Extreemlinkse schrijfster Susan Smit wil dat er "meer dan twee kinderen-schaamte" komt: "De aarde gaat kapot!"

Geen categoriemei 02 2019, 8:00
Ah ja, het klimaat weer he?
Susan Smit is schrijfster. Ik heb haar boeken zelf nog nooit gelezen, maar aangezien ze een flink aantal boeken gepubliceerd heeft zullen er ongetwijfeld lezers zijn die dat wél hebben gedaan. Als dat het geval is: ik hoop dat je trots bent op jezelf. Kijk maar eens naar deze tweet van mevrouw de auteur:
https://twitter.com/susansmitauteur/status/1123618228159307777
"Er bestaat vleesschaamte," aldus mevrouw. "Vliegschaamte. 'Te lang douchen'-schaamte. Maar nog geen 'meer dan twee kinderen'-schaamte. Een taboe, ik weet het. Maar de aarde gaat kapot aan teveel mensen. Dat is het kale, naakte feit dat niemand durft te benoemen."
Zoals Atoomstroom-founder Jacques Kok zegt:
https://twitter.com/jackklok/status/1123684633328201728
Als types als Smit dit daadwerkelijk menen zouden ze de daad natuurlijk bij het woord voegen door het 'goede' voorbeeld te geven. Mevrouw heeft kritiek op ouders van drie kinderen of meer, maar zelf ademt ze, leeft ze, rijdt ze auto, gebruikt ze het openbaar vervoer (zou het?), en laat ze boeken publiceren op papier gemaakt van dode bomen.
Een goed begin, mevrouw Smit, begint bij jezelf. Als je vindt dat er te veel mensen zijn, welnu, dan is er een heel snelle, effectieve manier om het aantal in ieder geval met één te verminderen. Of vindt mevrouw dat dan weer te ver gaan? Juist.
Hoe dan ook: zo'n vrouw als Smit bewijst maar weer eens dat de linkse ideologie in de kern ontzettend menshatend is. Deze figuren verheerlijken en aanbidden wat zij aanzien voor "de natuur," maar voelen alleen maar haat en afgunst voor de mensheid. Geen wonder dat overheden die uit dit soort figuren bestaan uiteindelijk altijd ontaarden in massamoordende dictaturen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten