

   “waarden in het hart van de islam” eren, zoals mededogen en dienstbaarheid… en niet te vergeten stenigen, handen afhakken en homo’s van duiken gooien natuurlijk.

  1. Trien Knoppen

   daken… 🙂

  2. marco1

   Ach de gedachte die achter de rammeldam zit is toch niet verkeerd, als ik het goed begrepen heb is het om solidair te zijn met de mensen die het minder hebben en op het einde een schaap te slachten en te delen met de armen. Leuk idee.

   1. Trien Knoppen

    Klopt… maar de Canadese Jesse had het over ‘values at the heart of islam”… dan moet je die andere ‘values’ ook ff benoemen vind ik…

   2. cmsuijkerbuijk

    Ramadan is geen vasten. Het is jezelf én anderen nodeloos in gevaar brengen of opzadelen met problemen. ‘s-Avonds vreten en zuipen zij zich een slag in de rondte, pakken alle vrouwen die ze maar krijgen kunnen. Worden, naarmate deze ongein vordert steeds agressiever, worden vernielzuchtiger dan ooit, omdat hun hele stofwisselingshuishouding op z’n kop staat en willen nog hebben, dat je hier voor nog respect toont ook! Zij vasten dus niet, ze draaien het alleen maar om en dan geven ze aan het eind een armzalig schaap, dat een helse dood heeft moeten doorstaan, voor het uit zijn lijden was verlost! Ramadan! Mijn neus uit!!!

    1. bejaarde

     Thumb up suijkerbuijk

 2. Ruiter

  Misschien kan de Hollandse Trudeau, babyface Klaver, wel een twutje met ‘Gezegende Ramdagen’ rondsturen? Een Denk-hand is gauw gevuld.

 3. Vrijedenkert

  Onzin en complete nonsens al die overdreven politiek-correcte aandacht voor een ook nog zeer bedenkelijke geloofsgroep!

 4. Trien Knoppen

  Gelukkig zijn kerk en staat gescheiden in Nederland… maar dat schijnen de ‘intellectuelen’ van Denk nog niet door te hebben… lol

 5. Pedrito

  Moslims haten niet-moslims, dus waarom deze agressieve zwijnen iets fijns toewensen? Oh wacht ! Ik weet wel iets fijns voor de liefhebbers van deze meest vreedazme godsdienst………………………, namelijk het martelaarschap !

 6. Joop Klepzeikert

  En zo hebben de Erdogek aapjes weer hun gewenste aandacht. Zielige figuren.

 7. Ome Wim

  O wacht even, Moslims een “fijne rameldan” wensen terwijl respect en 2 minuten stilte tijdens onze dodenherdenking op een schaamteloze manier verstoord wordt, respect voor andere culturen moet van twee kanten komen, iets wat DENK schijnbaar volkomen vreemd is.

 8. santiago

  Dat heeft hij vorig jaar wel gedaan, kareem ramadan, weet je nog, maar dat is hem niet zo goed bekomen de glijneef.

 9. vrijgezel42

  Hoewel ik geen fan ben van Rutte C.S., moet hem wel meegeven dat hij religie (welke dan ook!) en Staat redelijk gescheiden weet te houden!

  Dat was in de tijd voor Erdogan in Turkije ook het geval met het leger die toezicht hield op strikte scheiding religie&Staat…

 10. Angelica de Sance

  Ik heb zojuist de huisregels doorgelezen (nieuw aangemeld per vandaag) en ik onderschrijf deze van harte. Natuurlijk zal ik mijn uiterste best doen deze na te leven. Af en toe schrijf ik een commentaar in de vorm van een limerick. Dat heeft een leuk effect als de inhoud maar klopt.
  Mijn reactie op het artikel waarin van Rutte gevraagd wordt om ‘een fijne ramadan’ toe te wensen aan de moslims is simpel: elke religie heeft vele feestdagen en in NL wonen mensen van alle religies. Als Rutte het bij de ene doet, moet het ook bij de anderen. Laten we geloof en bestuur gescheiden houden. Als christelijke kamerleden christenen fijne feestdagen toewensen, is dat iets anders. Natuurlijk mogen de mensen van DENK dat doen naar de moslims toe. Rutte behoort boven de partijen en religies te staan. Hij heeft juist gehandeld. Dat de leden van DENK daar anders over denken, heeft m.i. te maken met hun behoefte de islam belangrijker te maken dan ze is. In veel opzichten lijken ze de belangen van Erdogan en Turkije boven die van Nederland te stellen. Daarom ben ik ook geen voorstander van parlementsleden met meerdere nationaliteiten. De loyaliteit komt dan makkelijk in het geding.

  1. Bosche draak

   Het balletje kan soms raar rollen
   Maar vooruit dan en zonder te dollen
   Complimenten voor je decorum
   En ik verwelkom je op het forum
   Maar behoed je wel voor de trollen

   1. Angelica de Sance

    Dank je wel! En leuk, iemand die van limericks houdt! Als er iets mis gaat m.b.t. trollen, mag u me waarschuwen…

    1. Bosche draak

     Ik mag zelf ook graag met woorden spelen dus we kunnen elkaar de hand schudden.

 11. Duckday

  Stop met dat gezeik Je wil steeds maar aandacht Heb je een geloof dat is persoonlijk en DRING of dram dat een ander niet op Voor wie zit je in de 2e kamer om een ander land te dienen Heb je het niet naar jouw zin je mag vrijwillig wat anders zoeken Dus stop eens met dat gezeik over dat geloof

 12. EnDanDit

  DENK is een partij van de huilers. De gehele identiteit van DENK bestaat uit slachtofferschap: “Iek niet mee eens? Iek huilen, boos en stampen!”

 13. Godefroy France

  DENK ALLE ANTISEMIETEN EN AANHANGERS VAN HET WOESTIJNGELOOF!!!!!!
  PERSONA NON GRATA IN REGERING EN OVERHEIDSFUNCTIES!!!!

  PVV EN FDV VOOR BEHOUD VAN NEDERLAND

 14. Rosasolis

  Wat een idioot is die J. Trudeau. Toen ik nog in Canada nog woonde heb ik niet op z’n
  pa gestemd, die een bekende rokkenjager was. Er is geen reden voor welke regeringsleider of partij in de westerse wereld om moslims een fijne ramadan te wensen. Het vieren van dit religieuze feest is niet de zaak van een westerse regering.
  Er is niets “fijns” aan 30 dagen vasten en vreten gedurende te ramadan. Dagelijks worden duizenden kooien, kalveren, schappen, en geiten, geslaagd op een brutale manier voor de avond vreet-maaltijd. Ieder dag komen kinderen en werkende mensen terecht in de ziekenhuizen wegens ondervoeding of uitdroging, gedurende de lange uren van “vasten”.
  De salafisten (fanatieke moslims) willen steeds meer. Ze willen dat Nederland hun
  “suiker feest” op het einde van de Ramadan, als een Nationale Feest zal gaan worden.
  Dat of Hemelvaart of Pinksteren moet wegvallen, en dat de “suiker feest” de plaats zou overnemen!
  Er is geen mededogen met de islam. Vandaag heb ik gehoord dat de Pakistaanse christelijke vrouw Bibi werd eindelijk vrij gelaten. Ze heeft voor Canada gekozen, omdat haar 2 dochters wonen daar. Maar Trudeau heeft helemaal niets gedaan om haar vrij te krijgen. Haar advocaat woont in Nederland, op een geheime adres.

 15. Duckday

  Stem in MEI FvD of PVV niet stemmen dan gaat Uw stem verloren en krijgen we meer onderdrukking

  1. Rosasolis

   @Duckday. Wij gaan stemmen op 23 mei, maar niet voor PVV of FvD. En ook niet voor Denk.

 16. Marija

  Gut, gut, heeft jouw opperhoofd Erdogan dat dan wel gedaan?
  Of Europeanen een mooi kerstfeest gewenst?
  Wat een stel,zielige sukkels in die denk-mensen met kinder verstand toch.

  1. Marija

   Correctie: wat een stel zielige sukkels zijn die denk-mannen met hun kinder-verstand.

   1. Bosche draak

    Denk mensen is prima verwoordt hoor, en dat stelletje huilebalken zijn geen mannen.
    Mietjes pur sang…

 17. nienke

  @Ome Wim.

  Precies respect voor een ander is ver te zoeken, maar wij moeten wel respect hebben voor hun, donder toch op.
  Als je met dodenherdenking nog geen greintje respect kan tonen en je loopt ordinair te gillen dan ben je het toch niet waard om met respect behandeld te worden.
  Ach gut ze zijn beledigd omdat Rutte hun geen geweldige ramadan heeft gewenst, wat zijn het toch ook een stelletje ziele poten.
  Als ik aan de ramadan denk denk ik onmiddellijk aan straks het offerfeest dat er weer miljoenen dieren een vreselijke pijnlijke dood moeten sterven, onverdoofd slachten afschuwelijk.

 18. nienke

  Ach ach wat dom van onze premier toch dat hij dit vergeet.
  Ze voelen zich vast weer gediscrimineerd de ziele poten.
  Laat ze eerst maar met wat respect leren omgaan als het 1 minuut stilte gevraagd wordt met dodenherdenking, zelfs daar zijn ze nog niet toe in staat.
  Maar wel van ons respect vragen, foei foei.

 19. Lampje

  Die geiteneukers snappen dus nog steeds niet dat Moslims niet in Europa thuis horen

 20. Flip Flipt

  Het enige wat ik ze toewens is een veilige terugreis

 21. NoDoubt

  Volgers van een pedofiele massamoordenaar, alle dhimmies zuiverden. 35%, waarvan meer dan 70%in de laatste 5 hoofdstukken( en dus het meest rechtsgeldig) haat in de koran en 65% haat in de Hadith. Geen kritiek nog veranderingen in de koran. Daardoor zal er nimmer verlichting zijn, of kunnen ontstaan. Zo gauw een kleinere groep (zie gastarbeiders) groter wordt, ontstaan moskeeën en daarmee komen imams en dan begint de echte islam en verliest de arbeider zijn democratie. Want islam is de wet.

  1. toetssteen

   @NoDoubt
   Ff dit googlen: islamic-invasion-of-india-the-greatest-genocide-in-history.
   Werkelijk dit is evil.

 22. NoDoubt

  Trudeau heeft o,o onderzoek gedaan en lult dus uit zijn nek en verraad daarmee zijn eigen volk.

 23. NoDoubt

  Integreren is verboden door Mohammed. Over de hele wereld worden christenen vermoord door moslims. Moslims hebben al meer dan 480 miljoen mensen met het zwaard vermoord.

 24. Cesare

  Als die geitenneukers iets niet bevalt, beginnen ze gelijk te simmen en iedereen de schuld geven.

 25. Jantje

  Rutte is wel een hypocriet. Hij zeg het alleen maar niet omdat het vlak voor de verkiezingen is. Dan komt het hem niet zo goed uit.

 26. Ruiter

  36 reacties nu op dit onderwerp.

  En niet 1 van Rien Noppen, anders is hij er als de kippen erbij. Niet 1 van Cat. kok, Beukman, Meester Kong of Meriabok.

  Wat zijn ze ineens stil…..

 27. Positief-maar-niet-lief

  Niemand de kerstuitzending van Denk gezien dat hij ons fijne Kerstdagen wenste en de uitzending vlak voor pasen? Nou ik ook niet…..,. Stelletje hypocriete jankwijven zijn het.

 28. FransP

  Ik vraag mij wel eens af, wat ze gedaan hebben om mijn respect te krijgen ?
  Behalve janken en zeuren dat de islam zo geweldig is en maar drammen op respect.
  Ik heb altijd geleerd en het mijn kinderen geleerd, dat respect verdient moet worden.
  Zelfde overigens geldt voor andere religies.

 29. logisch denken

  ramadan verbieden. Wat hebben we nu aan die extremisten die zich uithongeren en bewusteloos op straat vallen omdat hun suikerspiegel geheel van slag is. Kost klauwen met geld deze hobby

 30. Kristalix

  Wie wenst zo’n druiloor nu wel een fijne kerst.

 31. Michael M

  Zie Midden Oosten daar waar iets in de meerderheid is de baas kunnen zijn. Waar ze elkaars eilanden bestrijden en vele culturen elkaar doden omdat ze het licht in elkaars ogen misgunnen. Ze zien overal het kwaad in. Het ontwikkeld zich niet tot liefde voor elkaar opdat het kwaad zo makkelijk gaat.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.