Gekke Guy Verhofstadt: ‘Poetin betaalt en werkt samen met Orbán, Salvini en Farage om Europa te vernietigen!’

Kijk, daar heb je Guy Verhofstadt weer met z’n complottheorieën. Ditmaal beschuldigt hij een hele rits eurosceptische politici – van Viktor Orbán uit Hongarije tot Matteo Salvini uit Italië – van het aannemen van Russisch geld en het kapotmaken van Europa. Daarom wil hij graag met die lui in debat.

Erg origineel zijn ze niet, die Benelux-liberalen. Daagde eerder Rutte al zijn tegenstrever Baudet uit voor een één op één debat, nu denkt de Vlaamse lijsttrekker Verhofstadt dat kunstje even fijn te kunnen herhalen. Maar de Open-VLD-leider (een Vlaams splinterpartijtje, laten we wel wezen) zet veel hogere targets: hij wil in debat met staatslieden en vice-premiers. Hij daagt Matteo Salvini, de Italiaanse minister van binnenlandse zaken uit voor een debat. Want samen met enkele andere Europese eurosceptici wordt hij betaald door de Russische president Poetin en spelen ze onder één hoedje om “Europa te vernietigen.”

Dat houdt de theatrale Verhofstadt ons in ieder geval voor in een rancuneuze tweet:

“Beste Matteo Salvini,

Jij en je vrienden Strache, Le Pen, Orbán en Farage spelen onder één hoedje met en worden betaald door Poetin om Europa te vernietigen. Ik daag je uit tot een één tegen één debat. Mensen hebben het recht om te weten welk duivels plan jij in gedachten hebt. Laat me weten waar, en ik zal er zijn!”

In een begeleidend filmpje doopt Verhofstadt de aanvoerder van Lega ook nog eens om tot “leider van extreem-rechts in Europa” en zegt hij graag naar Rome te komen.

Nou. Zo’n uitnodiging kan Salvini natuurlijk niet laten liggen: iemand die hem beschuldigt van het hebben van “duivelse plannen” en het aannemen van Russische steekpenningen. Hij kan vást niet wachten om met de eminente en totaal niet suggestieve kwal Verhofstadt verbaal de degens te kruisen! Kuch.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

54 reacties

 1. Kapitein Haddock

  Opsluiten met Juncker, Tusk en Timmermans.
  Oproerkraaiers werden vroeger opgehangen. Kunnen we terug naar die ” goede oude tijd?”

  1. Dragonmaster969

   +++++

   1. logisch denken

    ++++++

  2. Siemien

   Precies, het zijn een stel spastische idiote Eurofielen die niets maar dan ook helemaal niets met de normale gezonde burger hebben..

  3. Joop Klepzeikert

   Het is inderdaad weer hoog tijd dat we de schavotten weer op gaan bouwen. Landverraders eerst met pek en veren door de stad slepen en dan publiek geselen en ophangen. Het pappen en nathouden heeft nu veel te lang geduurd en veel te veel schade aangericht. Het is weer tijd voor echt harde aanpak.

  4. Behold My Negativity

   Graag. Begrijp niet waarom deze volksverlakkers niet aangepakt/gelyncht mogen worden.

  5. Vliegenvanger

   A+++++++++

 2. Stanly2000

  Indien je pro Eu bent mag en kan je schijnbaar zoveel onzin uitkramen als je wilt. Geen fakenews-Ollongren-instantie die hier op toeziet.

  1. Vit

   Die gnoom lijkt zo weggelopen uit een film.

 3. Marija

  Ooit een onbetrouwbaarder kop gezien dan die van GV?

 4. NoDoubt

  EU is geen democratie, en vertegenwoordigd die Verhofstadt. Oekraïne Marekesh Lissabon. 50 miljoen immigranten de komende tijd en Europa op weg naar een arabische 3e wereldland. Dat is Verhofstadt’s toekomst.

 5. Hans Brusselmans

  Het is werkelijk waar ongelooflijk dat flapdrollen zoals Verhofstadt op zulke riante posities terecht kunnen komen, als ondernemer zijnde zou die lul de loods nog niet bij mij mogen aanvegen, maar in de politiek vinden dit soort mega idioten hun plek.

  1. Vit

   Dat geeft sowieso weinig vertrouwen in de EU, zie mafkees Verhofstadt, Druncker en Timmerfrans.

  2. Behold My Negativity

   Guy kan verder niets dan machtsgeil zijn en schreeuwen.
   En ik heb liever dat je die bezem bij hem van mond tot anus door hem heen perst.
   En als je een lange bezem hebt, dan maar snel Juncker en Timmerfrans er ook op. Wat je daarna met ze doet maakt mij niet uit. Humancentipede? Verkopen als een menselijke kebab aan kannibalen? Uitleveren aan Poetin? Alles is best.

 6. Joop Klepzeikert

  Die gek vertoont heel veel gelijkenis met Hitler in de jaren 30.
  Die ging ook steeds harder schreeuwen en gebruikte ook methamfetamine bij de vleet, waardoor hij net zo agressief schreeuwde als Verhofstad doet.
  Het is hoog tijd om Verhofstad in een gesticht op te sluiten, voor hij helemaal te ver gaat en de nieuwe Hitler wordt. Die man is levensgevaarlijk.

  1. Tojo51

   @Klepzeikert
   Wel toevallig, ik had die vergelijking ook. Trouwens met Timmerfrans heb ik dat hetzelfde.

   1. Joop Klepzeikert

    @Tojo51: Timmerzwans gaat inderdaad ook steeds harder en agressiever schreeuwen en zelfs met gebalde vuisten zwaaien. Ook die acht ik zeer gevaarlijk en in staat een nieuwe wereldoorlog te ontketenen. Deze keer met nog meer hulp van moslims dan Hitler al deed.
    Men schijnt nooit van de geschiedenis te leren. Deed men dat wel zouden zulke grootbekken al lang opgesloten zitten.

  2. Behold My Negativity

   Iemand zou eigenlijk een video van Guy moeten vinden, een Hitler kapsel en snorretje eroverheen photoshoppen en de speech van Hitler daaroverheen plakken en dat op Fb/Twitter moeten zetten. De gelijkenis zal enorm groot zijn!

 7. Regina

  De metofoor die ik graag gebruik om de poepbruine partijen PVV en FvD is de subtiliteit van twee verschillende drollen naast elkaar. Ze zijn allebei bruin gekleurd en stinken alle twee naar schijt maar de details verschillen nog wat De ene drol kan wat donkerder zijn zijn dan de ander, iets groter, iets steviger 🙂

  1. Matig rechts

   Natura certitudo infallibilis haberi non tardum creatura: aliud autem non propter illorum plant
   Tardum viventem

   1. Joop Klepzeikert

    @Matig rechts: Nu maak je het wel heel moeilijk voor de linkse trollen hoor. Die hebben geen Latijn op het OLO schooltje gehad, dus gaan dat ook nooit begrijpen.

    1. Tip

     regina bericht weer uit het riool over haar poepfetisj. ik ruik je zelf door de telefoon heen smeerpoep dat je bent

   2. Madpo

    Matig door het midden E tutti macabani trantare urso pocahontas, non colaborare anussimanus dependare orticulabre!! Oftewel zoek het maar uit!!!

  2. Cootje

   Zou baudet u bedoelen in zijn uitstekende vrouwenverhaal ?

 8. Cycle25

  Ah, de eerste voorzetjes richting een EU dictatuur, dit is een schoolvoorbeeld van hoe het niet moet. Liberalen, met aartsvijand No1 genaamd Rusland blijven net zoals Amerika doorgaan met het zwart maken van Poetin voor hun politieke agenda. Goed gesproken broer konijn, de paniek is groot in Brussel. Geniet er nog van, 1 dag…

 9. J.Rademaker

  Deze paranoide idioot bepaald onze toekomst.

 10. Cootje

  Die russen hebben in de Oekraïne gewoon gelijk . De russen kunnen niet op Cuba zitten schijten in de achtertuin van de Amerikanen. En Verhofstadt denk wel dat hij het corrupte zooitje in de Oekraïne de achtertuin van Rusland een poepje kon laten, met zijn eigen stank terug gestuurd op zijn goed betaalde ondemocratische plek Brussel

 11. B. Pascal

  Een wereldmacht heeft een sterk lobby.
  Wie heeft er een schoktherapie op rusland uitgeoefend? wie hebben de regels van de grenslanden verstoort?

  wie kaatst kan de bal verwachten!

 12. jhak

  Wat een mafklapper die GV. En Regina ook.

 13. Ragmilla

  Dit lijkt me zo gek nog niet. Van Wilders is het bewezen dat hij betaalt wordt door David Horowitz. Dat er meerdere mensen betaald worden uit die richting lijkt me heel redelijk te veronderstellen, for every rat you see…….

  Ik denk niet dat Putin er iets mee te maken heeft, ik denk wel dat hij Trump in zijn greep heeft. Ik denk dat dat te maken heeft met maffia contacten van Trump waar hij mee gechanteerd wordt.

  De huidige conservatieven zijn bang, bang om hun privilege kwijt te raken, dat ze daarom met een figuur als Orban optrekken is logisch, ik hoop maar dat het niet te ver gaat.

  1. DeBruijn

   @ Ragmilla

   Je hebt 0,0 bewijs van wat je beweert. En de conservatieven zijn helemaal niet bang, juist de zogenaamde links progressieven, daarom worden conservatieven overal aangevallen.

   In de VS is het helemaal erg met de protesten die er zijn sinds Trump aan de macht is van links extremisten.

   De linkse elite is bang om hun privileges kwijt te raken, daarom krijg je al die rare berichten en doodsbedreigingen.

   1. Ragmilla

    Dat Wilders door David Horowitz wordt betaald is bewezen.

    Dat Trump zakenrelaties heeft die bij de Russische maffia horen staat vast. Zodra bewezen kan worden dat Trump dit wist voordat hij zaken met ze ging doen is het klaar met Trump. De Amerikaanse wetgeving is heel duidelijk over zaken met de maffia doen.

    1. tonna

     @Aytas
     “Wilders door David Horowitz wordt betaald”
     So What? war zou dat?
     David Horowitz en Wilders delen een anti islam overtuiging,dat is uitstekend en als het kan moet Horowitz nog méér geld pompen!
     Weg met dat tuig uit Nederland en jij erbij aub!

     1. Kees

      Ik denk dat Hillary eerder opgepakt gaat worden voor ze uitgevreten heeft in Ukraine.

    2. Cycle25

     Zodra bewezen kan worden…

     Het is andersom leeghoofd, het zijn de democraten die dit hele zooitje opgezet hebben, Comey en aanhang gaan voor de bijl, en zal de rest van z’n leven doorbrengen achter de tralies.

 14. Godefroy France

  ANTISEMITISCH VOLKSVERLAKKEND BRUINHEMD !!!!!!!!!
  PVV EN FVD WINNEN EN DAN DOORPAKKEN !!!!!!!!!!!!!

 15. Madpo

  Moet je dit soort mafkezen nou werkelijk voor vol nemen en zijn wij zelf als burger niet volslagen idioot om deze schertspoliticus zoveel macht te geven in een Europa dat we helemaal niet willen in Nederland. Door deze clowns zitten we dichter bij een burgeroorlog dan we graag zouden willen. Alle ellende dat momenteel over Europa heen stroomt danken we aan deze poppenkast figuren. Weg ermee en wel zo snel als mogelijk is!

 16. tonna

  “kapotmaken van Europa”
  Die duffe Belg bedoelt toch zeker het kapotmaken van de EU,DAT is een prima doelstelling!
  Europa heeft Putin nodig,en omgekeerd,dat begrijpt de EU niet!
  Denk maar eens aan de toekomstige Russische gas import van Nord Stream 2,maar we moeten wel even het klimaatakkoord elimineren!

 17. Heras

  Wat een rare gedachte van Verhofstadt toch.
  Europa is helemaal niet zo interessant voor Rusland; dan alleen als afzetmarkt.
  Daarbij kan het E.P. ons echt niet beschermen tegen bedreigingen van buitenaf.

  Laat hij zich druk maken om de criminaliteit of de zorg.
  Laat hij de economieën weer draaiende krijgen zodat de armoede verdwijnt.

 18. Kees

  Daar hebben ze Poetin helemaal niet voor nodig, dit wanbeleid zal de eu vanzelf vernietigen. Europa wordt achterlijk gebied, we worden links en rechts ingehaald door India, China en straks ook nog door Rusland.

 19. Niet L niet R

  Nog niet zo lang geleden, was er een zekere Goebels in Duitsland, die alles bij elkaar loog, c.q verdraaide!
  Nu hebben wij zo,n zelfde persoon in de EU en wel Verhofstadt!
  Een ieder weet wat het einde is van dit soort mensen!

 20. Behold My Negativity

  De oorzaak van deze ellende die zichzelf ontkent.
  Zulke idioten moet je niet willen hebben.

 21. Ben Dover

  Was het maar geen leugen wat broer konijn zegt!

 22. PMG

  Nou, meneer de Italiaan, dit onbeschofte stuk vreten zou ik mooi in zijn sop gaar laten koken en total niet op reageren.

  Het is de huistrol van de EU.

 23. Kapitein Haddock

  De Linkse Ministeries zijn de baas in Nederland!
  Niets meer en niets minder!
  Zie Ministerie V & J.
  De zeer Linkse zakkenvullende Asielindustrie, wortelend in ALLE, Ministeries heeft gewonnen!

 24. Juriaan

  Wat is dat toch met die linkse lijpen ze sluiten GGZ instellingen terwijl ze er zelf thuis horen. Links gaat een poepie ruiken hun emperium staat op instorten

 25. Jv

  Wat een bezopen kop heeft deze man.
  Evenbeeld van die Juncker en als je goed kijkt en hem een klein snorretje geeft en de bril afneemt, dan lijkt het een broer van de grootste moordenaar van de tweede wereld oorlog.

 26. Jv

  “Want samen met enkele andere Europese eurosceptici wordt hij betaald door de Russische president Poetin en spelen ze onder één hoedje om “Europa te vernietigen.”
  Tja, en de galbak zelf vernietigd Europa met de ongebreidelde import van kansloze sociale potverteerders die nog geen cent hebben meebetaald aan onze potten, maar deze wel weten te vinden door deze imbeciel die het evenbeeld is van het gedrocht EU.
  Dan liever onder Poetin, want dat zijn gelukkig geen moslims.
  En daarbij komt dat het geen verschil maakt want we zitten toch al onder de linkse juk van Pol Pot, Mao, Kim Jung Un, Stalin, etc.

 27. Jv

  Valt wel op hoor………, hoe meer rechts terrein wint, hoe harder de linkse betweters beginnen te schoppen tegen rechts. Geeft weer dat ze in de gaten hebben dat ze gelukkig steeds meer terrein verliezen.
  Hopelijk blijft er van deze linkse partijen geen spaan meer over en krijgen wij ons het eens zo geliefde land weer in handen en kunnen we eindelijk die linkse mafia aan de kant zetten en het liefst het land uit trappen!

 28. Vliegenvanger

  Verhofstadt moet zo spoedig mogelijk opgenomen worden, die man is krankzinnig en levensgevaarlijk. De agressie die hij uitstraalt is niet normaal, dit persoon kan niet functioneren in Brussel. Hij is agressief, en een grote narcist. Hij moet uit Brussel weg voor dat de pleuris uitbreekt door zijn toedoen.

  1. Behold My Negativity

   Hij moet in een 1 op 1 gevecht gezet worden met de mensen die hij graag in zijn ‘Europese leger’ wil hebben, kijken hoe zij erover denken om door deze randdebiel te worden bestuurd.

 29. Dirtylaundry

  Ik vind het wel grappig dat het lijkt of iedereen hier putin een schatje vind.
  En dat niemand hier ook maar iets zegt over viktor orban die mafkees die opweg is naar een dictatuur in hongarije , serieus mensen je hoeft guy daar niet voor te horen om te weten dat viktor een shady gast is , zelfde geldt voor putin hij is letterlijk van de maffia in rusland de enige manier waarom hij nog enige steun krijgt is omdat hij conecties heeft met de elite .
  Kijk naar ruslands zijn economie en de rijkste russen allemaal oliearchs ze hebben letterlijk helemaal niks ontwikkeld of op de markt gebracht al hun geld komt van olie en shady zaken doen.
  kijk ook meteen naar de wagner group in rusland is.
  En niet te vergeten dat rusland zijn eigen internet aan het ontwikkelen is ,natuurlijk zeggen ze dat het is om minder afhankelijk te zijn van het westen maar waarom zou je daar bang voor zijn als je zelf geen slechte intenties hebt? Nee de echte reden is dat rusland dan zijn eigen bevolking helemaal vol kan douwen met propaganda .

  1. Brennivin

   Nou, gelukkig zijn ze bij de EU allemaal te vertrouwen en hebben ze het beste met ons voor. Die doen dat soort dingen niet…

 30. Brennivin

  Loze EU propaganda zonder enig bewijs. Tendentieuze leugens. Ideaal om vanavond bij de NPO te tonen in het 8 uur journaal opdat dom Nederlands volk hier weer intrapt.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.