Kinderachtige VVD kan het niet laten: plaatst photoshop met Thierry Baudet in instortende ruïne

Vanavond moet het dan eindelijk gaan gebeuren: het langverwachte debat tussen Thierry Baudet en Mark Rutte. Vooruitlopend daarop is de VVD al begonnen het “debat” op social media in handen te krijgen door Thierry Baudet zo kinderachtig mogelijk te photoshoppen.

Wie naar de VVD van 2019 kijkt, ziet eigenlijk een soort partijpolitieke ruïne. Bewindslieden die moeten aftreden, niemand die nog gelooft dat de minister-president een eerlijk man is, een premier die zélf haastig op zoek is geslagen naar een baantje in Europa en natuurlijk de talloze integriteitsschandalen en strafbare feiten die er kennelijk allemaal bij horen als je een VVD’er bent.

Wat doe je dan als VVD? Nou, dan ga je gewoon naar de ander wijzen en als een stampvoetende kleuter “NEE, JIJ!” roepen. Dat is precies wat de VVD vandaag doet op Twitter, waar het wat reclame probeert te maken voor het titanendebat vanavond bij Pauw. Mark Rutte tegen Thierry Baudet. En de wijze waarop Baudet daarop wordt afgebeeld, is weer buitengewoon veelzeggend voor het niveau van de hedendaagse VVD.

Want waar een trotse Mark Rutte naast een glimmend VVD-logo staat, was het kennelijk te moeilijk om hetzelfde te doen voor zijn centrum-rechtse tegenstrever. Thierry Baudet moet het doen met een afbrokkelende ruïne.

Dit zijn de strapatsen van een 14-jarige die net heeft geleerd hoe Photoshop werkt en die ‘skills’ gebruikt om zijn leraren van de middelbare school even te jennen. Maar kennelijk is dat dus tegenwoordig ook het niveau van ’s lands grootste regeringspartij. Zucht.

Komen er al Tweede Kamerverkiezingen aan? Het begint tijd te worden een grote schoonmaak te houden.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

100 reacties

 1. Vit

  Gespartel in de marge noem ik dat, hoe dan ook zal het FvD morgen als grote winnaar uit de bus komen, in mijn omgeving hoor ik niet anders dat zij daarop stemmen en ik heb ze er niet op uitgezocht.

  1. santiago

   Vit. In jouw omgeving. Niet zo relevant denk ik.

   1. AS210854

    Santiago, in jou omgeving zeker WEl. Hahaha

    1. santiago

     Zeker wel.Verstandige mensen die PVV stemmen. Eerlijke en betrouwbare mensen. Niet van die imbecielen die achter een charlatan aan rennen.

     1. AS210854

      Santiago, ik denk dat de pvv en fvd heel goed kunnen samenwerken.

     2. Vliegenvanger

      Je bent een mafketel met waanideeën.
      Stem FvD of PVV.

   2. Vit

    @Santiago

    Hi hi grinnik.

  2. Behold My Negativity

   Ik woon liever in jouw omgeving eerlijk gezegd. Veel malloten hier kiezen groenlinks/DENK om een of andere reden. Simpele reden is dat zij allochtoon zijn of een idioot.

 2. poldi

  Één ding is zeker, de VVD is in paniek en onzeker !

 3. F.C. Labrouste

  Het debat tussen Rutte en Baudet betreft een debat tussen rechts en uiterst rechts, door politici die niet deelnemen aan de Europese verkiezingen en gaat over de Nexit waarover geen referendum mogelijk is.
  Een zeer vervreemdende en politiek misleidende situatie.

  1. Vit

   Nog niet.

   1. edoc431

    je voert noppen hier dat weet je ???

  2. Meriadoc Brandebok

   Het was wel een slimme zet van de VVD. Niemand praat nu nog over het CDA en D66 of de PVV. Men meent dat er nog maar twee keuzes zijn: gematigd rechts of populistisch rechts.

   1. Vit

    Als je moet kiezen tussen die oplichter van een Rutte met e.e.a op zijn kerfstok en blanco Baudet is de keuze niet moeilijk.

    1. Meriadoc Brandebok

     Alle politici zijn oplichters, maar het verschil is dat de ene oplichter een Nexit wil zonder plan b, waarmee de welvaart en veiligheid in gevaar komt, en de andere oplichter niet. Dus de keuze tussen de beide oplichters is snel gemaakt.

     1. Vit

      De EU brengt de veiligheid juist in gevaar met het ongebreideld toelaten van gespuis, dat dementerende kamerorgel van een Timmermans zegt zelfs dat de islam al 2000 jaar bij Europa hoort, heb je ooit zo zout gegeten?

     2. Meriadoc Brandebok

      Een Nexit brengt de veiligheid in gevaar door het volk de welvaart af te nemen.

     3. Vit

      @Meriadoc Brandebok

      “Een Nexit brengt de veiligheid in gevaar door het volk de welvaart af te nemen”

      Welnee man, met de EEG waren we al welvarend.

     4. Meriadoc Brandebok

      De mogelijkheden van de EEG zitten dus ingebakken in de Europese Unie. Bij een Nexit verlies je dus de EEG-voordelen.

     5. Siemien

      “Een Nexit brengt de veiligheid in gevaar door het volk de welvaart af te nemen.”

      Grotere onzin als dit bestaat niet, door de EU neemt de welvaart juist af, elke eurofiel doet net alsof we enorme welvaart hebben, lonen blijven stelselmatig laag door arbeidsmigranten, ons sociaaleconomisch stelsel krijgt echt op z’n donder door Eu beleid.
      De EU zit er niet voor de burger van de landen in Europa nee die zitten er voor zichzelf…
      En leugenclown Rutte doet er lekker aan mee..

     6. Siemien

      “Bij een Nexit verlies je dus de EEG-voordelen.”

      Ook dit is onzin, Nederland laat zich niet peoplen, Nederland is een handelsland daar heeft het de EU niet voor nodig..
      Sterker nog, Europa heeft Nederland hard nodig en niet andersom, wat je wel ziet is dat de EU traineert en vooral bezig is landen buitenspel te zetten…

     7. Vit

      @Meriadoc Brandebok

      “De mogelijkheden van de EEG zitten dus ingebakken in de Europese Unie. Bij een Nexit verlies je dus de EEG-voordelen.”

      Daarom moeten we daarnaar toe terug, de EU geeft alleen maar nadelen en het kost ook nog eens miljarden die we heel goed ergens anders voor kunnen gebruiken, zoals opvang van asieleisers (gebbetje).

     8. Meriadoc Brandebok

      Je hoeft me niet te geloven Siemien, maar zo staan de zaken. De Europese samenwerking maakt elke Nederlander nu eenmaal rijker. Ook is er werkgelegenheid aan verbonden. Doordat het volk rijker is, is de overheid ook rijker en kan het dure zorg en sociale zekerheid bieden.

      Nu gaan de Gele Hesjes de straat op, vanwege hoge belastingen. Nederlanders zijn niet revolutionair, dus het volk blijft kalm. Maar ik vraag me af hoe kalm het volk blijft als Baudet haar keihard in de pussy grijpt door uit de EU te stappen.

     9. Meriadoc Brandebok

      Dat kan niet als je eruit stapt, Vit.

     10. Siemien

      De “EEG” samenwerking zal altijd blijven bestaan, omdat Nederland een keihard handelsland is, en de EU zal zich daaraan moeten onderwerpen, Nexit betekent een sterkere positie voor Nederland in de wereld, vriend Duitsland zal Nederland echt niet laten vallen, daarnaast hebben we natuurlijk de wereldhandel waar Nederland goed in is, WIJ hebben de EU niet nodig voor onze welvaart

     11. Meriadoc Brandebok

      O, nu begrijp ik het! Duitsland en Frankrijk, met de andere lidstaten, gaan zich onderwerpen aan Nederland. Siemien, wat bazel je toch?

     12. Original NL

      Gelul……“Een Nexit brengt de veiligheid in gevaar door het volk de welvaart af te nemen”…….
      Welk volk..het gelukzoekers volk??
      Of het volk dat dankzij onze (eu) belasting centen kunstmatig in leven wordt gehouden?
      In ieder geval niet het Nederlandse volk…daar staat de koopkracht stijging al vele jaren op 0.
      Ieder jaar zijn mijn spaarcenten en pensioen weer 3% minder waard.
      Wat een lulverhaal van brandbrok…kijk eens naar de feiten man!!!

    2. Top

     We hebben de grootste haven en beste vliegveld van Europa. Als we de EU uit gaan en de gulden weer invoeren, maken we van Nederland een “stad-staat”, naar het model van Singapore. Moet je eens opletten hoe snel het huishoudboekje weer in balans is. Dat idiote bangmakerij gezwets, we zijn handelaars en dit door de eeuwen heen. U denkt toch niet dat we dat niet kunnen klaren?
     Maar dan wel de grenzen dicht, voor gelukszoekers en een quota op asielzoekers en weg met linkse hobby’s!
     En vriendjes zijn met andere landen prima, maar niet als de slippendrager van megalomane leiders, die feesten en beesten en pot verteren. En als ze wat nodig hebben horen we het wel.

     1. Meriadoc Brandebok

      Men legt hier aan in de haven, omdat dit de poort is naar het continent. Als men uit de Europese Unie stapt gaan de grenzen dicht en is de haven niet meer aantrekkelijk. Het gevolg is een stijging van de werkloosheid in de haven, prestigeverlies en een economische klap. Antwerpen en Hamburg lopen zich al warm om de rol van Rotterdam over te nemen.

      De wereld van vroeger is evident anders dan die van nu. Immers, de wereld is continu in ontwikkeling en een handelsnatie moet zich aanpassen. We zijn van meet af aan bij de Europese samenwerking betrokken geweest, omdat wij kooplieden zijn die enorme baat hebben bij de interne markt.

     2. Dragonmaster969

      ++++

     3. Siemien

      “Als men uit de Europese Unie stapt gaan de grenzen dicht en is de haven niet meer aantrekkelijk.”

      Ook dit is klinkklare onzin!

     4. Meriadoc Brandebok

      Siemien kan hier een onderbouwing van geven?

     5. Peter Oudshoorn

      Meriadoc behoort tot het bangmakersgilde, de doemdenkers en lijkkistensjouwers. Gereformeerd -dus angstig- opgevoed en dan weet je het wel.

      Meriadoc kan niets van wat hij beweert onderbouwen of met feiten staven, alles is emotie, angst en gevoel.

      Nederland is onmisbaar voor Europa en handel trekt zich niets van ‘grenzen’ aan. Na een Nexit staat ons daarom een soevereine, prachtige toekomst te wachten.

     6. fockingworst

      @brandebok..u spuit klinkklare onzin de haven van Antwerpen is niet eens in staat om ook maar 1 container meer te verwerken dan dat ze nu doen.
      De haven van Antwerpen valt NIET UIT TE BREIDEN.
      De haven van Hamburg heeft een ander probleem en dat is dat de Elbe last heeft van getijden waardoor het slib zich opbouwt in de monding met de Waddenzee en de Elbe zelf.
      Dit probleem zorgt ervoor dat de Elbe continu moet worden uitgebaggerd.
      Dus beiden zijn niet in staat om ook maar in de schaduw(zelfs gezamenlijk) te staan van de haven van Rotterdam die zich zeer gemakkelijk laat uitbreiden en waar alle voorzieningen liggen om door heel Europa te transporteren.
      U verspreid bewust fakenews

     7. Siemien

      De onderbouwing is dat het gewoon klinkklare onzin is, de haven van Rotterdam gaat natuurlijk helemaal niet dicht besef jij eigenlijk wel wat jij zegt, daarnaast zal Nederland zelf over haar grenzen gaan en niet de EU, jij hebt geen idee waar je het over hebt..

     8. Beukman

      Het gebeurde al in de 16e eeuw dat havens in Noord- en West-Europa elkaar wegconcurreerden door in contracten met individuele handelspartners exclusiviteit te eisen.
      Dat lot kan R’dam zomaar treffen als Nederland de EU verlaat.

     9. Meriadoc Brandebok

      Peter, Nederland is niet onmisbaar, maar misbaar. Van de drie Benelux-landen zijn België en Luxemburg dan immers nog steeds lid van de EU. De enige landen die voor de EU echt onmisbaar zijn, zijn Frankrijk en Duitsland. Zonder hen komt er weinig van de grond.

      Handel trekt zich niets van grenzen aan is onzin. Het is van groot belang dat er voor de Rotterdamse haven goede doorvoermogelijkheden zijn. Daar is de haven ook grotendeels van afhankelijk. Als die er niet meer is gaan schepen naar havens van landen die wel goede doorvoermogelijkheden bezitten. Van bijvoorbeeld Duitsland.

      Ja, Duitsland, bij wie we na de Nexit moeten bedelen om een nieuw handelsverdrag, maar waarvan de Nexitters voor het gemak even uitgaan dat ze niet gaat concurreren met de Nederlanders. Nee, zo kleingeestig zijn de Duitsers toch niet?

     10. Ab Infinitum

      Onbegrijpelijk dat u nog nooit gesolliciteerd hebt bij DNB. De goeie gulden, zilveren rijksdaalder en het gouden tientje terug. Als wij als stadstaat de temperatuur van Singapore erbij krijgen en de regenperiode van nov. tm feb. ben ik ervoor !

     11. Meriadoc Brandebok

      Siemien, ik heb niet geschreven dat de haven dichtgaat.

     12. Sealgaire

      Aldus sprak de hypocriete parasiet en supporter van de speklap, steenpuist, smeerpijp, leugenaar, blaaskaak en pisvlek.

     13. Meriadoc Brandebok

      Wat ben je toch een ontzettend triest figuur, sealgair.

     14. Siemien

      “ik heb niet geschreven dat de haven dichtgaat.”

      Uiteraard zag ik deze aankomen, het is namelijk net zo absurd als het stellen, dat grenzen dichtgaan, Nederland is qua handel niet gebonden aan grenzen en heeft de EU ab-so-luut niet nodig, andersom daarin tegen wel, de EU heeft Nederland hard nodig…

     15. Lugar

      @Siemien: Nederland is een handelsnatie en kan en wil natuurlijk prima samenwerken met (bijna) alle landen. Daarvoor is het niet nodig om deel uit te maken van de EU, het is zelfs een nadeel.

      Stem daarom Forum voor Democratie!

     16. Siemien

      Zeker maar dat kun je occult fantasietje niet duidelijk maken die, net als de rest die tegen Nederland zijn, dit niet kunnen begrijpen vanwege hun tekort aan inzicht en verstand..

   2. Tguard

    @media ik denk wel dat u erbij moet benoemen dat de VVD het populistische rechts vertegenwoordigd gezien het gedrag van de partij afgelopen jaren.

  3. Henk Albarda

   Heeft u er ooit van gehoord dat wij een parlementaire democratie zijn waarin wetten worden gemaakt? Per wet wordt te zijner tijd het verbindend referendum ingevoerd. Daarmee, en met goede voorbereiding zal de burger te zijner tijd gevraagd worden wat die burger wil, wel of geen Nexit.
   Zoals FvD heel duidelijk heeft geinformeerd, zal er niet op korte termijn een Nexit plaatsvinden noch plaats kunnen vinden.
   Een progressief mens (rechts staat voor progressief) denkt in toekomst mogelijkheden.

   1. F.C. Labrouste

    Een referendum en een Nexit zijn inderdaad feitelijk volledig uit beeld.
    Nochtans verklaart Baudet zich een voorstander van een Nexit en dat zal ook de politieke inzet van het FvD zijn in het Europees Parlement. Op dit politiek inhoudelijke standpunt wenst Rutte hem aan te spreken en dat is zowel terecht als zinvol.

    1. edoc431

     Noppen je bent en blijft een zielig ventje niemand moet je hier flikker eindelijk op

     1. tomygun

      Edoc denk je dat ruk knopje nu FC Knude is ?

    2. Sealgaire

     Aldus de pisvlek en masochist , een zelfkastijder. Hij ervaart het gekweld worden als prettig. Nadeel van die aandoening is dat de vele klappen en beledigingen die hij hier krijgt alleen maar stimulerend werken. Daarnaast, en dat is ook al vele malen genoemd, zit er een parafile kant aan dit gezwel. Als er door deze parafilie grote problemen ontstaan tussen de masochist en de omgeving, is er sprake van een psychische aandoening. Deze aandoening of stoornis is psychotisch van aard en gaat in zijn geval gepaard met narcisme.

   2. Julian

    Tot op heden kan het bindend referendum niet op erg veel steun rekenen van de partijen alleen FvD en D66 zijn voorstander. Stap 2 zijn de voorwaarden die daaraan verbonden zijn. Zoals bijvoorbeeld wanneer is de uitslag van een referendum geldig. Bij opkomst 30% of maakt niet uit wat voor opkomst…Ik durf zomaar te voorspellen dat wij alle twee dit niet meer bij leven mee gaan maken.

   3. Alicanter kok

    Quote : Een progressief mens (rechts staat voor progressief) denkt in toekomst mogelijkheden.
    .
    Nu weet ik het zeker.

    1. Ragmilla

     Nu pas.

   4. Ragmilla

    Dan zijn we dus mooi de sjaak. U heeft laten lezen niets van handel over douane grenzen te begrijpen.
    Hier schrijft weer iemand dat Rotterdam de poort tot Europa is, wat gezien de ligging van de fabriekshal niet klopt. Het enige voordeel wat we hebben is de bestaande infrastructuur en dan zou je denken dat je juist andere Europese landen aan je wilt verbinden.

    Gezien het onbegrip van handel, het gebrek aan kennis, het niet logisch maar emotioneel analyseren van de feitelijke wereld lijkt een bindend referendum mij het domste wat je kunt willen. Het overgrote deel van de bevolking is niet in staat om informatie op dat niveau te begrijpen. Dat geeft verder niet maar is wel hoe het is.

    1. Peter Oudshoorn

     Dunning Kruger.

     1. Ragmilla

      Klopt Peter. Ook al denk ik dat u het hier anders bedoeld.

     2. edoc431

      Schizofreen ook want die vent denkt dat ie een meid is die zwarte is totaal van de planeet gerukt . als ie al zwart is

  4. edoc431

   Noppen je bent wel erg verslaaft aan DDS he je kunt het niet laten .flikker eindelijk op man niemand moet je hier wees wijzer .

  5. PMG

   @FCL – och, we hadden al zo’n idee, na mijn uitdaging durf je niet meer.

 4. Jumping

  Stem Rutte weg.
  Rutte is het slechtste wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.
  Stem 23 Mei een anti EU partij.
  Stem PVV of FvD.

 5. Meriadoc Brandebok

  Iedere partij geeft z’n eigen draai aan de verkiezingscampagne. Maak je toch niet zo druk, Tim. 🙁

 6. Regina

  Zo Amerikaans dit.

 7. Matig rechts

  Waarschijnlijk symbolisch voor wat de Prutte en zijn kornuiten achter laat.
  Dat moet weer allemaal herbouwd worden. 😥

 8. Vit

  Kapsones kan de maker hiervan niet ontzegt worden, Rutte in het groot kapitaal en dat van Baudet nauwelijks leesbaar.

 9. santiago

  Verstandige en fatsoenlijke mensen stemmen PVV.

  1. Vit

   Als het FvD er niet zou zijn inderdaad, nu ligt de voorkeur anders.

 10. tomygun

  Een cartoon met die gecastreerde rubber duck
  lachend bij een instortend Gronings huis zou veel
  beter tot zijn recht komen, met de tekst
  Ha ha ik heb de opbrengst geinvesteerd in zeer
  hoog geschoolde artsen ,high tech ict mensen uit
  het rif gebergte zo jullie staan opdelijst maar
  onderaan zodra deze zeer bekwame arbijders hun
  vruchten afwerpen ha ha ha dan zijn jullie aan de beurt !!!!

 11. Dragonmaster969

  weg met Rutte!!!

 12. Lugar

  De grootste faalpartij die momenteel actief is wordt VVD genoemd. Deze partij wil en zal ons land uitleveren en weggeven aan Brussel.

  Momenteel kijk ik naar de campagnebijeenkomst in Rotterdam waarbij Thierry Baudet en Derk Jan Eppink met de aanwezigen in gesprek zijn gegaan over de verkiezingen voor het Europees Parlement.

  facebook.com/forumvoordemocratie/videos/603458060149686/

  Het is óverduidelijk dat nu het moment is om te stoppen met alles wat EU heet! FvD gaat hier wat aan doen, ze gaan de antikrachten bundelen en Juncker c.s. stoppen!

  Stem Forum voor Democratie!

  1. Heinz

   @Lugar,…Speciaal hiervoor zou ik lid moeten worden van facebook. Voor velen die dat niet zijn is dat een belemmering, waarom niet what’s app ?

   1. Lugar

    Nee hoor, je hoeft geen lid te worden van Facebook. Kopieer de link en kijken maar!

    facebook.com/forumvoordemocratie/videos/603458060149686/

   2. Lugar

    En hoe kun je na zovele leugen en bedrog nog stemmen op de VVD?

    8 jaar Rutte samengevat in 8 glasharde leugens:

    1. Om te beginnen met de klassieker ‘geen cent meer naar Griekenland’. Enfin u weet hoe dit verder afliep.

    2. Kent u die mop van iedere werkende Nederlander die € 1.000 zou krijgen?

    Dit grapje zou gefinancierd worden door bezuinigingen op ambtenaren, subsidies en ontwikkelingssamenwerking.

    Die € 1.000 kwam er niet, net zo min als de beloofde bezuinigingen. Integendeel…

    3. De hypotheekrente-aftrek stond als een huis bij de VVD en Rutte. Dan weet de goede verstaander eigenlijk al voldoende…

    4. ‘Windmolens draaien op subsidie’ wist Rutte jaren geleden al toen ie nog niet gecorrumpeerd was door de groene lobby. Tegenwoordig is ie de grootste pleitbezorger voor deze windhandel.

    5. Je hebt leugenaars en je hebt Rutte. Zelfs voor het liegen over zijn eigen partijprogramma tijdens een live tv-debat draait deze pathologische leugenaar zijn hand niet om.

    6. Volkert van de Graaf zou niet op proefverlof, daar zou Rutte persoonlijk een stokje voor steken!

    Niet alleen ging de moordenaar van Pim Fortuyn op proefverlof, hij werd nadien op alle mogelijke manieren door de overheid gefaciliteerd.

    7. Rutte zou de uitslag van het Oekraïne-referendum respecteren. Wat volgde waren geitenpaadjes, betekenisloze inlegvelletjes…en werd er ‘gewoon’ bij het kruisje getekend.

    8. Ook Dividendbelasting-gate mondde uit in een typisch Ruttiaans leugenfest. Alleen lopen zelfs de meest doortrapte leugenaars weleens tegen de lamp. Dan wil acuut geheugenverlies nog weleens helpen. “Ik heb er geen herinnering meer aan”

 13. Lugar

  Wat Rutte wil?

  i.imgur.com/fNGXnzw.jpg

  1. Original NL

   @Lugar…Wat rutte wil?
   Wat yasser wil !
   Wat jetten wil !
   Wat ik dus niet wil !!
   Stem FVD of PVV!!

 14. logisch denken

  wie moet steeds een functie invullen omdat de stenen uit de fundatie donderen. onwaardig van de vvd.

 15. Jumping

  Door de belasting druk van deze leugenRutte, is zelfs het vakantiegeld lager dan in 2018.
  Stem 24 Mei een anti EU partij partij.
  Stem PVV of FvD.

 16. defoutenvanvvdrutte.nl

  Dat de VVD een stel vuilakken zijn, incl Rutte, kan je lezen op:

  http://www.defoutenvanVVDrutte.nl

  (er is nu ook een zusje: http://www.defoutenvanCDAbuma.nl )

 17. Mr.Kidd

  Om 23.00 uur………. als half werkend Nederland al in bed ligt omdat we s ‘morgens vroeg eruit moeten om te werken.

 18. Beukman

  Niks kinderachtig. Op het plaatje zien we de Denker Baudet die kijkt naar twee Dorische zuilen in een boreaal landschap. Wat had Tim nog meer gewild?

  1. Bosche draak

   Misschien staan de zuilen wel symbool voor de erbarmelijke situatie in Nederland.
   Dhr Baudet staat met een vastberaden “werk aan de winkel” blik klaar om de klus te klaren.

   Zou zomaar kunnen…

 19. J.Rademaker

  Heb tientallen jaren VVD gestemd maar nu dit het ware gezicht van de partij is heb ik behoorlijk spijt.

  1. Lugar

   @Rademaker: Je kunt je vergissing goedmaken!

   Stem Forum voor Democratie!

  2. Lugar

   – Frans Weekers (staatssecretaris van Financiën)
   Voor wie de onbegrijpelijke reden heeft om nog op de VVD te stemmen, zet ik de falende politici van de afgelopen tijd nog even op een rijtje:

   – Ivo Opstelten (minister van Veiligheid en Justitie)
   – Fred Teeven (staatssecretaris van Veiligheid en Justitie)
   – Jos Van Rey (wethouder en Eerste Kamerlid)
   – Anouchka van Miltenburg (voorzitter Tweede Kamer)
   – Ad Van der Steur (minister van Veiligheid en Justitie)
   – Henry Keizer (VVD voorzitter)
   – Jeanine Hennis-Plasschaert (minister van Defensie)
   – Halbe Zijlstra (minister van Buitenlandse Zaken)
   – Han Ten Broeke (Tweede Kamerlid)
   – Anne-Wil Duthler (Eerste Kamerlid)
   – Mark Harbers (staatssecretaris van het Ministerie van Justitie)

   Stem Forum voor Democratie!

 20. Cootje

  We kunnen rutte weg zetten in een goedkope lijkenkist van oud voorzitter Henry keizer . Die zich een begrafenisbedrijf van 30 miljoen kon aanschaffen voor 1 ton aan euro.s omdat hij in het bestuur zat in de ondernemersraad en in de kopersbank onderleiding van top baantjes jager en ras VVD’er loek Hermans waar kunnen we die succesvolle naam van ? Misschien van een scholengemeenschap of van een zorggroep we kunnen hem ook bij Zijlstra in een stoel zetten met en schilderij van Poetin op de achtergrond , we kunnen hem ook met Han ter Broeke op de foto zetten met op de achtergrond de voorzittersstoel in de tweede kamer, we kunnen hem mee laten rijden met de gedegradeerde minster en nu buschauffeur Fred Teven . En zo kunnen we nog wel een poosje doorgaan met het demoniseren van de bekende club figuur de beste premier van het land de heer Rutte . Maar ik geloof meer in de filosofie van meneer Baudet die een gezonde populistische inslag heeft en minder bekende foto.s dan Rutte misschien kan hij vanmiddag nog even op de foto in Groningen zijn aanhang is daar nog precies twee mensen

 21. George Knight

  Het is twee keer niks, dat debat bij Pauw. Waarmee maar weer eens aangetoond wordt dat de Nederlandse media rechts zijn. Ik heb een andere mening dan Tim Engelbart over de marketing door de VVD van dit debat. Het is terughoudend en niet scherp genoeg. Het durft Baudet niet af te beelden als een ultra-rechtse politicus met bedenkelijke meningen en extreem-rechtse contacten.

  Dat is de paradox, VVD en FvD hebben elkaar nodig voor de zogenaamde tweestrijd en zijn per definitie daarom terughoudend in de kritiek op de ander. Mijn commentaar: https://georgeknightlang.wordpress.com/2019/05/22/debat-rutte-baudet-gaat-nergens-over-behalve-over-het-debat-rutte-baudet/

  1. Heinz

   Het FvD zal mettertijd versmelten met de VVD wil het nog iets van “rechts” behouden. En Baudet is teveel met zichzelf bezig. De blasé blik van Thierry in de discussie en lichaamstaal, is toneelspel.

 22. m.van.rosmalen

  Wat een giller.
  Sjerrie slaat nog geen deuk in een pakje boter en uit de EU wil onzen Derrie al helemaal niet. Anders zocht deze homo weleens wat meer contact met andere Eurosceptische partijen.
  Maar nee lulletje Derrie zoekt liever een gezellig onderonsje verdoezeld in een zgn debat met zijn zusterpartij de VVD onder het mom van kijk ons eens verschillend zijn en He domme mensen in dit land.
  Er zijn maar 2 partijen waar je op mag stemmen
  Nou mooi niet
  Wat zullen ze samen lachen dat er zoveel debielen in gaan trappen.
  Stem PVV de enige partij die uit de EU wil en opkomt voor de eigen bevolking

  1. Kapitein Haddock

   m.van.rosmalen

   He Noppie, staat je emmertje klaar?
   Effe samen knuffelen met je laptopjes?
   Overleg gehad met Ragmilla?
   PS
   Voor niet begrijpende: m.van.rosmalen is Noppen met +/- 30 nicknamen.
   Vindt het geweldig als hij aangevallen wordt: Masochisme!
   Benieuwd zijn reactie!

   1. m.van.rosmalen

    Je bent er niet helemaal bij
    Goed lezen in de toekomst met je Noppie of Floppie of whatever.
    Zo intelligent ben je niet als je zelf denkt met je Forum v Debielen.
    Ik stem PVV

 23. Niet L niet R

  Het is algemeen bekend, dat de VVD helemaal naar links is opgeschoven!
  Wat niemand nog wist, tot vandaag, dat zij een samenwerking met de SP zijn aangegaan, die hadden een prachtige film over Timmermans, wat Rutte het niet netjes vond, maar hebben nu hun ideeën overgenomen!

 24. 007

  Dit debat kan op twee manieren uitwerken:
  Jeroen gedraagt zich als een neutrale gespreksleider en Baudet maakt gehakt van Rutte, of Jeroen probeerd Rutte te bevoordelen en Nederland ziet dit gebeuren… In beide gevallen zal elke zichzelf respecterende Nederlander de volgende dag voor FvD kiezen!

 25. PMG

  VVD bedient zich van het typische linkse tactiek van ‘alle middelen heiligen het doel’, zelf aggresie (zoals ook Macron), om zo de linkse stemmers op hun hand te krijgen want dit herkennen ze, vinden ze mooi, de simplisten!

  Iedereen die naar feiten kijkt i.p.v. geruchten en onderbuik gevoel laat regeren moet toegeven dat er werkelijk helemaal niets inhoudelijks op het FVD valt aan te merken.

  Ik heb al duizend keer gevraagd wat er fout is aan het partijprogramma en precies nul onderbouwde antwoorden gekregen, dat wil dus zeggen dat er niets fout is en dat weet de rest van de wereld en baalt daar enorm van!

  Feitelijk is het om te janken dat mensen zich tot dit niveau verlagen om willens en wetens maar vast te houden aan hun verkeerde keuze.

  De bladeren zullen draaien indien straks de knip getrokken moet worden!

  Stem FVD of PVV, de partijen voor echte Nederlanders!

 26. Joop Klepzeikert

  De VVD zakt steeds dieper in hun kinderachtige gedrag.
  De afgelopen jaren deed die partij me al aan mijn lagere school tijd denken. De laatste maanden aan de kleuterschool en nu onderhand zitten ze op peuterspeelzaal niveau.
  De firma Pampers gaat binnenkort goede zaken doen met VVD.

 27. Decca

  Dat de VVD op deze tour gaat geeft aan dat de onzekerheid toeslaat. Dit kinderlijk gedrag had ik van deze partij niet verwacht. Mijn stem zullen ze niet meer krijgen.

 28. Rosasolis

  Wat een onzin om gedurende 4 uren, achter elkaar twee TV debatten te houden. Wij gaan zeker kijken naar het eerste debat waarbij 12 partijen worden vertegenwoordigd. Maar dat is toch voldoende?! Gisteren was er een uitgebreide artikel in Trouw over hoe de meeste kiezers over de EU denken. Hoewel velen zeggen dat er moeten veel hervormingen komen, dat de EU moet blijven. En daarom gaan ze stemmen op een partij die behalve ons land, ook de EU steunt. De meeste Nederlandse kiezers gaan niet stemmen op een extreem rechts partij (FvD of PVV) die een “Nexit” willen. Omdat alle Europese landen hebben elkaar nodig voor Vrede, Veiligheid, en Economische Groei.
  Volgens het artikel van gisteren is er alleen onrust bij enkele partijen. Volgens hoog-leraar Jan Kleinnijenhuis zijn er genoeg enthousiaste geluiden over Europa.
  “Wat winnen partijen bij een negatieve campagne”?

  1. Bosche draak

   Je staat vrij om dat te doen, net zo goed als wij vrij zijn om de kachel aan te maken met dat flut blad en zelf uit te maken waar we op stemmen.

 29. Siemien

  Nou worden we toch nog even verneukt, minder loonbelasting?! pakken ze dit gewoon weer terug op je vakantiegeld..

  Netto-vakantiegeld deze maand vaak iets lager..

  VANDAAG,

  Deze week krijgt werkend Nederland weer vakantiegeld op de rekening gestort. Dit zal in veel gevallen iets minder zijn dan vorig jaar. Dat komt door de invoering van een hoger belastingtarief voor vakantiegeld voor inkomens vanaf 34.000 euro, aldus salarisverwerker ADP.

  Voor mensen met een modaal inkomen, zo’n 36.000 euro bruto per jaar, zal er weinig veranderen. Deze groep is hooguit zo’n 3 euro extra aan belastingen kwijt. Bij een inkomen van anderhalf keer modaal is dat 5 euro. Mensen met een minimumloon gaan er netto juist enkele tientjes op vooruit.

  Werknemers die tussen de 68.500 euro en 98.000 euro per jaar verdienen, zullen er misschien wel wat van merken. Dat komt doordat deze groep in een hoger belastingtarief valt. Werknemers die twee keer modaal verdienen, betalen 117 euro meer belasting over hun vakantiegeld.

  8 procent
  Het vakantiegeld is gekoppeld aan het brutoloon. Vaak bedraagt het 8 procent van het jaarsalaris. Het Nibud stelde een tabel samen die gaat tot het maandloon van 4500 euro:

  Hoeveel vakantiegeld (in euro’s)? Bron: NIBUD
  Br.mloon Br.vakgeld net.vakgeld
  1500 1400 900
  2000 1920 1100
  2500 2400 1350
  3000 2880 1450
  3500 3360 1700
  4000 3840 1950
  4500 4320 2200

 30. Juriaan

  VVD voelt de ondergang in de nek blazen, Rutte is uitgerangeerd, klaar weg met die pathologische leugenaar.

 31. Duckday

  Stem gewoon Fvd Of PVV dan worden we weer blij Het is nog nooit zo,n troep geweest Wat een waardeloos kabinet hoogmoed waanzin en belust op macht Eigen belang eerst

 32. Bes Tolen

  Voor Nederland heeft de EU Christelijk Europa wil lagere lonen, lagere pensioenen, koude oorlogsretoriek en grotere invloed deep state (Rome en de grootbanken New York, The City of London. Parijs e.d.en massa immigratie ook vanuit Polen naar West Europa en nieuwe Roomse macht over Afrika met aansluiting van Europa als immigratiegebied en de islam als min of meer aansluitend geloof met vervlakking van christendom en islam op bepaalde punten en ideologische dienstverleners vooral uit de VS). Dit wordt naast CDA en CU gesteund door de PvdA (de Roomse Timmermans, D66 rauw kapitalisme en in wat mindere mate VVD mee door gebrek aan kennis van hoe de krachtsverhoudingen in de wereld liggen. De VVD wil net als de 50PLUS kandidaat (hoe dom van 50PLUS) de prioriteit voor volksverhuizing. Waar ook vandaan. GL is tot steun.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.