Ja hoor! Betweterige “alleskunner” Peter R. de Vries had wel even gezorgd dat Ajax niet van Tottenham verloor

snapshot
Foto: Peter R. de Vries in RTL Boulevard. Bron: Screenshot RTL.

Wat blijkt nú?! Peter R. de Vries is een hele echte homo universalis. Niet alleen is hij de ideale misdaadverslaggever en talkshowgast, ook is hij in te huren als voetbalcoach. Want één ding is duidelijk: als Peter R. aan de zijlijn had gestaan bij Ajax – Tottenham, dan stond Ajax nu wél in de finale van de Champions League!

Wat is het allerergste om te moeten lezen als voetbalfan? Zo’n Peter R. de Vries die na een verloren wedstrijd ineens zichzelf op de borst gaat slaan dat hij alles stúkken beter had gekund, moet dan toch wel één van de meest vervelende dingen zijn die dan op je scherm kan verschijnen.

Maar toch gebeurt het. Want Peter R. de Vries blinkt vooral in één ding uit: een rotsvast vertrouwen dat heel Nederland continu zit te wachten op méér Peter R. de Vries, en ieder aspect van z’n leven wil vullen met Peter R. de Vries. Misdaad? Luister naar Peter R. de Vries. Roddels en nieuwtjes? Luister naar Peter R. de Vries. Alternatieve relatievormen? Peter R. is je man. En nu dus kennelijk ook internationale voetbalwedstrijden: Peter R. vertelt je wel even hoe de zaken in elkaar steken. Want als het niet Erik ten Hag was geweest die gisteren Ajax had bijgestaan, maar Peter R. de fucking Vries… nou, dan werden we allemaal nog steeds kampioen:

“Ik blijf maar denken: waarom is de tegenvallende – to put it mildly – Dolberg in hemelsnaam niet in/voor de rust vervangen voor de gretige, balvaste, steeds scorende, ervaren Klaas-Jan Huntelaar???? Dat is toch geen hogere wiskunde? #Ajax #damn”

Wát een vent is het toch ook, hè? Zelfs Leonardo da Vinci had nog niet zoveel talentent als… jawel… Peter R. de Vries!

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

33 reacties

 1.   

  Ik heb mezelf precies dezelfde vraag gesteld.

  1.   

   Aldus de pus- en puistenkop, de blablablabla blaaskaak, vetklep en pisvlek.

  2.   

   Ja hij heeft een punt,maarja tis Petertje de Vries en het maakt niet uit wat hij zegt het zal hier waarschijnlijk nooit gewaardeerd worden

 2.   

  Vanmorgen niet meer zo lekker wakker geworden met het nieuws sinds 9 november 2016 (overwinning van Trump, maar het verlies van Hillary voelde nog fijner)!

  1.   

   @Ruiter

   Je moet wel een totale onbenul op voetbalgebied zijn om zo te reaguren.

   1.   

    Klopt meester, en ik voel me er prima bij :)
    Kan ik van al die voetbalgekken niet zeggen :)

    1.   

     Wat is het toch heerlijk om niet bij de voetjebal tokkies te horen. Dat domme, asociale volk is weer helemaal vertieft omdat een stelletje multimiljonairs een dom spelletje van een ander stelletje nog rijkere multimiljonairs verloren heeft… Werkelijk te lachwekkend voor woorden.

     1.   

      Het boeit mij ook voor geen meter.

   2.   

    Of het boeit je gewoon geen reet?
    Vind voetbal ook maar een wijvensport geworden.
    Tijdrekken hier….schwalbes daar….tis helemaal kapot gemaakt door de knaken.
    En Ajax zal me ook aan m’n anus oxideren…

  2.   

   Ik heb in dagen niet zo lekker geslapen , Ajax keihard afgestraft
   voor tijdrekken, hahaha heerlijk :)

   1.   

    triest figuur, aandacht tekort?

 3.   

  Hee Tim je wordt een ouwe zeur, half Nederland vroeg zich af wat Dollie daar deed (niets dus).
  Ach, ook trainers maken fouten.

 4.   

  Peter heeft natuurlijk wel gelijk, hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)

  1.   

   Er wordt op DDS eerst gekeken wie iets gezegd heeft.
   Had Baudet eenzelfde uitspraak gedaan, had Tim hem alle veren van een volwassen pauw in den achterste gestoken.

  2.   

   Brazil. Doe nou voorzichtig,want je weet , wie de bal kaatst….

 5.   

  In dit geval heeft petertje helemaal gelijk. Alleen in dit geval dan.

  1.   

   Ik ben dan geen fan van Peter maar hij heeft toch meestal gelijk,
   Hahahaha geweldig gewoon hilarisch:)

 6.   

  Inderdaad. Klaas jan heeft als ervaren aanvaller steeds laten zien dat hij het nog steeds kan en heeft Ajax aan de KNVB beker geholpen. Dolberg is te onzeker in zijn spel en speelt soms als een giraf op glad ijs die moeite heeft met het aannemen van een bal. Zelfs Tadic kon bepaalde acties zelf gaan afmaken maar begon meteen voor de doel weer terug te zakken om de bal uiteindelijk af te geven. Terwijl de seconden aftikten is het grote verlies voornamelijk te danken aan de stommiteit van Onana die tijd probeerde te lengen met als resultaat een extra minuut i.p.v. meteen de bal weg te schieten waardoor het spel misschien in het voordeel bij Ajax lag . Deze stunt werkte wel bij Juventus maar de arbiter van dit toernooi trapte daar mooi niet in.

 7.   

  Peturrr Errr is een alleskunner, in zijn narcistische domme rotkop. Die man zou in een fatsoenlijk land al lang ter bescherming van zichzelf en de samenleving in een gesloten inrichting zitten. Alleen in Nederland mogen beroepstrollen als Peturrr Errr vrij rondlopen en hun totaal zieke gedachten overal verspreiden.

  1.   

   De leiders van ons land denken Peter rrrrrr te kunnen gebruiken als bruggetje naar het plebs, maar het gewone volk heeft petertje reeds lang uitgescheten.
   Hij zou nog wel te gebruiken zijn om Elly lust te dekken om zo kleine politieagentjes te maken. Had ik al eens eerder geopperd.

   1.   

    Peturr Errr de betweter met die lesbische pleeborstel Ellie Lustikniet kruisen worden rechtstreekse terroristjes. Zijn beide niet om zweetvoeten uit het politiekorps getrapt.

    1.   

     :)). Helemaal goed Jopie.

    2.   

     Nou Joop ik weet het niet maar die ellie lust lijkt mij gewoon een oprecht mens die zich inzet voor een betere samenleving. Peter heeft wat nare betweterige trekjes maar lijkt mij kwa mens nu ook weer niet een slecht persoon , maar goed ze zijn links dus eigenlijk nog beste dood toch?

     1.   

      Marco juist hij is links en slinks peter ruikt en weet
      waar geld zit dan is hij gelijk de expert ( zakken vullen )
      Ik heb respect voor mensen met eelt op hun handen
      maar niet voor die geen die dat op hun tong hebben .

 8.   

  HET IS MAAR EEN SPEL. Laten wij alstublieft niet overdrijven , morgen is er weer een dag.

 9.   

  Mr. Ajax zit toevallig wel op 1 lijn met De Vries:

  Sjaak Swart riep in de eerste helft al om vervanging van de Deense spits Kasper Dolberg voor Klaas-Jan Huntelaar. Hij ergerde zich enorm aan hem en verweet hem te weinig inzet.

  Bron Telegraaf.

  1.   

   Dat was niet zo moeilijk hoor, dat had Jules de Korte ook nog wel kunnen zien. Ik word al misselijk als ik die dolberg het veld op zie komen. Opsodemieteren.

 10.   

  Ofschoon ik geen fan van Peter ben, heeft hij helaas een punt.
  Dolberg en Schöne hadden in de rust moeten worden vervangen, konden beiden het niveau niet aan. Of Ajax dan had gewonnen blijft voor altijd een vraag.
  Probleem was dat kansen niet werden benut.
  In voetbal geldt de kans(en) die je er niet inschiet, wordt wel door de tegenstander benut.

 11.   

  Hij is bijna net zo gek als jomanda. Nergens goed voor totaal mislukte huilebalk

 12.   

  Als je de eerste wedstrijd met 0-1 wint, en je staat in de return voor de rust al met 2-0 voor dan moet het gewoon over en uit zijn. Gewoon beslist. Als je er dan alsnog uitgeknikkerd wordt dan heb je het aan jezelf te wijten.

  Ajax was allang in de feeststemming. Die dachten in de rust dat ze al in de finale zaten. Wie kan ons nog iets doen ? Nou Lucas Moura dus.
  Net zoals Barcelona. Die dachten er ook al lang te zijn. Die hadden er totaal niet op gerekend dat ze ook wel eens met 4-0 zouden kunnen verliezen..

 13.   

  Gisteren bijna op hem getrapt op het strand.

 14.   

  Misselijk makende slijmbal!

 15.   

  Ietwat aan de late kant!!! ALS!!!! Klaas Jan Huntelaar in de 2e helft erin was gekomen……., ALS!!!respectievelijk Juventus en Real Madrid in de Johan Cruijff Arena niet op de paal of lat hadden geschoten………, dan had Ajax de halve finale niet eens gehaald, en ALS!!!! Tottenham Hotspur in Londen op volle oorlogssterkte had gepeeld dan had Ajax daar never nooit niet gewonnen. Zo lus ik er ook nog wel een paar, Ajax had over geluk niet te klagen, maar het geluk liet Ajax in eigen huis dit keer in de steek. Op de momenten er staan dat is iets waar Nederlandse voetballers nogal eens moeite mee hebben. Denk aan het penalty drama tegen Italie EK 2000. Johan Derksen zei als Ajax het niet haalt dan hebben ze het in Londen laten liggen. Daar ben ik het volledig mee eens en niet met die bullshit van Peter R de Vries.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!