FVD’ers hebben schoon genoeg van dagelijkse Thierry-bashcampagne van VVD’er Dilan Yesilgoz: ‘Geef het op!’

Aanhangers en sympathisanten hebben inmiddels wel een beetje voldoende gezien en gelezen van VVD-Kamerlid Dilan Yesilgoz. Op social media is ze begonnen met een dagelijkse anti-Thierry Baudet-campagne na jarenlang min of meer z’n politieke vriendin te zijn geweest, onder meer in de media. Na het zoveelste fantasieloze Thierrybashbericht nemen de matrozen van de renaissancevloot nu het VVD-piratensloepje onder vuur.

VVD-Kamerlid Dilan Yesilgoz is al een tijdje bezig met een campagne tegen FVD-voorman Thierry Baudet, maar nadat ze hem vandaag beschuldigde van antisemitisme nadat de leider van de grootste partij in de Eerste Kamer nota bene deelnam aan een manifestatie tegen antisemitisme (zie hierboven), was voor leden, stemmers en sympathisanten van de partij de koek een beetje op.

En dus kon Yesilgoz het vol voor de kiezen krijgen:

Hoe reageert Dilan daar op. Heel professioneel? Of misschien de methode “stilzitten als je geschoren wordt”? Nee hoor: gewoon vol op het orgel, als een bakvis op een schoolplein, tjokvol hormonen. Lol:

“Ik ga je een mega cadeau geven. Als je op dat magische knopje ‘ontvolgen’ klikt, hoef je niets meer van mij te horen. Niets! Vet he? Graag gedaan en mazzel!”

Heel vet, inderdaad… En ook wat ons betreft: graag gedaan!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

45 reacties

 1. Trien Knoppen

  Vroeger zei ze nog wel eens zinnige dingen… voordat ze bij de partij van de leugenaars aan de slag ging… misschien is staatssecretaris van justitie worden een optie?

  1. tomygun

   Nee bij de VVD worden dames niet ongesteld
   maar scheiden een zeer sterke stoel lijm uit .

   1. Trien Knoppen

    Blijft jaren plakken zeker? lol

    1. Ruiter

     Op het pluche, ja.

 2. logisch denken

  vvd , voer voor dommerds, nooit weer. Wat heeft die club teleurgesteld. Van democraat naar extreem socialist

 3. Meriadoc Brandebok

  Ik begrijp allang dat Baudets discipelen geen kritiek op de messias dulden, maar Yesilgoz heeft gelijk. Een filmpje retweeten van een antisemitische site, en vervolgens toch je voordoen als de grote vriend van Israël, is opmerkelijk.

  Voor iemand die zich zegt in te spannen tegen Jodenhaat slaat Thierry een slecht figuur.

  Maar ja, leg dat z’n aanhangers maar eens uit.

  1. Trien Knoppen

   Dus als ik de grappige video van de SP over Hans Brusselmans retweet ben ik ineens een socialist?… Rare redenering!

   1. Meriadoc Brandebok

    Ik zeg niet dat hij antisemitisch is, maar dat het hypocriet is dat hij antisemitische baggersites aanwendt, terwijl hij kennelijk voorstaat de grote vriend van Israël te zijn, met keppeltje en al.

    1. Ruiter

     Fenixx is absoluut niet antisemitisch, eerder het tegenovergestelde.
     Fenixx is wel rechts, realistisch rechts. Maar er zit geen spoor van extremisme bij die site.

     Mevrouw Dylan de VVDster kan haar pijlen beter eens richten op haar eigen kring van landgenoten. Daar tiert het antisemitisme welig. En is het extreem rechtse (en linkse ook trouwens) gedachtengoed zelfs tot in regeringskringen doorgedrongen.

     1. Meriadoc Brandebok

      “Maar er zit geen spoor van extremisme bij die site.”

      Het CIDI stelt dat er wel degelijk sprake is van antisemitisme. De anonieme twitteraar die het filmpje aanvankelijk twitterde, verbonden aan Fenixx, noemde zich in het Twitterprofiel, aldus Nieuwscheckers, een “goyim”, alt right taal voor niet-Jood. Dat geeft wel aan met wat voor een lieden we hier van doen hebben.

      Maar dan zijn er ook nog genoem extremistische citaten op deze “realistisch rechtse” site aan te treffen, je hoeft slechts even te Googlen.

      “Zowel Israël als Saoedi-Arabië zaten tot aan hun nek diep in het orkestreren en uitvoeren van de 9/11 valse vlagaanval.”

      “Inzicht in de diepte en de aard van de relatie tussen Israël en Saoedi-Arabië werpt een duidelijk licht op wat er gebeurt in het Midden-Oosten, de geopolitiek van de Amerikaans-Britse-Zionistische as en de Nieuwe Wereldorde die de richting van de Derde Wereldoorlog uitgaat.”

      “Neger journalistenorganisatie eist van de CNN Joden dat ze meer zwarte bestuurders aanstellen.”

      Ik kan zo nog wel even doorgaan, maar je kunt zien waarom het een baggersite is.

      Er zit thans geen antisemitische partij in het ksbinet.

     2. Meriadoc Brandebok

      Kabinet = regeringscoalitie.

     3. toetssteen

      @Brand
      U moet realisme scheiden van wat men u voorspiegelt. Bepaalde elementen binnen het jodendom (bizar, maar waar) waren de smerigste meeheulers met de nazi’s.
      Ik kan er nog steeds niet bij, maar google een op het Khazaren rijk en val achterover van verbazing enz.

     4. Peter Oudshoorn

      Meriadoc, in de Fenixx- voorbeelden die je geeft zit bijzonder weinig antisemitisch bewijs. Fenixx is rechts en gebruikt onverbloemde recht-door-zee taal, maar is beslist geen extremistische site. Ze vertellen de naakte en harde waarheid achter de gebeurtenissen en dat is iets waar jij niet mee overweg kunt.

      Demoniseren is jouw grootste talent, dat blijkt altijd weer. Daarmee is overduidelijk aangetoond dat je een overheidstrol bent.

     5. Meriadoc Brandebok

      Steek je kop niet in het zand, Peter. Hier is overduidelijk sprake van onversneden antisemitisme. Jezelf beschouwen als een goyim, overal Joodse complotten in zien. Eén plus één is nu eenmaal twee.

      De uitsmijter is een reactie die een van die Fenixxbonzen gaf op een anonieme reageerder die de anti-Joodse propaganda zat werd.

      “Als je gestel het hier niet kan verdragen, raad ik je aan je heil te zoeken op een blog dat wel aan de leiband van de zionisten loopt. Niet ver hier vandaan is er eentje waar het CIDI vuistdiep inzit. Daar kan je je hart ophalen.”

      Het is een extreemrechtse antisemitische baggersite, gerund door “goyims”, die door sommigen van islamkritisch rechts kennelijk als een realistisch rechtse site wordt beschouwd.

      Niets is minder waar en Baudet viel door de mand.

     6. Meriadoc Brandebok

      Nog enkele citaten:

      “Joden dwingen massanigratie af in Ierland. Een recente video van een Joodse belangengroep in Ierland toont haarfijn aan hoe deze subversieve entiteit massamigratie beïnvloedt. Zelfs afgelegen Europese landen zoals Ierland worden niet gespaard. (…) Het wordt tijd voor een open debat over de invloed van de Joodse lobby in blanke landen.”

      “Om de feiten te verkondigen dat Joden controle hebben over zaken als de massamedia en de filmindustrie zijn zogeheten “samenzweringstheorieën”.”

      “Van de “New York Times” tot de “Süddeutsche Zeitung” – Joden domineren de belangrijkste media ter wereld”

      Etc etc.

     7. Beukman

      Fenixx is vooral een producent van nepnieuws: ze flanzen zelf hun materiaal in elkaar, verzinnen vaak hun eigen teksten, harken er foto’s bij van “slachtoffers”. Maar ook neemt nepnieuws over van buitenlandse nepnieuwsverspreiders over en vertaalt dit in – vaak krukkig – Nederlands.

      Een belangrijke motivatie is moslimhaat, haat tegen de “elite”, haat tegen de EU, etc., maar dat Fenixx niet dol is op joden, is wel duidelijk. Waarom plaatsen ze anders een berichtje als dat een “joodse machtsorganisatie” zou willen dat Corbyn wordt vermoord?

      Fenixx is een bijzonder onfrisse website, laten we het daar maar op houden.

     8. Isengrijn

      Meriadoc quote:

      “…Niet ver hier vandaan is er eentje waar het CIDI vuistdiep inzit. Daar kan je je hart ophalen…”

      Hèhè @DDS 🙂

      Ik bezoek Fenixx erg vaak, een bijzonder goede site!

     9. Meriadoc Brandebok

      Dat zal vast, Isengrijn.

    2. Tguard

     @media oké duidelijk hoe u beredeneerd.

    3. ManusR

     U beweert dat er geen antisemitische partij in de tweede kamer is? oh nee en wat is DENK dan, pro Israel? U heeft gevoel voor humor , zwarte humor weliswaar maar toch. U bent al gehersenspoeld door de linkse wegkijkers en struisvogels.Zalig zijn de armen van geest.

     1. Meriadoc Brandebok

      Misschien kun je eerst aangeven waar ik dat beweer en daarna met antisemitische standpunten van DENK komen.

   2. Trien Knoppen

    Het zal hem om de inhoud zijn gegaan, niet om de makers… is dat dan hypocriet? Of op z’n Maxima’s een beetje dom?… Het zou mijn keuze niet zijn geweest dat geeft ik toe

    1. Meriadoc Brandebok

     Daar heb je een punt: is het hypocriet of dom? Het zou allebei kunnen, hoewel ik niet weet welk geval kwalijker is.

  2. EU kok

   Quote : Maar ja, leg dat z’n aanhangers maar eens uit.
   .
   Maar ja, leg dat DDS maar eens uit.

  3. santiago

   Kritiek op Thierry kan ik nog wel aan, maar kritiek op de Hiddemeister of op de koning of zijn vrouw, daar kan ik razend om worden.

  4. F.C. Labrouste

   Ja, de kritiek van Yesilgoz snijdt hout: het optreden van Baudet is zo ongeloofwaardig dat het aan leugenachtigheid grenst.

   Het is duidelijk dat zijn aanhangers op het internet als zijn persoonlijke internetlijfwacht functioneren maar dat onderstreept slechts dat de kritiek raak is.

   1. Sealgaire

    Blablablabla pisvlek en vette speklap.

   2. logisch denken

    Hij heeft goede leermeesters om hem heen. De grote leugenaar in het torentje is bijvoorbeeld zo een uitstekend voorbeeld

 4. C.A.Barstow

  Laat dat trieste mens toch links liggen, wat ze uitbraakt is allemaal zo nietszeggend,
  dat het de moeite niet waard is er enige aandacht aan te besteden.
  Negeren is het beste wapen.

 5. Duke

  Dilan is VVD stemvee in de Tweede Kamer. Daar zou ik me niet te druk om maken.

 6. J.Rademaker

  De tweede klas op het schoolplein, mooi visitekaartje voor de VVD denk ik.

 7. ManusR

  Het wordt hoog tijd dat er alleen ECHTE Nederlanders in de politiek gaan komen. Hier geboren met allochtone ouders?, jammer dan maar een varken geboren in een paardestal blijft toch echt een varken.

  1. Ragmilla

   Kijk nationaal socialisme. Als dit een FvD stemmer is kun je je ogen toch niet langer sluiten?

  2. peetjoh. k

   +1

 8. Ragmilla

  Je moet een erg onnozel mens zijn Baudet geen antisemiet te vinden.

  1. Peter Oudshoorn

   Je moet wel een erg onnozel mens zijn om Baudet een antisemiet te vinden.

 9. Dropje

  Tim, je bent een huilebalk
  Als Thierry zoiets doet dan lees je hier kreten als Thierry SLOOPT, PAKT AAN, BAM !
  Nu het andersom is loop je te janken

 10. peetjoh. k

  Ik wou dat die vrouwen zoals Dilan, dr boeltje eens inpakte terug ging naar land van herkomst en daar dan eens dit soort onzin uitkramen. Ik ben dan benieuwd. 1 Of ze het überhaupt doet. 2 Wat de reactie is. 3 of er dan ook wat mee gedaan word. Al denk ik dat ik het antwoord al weet. Dilan, Sylvana en al die andere grootsmoelen durven dat alleen hier. Daar zullen ze gewoon 5 meter achter de man aanhobbelen met de tassen.

 11. Godefroy France

  DEZE DUBBELE PASPOORTER MET HAAR PALESTIJNSE TERRORISTEN VRIENDJES HOORT BIJ DE VLEERMUIZEN VAN DENK!!!!!!!!!!!!

  PVV EN FVD AFMAKEN DEZE ANTISEMIETEN

  1. F.C. Labrouste

   Het is verbazingwekkend dat oproepen tot moord hier worden getolereerd.
   Dit zijn strafbare uitingen die DDS direct zou moeten wissen.

   1. Trien Knoppen

    Zou het niet figuurlijk bedoeld zijn? PVV en FvD die Denk e.d. politiek af moeten maken…

    Letterlijk zou inderdaad niet wenselijk zijn.

 12. Vliegenvanger

  Die Vuile Vieze Donders blijven aan de gang met demoniseren. Dat ze maar zorgen dat ze doen waar ze voor gekozen zijn. Maar het enige wat ze kunnen is demoniseren, liegen bedriegen. Verder helpen ze Nederland naar de verdommenis. Bedankt Rutte, wanneer rut je nou eens op met je list en bedrog partij?

 13. Pescador

  Politiek is verworden tot modder gooie en zichzelf voor lul zetten

 14. Drollevanger

  Het zal mij benieuwen of Baudet net als wilders met succes kan worden afgebrand door de media en hun elite.
  Ik vraag me af of echte Nederlanders, ongeacht kleur, nog steeds zo gemakkelijk zijn te sturen als in de tijden voor het internet?
  Die foto van Baudet in zijn blote kont liet een kennis wel degelijk afzien van weer stemmen op het FVD.
  Dat vertelde hij me toen hij net terugkwam van de Sauna, waar hij zelf de hele middag in zijn blote kont had gelopen.

  1. Lao Tse

   Ik denk dat Baudet er zeker in zal slagen zichzelf af te branden. Op dat punt is het een heus talent.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.