Intens trieste VVD stuurt EHBO-koffer op naar Thierry Baudet en beeldt hem af als gokverslaafde

Kennelijk is er flink veel paniek over het Forum voor Democratie in het partijhoofdkwartier van de VVD. En dus worden de slechte memes en de halfbakken social media-grappen uit het vet gehaald. Wat een armoedige bedoening van de grootste partij in de Tweede Kamer, joh.

Weet je, ooit was de VVD een respectabele partij. De partij van financiële degelijkheid én belastingverlaging tegelijkertijd. Die opkwam voor de veiligheid van de burger, en zich gedroeg als serieuze partij.

Die tijd lijkt echter voorgoed voorbij, en vandaag kregen we daarvan weer eens het sneue bewijs gepresenteerd. In plaats van ideeën, of proeven van bekwaamheid, komt de VVD niet verder dan met knipsels, photoshops en plaatjes van webshops. Allemaal om een andere partij aan te vallen op een manier die een 13-jarige Snapchat-gebruiker nog wel laat cringen.

Gisteren hadden we al die volstrekt kolderieke speech van Mark Rutte, voor een bijna geheel leeg MBO-auditorium. Daar werd Baudet afgeschilderd als een krankzinnige “zolderkamergeleerde”. Best ironisch, dat dit uit de mond komt van de man die ’s lands bekendste zolderkamertje bevolkt: namelijk het Torentje.

Maar vanochtend besloot de VVD om de strijd maar eens wat op te voeren. Thierry Baudet was vandaag ineens een gokverslaafde roulettespeler, die bovendien binnenkort om niet nader gespecificeerde redenen een EHBO-koffer nodig had.

Interessant genoeg kwam de premierwaardige reactie dus niet van Rutte, maar vervolgens van Baudet: hij merkte alleen maar op dat hij de premier zijn boeken cadeau zou gaan doen: “Gesigneerde exemplaren van mijn boeken komen vandaag je kant op, @MinPres. Ter voorbereiding.” Zonder ad hominems, zonder hysterische aanvallen. Met zelfvertrouwen. Het is inmiddels heel wat meer dan we van de paniekerige VVD met hun nagemaakte, neppe 4chan-humor kunnen zeggen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

108 reacties

 1. Kiliaan Noppen

  De strategie van de VVD lijkt duidelijk en behoorlijk effectief.

  1. Ries

   Rutte begrijpt het allemaal niet zo goed, dus een beetje bijlezen kan geen kwaad. Zou jou ook goed doen, lijkt me zo…

  2. Ries

   He Rien, grote broer erbij gehaald? Hele goede maatregel als je je zo bedreigd voelt.

   1. Kiliaan Noppen

    Nee, er ging technisch iets mis en heb mijn nickname aangepast.

    1. Peter Oudshoorn

     Voor velen op dit blog is de naam Noppen een obsessie.

    2. edoc431

     Er ging technisch iets mis ……………….. hahaahahahaahahahahahahaahahhahahahahahahhahahahahahah
     FLIKKER OP IDIOOT HAHAHAHAAHAHAHAHAH

     1. Vit

      In de vorm van een ban, de zoveelste.

    3. Matig rechts

     Je smoesjes zijn weer goed.

     #Negeer Noppen, deze linkse trol lijd aan psychose

    4. Sealgaire

     Ach ja, Noppie slaat altijd terug, met de kracht van een vlindervleugeltje. Niets om over na te denken. Het lijkt, altijd op zijn armzalige leventje, waar zijn toekomst alleen maar zwarter wordt. Heeft het dan ook altijd, over een stukje tekst, wat ik geschreven heb en hem blijkbaar nog steeds dwars zit en vult dat aan, met het eerste wat er bij hem in de buurt staat en dat is natuurlijk ‘vaseline’, want als oude PC-rukkertrol, is dat noodzakelijk voor hem, zit in de leeftijd. Ik heb mijn doel, in ieder geval geraakt, met grote nauwkeurigheid

     1. Sealgaire

      LOL

    5. Siemien

     Uiteindelijk is Rientje een pisvlek en masochist, een zelfkastijder.
     Rientje ervaart het gekweld worden als prettig.
     Nadeel van die aandoening is dat de vele klappen en beledigingen die Rientje hier krijgt alleen maar stimulerend werken.
     Daarnaast, en dat is ook al vele malen genoemd, zit er een parafile kant aan dit gezwel.
     Als er door deze parafilie grote problemen ontstaan tussen de masochist en de omgeving, is er sprake van een ernstig psychische aandoening.

  3. tomygun

   Ha ha die koffer had Rubber duck nog van de
   eerste keer dat hij van achteren genomen was .

   1. tomygun

    Was dat door gay verhofstad?

  4. Siemien

   Rientje heeft geen idee wat hij zegt..

 2. Julian

  Wat raar. DDS lachte zich kapot om geshoppte tweets van Wilders over Pechtold…En nu doen ze huilie huilie.

  1. Seneca

   @julian
   haalt u altijd oude koeien uit de sloot…?

  2. Bosche draak

   Dus?

 3. J.C.

  De paniek bij de leeglopende VVD moet wel enorm zijn, als je zulke slechte, doorzichtige en vooral leugenachtige verhalen moet ophangen, om je tegenstander (die explosief groeit) probeert neer te sabelen. Maar Mark Rutte, de loopjongen van het grootkapitaal, weet als geen ander, dat dat plan van de VVD niet meer gaat slagen. Mark Rutte (en de VVD) heeft immers z’n geloofwaardigheid in de afgelopen 9 jaar keer op keer volkomen te grabbel gegooid.

  1. poldi

   Door de toename van EU-sceptici w.o. de explosief groeiende FVD is Mark Rutte bang voor zijn toekomstige baan bij de EU.

   1. J.C.

    @poldi

    Tot in het diepst van z’n vezels verdedigde Mark Rutte (en in z’n kielzog het CDA, D66 en de CU) tegenover het hele Nederlandse volk het afschaffen van de dividendbelasting voor buitenlandse aandeelhouders (vermogend onderdeel van het grootkapitaal), want anders zouden er 2 miljoen banen in Nederland verloren gaan. Echter, 1 telefoontje van het grootkapitaal was genoeg om 180% te draaien en af te zien van de zwaar verdedigde dividendmaatregel. (Zou dit telefoontje een signaal van het grootkapitaal geweest zijn, om te zeggen: we zijn klaar met je Mark Rutte? En vanaf dat moment loopt de VVD steeds harder leeg).

    1. PMG

     +++++

  2. Caro

   @ J.C

   Eens, ik vond briefje van Jan aan Baudet op tpo erg leuk te lezen.
   En ik deel in dat stuk ..doe het niet, Rutte is nooit met zijn vieren.

 4. Dragonmaster969

  het hele land naar de knoppen helpen: GEWOON DOEN!!!

  1. Buzz68

   Eens.
   Soms is verbouwen beter -en soms moet je afbreken om iets nieuws neer te kunnen zetten.

 5. Catalaanse kok

  As tegenreactie je eigen sprookjesboeken toezenden.
  Lijkt mij wat narcistisch.

  1. Ries

   Rutte begrijpt het allemaal niet zo goed, dus een beetje bijlezen kan geen kwaad. Zou jou ook goed doen, lijkt me zo…

   1. Joop Klepzeikert

    @Ries: Het grote probleem van links is dat ze niet kunnen lezen. Zien in een tekst enkel hier en daar een woord wat ze denken te herkennen, maar vaak de betekenis van verdraaien. Daardoor reageren ze ook altijd zo debiel op alles wat niet zwakzinnig links genoeg is.

    1. tomygun

     Sjaak , Rubber duck moet je ook zien als het vrouwtje
     die liever een iman een blowjob geeft.

  2. Seneca

   @catalaanse kok
   ach misschien wilt u de redactie van DDS een genoegen doen? enkele van door uzelf geschreven sprookjesboeken aan de redactie van DDS sturen dan kunnen zij bezien of deze in aanmerking komen voor een bespreking op DDS. indien u geen enkel sprookjesboek kunt produceren, houdt dan uw mond dicht. uw domme linkse mentaliteit is reeds voldoende bekend.

   1. Bosche draak

    Kokkiebol een boek schrijven? Ik vraag me af of die dwaas er uberhaupt ooit een heeft gelezen.

 6. Ruiter

  Het geniale filmpje over Hans Brusselmans noemde premier Rutte bagger.

  Maar wat hij en zijn VVD aan derderangs pr-materiaal het net op sturen, heeft op geen stukken de kwaliteit van de SP-producties.

 7. Bolkestein

  Ik verheug met nu al op het politieke leidersdebat op 23 mei op de uitslagenavond. En dat zal niet gezellig worden voor de VVD.

 8. Bolkestein

  Weet je, ooit was de VVD een respectabele partij. De partij van financiële degelijkheid én belastingverlaging tegelijkertijd. Die opkwam voor de veiligheid van de burger, en zich gedroeg als serieuze partij.

  Die tijd lijkt echter voorgoed voorbij

  Lijkt?

  1. Joop Klepzeikert

   Die tijd is zelfs héél ver voorbij.
   VVD is zo’n 40 jaar geleden steeds linksere politiek gaan voeren en heeft daar nu SP, PvdAllah en GroenRaRa heel ver mee ingehaald.
   VVD is nu enkel nog van belastingen verhogen, nieuwe belastingen erbij verzinnen en dat geld weggeven aan elke klaploper die zich maar meld.
   Alleen voor de multinationals die Nederland misbruiken als witwas- en doorvoer-land wil die oplichter nog een uitzondering maken op de belastingverhogingen, zodat die niet gaan tegenwerken als hij naar de VN overstapt zodra hij in de Nederlandse politiek uitgescheten is.

 9. Piet51

  Lekker gemakkelijk van de schrijver om de eerste drie sekonden van het bijna een minuut durende filmpje als smakeloos af te schilderen. Natuurlijk is waardering een kwestie van smaak en mag de schrijver daar zijn oordeel over geven. Maar de inhoud van het allergrootste deel van het filmpje is veel interessanter en ik ben benieuwd wat men daar nu bij het FvD over denkt. Dat oordeel, over de effecten van Brexit, is binnen het FvD de laatste tijd wel wat gaan schuiven.

  Die boeken had Baudet beter niet kunnen sturen. Daar staat namelijk ook veel baarlijke nonsens in en hij brengt nu Rutte op een idee v.w.b. interessante onderwerpen voor hun debat.

  1. Kiliaan Noppen

   De VVD heeft natuurijk een keihard punt als ze zegt dat Baudet dobbelt met Nederland met zijn idiote Nexit.

   Ben bijzonder nieuwsgierig of Baudet het gevraagde debat aandurft; als hij slim is beseft hij dat vooral Rutte daar veel mee heeft te winnen. Baudet is geen sterke debater en met zijn rare ideeën is hij extra kwetsbaar.

   1. Ragmilla

    Tegenstanders van Baudet weten zo langzamerhand ook dat hij feiten verdraait, daar zullen ze op gaan inspelen.

    Ik heb het idee dat FvD leden een soort religieuze sekte begint te worden. Schreeuwt Baudet gras is blauw is voor Baudet zijn discipelen gras blauw.

    1. Vit

     Gras is blauw dat klopt.

     1. Ragmilla

      Ooh hij heeft het al geroepen?

      Wel leuk een stukje humor, tenminste zo vat ik het op.

     2. Vit

      Heeft met het kleurenspectrum van het zonlicht te maken, het lijkt groen maar is het niet.

     3. Vit

      Ps, in het donker met UV licht is het heus blauw.

    2. Tguard

     @ragmilla intelligente bijdrage. Gelukkig draait rutte nooit !!!!

     1. Ragmilla

      Soms lukt het mij ook wel. Rutte zal best draaien maar populisme op verdraaide cijfers lijkt mij kwalijker.

      Intelligentie? Uhhh lucky shot. (zelfspot in werkelijkheid vind ik mezelf het einde)

    3. Rosasolis

     @Ragmilla. Inderdaad heeft guru Baudet zeer vreemde ideeen met als enige doel om op te vallen. Als de heilge guru Baudet zegt dat de Uil van Minerva
     nog bestaat, en dat er een felle Borealis wind gaat hersen over Europa, en dat mensen leiden aan oekifobie, zou ik zeggen, dat ik wij genoeg van dit flauw kul hebben! Ik ken uit mijn studie tijd een veel mooiere verhaal uit de oude Griekse tijd: Er was een oude, lieve kinderloze echtpaar die heel eenvoudig en bewust leefde in de gemeenschap van families met kinderen.
     Toen een van de Griekse goden vroegen aan dit heel oude echtpaar wat zij wilde om voor hun laatste dagen te zorgen, zeiden dit oude geliefde kinderloze echtpaar, als de goden ons dagelijks melk en honing kunnen geven. Bewijs dat er lieve mensen in de heel oude tijd waren, die zorgde voor hun senioren.
     Maar gelukkig hebben wij in onze huidige regering systeem nog steeds vrouwen die moeten opkomen voor rechten van vrouwen.

     1. tomygun

      De rechten voor de vrouw yep lopen met een kopvot
      zodat andere niet zien dat hij een ander van
      zijn verzameling heeft en bukken met dat kopvot
      die geit die hij soms neemt kijkt hij ook niet in de oogen .

   2. Piet51

    @Kiliaan Noppen
    Volgens mij is het opsturen van zijn boeken, leuke stunt trouwens, een defacto acceptatie van de uitnodiging. Zeker als hij erbij vermeldt: “Ter voorbereiding”.

   3. Seneca

    @kiliaan noppes
    u bent niet goed geïnformeerd. tijdens het door PVV indienen van de laatste motie, inzake Nexit, heeft FvD tegen gestemd. motivatie: een of meerdere partijen mogen/kunnen dat voor een bevolking niet doen. slechts in een bindend referendum kan dit door de bevolking besloten worden. beschouwt u het standpunt van FvD inzake Nexit nog steeds als ‘idioot’?

    1. Kiliaan Noppen

     Als het tot een referendum over een Nexit komt dan mag ik aannemen dat het FvD die Nexit gaat bepleiten.

     Dat lijkt me dan een idioot standpunt.

     1. Rosasolis

      @ Kiliaan . Er komt geen nexit. Er is geen enkele reden hiervoor!
      Onze EU is al jaren oud, en we hebben niets te maken met nieuwe
      racistische partijen zoals de FvD, die uit de EU willen stappen.
      Maar die nu willen meedoen in de EU verkiezing…alleen om stemmen te krijgen.

     2. tomygun

      Kil Noppen leve de Nexit.

     3. tomygun

      Van de ene nick ruk knopje naar de andere nick
      kil noppen een ping pong bal stuiterd minder dan jij.

     4. Siemien

      “Dat lijkt me dan een idioot standpunt.”

      Met de kennis van nu weten wij allemaal dat jij echt volledig achterlijk bent..

     5. Sealgaire

      LOL

  2. edoc431

   welk debat ????

 10. Beukman

  Voor de democratie is het een goeie zaak dat de VVD de confrontatie zoekt met Forum.
  Hopelijk durft Thierry de uitdaging aan te nemen om met Mark in debat te gaan. Zo’n debat zou de zwevende kiezer een hoop duidelijkheid kunnen verschaffen.

  1. J.C.

   @Beukman

   Is alleen zinvol als FvD de plaats, waar het debat zou moeten plaatsvinden, en de setting kan bepalen.

   Anders wordt het de zwaar gesubsidieerde gebruikelijke nepchristelijke linksliberale setting, waar partijen als FvD en de PVV op voorhand (door de geselecteerde vragen, door het geselecteerde publiek, door de geselecteerde debatleiders) al worden benadeeld. Wat overigens bij deze partijen niet zal lukken, want zij hebben wel een recht voor z’n raap verhaal. in tegenstelling tot de nepchristelijk linksliberale partijen, die veelal met feitenvrije onderzoeksresultaten komen (97% van de wetenschappers hebben consensus over de klimaatverandering, iedere Nederlander gaat er op vooruit, iedere Nederlander wil zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen, als de dividendbelasting voor buitenlandse aandeelhouders niet wordt afgeschaft zal dat 2 miljoen banen gaan kosten in Nederland, als…..enz).

   1. J.C.

    Hoeveel banen zijn er eigenlijk uiteindelijk verloren gegaan, door het niet afschaffen van de dividendbelasting voor buitenlandse aandeelhouders? Of heeft Mark Rutte (en in z’n kielzog het CDA, D66 en de CU), de loopjongen van het grootkapitaal, feitenvrij lopen dreigen, met z’n veronderstelling, dat er waarschijnlijk wel 2 miljoen banen in Nederland verloren zouden gaan als de dividendbelasting voor buitenlandse aandeelhouders niet afgeschaft zou worden?

    1. Piet51

     @J.C.
     Ik ben het even kwijt. Kun je aangeven waar je het gelezen of gehoord hebt van die 2 miljoen aan banenverlies als de dividendbelasting niet wordt afgeschaft? Ik wil je graag geloven, maar ook zeker weten. Nu twijfel ik nog heel sterk.

     1. J.C.

      @Piet51

      Ik ben het even kwijt. Kun je aangeven waar je het gelezen of gehoord hebt van die 2 miljoen aan banenverlies als de dividendbelasting niet wordt afgeschaft?””

      Is gewoon op internet te vinden. Zoek: argumenten Rutte voor afschaffing dividendbelasting. Daar staat het op een rij.

   2. Beukman

    @JC
    Ik zou het liefst een open debat willen, niet aan alle kanten vastgekit in een beperkende formule met klokken, bellen en toeters.
    In die setting maakt het veel minder uit wie het organiseert. Ik neem aan dat beide partijen wel overeenstemming kunnen vinden over de keus van een debatleider.

 11. Catalaanse kok

  Quote: Gisteren hadden we al die volstrekt kolderieke speech van Mark Rutte, voor een bijna geheel leeg MBO-auditorium.
  .
  Zou het de schrijver van dit stukje bekend zijn dat er nooit publiek zit achter spreker.

  1. Ries

   Het publiek bleek daarentegen wel heeeeeeel erg geinteresseerd…

  2. Ries

   Bovendien was de cameraman geinstrueerd geen shot te maken van het voltallige publiek. Dat zou er dan ook armetierig hebben uitgezien. Je bent weer aan het masochistisch kaatsenballen!

   1. Ries

    En als je dat niet voorziet ben je wel een argeloos type.

  3. Meriadoc Brandebok

   Het haalt niet uit. Inmiddels schrijft de hele media over de speech. Zo kom je wel aan je publiek.

  4. Piet51

   @Catalaanse kok
   Je bent er duidelijk niet bij geweest in Barendrecht in het auditorium van een VMBO, geen MBO. Dat auditorium was overigens niet bijna leeg. Achter de spreker zaten zeker 50 à 60 mensen, ervoor meer. Dat is op foto’s goed te zien, mocht je het niet geloven. De ruimte was goed gevuld. Dat pui8bliek zat achter de spreker, omdat de zaal zo is opgebouwd, heel simpel. Je zou meer naar lezingen moeten gaan.

 12. Pescador

  rutte schijt in zijn broek, hij moet en schone luier hebben. 🙂

 13. Jumping

  Rutte heeft Nederland weggeven aan Brussel,
  niet eens verkocht maar gewoon WEGGEVEN.
  Stem in Mei een anti EU partij.
  Stem PVV of FvD.

  1. Jumping

   Sorry moet zijn WEGGEGEVEN.

 14. Meriadoc Brandebok

  In dit filmpje wordt Baudet ontmaskert als een keizer zonder kleren. Goed om te zien.

  1. Ruiter

   “Geen cent naar de Grieken”
   “Windmolens draaien niet op wind, maar op subsidie”
   “Alle werkende Nederlanders krijgen 1000 euro”
   “Halbe Zijlstra is een prima geschikt als Minister”
   “Ard van der Steur is een prima Minister”
   “Ivo Opstelten is een prima minister”
   “Fred Teeven is een prima staatssecretaris”

   Wie wordt er nu ontmaskerd, Rutte of Baudet ?

   1. Joop Klepzeikert

    @Ruiter: Volgens dom ultra extreem links werkschuw krakersvolk kan alleen rechts ontmaskerd worden, ongeacht hoeveel bewijzen je tegen links aanbrengt.
    Die bewijzen zijn allemaal niet waar volgens die klaplopers. Alleen wat in de ultra extreem linkse onderbuik opborrelt is waar, volgens die geestelijk gehandicapten.
    Dat je niet met je onderbuik maar met je hersenen moet denken wil en kan dat ultra extreem linkse krakerstuig niet bedenken, doordat ze hun hersentjes al heel lang geleden met allerlei genotsmiddelen naar de knoppen hebben geholpen.

    1. Meriadoc Brandebok

     Aldus de extreemrechtse domme kraker Joop Zeikstraal.

     1. Joop Klepzeikert

      @trol Brandebok: Heb je nou vanochtend weer je spuitje geweigerd joh?

     2. Meriadoc Brandebok

      Ik krijg geen spuitjes, maar jij schijnt ladingen aan medicatie te weigeren.

     3. Catalaanse kok

      Hoho Merijn.
      Joop Zeikkleppert is accountant en financieel adviseur.
      Je merkt ook aan alles dat hij gewend is om met klanten om te gaan.
      Lijkt mij een voorrecht om met deze man te mogen werken.

     4. Sealgaire

      Aldus sprak de hypocriete parasiet en supporter van de speklap, steenpuist, smeerpijp, leugenaar, blaaskaak en pisvlek.

     5. Meriadoc Brandebok

      Ja, een beminnelijk man die positief en optimistisch in het leven staat.

  2. Niet L niet R

   Je blijft een linkse troel!

    1. tomygun

     Zeker je gaat toch niet zeggen dat je een hij bent ?

    2. Bosche draak

     Verwijfde versie van een trol, wie de schoen past…..

  3. Siemien

   Wat is dat toch dat Nederlanders clown Rutte dé pathologische leugenaar verdedigen…

 15. Heras

  Al die wanhoopskreten ten spijt, zal een overgroot deel rechts stemmen. Vvd heeft op elk gebied geblunderd, behalve voor de rijken.

  1. Joop Klepzeikert

   Onder VVD zijn vooral de uitkeringstrekkers er hard op vooruit gegaan. Zeker die met koters. Vooral het koter gebonden budget is onder Rutte heel veel verhoogd, maar ook de huursubsidie en zorgtoeslag, waardoor werkende mensen juist heel veel meer zijn gaan betalen.
   Die paar miljard minder dividendbelasting, waar vooral de grootaandeelhouders, met name de pensioenfondsen, van profiteren vallen in het niets bij de vele tientallen miljarden die werkschuwe klaplopers ons elk jaar weer kosten.

   1. Caro

    @jk
    Vaak met je eens.
    Check ff wat vvd gedaan heeft met ib en hypotheek rente aftrek.
    Onder vvd verplicht naar annuïtair of lineair.
    Onder vvd werd van financiering van 103 terug gebracht.
    dit heeft niets ts maken met uitkering trekkers want die kunnen geen woning kopen, krijgen geen hypotheek.

 16. Niet L niet R

  De VVD is volkomen in de paniek modes!
  Enige dagen geleden, de pan aangeveegd met de SP over het filmpje Timmermans, waar nog wel om te lachen was, maar een EHB koffer naar de heer Baudet sturen daar zie ik de humor niet van in, maar denk dat op het partijbureau meer dan honderd koffertjes staan opgeslagen voor na de verkiezingen om op te sturen naar alle huilende VVD kandidaten in het land.
  Hoop dat de heer Baudet zo slim is om niet met deze leugenaar in discussie te gaan, want ook dan liegt hij alles bij elkaar!

 17. Heras

  Ik heb besloten op de pvv te stemmen. Als tegenstem op die denktroep en de nida’s.

  1. Kiliaan Noppen

   Ik denk dat de echte extreemrechtse hardliners terugvluchten naar de PVV en de rechtse VVD-ers beginnen wakker te worden en op de VVD blijven stemmen.

   Het FvD lekt aan twee kanten, naar rechts en naar links.

   1. Niet L niet R

    Wat kan jij toch zielig weg dromen!

 18. Niet L niet R

  Het is aan de heer Baudet, om met die aal gladde leugenaar in discussie te gaan!
  Probleem is, dat de hele linkse kliek aan journalisten, en programma makers de boel voor Baudet zullen gaan versteren !
  Zijn trouwe maat de advocaat zal hem wel goed waarschuwen, weet waar aan je begint!

 19. Joop Klepzeikert

  Logisch dat de Vereniging Van Dieven in paniek is. Zelfs zij zien dat de kiezer ze door heeft en daarom overstapt naar FvD.
  VVD was vroeger een liberale partij, zoals FvD nu is, maar is volledig naar ultra extreem links opgeschoven en heeft daarbij zelfs SP, PvdAllah en GroenRaRa achter zich gelaten.
  Steeds meer mensen gaan dat inzien en dat is een doorn in het oog van die ultra extreem linkse etterbakken die de ooit liberale VVD gekaapt hebben.
  Daarom gaan ze steeds wilder om zich heen slaan en schoppen, waarmee ze enkel en alleen zichzelf nog veel belachelijker maken dan ze de afgelopen decennia al gedaan hebben.

 20. m.van.rosmalen

  Grappig spelletje.
  Opgezet door de VVD en Forum v Debielen samen waar jammer genieg weer een hoop stumperds in het land en op dit forum hier weer in gaan trappen
  Alles word uit de hoge hoed getoverd om Derrie maar te laten winnen op 23 mei.
  Om Wilders klein te houden

  1. Kiliaan Noppen

   Ik denk inderdaad dit deze move van Rutte zeer nadelig kan uitpakken voor Wilders.

   1. Sealgaire

    “Pure ontkenning is misschien wel de meest gebruikte vorm van afweer als het gaat om emotionele pijn en wordt vooral door mannen ingezet: ’Ik vind het helemaal geen probleem als ze mij afkeuren en aan de kant zetten; iedereen moet zich op zijn eigen manier kunnen uiten’. Wie vol overtuiging blijft geloven in het probleemloos samenzijn, zal ook daadwerkelijk minder last hebben van afkeuring.

    Het verzachten van de afkeurings-pijn kan nog zo effectief zijn, de mens heeft altijd nog zoiets als een emotioneel geheugen. En als de afkeuring maar lang genoeg aanhoudt, dan knapt er iets van binnen. De bescherming van psychische afweer is dan eindelijk doorbroken en een golf van emotionele vermoeidheid overspoelt het, anders zo evenwichtige, gemoed. Dat is het begin van een depressie.”

    De aanhouder wint en ik wens hem een lang en volgeladen emotioneel geheugen.

   2. Siemien

    Klitje Noppen die Leugenclown Rutte met hand tand verdedigd…

 21. poldi

  Thierry Baudet, bedenk dat de Rutte een grote leugenaar is gebleken.
  Hij heeft o.a. de inwoners van Nederland een woord van inbreng ontzegt, zoals het kleine landje Zwitserland het al jaren doet. Hij gebruikt graag een inlegvelletje om de wil van het volk te omzeilen. Hij is de man van het Cordon Sanitair tegen G. Wilders en heeft er lak aan dat G.Wilders al jaren rond moet lopen met bewakers, vanwege zijn anti-moslim uitspraken. Rutte spreekt over een veiligheid in Nederland, maar die veiligheid is al jaren weg, door zijn goedkeuring er aan te geven, aan verdere moslimimport. Eigenlijk is de hele veiligheid in E.U. al jaren zoek. Het verbaast mij dat Rutte bij een uittreding van Nederland zou zeggen dat er oorlog zou komen.Zou Rutte toch zijn oor op de straat hebben gelegd en dat hij toch andere geluiden heeft gehoord en nu plotseling gaat werken aan zijn eigen hachje en om het grote verlies van de VVD te voorkomen. Het zou een enorme gezichtsverlies zijn in Brussel want daar gaat het bij Rutte omdat te voorkomen.

 22. Vliegenvanger

  VVD is een grote partij die van leugens aan elkaar hangt. Mensen die VVD stemmen zijn wegkijkers, eigenheimers en idioten.
  Kijk wat er met Nederland aan de hand is, verdeeldheid veroorzaakt door een partij die heel de boel aan elkaar liegt en bedriegt.
  Rutte zou zich kapot moeten schamen.
  Maar nee hoor, hij lacht alles weg. Hij denkt dat dom volk stemt toch wel vvd.
  Nu komt hij weer met iets belachelijks, FvD uitdagen. Ik hoop dat rutte flink op zijn smoel gaat. En met de verkiezingen dadelijk weer een groot verlies moet incasseren.

 23. pejoar

  De VVD doet precies hetzelfde wat alle machthebbers doen als hun macht kleiner wordt.Maak de mensen bang en vertel leugens.
  De VVD, oftewel Rutte zegt, dat FvD niet wil samenwerken met andere landen in Europa.
  Dat is gewoon gelul.
  Er is een groot verschil tussen samenwerken vanuit een bepaalde positie of het sukkeltje te zijn dat achter Duitsland en Frankrijk loopt in de hoop een mooi baantje mee te pikken.
  Rutte kleineert en demoniseert en speelt bewust op de man en doet dat op een dubieuze manier.
  Rutte zegt dat het een gevaarlijke wereld is en dat anti Europa gedachtes risico’s met zich meebrengen.Onzin natuurlijk,want we zijn lid van de Nato en niemand heeft het er over dat we Nato verlaten.Niemand van FvD is tegen samenwerken met landen in Europa.
  FvD zegt alleen dat we onze sterke positie niet moeten verkwanselen door maar alles te slikken wat Brussel zegt en dat we al meer dan genoeg bijdragen aan de zwakkere en corruptere zuidelijke landen.
  IK stem zelf niet ,maar Rutte is het naïeve en valse neefje van zuipschuit Juncker en dat moet gezegd worden.

 24. AS210854

  Rutte, dat kan FVD niet meer, dat hebt jij nl.al lang gedaan.

 25. Duckday

  Rutte heeft een broek vol Angst dat hij zijn baantje misloopt in de EU na Nl exit
  In Engeland draait het als nooit tevoren bedrijven blijven er gewoon Als iemand NL in een ramp stort is het dit kabinet met Rutte aan het hoofd En dat de partij FvD op een zolder kamertje beslissingen zou nemen Nu Hr Rutte doet het in het afgesloten torentje
  gaat met alles mee alleen maar dat hij blijft zitten Macht Hoogmoed en waanzin
  En wat heeft de EU ons nu gebracht voor werkgelegenheid voorspoed niks dan ellende
  nee Stem in mei FvD of PVV die komen op voor de normale man vrouw

 26. Matig rechts

  Een kat in het nauw maakt rare sprongen.

  Dat ze ook nog ver beneden pijl zijn zegt natuurlijk wat over de gene die ze maakt.

 27. Michael M

  NA 10 JAAR LEUGENS TE MOETEN INCASSEREN van Rutte 1,2,3 kan dit leugentje over Baudet er ook nog wel bij. Gooi deze leugen maar ook op de flinke stapel leugens van het afbrokkelende VVD partij. Jullie tijd is toch echt voorbij !

 28. Michael M

  Rutte, Timmermans ze verdienen straks in Brussel een paar miljoen meer als ze aan de macht blijven en dat willen ze niet zomaar opgeven koste wat het kost. Al moeten ze er duizend leugens bij verzinnen. Ga voor FVD, …de nieuwe Democratische Partij.

 29. J.C.

  Er is onweerlegbaar een hoog percentage van de Nederlandse intelligentsia en de hardwerkende Nederlanders, onder wie sprake is van consensus over de politieke koers van FvD (al weer een tijdje virtueel de grootste partij in de Tweede Kamer). Hoe zou dat toch komen?

 30. PMG

  Rutte heeft zijn eigen glazen voor de zoveelste keer ingegooit, vertoont minachting voor de kiezer doordat hij met zijn uitspraken een gebrek aan intelligentie suggereert. Het filmpje wat ik zag is een MP onwaardig, wat een faalhaas. De krampachtigheid waarmee hij zijn beschuldigingen brengt, het schigtige omzichheen kijken, het verraadt hem, hij staat niet achter wat hij zegt, hij dwingt zichzelf dit ze zeggen, heeft er zichtbaar moeite mee. Deze acteur kunnen we beter afvoeren naar Brussel, daar grossieren ze in dit soort nepfiguren, en vervolgens wegwezen uit de smeulende puinhopen van de steeds meer communistische overeenkomsten vertonende EU.

  Stem FVD!

 31. logisch denken

  ach , neemt u de vvd dan nog serieus , deze dependance van de pvda en gl heeft alle banden met het electoraat doorgeknipt en dacht te kunnen blijven drijven op zijn verleden. Echter behaalde rendementen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst of wel met een politiek correcte uitspraak , met de kennis van nu hadden toen duizenden mensen hun stem anders uitgebracht.

 32. Heras

  Lieve VVD-ers, ik ga jullie een geheimpje verklappen.
  Je verliest zetels: niet door deze knullige acties maar om jullie beleid dat jullie de afgelopen jaren met links hebben gevoerd.
  De meeste kiezers willen minder immigratie; meer geld per maand overhouden, straffen voor overtreders, minder brussel. Als jullie dat doorvoeren dan zal het aantal leden weer toenemen.
  Ps; dit advies is gratis

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.