DENK-Kamerleden: ‘Ramadan is mooiste maand van het jaar! Stem DENK!’

Oepsie! Is DENK – dat tot dusverre altijd volhield een seculiere partij te zijn – dit weekend dan tóch uit de kast gekomen als een stel islamisten. Ze wensen namelijk heel Nederland in maar liefst vier (!) video’s een fijne Ramadan. En die maand kan je pas écht mooi maken door op DENK te stemmen met de Europese Parlementsverkiezingen. Aldus Tunahan Kuzu, dan.

Op hun individuele Facebookpagina’s plaatste alledrie de DENK-Kamerleden afgelopen weekend een video om al hun volgers een hele fijne Ramadan te wensen, en op de social media-kanalen van de partij zelf verscheen een compilatiefilmpje. Je kan het niet missen: christelijke feestdagen worden hooguit afgedaan met een ultrasummier en zakelijk berichtje op één pagina, maar Ramadan krijgt maar liefst vier uitbundige video’s. Kortom: DENK lijkt er steeds openlijker voor uit te komen waar hun loyaliteiten liggen. En nog veel belangrijker: ook waar die níét liggen.

Azarkan geeft tips hoe je de eerste dagen van de Ramadan volhoudt, en Öztürk legt een verband tussen 4 en 5 mei, en de Ramadan.

Maar van de drie maakt fractievoorzitter Tunahan Kuzu het nog wel het bontste van allemaal. Want van alle meest Ramadan-esque dingen die je tijdens de islamitische vastenmaand kan doen, is DENK-stemmen toch wel het meest Ramadanwaardig, zo suggereert hij in nauwelijks verholen teksten. Oftewel: een goede moslim, stemt DENK met de Europese Parlementsverkiezingen.

Dus there you have it, mensen. DENK is dan eindelijk seculiere partij af, en officiële een islamistische partij aan. Met nog de groetjes aan de Moslimbroederschap, hè?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

61 reacties

 1. Brazil

  Klopt helemaal, echt een super maand 🙂

  1. F. Domela Nienhuis

   We zijn benieuwd naar op hoeveel lijken de teller van de Ramadan Bombathon dit jaar gaat tikken. Tijdens de Ramadan ontploffen er namelijk nogal wat bommen en worden er nogal wat aanslagen gepleegd door Moslims.

   1. Joop Klepzeikert

    Ik gok op weer zo’n 200 aanslagen met enkele duizenden doden, zoals elke rammendan periode weer.

    1. ciaotutti

     Als het dan maar op collega moslims van een andere sekte is dan valt de schade tenminste nog mee.

     1. Joop Klepzeikert

      Van mij mogen ze elkaar allemaal uitmoorden. De ellende is echter dat ze bij die aanslagen niemand ontzien, moslim of niet. De ruim 1800 verschillende stromingen onder dat moslimtuig vinden ook van elkaar dat de ander een ‘ongelovige’ ofwel kafir is.

     2. ciaotutti

      +1

    2. Korporaal Monty

     Na mijn weten is er vorig jaar geen enkele aanslag geweest tijdens de ramadan in ons land.

 2. ciaotutti

  Je wordt toch helemaal schijtziek van al dat moslimnieuws, ramadan, suikerfeest etc, flikker toch op met dat volk.

  1. Brazil

   Je hebt totaal geen last van ramadan en suikerfeest, gewoon weer
   als gewoonlijk huilie huilie doen, hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

 3. Trien Knoppen

  Van mij mag die ramadan ook best 12 maanden duren…

  1. ciaotutti

   ‘DEN HAAG – De PVV zet door met een wet om bepaalde islamitische uitingen te verbieden, ondanks felle kritiek van de Raad van State. Deze instantie geeft advies over wetsvoorstellen en heeft ernstige bezwaren tegen het initiatief van de grootste oppositiepartij in de Tweede Kamer.’

   Stem PVV…..

  2. Mars020

   En graag 24 uur per dag…

  3. logisch denken

   geef het voorbeeld en begin , beter vreet helemaal niet meer

 4. Tman

  Ramadan wordt een groot Dramadan,als de heren van Denk bleek,hongerig en krachteloos naar de interruptiemicrofoon moeten kruipen om Baudet en Wilders te bestrijden!

  1. Trien Knoppen

   Helemaal vanachter uit de Kamer… boehoe… lol

  2. Joop Klepzeikert

   Ramadan wordt in de meeste gevallen rammendan. Dat tuig ziet er elk jaar weer aanleiding in om nog meer aanslagen te plegen dan ze normaal al doen.

 5. F. Domela Nienhuis

  Van die Peppi en Kokkie uit Turkije verwacht je niet anders dan dat ze niet sporen. Want Moslims sporen niet. Ergerlijker vind ik die rondjes Iftarmaaltijden die de politie, welke neutraliteit dient uit te stralen, komt bezoeken. Ze komen er niet om criminelen en terroristen op te pakken, hoewel die er talrijk aanwezig zijn.

  1. Joop Klepzeikert

   Politie is altijd al fout geweest en zal dat ook altijd blijven. Die machtswellustelingen hebben in de oorlog ook massaal meegewerkt aan de deportatie van Joden, Roma, Sinti en andere volwassen mannen en helpen de nieuwe nazi’s nu ook weer aan alle kanten.

   1. PMG

    Ik had jou wel eens willen zien in de oorlog ….

  2. Original NL

   Sssst Domela…..het is een uiterst slimme en geheime operatie van de pliesie om ze te verzamelen en gelijk in te rekenen…de bussen bestemming marokko staan al klaar op de parkeerplaats van de mc……niet verder vertellen hoor…..sssstt.

 6. Joop Klepzeikert

  Ze vallen steeds verder door de mand.
  Ieder weldenkend mens wist al lang dat die Erdogek aapjes een moslimpartij voerde en dat rammendan de gevaarlijkste maand voor niet moslims is, maar DENK blijft net doen of ze er voor iedereen zijn en rammendan helemaal geen moorddadige periode is.
  Op thereligionofpeace.com zullen ze vast de rammendan bombathon wel weer bij gaan houden dit jaar. Dat zijn de aanslagen die moslims tijdens de rammendan plegen. Dat zijn er elk jaar weer meer.
  Vorig jaar 184 aanslagen met 854 doden tot gevolg, in slechts 30 dagen.

 7. Cootje

  Moet feitelijk in een maand wezen dat het maar een half uur donker is, en het liefst Boven de 40 graden Celsius .

 8. Original NL

  Als ik die koppen zie ga ik ook direkt aan de rammadan.. de hypocriete moslim variant op vasten..( in het donker ziet allah niets dus vreten maar).
  #onzinreligie.

  1. PMG

   Paar jaar in Algerije gewerkt, inderdaad, de hele nacht vreten en eigenlijk alleen maar zoete troep, na een maand staan ze te tollen op hun poten van de slaap, zijn supersnel geïrriteerd en 5 kilo aangekomen terwijl ze stiekum sigaretten roken achter een container. Hypocriete zielige figuren, totaal zonder eigen mening!!! Kijk naar Libië, Khadaffi is weg en het land is verwikkeld in een eeuwig durende stammenoorlog. Een moslim heeft een zweep nodig, een dictator zoals Erdogan, daar kikken ze op!

 9. DeBruijn

  Jammer dat er ‘s-avonds vaak zoveel gegeten wordt, dat het vasten helemaal niets meer voorstelt. Elke avond feest en enorme eetfestijnen, zo erg dat velen gewoon dik aankomen.

  1. Joop Klepzeikert

   Tijdens de rammendan zijn ze overdag nog slechter vooruit te branden dan normaal. Vreten en zuipen de hele avonden en nachten door, waardoor ze overdag hun roes uit moeten slapen, voor ze de volgende avond en nacht weer het zelfde kunnen doen.
   En dan ‘racist en discriminazi’ brullen als ze na een week niet op het werk komen ontslagen worden.

   1. ciaotutti

    Dat is ook een van de belangrijkste redenen dat ik als werkgever nooit van zijn leven een moslim in dienst zou nemen, bidden en andere fratsen doen zij maar in hun eigen tijd, en bovendien wens ik moslims niet om mij heen te hebben.

    1. Joop Klepzeikert

     Mijn werkgever blijft nog steeds volhouden, ondanks dat er nog nooit 1 moslim, neger of Oost-Europeaan het einde van z’n proeftijd heeft gehaald, wegens niet op komen dagen, meer ziek zijn dan komen werken, grote bekken hebben, niet productief zijn of werkelijk helemaal niets kunnen.
     Heb de directie daar al meerdere keren op gewezen en ze de kosten daarvan voor de neus gehouden, maar blijven volhouden dat ze niet allemaal slecht zijn.
     Ik heb de moed maar opgegeven. Het kost mij gelukkig niets extra, buiten de belastingen en premies die van mijn loon af gaan om.

 10. marco1

  Dat hun loyaliteit bij de moslim gemeenschap ligt lijkt me niet echt een verrassing maar dat ze hun volgers een fijne rammelzak wensen vind ik niet zo raar eerder normaal ze dat doen.

 11. Blokkeer-Fries

  Tijd voor bezinning, tijd voor DENK om zichzelf op te heffen.

 12. Duckday

  Dus stem in mei vrij en blij FvD of PVV dan is iedereen weer blij

 13. waakzaam

  DENK….. en stem FVD

 14. Regina

  DENK spoort niet! 🙂

 15. Buzz68

  Oh.. wat ruikt dat toch lekker; bietjes met een extra dik gesneden plak bloedworst!

 16. Blokkeer-Fries

  Ramadam? Ik zeg JAMMERDAN!

 17. Pedrito

  Even een vraagje: “Waarom gedragen moslims zich tegenover andersdenkenden bij voorkeur als varkens ?”

  1. ciaotutti

   Omdat het nu eenmaal varkens zijn.

   1. Bosche draak

    Daarom mogen ze ook geen varkensvlees eten, kannibalisme is niet halal

  2. Juriaan

   Omdat het zwijnen zijn

 18. Duckday

  Denk ? Stem gewoon FvD of PVV dan is Denk weer gewoon HEEL BLIJ

 19. DennisEijs

  Hahahaha.
  Okay, rood is de mooiste kleur ter wereld. Stem SP.
  Geld is het mooiste op de wereld, stem VVD.
  Verzin er zelf maar een paar bij.
  Man, in wat voor wereld leven we?
  ‘een wereld van idioten en zitten, die zich telkenmale laten bedotten.’

  1. DennisEijs

   Zitten = zotten

 20. Caro

  Als dan ….liever wat meer aandacht aan verzorging tehuizen.

 21. Siemien

  De ramadam is een islamitisch feest dat van een satanische ideologie is dat zich opdringt aan Nederland, islamisering is in volle gang..

 22. edoc431

  Ja het liefst boven in Zweden en dan doe maar 3 maanden lang hahahaha ruimt mooi op

 23. Kapitein Haddock

  Op Radio I, vanmiddag, een reportage hoe geweldig Ramadan is!
  De, inmiddels, miljoenste indoctrinatie!
  Leve het ” onafhankelijk” Hilversum.
  En Minister Slob, lid van de zeer Linkse CU, vindt het allemaal best! En tussen neus en lippen 40 Miljoen extra naar Hilversum!
  Met de de dooddoener: ” vrije nieuwsgaring”!
  Wat een ellende! Links of rechtsom: de Nederlander MOET omgevormd worden!

  1. Siemien

   Op 27 oktober 2010 heeft de toenmalig Kamerlid en nieuwe burgemeester Femke Halsema (GL) een motie ingediend van de volgende strekking:
   “Verzoekt de regering in woord en daad uit te dragen dat het tegengaan van islamisering GEEN doelstelling van beleid is.”…

  2. Blanke Sjors en Zwarte Sjimmie

   Je kon gisteren geen krant openslaan of het was groot feest alsof we hier in het Rifgebergte wonen….wat gaan onzin kindertjes allemaal voor ellende meemaken de komende 10 jaar

   https://www.geenstijl.nl/5147503/hou-je-veilig/

 24. Benny

  Ik hoop dat ze bij denk zo goed vasten dat ze er van omvallen…. Dan is het de mooiste maand van het jaar

  1. ciaotutti

   Zou dit niet mooi zijn, als alle moslims wereldwijd zouden bezwijken aan een hartstilstand tijdens de ramadan, ik hang dan de vlag uit.

   1. Rien Noppen

    Mensen met genocidefantasieën houd je altijd.

    1. ciaotutti

     Een hartstilstand heeft niet met genocide te maken lul, maar weet jij veel!

    2. toetssteen

     Brugada syndroom googlen.

 25. Juriaan

  Ze moeten het een jaar volhouden

 26. Juriaan

  Een dag niet vreten en dan savonds vol vreten en dan vervolgens met je auto door je woonwijk scheuren. Waardeloos volk

  1. Kapitein Haddock

   Juriaan

   “……..vervolgens met je auto door je woonwijk scheuren. Waardeloos volk….”
   En daarna hun aanrechtvrouwen slaan en kapot neuken!

   1. marco1

    Klinkt goed dat rammedan.

 27. Niet L niet R

  Denk gewoon een moslimpartij, dank zij de Partij van de Arbeid!
  Gelet op de ongecontroleerde instroom van moslims, zal deze partij gaan groeien en in Nederland de dienst uit gaan maken, dankzij frauw Merkel en onze gladjanus van een Rutte en de totale linkse elite kliek!

 28. Godefroy France

  DUBBELE PASPOORTEN EN WOESTIJN GETEISEM, PERSONA NON GRATA IN DE POLITIEK EN OPENBARE FUNCTIES
  PVV EN FVD, VOOR HET BEHOUD VAN EEN ISLAMVRIJ NEDERLAND!!!!!

 29. Bolkestein

  Je hoeft de koran niet gelezen te hebben om te weten dat de Islam een totalitair systeem is. Christendom en jodendom hebben alleen hun bijbel. mJe gelooft erin of je gelooft het niet.

  De Islam heeft naast de koran nog twee van die dikke boeken: de Hadith (leefregels zoals de hadj, ramadan etc.) en last but not least de sharia.

  Als religie het uitgangspunt is van wetgeving krijg je een totalitair systeem. De Islam maakt er ook geen geheim van dat ze uit zijn op wereldheerschappij, waarbij ongelovigen alleen getolereerd worden als ze de superioriteit van de Islam erkennen.

  Het is mijns inziens dan ook volkomen gerechtvaardigd om een hekel te hebben aan de Islam zonder de koran gelezen te hebben.

 30. Behold My Negativity

  Ramadan is een mooie maand, meh.
  Stem op DENK? Flikker toch op. Ik zie helemaal geen reden om op deze bebaarde bavianen te stemmen enkel doordat het een bepaalde periode is voor moslims. Wat is nou de correlatie?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.