Drugsverslaafde tuigprogressieven van Vice: ‘Hoe maak je de perfecte milkshake om naar fascisten te gooien?’

Hoe maak je een milkshake om die naar de kop van iemand als Nigel Farage of Thierry Baudet (beiden “fascisten”, kennelijk) te gooien? Geen probleem, want het links-subversieve blog Vice biedt je hulp. Ze leren je precies hoe je die gehate rechtse politici allemaal besmeurt met je etensresten… tuig!

Niets mis met kookrecepten delen, maar natuurlijk is er álles mis als die beschreven maaltijd niet dienen om zelf van een culinaire versnapering te genieten, maar om op gewelddadige en mensonterende wijze je een weg door het politieke debat te intimideren. In het Verenigd Koninkrijk werden tijdens de Brexit-campagne onder anderen de extreem-rechtse Tommy Robinson en de rechts-conservatieve Nigel Farage besmeurd met milkshakes. Nu hoef je geen fan te zijn van beide heren – dat ben ik ook niet – maar je blijft met je fikken af van iedereen.

Zo niet bij Vice, waar haat- en intimidatie vrijelijk vloeien in een artikel genaamd “How to Make the Perfect Milkshake for Throwing at Fascists“:

“Now, Nigel Farage has joined the rogue’s gallery of milky (and eggy) far-right knobheads who have been utterly and completely owned by people willing to give up their precious cups of blended ice cream for the cause.

Of course, there’s nothing wasteful about fighting fascism.

As much as the Piers Morgans and Ricky Gervaises and other assorted useless commentators of the world enjoy hand-wringing and bloviating over how nasty the left is being and how rude and terrible it is to temporarily inconvenience powerful men, there should be no debate over the importance of eradicating fascism, and of confronting its agents when they poke their ugly heads out into the commons. “

Het helpen voorbereiden van aanslag, en zelfs het – potentieel – medeplegen, zijn natuurlijk al erg genoeg. Maar er is weinig dat zo ontzettend lelijk als hypocrisie. Want zijn ze bij Vice dan zulke enorme engeltjes? Nee, totaal niet. Het zijn totaal verloederde feestbeesten die overdag doen alsof ze morele hoogvliegers zijn, maar in werkelijkheid gewoon drugsverslaafde degenerates. Ik citeer even een Volkskrant-artikeltje van pakweg een jaar geleden:

“Op het kantoor wordt openlijk cocaïne gebruikt, zeggen (voormalig-)Vice-redacteuren. Ze willen niet met hun naam in de krant, omdat ze bang zijn hun carrière op het spel te zetten.

‘Op vrijdagmiddag belandden we vaak bij iemand thuis’, vertelt een oud-medewerker. ‘Dan werd er muziek gedraaid, gedronken en door sommigen ook coke besteld, dat lag daar dan openlijk op tafel. Op zo’n avond lag Casper bijvoorbeeld een keer met zijn hoofd bij een stagiaire in het kruis, dat was wel een moment waarop ik dacht: jongen, je bent wel de hoofdredacteur.’

Vrouwelijke medewerkers voelen zich onveilig in een door mannen gedomineerde werkcultuur, zeggen ze. Ze zijn bang ongewenste benaderingen van een leidinggevende af te wijzen, omdat het degradatie of ontslag zou betekenen.”

En ja, die cultuur is niet alleen bij Vice in Nederland, maar heerst ook bij het ‘grote’ internationale Vice waar dit afschuwelijk milkshake-artikel z’n oorsprong vindt. Met je milkshakefascisme.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

16 reacties

 1. Behold My Negativity

  Geef die milkshakes liever aan mensen die honger lijden. Of dunk het over je eigen ongewassen kop.

 2. Ragmilla

  De schrijver ondersteunt overduidelijk het gedachtegoed van Baudet, daaruit kan geconcludeerd worden dat dit selectieve verontwaardiging is, Baudet is een gevaar voor het leven van anderen en de schrijver maakt zich druk om verpeste kleding.

  Voor een onderbouwing van het gevaar van Baudet voor het leven van anderen bekijk het debat tussen Asscher en Baudet over het laten verdrinken van mensen. Hierin is een erg enge Baudet te zien die duidelijk aangeeft niets om mensen te geven.

  1. edoc431

   Ik stel vast dat jij hier van 0 en gene waarde bent ,jouw feiten boeit hier niemand.
   Ik weet niet of je het weet dramorgel je zit op de verkeerde site, niemand hier heeft enige interesse jouw gelul .
   Jij hebt geen bord voor je kop maar een complete balk, werkelijk waar dat jij hier na al die jaren nog steeds rond huppelt ,man ik had je allang zo ver verbannen dat je zelfs met een vpn hier nog niet terug zou kunnen komen .

  2. Matig rechts

   @Ragmilla

   De schrijver ondersteunt overduidelijk het gedachtegoed van Baudet

   Klopt helemaal, dit forum is rechts.
   Dus je hoort hier niet thuis.

   P.S.
   Is dit de nieuw naam van Noppen?

  3. logisch denken

   mensen verdrinken door linkse gutmenschen die een loterij met verblijfsvergunningen exploiteren. Daarom nemen mensen ongekende risico’s en viert de handel in mensen door mensen smokkelaars elke dag feest. Je moet de feiten niet verdraaien.

  4. DeBruijn

   Satty,

   Je verraad je antifa lidmaatschap weer.

   Volgens jou is geweld dus toegestaan tegenstanders. Want iemand bekogelen met eten is ook geweld.

   Maar ja, li ks zegt altijd geweld mag niet, behalve tegen onze tegenstanders.

   In Berkley in de VS hebben die extreemlonkse werkloze rakkers voor 600.000 dollar schade veroorzaakt, omdat er iemand kwam praatten wat zij niet wilden.

   Zo zie je maar, links is niet vies van geweld en lult het goed.

   Jij bent een gevaar met je kromme ideeën en het goed lullen dat je anderen mag aanvullen en dat ze vooral niet moeten zeiken over hun kleding.

   Ik heb 5 milkshakes met je vele namen erop, kijken of je het waardeert.

   1. Batavia

    De Bruijn maak je je nog steeds zo druk om die Atyas of hoe zij ook heet. Ik had je toch verteld over mijn kleindochter die profielschetsen maakt en ook iets met psychologie studeert?

    Zij analyseert mensen op internet en Ragmilla Regina en Atyas zijn allemaal dezelfde Nederlandse vrouw. Kan ze allemaal uit de teksten halen. Grappig ook wat ze over die anderen weet en over jou ook. Je trapt steedsin dezelfde val.

    1. marco1

     Wel poffer das niet zo mooi er van de reageerders profielschetsen worden gemaakt.

  5. Cycle25

   @ Ragmilla alais Mila van den B, wanneer ga je weer zingen ?

 3. Ragmilla

  Heeft de schrijver meer bewijs tegen Vice dan hier gepresenteerd? Anders heeft de schrijver zijn hypocrisie aangetoond, zie artikel Zihni.

  D. Rank of d. Rugs geen verschil hypocrieten verdedigen het één en veroordelen het ander

  1. edoc431

   Ik stel vast dat jij hier van 0 en gene waarde bent ,jouw feiten boeit hier niemand.
   Ik weet niet of je het weet dramorgel je zit op de verkeerde site, niemand hier heeft enige interesse jouw gelul .
   Jij hebt geen bord voor je kop maar een complete balk, werkelijk waar dat jij hier na al die jaren nog steeds rond huppelt ,man ik had je allang zo ver verbannen dat je zelfs met een vpn hier nog niet terug zou kunnen komen .

 4. EU kok

  Quote: Hoe maak je een milkshake om die naar de kop van iemand als Nigel Farage of Thierry Baudet
  .
  Vreemd, de naam van Baudet komt verder nergens in de tekst voor.

  1. Kim Verlouw

   Vreemd he, EU kok. Baudet is de Nederlander die als eerste een milkshake kan verwachten.

   Of wist je dat niet?

 5. logisch denken

  volgens mij is de ware fascist hij/zij die de milkshake gooit. Niet de persoon die de milkshake ontvangt.

 6. Ome Wim

  Beste Ragmilla, niet Baudet is het gevaar voor het leven van anderen maar het (s)linkse tuig, die worden agressief en gewelddadig als andersdenkenden het niet met hun eens zijn of hun (waan)ideeen bekritiseren, goed voorbeeld is hoe bij “Groen Lijp” een partij lid op een vieze manier door zakkenvuller Jakkes Klaver aan de kant wordt gezet omdat zijn standpunten niet stroken met die van hem.

 7. Godefroy France

  VOILA,, HET WARE GEZICHT VAN DE VOLKERT ADEPTEN,,,,, DE CRIMINELE BRUINHEMDEN EN GROENE KMER FACISTEN KOMEN NU DUIDELIJK AAN DE VELE OPPERVLAKTEN,,, KLAVER ZIET DAT HET GOED IS,,, VAN AGT WORDT HOOFD VAANDELZWAAIER !!!!!

  PVV EN FVD REDDERS IN NOOT,,,,,,,,,,,,,,,, KEIHARD DOORPAKKEN !!!!!!!!!!!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.