Hahaha! Hypocriete DENK-haatfilmpjesmakers boos op Israëlische filmer: ‘Hij intimideert en filmt ons!’

Terwijl Duncan al weer terug is na zijn glorieuze overwinning in Israël, zet DENK-voorman Tunahan Kuzu zijn haattoernee door het Heilige Land nog even door. Hij presteert het zelfs een Israëli die hem filmt “intimidatie” te verwijten. Dat terwijl DENK zo’n beetje het genre intimidatiefilmpjes heeft uitgevonden.

Terwijl Nederland na een week Israël de blik weer richt op het eigen land, blijft DENKiewenkie Tunahan Kuzu nog even daar om aan te tonen dat hij heus geen hekel heeft aan Joden, maar alleen aan ‘zionisten’. Of zoiets.

In die gedachte ook weer een nieuw filmpje van DENK, want de partij is niets als het geen filmpjes kan uitbrengen waarin Tuny en z’n vriendjes de hele wereld ontmaskeren als Hitler 2.0 of verre landen bezoeken van ons belastinggeld.

In een gisteren verschenen YouTube-filmpje moeten inwoners van Israël het ontgelden. In een wijk waar zowel Israëli’s als Palestijnen wonen, stond Kuzu erop dat de Israëli’s als de ultieme bad guys werden afgeschilderd. Dus geen opmerkingen over stenen gooien, jodenhaat of steun aan Hamas of de PFLP. Alleen maar over hoe gemeen die Israëlische soldaten zijn die de orde moeten bewaken. Of over hoe ‘intimiderend’ het vuurwapen van een Israëli is, maar niets over waarom deze man zich genoodzaakt voelt het pistool bij zich te dragen.

Toppunt van hypocrisie en eenzijdigheid is nog wel het moment dat een Israëli voorbij komt rijden in zijn auto, en de ophitsende Kuzu begint te filmen. De DENK-voorman speelt de vermoorde onschuld en beweert dat hij “intimiderend gefilmd” wordt.

Ja, Tunahan, lampenkap. Natuurlijk. Maar wat denk jij dat jij en je partij non-stop aan het doen zijn? Je bent in Nederland de regelrechte koning van de intimiderende filmpjes. Dan moet je niet gaan jankeballen als ook jij een keertje vóór die lens wordt gesleept in plaats van dat je anderen weer eens aan het treiteren bent achter die anders zo veilige camera.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

30 reacties

 1. PMG

  De firma Huilstruik BV

  1. Top

   Kuzu provocatie in Jeruzalem? LOL, LOL, LOL, LOL, LOL!!!!!!!!!!

   Laten we verder a.u.b. geen woorden meer vuimaken aan deze piepende muis uit Nederland maar allemaal genieten van het fenomenale songfestival dat mensen bij elkaar brengt, te beginnen met de presentatoren; Homo (Assi Azar) , Christelijk Arabisch (Lucy Ayoub), zoon Algerijnse vluchteling (Erez Tal) en kleindochter Holocaust overlevenden (Bar Rafaeli)….allemaal in Israel geboren en Israeli!

   Moslim deelnemers die, ondanks alle bedreigingen uit eigen gelederen, toch zijn gekomen om de muziek, te genieten & mensen samen te brengen en die vertellen hoe ze in een warm bad terecht zijn gekomen in Israel.Over diversiteit gesproken!De Roger Waters & zijn BDS haters hebben er al dagenlang slapeloze nachten van…..en Kuzu?
   Die heeft de tijd van zijn leven in het heilige land…..maar dat zal hij je nooit vertellen!

   1. Sealgaire

    LOL

 2. PMG

  De firma Huilstruik BV in actie!

 3. Jumping

  Deze Turk woonachtig in Nederland spoort niet.
  Stem 24 Mei een anti EU partij.
  Stem PVV of FvD.

 4. Ries

  Laat die erdofielen toch. De laatste berichten over profeet Erdo zijn niet al te best. Het werklozenaantal reikt torenhoog. De economie ligt op Kuzugapen en het zal niet lang meer duren of Erdo moet even in het buitenland gaan kamperen en wachten op het moment dat hij nog niet terug mag. En de volgelingen in Hollandistan? Worden natuurlijk ook boos op Erdo. En dan? Mag Kuzu en zijn gevolg de toko sluiten en terug naar Turkofielenland.

  1. Dragonmaster969

   ALS DAT ZOU KUNNEN!!!

 5. Matig rechts

  Ik krijg gewoon medelijden.

  Hoe kan DDS dit filmpje nu plaatsen. Jullie zetten hem voor schut.

  Het inteelt product kan er ook niets aan doen. :mrgreen:

 6. Bolkestein

  Heeft iemand Kuzu ooit met een Nederlandse vlag gezien?

 7. Ries

  Kuzu heeft een haakje op de rug van zijn overhemd. Hij is erop voorbereid om opgetakeld te worden blijkbaar. Hij loopt daar het beetje de naam die de Nederlanders daar nog hebben, te grabbel te gooien. Flikker die vent uit het regeringsgebouw!

 8. Tguard

  Dit gedrag is gewoon Nederlands parlementslid onwaardig. Hij met zijn club zoeken daar gewoon problemen door te provoceren en daarmee de wereld te laten zien hoe slecht de joden zijn. Toch knap verbindend bezig lijkt mij. Is het misschien leuk voor Kuzu en zijn maten om eens de verbinding met zijn strijdmakkers te filmen en hoe inclusief die zijn. O nee we mogen niet generaliseren.
  Deze gasten moeten weg en snel!

 9. Vrijedenkert

  Kuzu roept in video: ‘Laat maar wat van je horen’

  Vervolgens staat dit onder video vermeld op de site van DENK TV op Youtube…

  Reacties zijn uitgeschakeld voor deze video.

 10. Joop Klepzeikert

  Achgut toch, wat worden ze weer ‘bedreigd’. Werden ze maar eens echt bedreigd. Dan rende ze gillend en gierend naar hun opperdebiel Erdogek.

  1. Vrijedenkert

   Ik denk niet dat Turkse oppersnor Erdogan echt op dit gespuis zit te wachten, het zijn bruikbare trekpoppen voor zijn beleid in het buitenland meer niet…

   1. Joop Klepzeikert

    @Vrijdenkert: Ik geloof ook nooit dat opperterrorist Erdogeiteneukert nog in z’n land wil hebben. Daarom heeft hij ze ook naar het open gesticht Nederland gestuurd, om hier de boel op te naaien en tegelijkertijd voor hem te spioneren.

    1. Vrijedenkert

     Het zijn gewoon pionnen en hulpstukken voor de nationalistische dictator Erdosnor zijn buitenlandbeleid om verwarring en tweespalt te zaaien in Europese landen!
     Op ongeveer dezelfde manier zoals dictator Hitler in de jaren ’30 de Volksduitsers inzette in o.a. Polen, Tsjecho-Slowakij etc om verwarring te stichten de boel op te ruien om deze in te lijven!

     De jaren ’30 herhalen zich maar nu een andere dictator maar dezelfde methodes en onze huidige Chamberlains hullen zich in stilzwijgen en wegkijken…

     1. Joop Klepzeikert

      Gelukkig heeft Erdogek veel minder macht en financiële middelen dan Mofrika in de jaren 30 had. Erdogek heeft nog geen socialistisch systeem in z’n land in kunnen voeren, waardoor de meeste Schurken in Schurkije nog niet al hun geld aan de roverheid over moeten maken, zoals in Mofrika in die tijd wel was en in Nederland onderhand ook weer bijna zover is.

    2. Vrijedenkert

     @Joop Klepzeikert,

     Jouw citaat: ‘Gelukkig heeft Erdogek veel minder macht en financiële middelen dan Mofrika in de jaren 30 had’

     Vergis je niet in dictator Erdogek! Hitler is ook uitgegroeid tot dictator na ooit te zijn begonnen als mislukte kunstschilder…
     Erdo-maniak heeft onze naieve EU-dwazen aka huidige Chamberlains al zover gekregen dat ze hem jaarlijks steunen met Miljarden aan subsidies…

 11. zeester

  In de sloppen van Jeruzalem loopt een hollandse turkse parlementarier palestijntje te spelen met Israelische militairen ………..

 12. ikweetwatikwil

  Wat is het een gevaarlijke smeerlap. Gelukkig heeft hij zijn uiterlijk niet mee. Israëlische mensen weten hoe Nederlanders er uit zien. Je schaamt je toch kapot voor die man. Bah.

 13. NoDoubt

  As je in Turkije loopt en je roept dat je tegen Erdogam bent, word je opgepakt.

  1. Siemien

   Dat is nog het makkelijke deel van je arrestatie..

 14. Caro

  Ik twijfel over die denk mensjes.
  Welke uitspraak past het best?
  1. Ignore it and it will go away.
  2. If you cannot beat them, join them.
  3. U mag het invullen

 15. Juriaan

  Moslims is zo mislukt volk, klaagzang van ideoten

 16. koeiepoep

  Het valt hem vies tegen, dat hij nog niet is opgepakt. Zijn reis zit er bijna op en er is hem niks gebeurd. Hoe moet hij nu bewijzen, dat Israël fascistisch is, als hij daar zomaar kan doen, wat hij nu al dágen doet? De ironie is natuurlijk, dat hij nu voor eens en altijd bewijst, dat het in Israël niet zo erg is, als hij dacht te gaan bewijzen. Wat een kneus.

 17. Shimon

  Ja…zal Kuzu idd gek opkijken als het CIDI het gesprek die die man en Isa (kennen elkaar dus goed) vertalen. Hij komt nb op voor die anderen vanwie Isa dit baantje voor SH 1800,- per uur af neemt. Kuzu doet ook nog eens aan geschiedvervalsing. Hij geeft verkeerde info mbt Hebron.
  Zoals gebruikelijk past hij de Helo-tactiek toe om met een individu het hele Palestijnenprobleem eenzijdig heilig te verklaren. Wat een sukkel. Inderdaad zal de hele wereld dít zien.

 18. logisch denken

  kuzu spreekt weer eens ongehinderd door enige kennis. Deze dönnerboer wordt wel betaald door de Nederlandse belastingbetaler maar maakt Nederland ter schande in den vreemden. Ga lekker erdogan de maat nemen lafaard

 19. Shimon

  En nog wat…. wie zag dat een soldaat het jongetje duwde? Weer een Palywood verhaal of human sheeld door het dreigen die grend over te gaan tereijl je weet dat dat verboden is? We zullen het filmpje van de andere kant vanuit de soldatenpositie wel eens zien. Erdogan met zijn overdreven geschreew is niet betrouwbaar.

 20. rujoleki

  Top.
  Prima verwoord.

 21. Godefroy France

  DUBBELE PASPOORTEN PERSONA NON GRATA IN OVERHEIDS EN REGERINGSFUNCTIES!!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.