Erik van Muiswinkel gaat los tegen FVD: ‘Baudet heeft donkerbruine oprispingen en gebrek aan fatsoenlijk personeel!’

Met verkiezingen in aantocht is het natuurlijk niet alleen Mark Rutte die volledig van de leg raakt door het electorale verschijnsel Thierry Baudet. Ook professionele FVD-hater Erik van Muiswinkel begint weer eens flink te pruttelen. Op Twitter, z’n enige uitlaatklep nu er geen hond meer naar z’n shows komt, wordt de link naar het fascisme weer eens gelegd, en worden ook Theo Hiddema en Derk Jan Eppink als “onfatsoenlijk” weggezet.

muiswinkel fatsoenlijk personeel

Ja jongens, het is weer eens feest. Ondanks dat Maurice de Hond zijn meest recente peilingen afgelopen zondag al bekendmaakte, zag VARA-cabaretier Erik van Muiswinkel pas gisteren zijn kans schoon om er eens even z’n licht over te laten schijnen. Allereerst wenst hij premier Rutte veel succes met zijn baantje in de EU (“adieu Mark Rutte, dank voor de inzet!”) en ziet hij het binnenkort gebeuren dat de VVD Klaas Dijkhoff op het schild hijst als nieuwe partijleider (en mogelijkerwijs ook de nieuwe premier).

Maar degene die als eerste hardop riep dat Rutte wel eens zou kunnen vertrekken naar de EU? Nou, voor hem geen bedankje voor de interessante theorie. Nee, Van Muiswinkel haalt weer eens uit van onderuit de kan naar hem. Dan hebben we het natuurlijk over Thierry Baudet, die weliswaar wordt omschreven als “stemmenkanon”, maar ook als iemand met zogenaamde “donkerbruine oprispingen” – een nauwelijks verholen referentie naar het fascisme.

Ook andere gekozen FVD-politici krijgen op hun kop. Theo Hiddema, Derk Jan Eppink en het Noord-Hollandse Statenlid Johan Dessing geven Van Muiswinkel allemaal het schaamrood op de kaken. Met het flauwste taalgrapje allertijden geeft de linkse cabaretier zijn mening: “Forumgebrek aan fatsoenlijk personeel.”

Het is de zoveelste aanval van Van Muiswinkel op Forum voor Democratie. Eerder al omschreef hij de FVD-achterban als “extreem-rechtse orks” en Baudet zelf als “de verwarde IJzerwaker uit Heemstede.” Dit kon er dus ook nog wel bij.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

30 reacties

 1. Dragonmaster969

  Erik is een linkse mafklapper, een afvallige zwarte piet, totaal niet grappig en politiek volkomen nietszeggend. geen aandacht aan geven s.v.p.

  1. Shadow1100

   Dat heb je ook met ex-rokers. Die worden extreem!!

 2. Meester Kong

  Je verwacht het niet, Tim Engelbart gaat los op Erik van Muiswinkel.

  1. DeBruijn

   Een dag zonder van Muiswinkel of Simons, is een dag niet geleefd.

 3. Joop Klepzeikert

  Waarom krijgt die overduidelijk vroeg dementerende extreem socialistische fascist nog steeds aandacht? Op het open extreem linkse riool Schitter wordt constant op alles wat niet extreem links genoeg is gescholden. Geen fatsoenlijk mens die zich daar nog iets van aantrekt. Shitter barst uit z’n voegen van de extreem linkse trollen die de hele dag niets beters te doen hebben dan op de hand die ze voed te schelden en tieren. Net als de extreem linkse idioten die hier op DDS minstens 16 uur per dag zitten te trollen.

   1. Joop Klepzeikert

    @Dragonmaster969: Nee, ik bedoelde Shitter. Er wordt alleen maar shit op dat platform gedeeld, daarom heb ik het Shitter genoemd.

  1. Dragonmaster969

   of bedoel je Chitter: Wilde Smurf?

 4. Niet L niet R

  Het spijt mij, aan deze loser spendeer ik geen letter, aan, samen met die juffrouw van Bij1 zij zouden vroeger opgesloten worden, voor waanideeën!

  1. Joop Klepzeikert

   @Niet L niet R: Heb je toch weer 24 woorden met 147 karakters aan die malloten gespendeerd. Zonde hoor. -)

 5. Tguard

  Trieste vertoning van een uitgerangeerde zielige man met een enorm schuldgevoel. Hij is de verpersoonlijking van de hoofd VOC piet die jaren heeft geteerd op de zwaksten in onze samenleving. Deze man heeft dringend hulp nodig anders gaat hij eraan onderdoor. De dader van de onderdrukking van onze donkere medemens is nu het slachtoffer geworden.

 6. edoc431

  Mister korsakov wordt steeds vager hahahaahahahha vandaag of morgen ligt die van al dat zuipen wel tussen 6 planken .

 7. Blank en niet Wit

  Het enige donkerbruine is Muiswinkel’s gereutel.

 8. Ries

  Een dwangneuroot die verder irrelevant is.

 9. Rosasolis

  Omdat ik geen interesse heb in TV talk shows, ken ik E. van Muiswinkel niet. Maar als hij de waarheid verteld over een agressief, racist partij dan heeft hij gelijk. Maar dan moet Muiswinkel eerlijk zijn, want Nederland heeft nu 4 racist partijen: PVV, Denk, Bij 1, en
  de FvD. Hij heeft gelijk over het feit dat de FvD gebrek heeft aan fatsoenlijk personeel.
  Gisteren is Robert Baljeu uit de FvD fractie Noord-Holland gestapt. Wegens ruzie met Baudet. Zoals het nu gaat met de FvD, ging het ook zo een aantal jaren geleden met
  Wilders en zijn PVV societeit. Er ging geen maand voorbij dat 1 of 2 medewerkers uit de PVV stapte. Of zij gingen naar een andere partij, of gingen ze helemaal uit de politiek. Hopelijk zullen de meeste Nederlanders kiezen om voor een stabiele partij te steunen, met trouwe intelligente vertegenwoordigers, in plaats van een van die rommelige radicale racist partijen…
  die niet eens met elkaar kunnen samenwerken!

  1. Tguard

   Stabiele partijen???????????vvd vol met fraudeurs en leugenaars, D’66 vol met graaiers en leugenaars, groen links hahaha yep toneelspelers en moraalridders in een dikke BMW tja stabielere partijen met een beetje invloed zijn er niet. Overigens wederom zijn de partijen die genoemd worden niet racistisch maar goed hou dat frame lekker bij je en droom verder.

   1. Rosasolis

    @Tguard. Wat heeft u het over? Geen enkele betoog over een goede samenwerking
    in een coalitie regering.

 10. Julian

  Geheel toevallig zit jij dan ook op die Forums… Incl telegraaf waar je jou ook al tegenkomst klepzeikert.. Ik denk dat je steeds over je zelf hebt…..

  1. Joop Klepzeikert

   @Julian: Kun jij je naam niet veranderen in Willie Wartaal? Jouw gewauwel raakt werkelijk kant nog wal. Ga je spuitje even aan je GGZ begeleider vragen.

 11. Godefroy France

  PROFESSIONEEL BRUINHEMD,,,,,,,,,
  DEZE PROFESSIONELE ZWARTE PIET HEEFT HULP NODIG,,,,,,,,,,,,,
  ENKELE JAREN TBS LIJKT ME VERSTANDIGER!!! begint volkert neigingen te vertonen!!!

 12. DeBruijn

  Grappig dat hij over fatsoen begint…

 13. AS210854

  Ach in een muis kunnen niet veel hersenen zitten.

 14. tonna

  “donkerbruine oprispingen”
  Eric van Muiswinkel moet wel bedenken dat het óók in zijn voordeel is,dat een donkerbruine oprisping van Baudet altijd nog beter is dan een licht of donkerbruine islamitische kop waaruit een anti blank oprisping komt!

 15. Matig rechts

  De gevallen ex-zakkenvuller is zeker bang dat hij zijn subsidie kwijt raakt.
  Ga samenwonen met SS, twee zielen geen gedachten

 16. Michael M

  Als ik van Muiswinkel heette zou ik toch ECHT hulp gaan zoeken.

 17. Lugar

  Hij heeft de grootste moeite met democratie, vooral als het rechtsaf gaat. Fascisten als hij hebben het niet op democratie, liberalisme en intellect.

  Kortom, Forum gaat knallen en winnen!

 18. Cycle25

  Volgens mij zit van Muisje elke dag bruine oprispingen naar binnen te werken van Han van der Horst, die kunnen uitstekend door één WC deur.

 19. Kapitein Haddock

  Wat wil die muiswinkel bereiken?
  Weer een eigen optreden bij de anti-Nederlandse, pro-Moslim VARA?
  Zelfs daar vragen ze zich af, of er niet een “slapende” dementie aan het wakker worden is!
  Afvoeren, met muisje.
  Laat hem meelopen met anti-dieren, anti-Zwarte-Piet, Pro-Moslims demonstraties, etc,. Muisje past exact bij al die dwazen!

 20. Fritsie

  Deze mislukkeling is ook al volledig de weg kwijt.
  Goede zaak zou zijn als ook de voorstellingen van de kwijlebabbel
  niet meer worden bezocht.
  Bij deze de oproep om dat ook daadwerkelijk te doen!

 21. Juriaan

  Pielemuis winkel heeft teveel zwarte pieten zwart op zijn bakkes gehad

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.