DENK maakt zieke propagandavideo: linkt Thierry Baudet en Geert Wilders aan Hitler en Christchurch-schutter

In een nieuwe propagandavideo linken de haatzaaiers van DENK de voormannen van rechts Nederland – Thierry Baudet en Geert Wilders – aan de holocaust en de genocide in Srebrenica. Ook VVD’ers Edith Schippers en Stef Blok zijn kennelijk een soort crypto-nazi’s en worden door het nazislijk gehaald door de haatbrigade van Tunahan Kuzu.

Enige souplesse of subtiliteit hebben de haatheren van DENK inmiddels allang overboord gekieperd. Als een ware plaag des doods hebben ze huisgehouden in de fatsoensregels, om vervolgens uiteindelijk alleen nog maar het diepbruine niveau van bovenstaande video over te houden. Want terwijl Tunahan Kuzu lekker antisemitisch de Joodse geschiedenis herschrijft in Israël, neemt zijn partij in Nederland het zogenaamd juist op voor Joden. Niet echt, natuurlijk, maar de Tweede Wereldoorlog wordt gebruikt als een soort waarschuwing voor wat er opnieuw kan gebeuren – maar dan met moslims als Joden. Ondanks dat DENK het Jodendom helemaal niet zo’n warm hart toedraagt, maar dat doet er even niet toe.

En fin, in een propagandavideo waar Leni Riefenstahl haar vingers nog wel bij zou aflikken monteert DENK een hele serie nieuwsbeelden en optredens van Adolf Hitler aan elkaar. Het moet allemaal maar één suggestie geven: we slaapwandelen een reïncarnatie van het Derde Rijk binnen. En door wie komt dat? Door Geert Wilders en Thierry Baudet, die allemaal heel ‘gevaarlijke’ dingen zeggen. Uiteraard niets over concentratiekampen of het uitroeien van groepen andersdenkenden, maar dat maakt voor Kuzu en zijn haatkompanen natuurlijk weinig uit. Alles rechts van D66 is een nazi.

Zelfs die bedremmelde Stef Blok en de altijd ‘faire’ Edith Schippers moeten het bekopen met een nazi-brandmerk van de hetzeheren van DENK. En oh ja: niet alleen de Tweede Wereldoorlog is de schuld van de geestverwanten van Baudet, Schippers en Wilders… maar ook Srebrenica en de moord op moskeegangers in Christchurch heeft alles te maken met dit rechtse drietal. Smeriger kan haast niet.

Eén ding moet je die smaad- en lasterplegers van DENK wel nageven: elke keer dat je denkt dat ze niet dieper kunnen zinken, zinken die lui tóch weer een paar etages dieper de grond in. Daar past maar één uitroep bij: op naar de 0 zetels! En gelukkig zijn we al een heel eind op weg naar die nobele finishlijn. Weg met die haatzaaiers!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

83 reacties

 1. Tguard

  Dit is echt te bizar voor woorden!!!

  1. Kiliaan Noppen

   Dit is inderdaad van dik hout zaagt men planken maar wel erg vergelijkbaar met de retoriek van Wilders en Baudet die de EU in verband brengen met het Derde Rijk.

   Als populisten elkaar met politieke propaganda bestrijden is de nuance uiteraard weg.

   1. FJ

    Als er dan toch gefraimed moet worden, dan kunnen we deze aanhangers van dictator Erdogan, opperhoofd van de salafistische moslims ook linken aan de aanslagen in Sri Lanca, want ook hier heeft DENK geen afstand van genomen, maar in eigen kringen wordt er zeker gegniffeld en de aanslag met zoveel doden en gewonden goedgekeurd.

   2. Meriadoc Brandebok

    Inderdaad, what goes around, comes around, zullen we maar zeggen.

   3. logisch denken

    de ware populist bestempeld anderen tot populist bij gebrek aan argumenten

   4. edoc431

    Maar nog wel even zeggen vuile rioolrat.

  2. Abdul is Lam

   Dit filmpje was niet nodig, Turkije heeft zijn eigen Hitler, hoe durven die zandbakbewoners, Jodenhaters eerste klas ons met Hitler te vergelijken, steek je hand in eigen boezem, en kijk wat jullie grote leider Erdogan met de Koerden en Syriers doet. Stop met dit soort partijen, dit is geen politiek, dit is Islam haat zaaien en aanzetten tot discriminatie.

   1. Abdul is Lam

    Een druppel uit de Koran:
    De truc is om de niet-islamieten te doen geloven dat het aan hen ligt;
    De 3 fasen van jihad om de macht (met geweld) te veroveren. Het eerste geweld begon bij Mohammed (800 vermoord) De wereld trapt erin. Moslims zullen niet integreren als er een imam komt. Dat is waarom de eerste moslims niet voor rottigheid zorgt want dan is er geen imam. Wekelijks wordt haat gepredikt in de moskee door o.a. imam Erdoghan.

    Oorlogsverklaring; Verover en islamiseer de [westerse] wereld
    Koran 61:9, 48:28, 9:33

    Moslims zijn superieur aan ongelovigen. Hun kinderen zijn brandhout voor het hellevuur. Migreer naar landen van ongelovigen en beroof hen van hun eigendommen. Geniet ervan. Allah belooft jullie een grote buit en beschermt jullie op dit rechte pad:
    Koran 22:78, 3:110, 3:10, 8:69, 8:74/75, 9:28, 33:27, 48:20

    Haat, veracht, verneder, vernietig, verwond, vermoord, vermink, verbrand, verraad, martel, mishandel, bevecht, bestraf, bestrijd, onthoofd, terroriseer, chanteer en bekeer de ongelovigen tot de wereld geïslamiseerd is.
    Koran 2:191, 2:193, 2:216, 3:32, 3:112, 3:157, 4:56, 4:74, 4:76, 4:89, 4:171, 5:33, 7:138, 8:12, 8:39, 8:60, 8:65, 9:14/15, 9:29, 9:41, 9:111, 17:18, 22:22, 25:25, 47:4, 48:25, 48:29, 96:13.

    Lieg, bedrieg en span de nuttige ongelovigen voor je karretje om de islam te beschermen en te versterken:
    Koran 2:225, 3:28, 3:54, 9:3, 16:106, 40:28, 66:2

    Moslims zijn ongelovigen tot niets verplicht. Sluit geen vriendschappen of verdragen mits je hen ermee belazert. Geloof ongelovigen nooit, het zijn verliezers en bedriegers. Zij haten moslims. Ongelovigen zijn vervloekt en verdoemd.
    Koran 2:6, 2:8, 2:88, 2;121, 3:28, 3:73, 3:118, 3:149, 4:89, 4:144, 5;51. 5;81, 9:7-9, 9:23, 60:1, 60:9, 76:24.

    Volkeren die zich afwenden van de islam, worden vernietigd en vervangen.
    6:6, 47;38, 9:30, 3:141, 10:13, 19:98, 21:10, 28:43, 28:78, 36:31

    Vrouwen zijn domme tweederangs wezens, als huisdieren zonder bezittingen. Trouw jonge meisjes voor seksueel genot. Maak van ongelovige meisjes jullie verhandelbare seksslavinnen:
    Koran 53:27, Muslim B1N142, Bukhari 6:301, 4:3, 4:24, 23:1-6, 33:50, 65:4, 70:30, Bukhari 62:137, Bukhari 34:432, Ibn Ishaq 693, Tabari IX 113

   2. Cilka

    Je kunt beter met Hitler vergeleken worden dan met o.m. Erdogan, Nethanyahu, Churchill, Stalin of Eisenhouwer, allemaal knechten
    van de Zionisten…. Rothchild heeft Israel opgericht door het uitroeien van de inheemse bevolking….
    Hitler was een goede Leider voor het Duitse Volk….

 2. Kiliaan Noppen

  Het vervelende is wel dat dit filmpje inhoudelijk wel enig hout snijdt.

  1. Matig rechts

   Medicijnen weer vergeten Noppen?

   #Negeer Noppen, deze linkse trol en lijdt aan narcistische persoonlijkheidsstoornis en psychose!
   {plus alle andere accounts waar deze treurwilg heeft.}

   1. Kiliaan Noppen

    Goed dat je de taalfout hebt hersteld, Matig Rechts. Je bent dus tot voortschrijdend inzicht in staat.

    1. Matig rechts

     😀 😀
     Ieder zijn talent.
     Spellen is niet aan mij besteed, ik weet mijn beperking wel, nu jij nog.

     Probeer jij maar is op universitair af te studeren. Och bedoel je hersenen te scannen {als die te vinden zijn}.

     Neem je medicijnen in en ga naar je Turkse moskee bidden dat je uit de dwangbuis kan blijven.

   2. Joop Klepzeikert

    @Matig rechts: Trol Rien krijgt elke ochtend 3 spuiten toegediend, maar dat schijnt niet afdoende te helpen, net als bij de rest van het trollenleger hier op DDS. Zitten allemaal bij elkaar in het zelfde gesticht.
    Omdat ze zelfs met de zwaarste medicijnen niet in de hand te houden zijn mogen ze, om tot rust te komen, elke dag 16 uur op DDS trollen. Daarna zijn ze net met 4 spuiten kalmeringsmiddel hun gewatteerde kamer in te krijgen en een dwangbuis aan te doen, zodat ze toch die 8 uur ‘slaap’ per nacht krijgen.
    Best zielig eigenlijk, en soms ook behoorlijk irritant hier, maar anders zouden ze uitbreken en dan zijn de gevolgen helemaal niet meer te overzien.

    1. Matig rechts

     😀

     1. Erkenbrand

      cdn-04

  2. logisch denken

   Het vervelende is wel dat dit filmpje inhoudelijk geen enkel hout snijdt.

  3. Sabreur

   Dit filmpje snijdt ongeveer net zo veel hout als de mededeling dat de islam de religie van de vrede is. Het grootste probleem met extreem-rechts is dat de meeste als dusdanig benoemde mensen helemaal niet extreem-rechts zijn, maar in verzet gaan tegen de linkse onderdrukking en de ongeremde pogingen tot het omvolken van ons land, dit alles gepaard met de vernietiging van onze cultuur, onze identiteit en onze eigenwaarde. Het is de linkse MSM die deze mensen in de extreem-rechtse hoek duwen omdat het debat onmogelijk is gemaakt. Polarisatie komt van links. Racisme komt van links en partijen als denk en nida plukken daar graag de vruchten van.
   In Londen is nog maar 45% van de bevolking brits. In onze grote steden is meer dan 60% van de schoolgaande jeugd van niet-westerse afkomst. Laat denk daar maar eens een filmpje over maken.

 3. ikweetwatikwil

  Gelukkig zijn het maar halve Nederlanders. We kunnen er nog van af want ze zijn een schande voor Nederland en hun eigen volk. Zij die wel willen integreren, laat eens wat van je horen.

  1. Kiliaan Noppen

   Mensen die spreken over eigen volk behoren vaak tot de aanhang van extreem rechts.

   1. Peter Loosduinen

    extreem rechts ?
    Vervang de term in GEZOND rechts.
    Wat is er mis met eerst aandacht te besteden aan ons eigen volk ??
    Mijn hoogbejaarde moeder zit in een verzorgingshuis.
    Doordat wij ( haar kinderen ) letten op de verzorging kunnen we de boel nog een beetje bijsturen.
    Weinig personeel aan het bed.
    En dan : miljarden naar Afrika.
    minister Kaag aan: ‘Ze brengt bakken met geld naar moslimlanden in Afrika!’

    1. Ragmilla

     @Peter Loosduinen

     Voor iedere dollar die naar Afrika gaat gaan er 24 op kapitaalvlucht. Van die 24 zijn er 10 die rechtstreeks naar de westerse bevolking gaan in de vorm van werkgelegenheid of in belastingstelsels.

     U bent ofwel zeer slecht op de hoogte van de werkelijkheid, ofwel erg dom, aan u de keuze uzelf met kennis te verrijken of domme teksten te blijven schrijven en met de gevolgen van die domme teksten leven.

     1. Joop Klepzeikert

      @Ragmilla: Weer uit je isoleercel ontsnapt joh? Ga eens heel snel terug, voor je straks weer plat gespoten wordt.

     2. edoc431

      flikker op naar afrika jankorgel ga huti’s killen dom wijf

     3. DeBruijn

      @ Satty

      Dan moeten die Afrikanen zelfs eens actie ondernemen.

      Uzelf te verrijken? Als jij in Nederland woont ben je dus ook schuldig en is jouw vermogen ook te danken aan uitbuiting van Afrikanen.

      Hoeveel geef jij eigenlijk per jaar aan de medemens?

   2. FJ

    En zij die maar wat raak schreeuwen noemt idioten of niet Noppie

    1. FJ

     noemt men

     1. Kiliaan Noppen

      Zeker, FJ.

     2. FJ

      Eindelijk zijn we het eens, Noppie, je hebt de boodschap begrepen.

   3. Joop Klepzeikert

    Dus, volgens jou is de SP ook ‘extreem rechts’?
    Echt Rien, ga even een extra kalmeringsspuit aan je GGZ begeleider vragen. Gaat weer helemaal niet goed met je. Gevaarlijke gek.

   4. logisch denken

    quote
    Kiliaan Noppen 3 uur ago Beantwoorden
    Mensen die spreken over eigen volk behoren vaak tot de aanhang van extreem rechts.
    end

    Mensen die spreken over geslaagde multi culturele samenleving behoren vaak tot de aanhang van extreem links.

   5. DeBruijn

    @ Kiliaan Noppen

    Mensen die zulke onzin zeggen, die behoren vaak tot de aanhang van extreem linkse oikofoben.

  2. Isengrijn

   Ikweetwatikwil:

   “…We kunnen er nog van af want ze zijn een schande voor Nederland en hun eigen volk…”

   Ik vind de halve Nederlander Wilders ook een schande voor ons volk!

   1. Marija

    Wilders heeft wel het belang van Nederlanders en hun land voor ogen en hij is zeker geen schande voor ons land.
    Wordt echt wel tijd dat die zooi van denk eens ter verantwoording wordt geroepen.

    1. Isengrijn

     @Marija,

     Dat DENK niet in Nederland thuishoort is wel duidelijk. Maar ja, democratie hè?

     “…Wilders heeft wel het belang van Nederlanders en hun land voor ogen…”

     Nee dat heeft hij niet. Het belang van sjekels en Israël is zijn drijfveer en daar is alles bij elkaar weinig Nederlands aan…

     Wordt eens wakker Marija.

     1. Ragmilla

      @Isengrijn

      Wie heeft dat belang wel voor ogen?

   2. ikweetwatikwil

    Dat mag jij vinden isengrijn. Wat voor paspoort heeft Wilders. Nou, kom op vertel.

   3. toetssteen

    @Chagrijn
    Half? Omdat zijn oma in Soekaboemi is geboren? Zij was een Meyer telg hoor en liep als kleuter al rond in Den Haag! Omdat mijn buurmeisje is geboren in de VS, maakt haar nog geen Yankee! Ze heeft twee Nederlandse ouders en die woonden al toen zij een peutertje was terug in Nederland (pa militair, vandaar).

 4. Henk Albarda

  Komaan Noppen, ieder vorm van inhoud of specificering met correcte voorbeelden mist de laatste weken.
  Uw bijdrages hebben het potentieel een discussie op te zetten, maar dan moet er in uw bijdrages wel inhoud en specificatie zitten.
  Ik wacht uw eerstvolgende bijdrage MET inhoud met grote nieuwsgierigheid af!
  Zoals u weet is DENK openlijk de vertegenwoordiger van Erdogan in Nederland; U kennelijk ook. Er zijn zo ongelooflijk veel Erdogan verheerlijkings artikelen, die mag u helemaal zelf opzoeken.
  Heeft u al artikelen van Katyana Kayvashan op OpinieZ gelezen?

  1. Kiliaan Noppen

   @enk,

   Ik ben geen bewonderaar van DENK en zeker niet van hun politieke stijl maar je kunt de boodschap in hun filmpje niet eenvoudig terzijde schuiven. Die bevat namelijk tenminste een kern een van waarheid: extreem rechts is in Europa in opkomst en inNederland worden extreem-rechtse ideeën door Form en PVV gepropageerd. Het blijft vooralsnog een marginale beweging maar u zult het gevaar ervan toch niet willen ontkennen?

   1. edoc431

    marginaal hahahaahahahaha tuurlijk angsthaas .

   2. ikweetwatikwil

    Het gevaar van denk is duidelijk. Wat is het gevaar van PVV en FVD. Omdat ze voor eigen volk zijn? Dat we onze cultuur en levenswijze niet laten veranderen door nieuwkomers ? Dat we doorhebben (maar dan moet je wel over een gezond stel hersens beschikken) wat onze regering en Brussel voor ons in petto hebben? Ik stem daarom PVV.

   3. DeBruijn

    @ Kiliaan aka Rien

    Marginaal? In ieder geval meer aanhangers dan jou.

    Extreem rechts zeg de extreem linkse persoon die criminelen helden noemt.

   4. logisch denken

    quote
    Kiliaan Noppen 6 uur ago Beantwoorden
    @enk,

    Ik ben geen bewonderaar van DENK en zeker niet van hun politieke stijl maar je kunt de boodschap in hun filmpje niet eenvoudig terzijde schuiven. Die bevat namelijk tenminste een kern een van waarheid
    END QUOTE

    Hun boodschap bevat enkel leugens zoals vandaag weer aangetoond.

    1. Kiliaan Noppen

     Logisch denken kan niet logisch denken en meent in het debat te kunnen volstaan met roepen dat de boodschap ‘enkel leugens’ bevat.
     Ik weet zeker dat hij van geen enkele bewering kan aantonen dat die onwaar is.

 5. Matig rechts

  Denk heeft ook een keer gewonnen, maar dan niet positief.

  Dacht dat je niet lager kon zakken als de propaganda die de VVD uitvoert voor de EU.”
  Denk is nu winnaar in misselijkmakende propaganda.

  Zou wel eens willen weten hoe snel de politie bij mij voor de deur zou staan als ik een filmpje zou maken wat de extremisten van de Islam uitvoeren.

  Koppensnellen, stenigen, laten homo’s van grote hoogte dood kletteren {ja ze zijn lekker tolerant}, lesbiennes worden gestenigd, vrouwen zijn een gebruiksmiddel. Als een vrouw wordt aangerand wordt zij gestenigd en de schoft kan rustig door gaan.

  En dat krijgen wij hier als ”vluchteling” hier in Nederland. En goed inwerken op emotie van de mens door je kinderen vooraan te zetten.

  Ten koste van echte vluchtelingen.

 6. Ritter

  Juist in Turkije (en de islamitische wereld in het algemeen) is Hitler populair.

  Dat Hitlers boek Mein Kampf erg populair is in de Arabische landen is algemeen bekend. Vertalingen en regelematige herdrukken van Mein Kampf verschijnen opnieuw en het boek wordt in de meeste Arabische landen voor een prikje te koop aangeboden.

  Ook dat andere anti-Joodse boek The protocols of the elders of Zion, is erg populair en staat bijvoorbeeld in Beiroet (Libanon) op nummer één in de boeken-toptien. In Nederland verspreidde de Amsterdamse moskee El Tawheed via internet een Arabische versie van Mein Kampf.

  Minder bekend is dat het boek al decennialang enorm aanslaat in Turkije.

  Wie een oorzaak zoekt achter het virulente antisemitisme bij een groot deel van de Turken dat zich in een hedendaagse versie uit in anti-Zionisme en Israëlhaat is dan ook niet verbaasd dat op het nachhtkastje van de gemiddelde Turk naast de Koran ook Kavgam ligt, de Turkse vertaling van Mein Kampf.

 7. Jantje

  De film over DENK bestaat al: Fitna.

 8. Behold My Negativity

  Ik kan het al voorspellen: wanneer deze DENK idioten 0 zetels halen, dan gaan ze de bevolking hiervan beschuldigen en racistisch noemen.

  Deze idioten verdienen enkel 2 dingen: een castratie (Islam-stijl, geen verdoving) en een lobotomie.

 9. Regina

  Een super filmpje. Ik zal het opslaan in mijn favorietenlijst. Weg met rechts!

  1. Kiliaan Noppen

   Het is inderdaad wel een voltreffer.

   1. Erkenbrand

    Dat heb ik nu met dat filmpje van Christchurch, geweldig om te zien!

    1. Kiliaan Noppen

     Sommige zieke geesten ontlenen genot aan moordpartijen.

     1. Erkenbrand

      Alleen op moslims natuurlijk, dat is toch ongedierte.

     2. Bosche draak

      Dus het denk gezever mag wel, maar een rauw grapje mbt Christchurch is Noppen ineens teveel?

      Wat ben je toch een walgelijke hypocriete zwakkeling….

    2. marco1

     Erkenbrand dat is toch een clubje hoogopgeleiden? Als u daar bij hoort dan is het toch waar dat hoogbegaafd dicht bij krankzinnig kan liggen.

  2. Matig rechts

   Dat kan je hier {nog} vrij zeggen als vrouw.
   Bij de extreem islamitische ”vriendjes” die jullie binnenhalen was je allang aan een paal gebonden en gestenigd.

 10. Joop Klepzeikert

  Wanneer worden politici eindelijk eens wakker en gaan inzien wat die denk etterbakken werkelijk zijn? Staatsvijand nummer 1.
  Hiervoor kunnen ze aangeklaagd worden wegens laster, smaad, opruien en aanzetten tot haat en kunnen ze dus vastgezet en uit de politiek gegooid worden. Maar dat zal vast niet gebeuren, omdat ook politici veel te bang zijn voor ‘racist’ uitgescholden te worden door dat tuig en hun extreem linkse aanhang.

 11. Stanly2000

  Kuzu schijnt opgepakt te zijn in Jeruzalem. Liep te provoceren met een Palestijnse vlag. Nu maar hopen dat hij lang achter slot en grendel verdwijnt. Moet kunnen, Israël is immers een “boevenstaat”.

 12. Raveltje

  Kuzu is door millitaren in Israël aangehouden. Hij is heel racistisch
  bezig, als vertegenwoordiger van Nederland. Een schaamte.

 13. Blanke Sjors en Zwarte Sjimmie

  Walgelijk…moslims vergelijken met joden…wat een treurnis.

  Het meest erge is dat dit een zogenaamde Nederlandse politiek partij is en in een filmpje van 14 min alleen kan drammen over moslims, islam en moskeeën ..terwijl al die zaken niets met de Nederlandse waarden van doen hebben

  1. Isengrijn

   Blanke Sjors en Zwarte Sjimmie:

   “…moslims vergelijken met joden…wat een treurnis…”

   In mijn ogen zijn zij hetzelfde.

   1. Joop Klepzeikert

    @Isengrijn: Dan moet jij je ogen eens heel goed met zeep uit gaan wassen.
    Joden vermoorden geen honderdduizenden mensen per jaar en al helemaal niet uit naam van hun fantasievriendje, zoals moslims wel al ruim 1400 jaar onafgebroken doen.

    1. Isengrijn

     @Kloop Jepzeikert,

     Effe kijke..
     Overeenkomsten joden en moslims.

     – Beide komen uit het Midden-Oosten.
     – Beide hebben de zelfde religies.
     – Beide zijn etnisch aan elkaar verwant.
     – Beide doen aan genitale verminking.
     – Beide parasiteren op onze noord-westerse rijkdommen.

     Ze zijn hetzelfde…

     1. DeBruijn

      @ Isengrijn

      Overeenkomst met jouw en Kuzu: antisemitisch.

     2. Peter Loosduinen

      Overeenkomsten joden en moslims.

      – Beide komen uit het Midden-Oosten.
      – Beide zijn etnisch aan elkaar verwant.

      Verschil :
      1. Joden leveren en hebben een grote bijdrage geleverd aan de westerse cultuur en beschaving. ( schrijvers /wetenschappers/ kunstenaars/ musici )
      2. Joden hebben positief bijgedragen aan de economie en doen dit nog steeds.
      3. Joden hebben een land opgebouwd en tot bloei gebracht.

      Tja, wat voor positiefs kan ik over de moslims zeggen ?
      Ik zou het niet weten.
      3.
      2.

     3. toetssteen

      @Chagrijn
      Jood is ras. Islam is religie van om het even welk ras.
      Besnijdenis bij Joden is het uiterste ringetje (kijk maar naar de David van Michelangelo), dus niet de hele voorhuid. Laat staan dat ze vrouwen ontdeden van lustknobbel.

   2. Caro

    @ Peter,

    Laat gaan.
    Uw reactie op verzorgingstehuis zeer treffend.
    Herkenbaar.
    Sterkte, wij als kinderen proberen ook.
    Soms lastig om eer lijk te zijn.
    Mijn vader vandaag weer de deur uit.
    Als cp wordt je gebeld….wij gaan politie bellen.
    Dus niet.

   3. Bosche draak

    Dan ben jij al net zo’n demente zwakzinnige als die drollen van Denk

    1. Caro

     @bd
     Ff voorzichtig zijn mensen uit te schelden als demente zwakzwinnige

 14. m.van.rosmalen

  Het linken aan lulletje Derrie hoeft niet hoor
  Is ook een leuk spelletje van Kuzu maar onzen flinke kearel Derrie kan nog steeds gewoon over straat en heeft ook totaal niks met heel Jeruzalem.
  Voor iemand met echte ballen moet je bij Wilders zijn

  1. Isengrijn

   M. van Rosmalen:

   “…Derrie(lees Thierry) kan nog steeds gewoon over straat en heeft ook totaal niks met heel Jeruzalem…”

   Natuurlijk heeft hij wel wat met Jeruzalem. Hij ondertekende toch ook?.. 🙂
   Of niet, Thierry? 😉

   1. m.van.rosmalen

    Nou Chagerijn
    Onzen Derrie is gewoon een Moslimknuffelaar net als de rest van het zooitje wat er zit behalve Wilders.
    Niks meer en niks minder.

    1. Bosche draak

     Muppet van Rosmalen is nog steeds niet uitgehuild van de verkiezingen.
     Extreem geval van zand in de vagina.
     Niks meer & niks minder

 15. Godefroy France

  DUBBELE PASPOORTEN PERSONA NON GRATA IN REGERINGS EN OVERHEIDS-FUNCTIES!
  DENK UIT DE REGERING,, BIJ VERDER CRIMINEEL GEDRAG NED PASPOORT INLEVEREN!

 16. Niet L niet R

  Denk vergist zich, hij bedoeld met zijn uitlating, de leider van Turkije!
  Dus neem het hem niet kwalijk!

 17. NoDoubt

  Mohammed vermoordde meer dan 800 mensen. Er zijn beschrijvingen dat het er zelfs meer dan 2000 zijn geweest. Waarom komen die islamieten naar EU als het ze niet bevalt. Waarom komen überhaubt mensen naar NL als ze het hier niet bevalt. Alleen voor het geld, en niet integreren. De islam is het grootste gevaar voor de mensheid. zelfs vrouwen zijn binnen de islam 2 keer zo dom als mannen aldus Mohammed. En verlichting is verboden door M.

  1. Cilka

   Deze reactie is zeker 10 keer zo dom als die van de gemidelde Islam hater…. Islam is een Geloof van Vrede……. De zionisten die voortdurend Islam haat zaaien, zijn u erg dankbaar voor uw reactie……

 18. Behold My Negativity

  Deze artikelafbeelding doet me sterk herinneren aan Rammstein’s Deutschland video. HOE FUCKING DURF JE DAT TE GEBRUIKEN!?

  Gelukkig zijn er meer Rammstein fans dan DENK stemmers. Da’s een opluchting.

 19. Cilka

  De haatzaaiers zijn de Zionisten, de Europese oorlogzoekende Askenazim…
  Zij hebben de nationaal denkende Joodse bevolking van vele landen geterroriseerd, zodat deze mensen Israel kozen als hun nieuwe vaderland…….
  Zij zijn ook degenen die racistische land Israel in het leven geroepen hebben…
  Deze haatzaaiers werden door Hitler aangepakt (zover hij dat kon)….
  Hun wraak was dat ze met propaganda alle oorlogvoerende naties dwongen een afschuwlijke terreur op de Duitse Bevolking los te laten……
  Kijk naar de documentaires Hellstorm en In the Shadow of Hermes van Jüri Lina…..
  Denk heeft gelijk dat het racisme in Israel moet verdwijnen…..

 20. sander007

  En DENK is Bin Laden !! opruimen die DENK oplichters terroristen!!

 21. sander007

  Stem 23 mei op FVD

 22. bor36

  Die mafketels moeten echt weg uit denhaag.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.