Haha, oeps! Leugenverspreider Sylvana moet nederige excuses aan CDA’er maken na onterechte lastercampagne

vlcsnap-2019-05-09-15h48m17s474
Foto: Sylvana Simons staat de pers te woord. Bron: Screenshot EO.

Sylvana Simons moest door de omstandigheden gedwongen vandaag haar excuses aanbieden aan CDA-raadslid Diederik Boomsma. Ze had hem onterecht beschuldigd van “angst de waarheid te erkennen.” Onterecht, zo bleek, en toen moest de BIJ1-oprichtster met de billen bloot.

klimaatsylvana cda bash

Op de Facebook-pagina van Sylvana’s BIJ1-partij prijkt vandaag een excuus aan het Amsterdamse CDA-raadslid Diederik Boomsma. Een woedende Sylvana Simons had hem namelijk aangevallen omdat hij een spoeddebat over de zogenaamde ‘klimaatcrisis’ van de agenda van de hoofdstedelijke gemeenteraad heeft laten halen. Ze vond daarmee dat Boomsma, samen met FVD en VVD, de waarheid aan het ontkennen was.

Verbolgen werd zelfs de protesterende klimaatpuber Greta Thunberg in stelling gebracht tegen de christendemocraat: hij zou de crisis ontkennen en daarmee het systeem in stand willen houden. Schande!

Met stoom uit de oren werd de CDA’er verketterd op de social media van BIJ1, maar even later moest Sylvana die woorden alweer inslikken. Want in haar drift bijna alle partijen over één kam te scheren, bleek ze toch eigenlijk wel een beetje over de schreef te zijn gegaan. Want Diederik Boomsma kon vanwege persoonlijke redenen helemaal niet bij de gemeenteraadsvergadering aanwezig zijn. Dus hij heeft ook haar geliefde klimaatdebat niet weggestemd. Zijn naam moest dus weggesneden worden uit het rancunestukje tegen de landelijke politieke partijen.

Volgende keer dus wat beter nadenken, hè tante Syl, voordat je mensen zomaar door het slijk haalt…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

28 reacties

 1.   

  “Volgende keer dus wat beter nadenken, hè tante Syl” dat gaat niet. ‘tante’ Syl heeft geen werkende hersencellen. Kan alleen maar schreeuwen, brullen en janken dat iedereen tegen haar is en niet weet waar ze het over hebben.
  Dat wijf is compleet gestoord en hoort niet vrij in de samenleving rond te lopen.

  1.   

   En kijk eens aan heel rechts weer aan het schuimbekken, hahahaha
   geweldig gewoon hilarisch :)

   1.   

    @Bazil
    Eén persoon en u heeft het over heel? Merkwaardig.

   2.   

    Het eindeloos herhalen van “hahahaha geweldig gewoon hilarisch” komt een beetje manisch over. Gaat het wel goed, Brazil?

    1.   

     @EnDanDit: Het Brazielige wezentje is een ernstig geestelijk gehandicapte die al jaren behandeling weigert. Alleen in Nederland kunnen zulke gevaren voor de samenleving dat vol blijven houden zonder gedwongen opname.
     In elk fatsoenlijk land op de wereld worden zulke wel gedwongen opgenomen, om zichzelf en de samenleving te beschermen.

 2.   

  Gelukkig, toch nog een Sylvana artikel.
  Het leven lacht Tim weer toe.

  1.   

   Ja als slaat hij bij dat nederig de plank wel volledig mis, nederig iets doen is niet iets wat Sylvana kan, hoeft ook niet maar zoals bij alles wat ze doet is hoe, waarom en waar totaal niet belangrijk. Blijf me verbazen dat DDS zo graag wil delen wat de zwakbegaafde altijd boze narcist doet en zegt.

   1.   

    ‘zwakbegaafde boze narcist’… klinkt als een trol hier op het forum… lol

    1.   

     Nou idd ik zie gelijkenis maar mochten we asn dezelfde denken niet doorvertellen hoor maar die mag ik eigenlijk wel. Iig een stuk meer dan dat Sylvana geval.

    2.   

     1? Het wemelt hier daarvan. Welke bedoel je nu specifiek?

     1.   

      Ja dat is iets tussen mij en trien maar u heeft verder wel gelijk.

 3.   

  Dus ze maakt een fout en ze geeft het toe. Heel normaal toch? Niet alles wat Syl doet is volkomen krankjorum. Die uitspraken van Greta daarentegen laten zich lezen als een spervuur van tegeltjeswijsheden die dat meisje nooit allemaal zelf kan hebben verzonnen.

  1.   

   Die griet spoort voor geen meter en is ook nog achterlijk. Verder heeft ze nog nooit iets zinnigs gedaan voor Nederland.

 4.   

  Het is veelzeggend dat voor Tim een doodnormale rectificatie een stukkie waard is.

  1.   

   Blablablabla, koekwous!

 5.   

  Zou zo’n excuus hol klinken uit een dwangbuis?

 6.   

  SS is een beetje ziek in haar koppie

 7.   

  Een spoeddebat over de klimaatcrisis. Waar? In Brussel bij het Europarlement? In Den Haag bij de Tweede Kamer? Nee, in Amsterdam, bij de Gemeenteraad.

  Natuurlijk, Amsterdam is het centrum van de wereld. Als daar wat wordt besloten dan heeft het een mondiale impact. Dan sidderen Trump en Poetin en die Ling Ping uit China.

  Silly Syl is weer bezig zichzelf tot enorme proporties op te blazen.

 8.   

  SS lijkt mij goed bij komediant Timmermans te passen:
  Zwart en wit, man en vrouw, beide protserig, buiten de werkelijkheid, m.a.w. geschikt voor het EU theater in Brussel!

 9.   

  Lastercampagne?

  Doe effe normaal!

  1.   

   Zwak hoor, nog minder impact dan een ‘vlindervleugeltje’. Meer een ‘natte scheet’! Maar, dat kan ook niet anders, gezien je leeftijd. Blablabla blaaskaak/pisvlek.

   1.   

    L.O.L

    1.   

     ;)

  2.   

   Look who is talking.

 10.   

  Als je zwakbegaafde Greta erbij gaat halen dat weet je al dat het mis is…dat mongoliede kind is vroeger als baby een keer van de commode gevallen en kraamt sinds die tijd alleen nog onzin uit….goed bezig Syl ;)

 11.   

  Een klein meisje als deskundige op laten draven.
  Dat is net zo iets als van Paul de Leeuw aannemen dat je op Bij1 moet stemmen.
  De vertrossing is wel erg ver doorgeslagen in dit land.

  1.   

   Nog even en we kunnen vertrossing vertroslimming noemen.
   De Troslim: youtube.com/watch?v=YFRG5W8efsc

 12.   

  DEZE VRESELIJKE MULAT IS HET ULTIEME RASSCISTISCHE GEDROCHT VAN NEDERLAND,,, ZE HAAT ONS BLANKEN,,,, SS. BIJ1 DE NIEUWE BRUINHEMDEN!!!

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!