Hahaha! Faalhazen van DENK krijgen zelfs hun eigen achterban niet naar de stembus

Het haatpartijtje van Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk doet het niet al te best in de peilingen, zo zien we… in alle peilingen. DENK heeft de hele tijd op 0 gestaan, en 0 is nooit 1 geworden. En zelfs op deze allerlaatste dag voordat de stembussen sluiten weten de falers van DENK er niet in te slagen om de kiezer aan te spreken. Zelfs hun eigen, trouwe Facebook-bezoekende achterban zegt niet te gaan stemmen.

denkstemmen

Een ruime meerderheid van de DENK-achterban is lekker thuisgebleven vandaag, zo leren we uit de voorlopige resultaten van een peiling die de partij hield op Facebook onder hun volgers. Van de ruim (op het moment van schrijven) 1.100 DENK’ers die ‘m maakten, gaf een ruime meerderheid aan vandaag lekker thuis te zijn gebleven. Lekker knus met Turkse thee voor de schoteltelevisie, dat is wel zo halal. 58% van zelfs de meest doorgewinterde Kuzu-aanhangers heeft het allemaal lekker laten gaan. Slechts 42% spoedde zich wél naar het stemhokje – een ruime minderheid.

Het is de uitslag die misschien nog wel het meeste past bij één van de meest rampzalige verkiezingscampagnes die ik in lange tijd gezien heb. DENK ging wel campagnevoeren, maar niet in Nederland. Vandaag wordt er met een paniekerige livestream nog geprobeerd te redden wat er te redden valt. Maar het vertrouwen in de eigen vaardigheden is allang verdwenen. Kuzu riep vandaag zelfs Allah aan in de hoop dat de islamitische oppergod dan maar een DENK-verkiezingswinst kon forceren.

Schenk dus de champagne maar alvast in, want één ding is volkomen duidelijk: anti-Nederlandpartijtje DENK gaat vandaag 0 zetels halen bij de Europese Parlementsverkiezingen. En daar mogen we best een beetje blij mee zijn, toch?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

14 reacties

 1. ikweetwatikwil

  Als het op 0 blijft ben ik daar heel gelukkig mee.

 2. Joop Klepzeikert

  42% is nog een behoorlijk hoog opkomstpercentage. Vorige EU verkiezingen zaten we landelijk op zo’n 37%.

 3. Mars020

  Hun achterban kan niet lezen en schrijven, vandaar de desinteresse. Bij de volgende verkiezingen, misschien reclame maken met tekeningetjes?.

  1. tomygun

   Of via NCTV denk dat opsporing verzocht een goed
   media midel is.

   1. tomygun

    s=z

  2. Behold My Negativity

   Misschien moeten ze persoonlijk bij mensen langs om samen met hun naar het stembureau te gaan en hun te tonen waar ze moeten stemmen. Niet alleen zal hij aangehouden worden dat gedrag, maar ik wil hem wel zien proberen dat te doen met duizdenden mensen op 1 dag.

 4. plakband

  Jammer dat de verkiezingsuitslag pas Zondag bekend wordt. Hoe meer tijd voor fraude er is, hoe meer fraude er wordt gepleegd. Onze linkse overheid blijkt steeds minder betrouwbaar.

 5. Trien Knoppen

  Die komen toch ook pas na zonsondergang uit hun holen?

 6. Adana1969

  ik ben zelf turk. zal nooit op ze stemmen
  Ik las dat ze 210.000 stemmen gekregen hadden.aantal jaren terug. ik kan me niet voorstellen. daar zal ook mee geknoeid zijn.deze mensen zitten daar op hun post voor zich zelf niet dat ze iets willen breiken.gloof me.goed loon.reizen op de kosten van belasting betaler.dat willen ze graag zo houden.kuzu was groot nieuws op turks tv. vertelde met passie dat Israëli’s hem op gepakt leven zuur gemaakt .waardeloze gasten.

  1. Behold My Negativity

   Het verschil hier is dat jij geen idioot bent en (neem ik aan) goed geïntegreerd bent in Nederland vergeleken met het achterlijke soort moslims die arabisch tegen je praten terwijl je ze niet verstaat.

 7. Moh de pedo

  Vriendje Rien heeft de DENK vriendjes toch niet in de steek gelaten?

 8. kgb

  Onbegrijpelijk dat zo een partij als Denk mag bestaan in Nederland! Onbegrijpelijk!

  Geachte nederlanders, jullie hebben echt geen idee hoe moslims zijn, wat ze willen en hoe ze over europeese/westerse beschaving denken.

  Anders was nooit zo een partij toegestaan

  1. Marija

   Wij Nederlanders weten dat wel, maar met een wegkijk regering delf je het onderspit.

 9. shidaian

  Ik vermoed juist dat een groot deel van de Moslim gemeenschap op Timmermans heeft gestemd. DENK kan niks klaarspelen maar de Islam liefhebber Brusselmans en de Sociaal Democraten veel meer. Het is bij Brusselmans Islam voor en Islam na. Dat is wel gebleken

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.