Kneiterlinks Amsterdams stadsbestuur pest ondernemers weg ten faveure van illegale asielzoekers: ‘Tijdelijk!’

snapshot
Foto: GroenLinks-leider Rutger Groot Wassink. Bron: GL / YouTube.

Het is weer eens volkomen duidelijk waar de prioriteiten van het stadsbestuur van Amsterdam liggen: het door GroenLinks aangevoerde bewind is nu bezig om ondernemers uit hun gebouw te schoppen, zodat er meer illegale en uitgeprocedeerde asielzoekers kunnen worden opgevangen. De ondernemers – die met z’n allen een zogeheten ‘broedplaats’ vormen – worden zonder pardon geruimd: “Een broedplaats heeft ook altijd iets tijdelijks in zich,” aldus de meedogenloze stalinistische wethouder Rutger Groot Wassink.

Amsterdam is steeds minder en minder de plaats voor mensen die zelf hun broek kunnen en willen ophouden, en meer en meer de stad van subsidieslurpers, uitkeringsverslaafden, en zelfs uitgewezen vreemdelingen.

Dat werd gisteravond weer eens pijnlijk duidelijk op één van de voorlichtingsavonden van de gemeente Amsterdam, waar wethouder Rutger Groot Wassink (GroenLinks, of course) plannen onthulde om ondernemers uit hun pand te zetten. Ze moeten naar alle waarschijnlijkheid plaats gaan maken voor illegale migranten, die door de rechter al gesommeerd zijn te vertrekken. GroenLinks vindt desondanks dat deze mensen meer recht hebben om in Amsterdam te wonen dan dappere mensen die hun eigen boterham verdienen, en misschien zelfs ook andere werknemers in dienst hebben. De rendabelen verliezen het van de onrendabelen, aldus luidt de ijzeren wil van stadsstalinist Rutger Groot Wassink:

“Creatieve ondernemers die werken in broedplaats A Lab aan het Overhoeksplein, zijn bang dat ze hun werkplek kwijtraken door de komst van een groep uitgeprocedeerde asielzoekers. Wethouder Rutger Groot Wassink overweegt in het pand 48 zogenoemde ongedocumenteerden onder te brengen.

Wethouder Groot Wassink stelde dat A Lab als geheel niet zal verdwijnen. ‘Een broedplaats heeft ook altijd iets tijdelijks in zich’, vond hij. ‘De functie van A Lab is zeer belangrijk voor Noord en voor de hele stad. Die willen we heel graag behouden. Met de mensen die, als we het besluit nemen, moeten verdwijnen zullen we ook kijken of we hen een andere plek in Amsterdam kunnen bieden. Omdat het ook belangrijk is dat deze bedrijfjes en initiatieven gewoon door kunnen gaan met wat ze aan het doen zijn.'”

Weet je wat ook mooi is? Bestuurders hebben altijd “iets tijdelijks” in zich. Dus Amsterdammers krijgen bij de volgende gemeenteraadsverkieingen de kans om GroenLinks te laten verdwijnen. Ja: ik weet het. Amsterdam is een soort wensdenkend walhalla die de voeling met de realiteit al lang geleden is verloren. Maar toch: nu de stad ook echt de gevolgen gaat voelen van een pseudo-communistisch bewind, gaan er misschien eindelijk eens wat ogen open.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

39 reacties

 1.   

  Steek die stad in de brand met bewoners en al opgeruimd staat netjes .Maak er 1 grote parkeerplaats van .

  1.   

   Nee, maak het tot wat de bevolking daar heeft gekozen.
   1 grote ‘Groene’ veld. Bemest door de lichaamsresten van het volk daar.

  2.   

   We kunnen er beter een muur omheen bouwen en daar niets meer in of uit laten. Breken ze binnen die muur zelf alles binnen de kortste keren wel af en kunnen we dat gebied daarna voor nuttige dingen gebruiken.

 2.   

  Wat een ongelooflijke, extreem linkse communistische Karl Marx lookalike, geestelijk gestoorde randdebiel is die vent toch. Opsluiten met TBS en dwangverpleging met een dwangbuis, in een ronde gewatteerde isoleercel, is nog te luxe voor deze termiet.

  Ongedocumenteerden zijn illegale, parasitaire, gelukszoekende crimigranten die moeten worden uitgezet, i.p.v. te worden gepamperd en verwent door die doodzieke, spilzieke en oerdomme linkse kerk.

  1.   

   @Blokkeer-Fries: Karl Marx had inderdaad ook heel gevaarlijke ideeën en was ook zo’n baardaap, maar laten we blij zijn dat de socialisten tegenwoordig niet de hersenen van Karl Marx hebben. Dan waren ze nu weer net zo gevaarlijk als begin tot half vorige eeuw.

 3.   

  Illegaal en uitgeprocedeerd, betekent oprotten!. Dus als het aan de Groene Khmer ligt, hebben criminelen meer rechten, dan ondernemers?. Hoe ziek kan je zijn in je kop!. Stem dat anti Nederland tuig weg!. Dit is nog maar het begin en wordt alleen maar erger. Wil je het land redden van de ondergang, stem dan PVV of FvD.

 4.   

  Het valt mij tegen dat de schrijver/hoofdredacteur niet even probeert om toch de PVV een draai om de oren te geven.
  Meestal vindt hij wel iets.
  Stem 23 Mei een anti EU partij.
  Stem PVV of FvD.

 5.   

  Goh…… en ik maar denken dat die baardaap op de foto weer zo’n haatzaaier is.
  Maar ja…… kan ook niet anders. Waar je mee omgaat wordt je mee besmet, toch?

 6.   

  Die ondernemers komen niet terug en die illegalen blijven.
  Geld speelt geen rol.

 7.   

  Dus mensen, op naar rechts stemmen! Maar volgens mij is het al te laat en zit dit linkse kakkerlak gebroed al in allerlei kiertjes en spleetjes.
  Maar…… daar zijn goede verdelgers voor ook al zijn deze verboden voor het milieu.
  Echter voor links mag het wat dat heeft niets te maken met het Milieu!

  1.   

   Helaas de flitspuit helpt zelfs niet meer!

   1.   

    Honkbal knuppel wel.

    1.   

     Boorhamer ook.

 8.   

  Niet alleen ondernemers, ook burgers die jaren en jaren (en jaren) op de wachtlijst voor een sociale huurwoning in Amsterdam staan, worden voorbijgestreefd.

  Kan iemand mij uit Artikel 1 van de grondwet uitleggen wat “op welke grond dan ook” betekent?

  “Artikel 1 : Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.”

 9.   

  niet enkel illegaal maar ongedocumenteerd ( moet je kind eens zijn ID bewijs vergeten) uitgeprocedeerd en nog eens crimineel ook. Ongehoord dat we dit voorzien van verblijf. SCHANDELIJK Alles tiefen we op straat voor de natte droom van G roots L iegen

  1.   

   Go….hebben jullie kids ook al een ”ausweis”,nu ID genoemd?

 10.   

  Goedzo, lekker iedereen en alles wegpesten daar en alleen met de hippies, krakers, houtje-touwtje, geitenwollen sokken in sandalen en crimigranten daar overblijven.
  Bouwen wij er wel een muur omheen, zodat ze geen last meer kunnen hebben van iedereen die niet debiel of crimineel is en elkaar daar lekker dood kunnen knuffelen.

  1.   

   Nee, een dijk om Amsterdam heen bouwen landinwaarts en de dijk langs de kust van Amsterdam afbreken. Laat ze verdrinken.

   1.   

    Als jij zin hebt om zoveel moeite voor dat kalifaat te doen ga ik je niet tegenhouden, maar ik prefereer toch een oplossing die zo min mogelijk moeite kost.

 11.   

  Amsterdam vervalt tot een diepe krater !
  Het is nu al goed te zien tot wat links regime leidt.
  En nog even een berichtje voor alle studenten;
  Aan wie hebben jullie je studie schuld te danken ?
  Juist…. Yasser K…
  Waarom ?
  Omdat geld wat voor jullie bestemd is volgens GroenLinks beter aan asieltuig is besteed !

 12.   

  En het slappe zooitje in Den-Haag?
  Jaarlijks honderden Miljoenen naar Amsterdam voor ???????????
  Het zoveelste onomkeerbare bewijs: Groen-Links is de baas in HEEL Nederland!

 13.   

  Nou, hoe duidelijk wil je het hebben op de vooravond van de verkiezingen!

  Ondernemers met gezinnen zoeken het maar uit om plaats te maken voor uitgeprocedeerde asielzoekers die te horen hebben gekregen dat ze het land moeten verlaten.

  GL gaat dus tegen de uitspraak van de rechter in door te faciliteren.

  Soms denk ik dat ik de film ‘Amsterdam has fallen’ aan het kijken ben en wacht op de Sylvester Stallone die de wereld van het kwaad bevrijdt.

  Als je nog op deze club durft te stemmen dan weten we dat je dus tegen je medelanders bent ten voordele van 100% duidelijke parasieten en ben je net zo slecht!

 14.   

  Wat ben ik gelukkig, dat ik vroegtijdig Amsterdam ben verlaten!
  Amsterdam is Amsterdam niet meer, lijkt meer op Casablanca!

  1.   

   Klopt helemaal!.. Het is een onleefbare stad geworden, vol met getto’s. De Groene Khmer geeft het genadeschot, door hun beleid. Ikzelf ben ook op tijd gevlucht uit het linkse kalifaat Mocrodam.

   1.   

    Sinds jij bent opgerot gaat het een stuk beter met onze prachtige hoofdstad, @Mars. En aangezien tegenwoordig iedereen hier wil wonen, op een handjevol zure oude mannen na, valt het ook moeilijk vol te houden dat de stad “onleefbaar” is.

  2.   

   Ik dank ook G*d op mijn blote knieën daar niet meer te moeten leven.
   Het lijkt er op dat er steeds meer hersenloze randfiguren besturen of denken iets van een gemeente te kunnen besturen.
   Stalin en onkundige ademhalers/milieuvervuilers zijn terug.

   1.   

    Ik zag 35 jaar geleden de bui al hangen, en heb er voor gezorgd dat mijn gezin niet in Islamsterdam hoefde op te groeien.
    Ze zijn allen goed terecht gekomen, werken allemaal, hebben kinderen en èèn is al oma dus ik overgrootvader
    Gewoon alle Bruggen rondom Islamsterdam afbreken veerponten verwijderen en een muur eromheen.
    Er wonen genoeg islamitische stromingen om een Jihad te beginnen,zo lost dat probleem zichzelf wel op.

 15.   

  BRUINHEMDEN VERZAMELEN,,,,,,,,,,OOM ADOLF ZIET DAT HET GOED IS!!!

  PVV EN FVD VOOR HET BEHOUD VAN NEDERLAND !!!

 16.   

  In de dikke van Dalen gaan ze nu de omschrijving van “definitief” aanpassen. Het gaat worden,
  Definitief is een tijdelijke maatregel van een overheidsinstantie.

 17.   

  020 Gaza is 1 grote moslim enclave aan het worden

 18.   

  DDS is weer een stukje naar links verschoven: Tim neemt het op voor “creatieve ondernemers in een broedplaats”.

  Gelukkig komt het allemaal goed, mede dankzij “stadsstalinist Groot Wassink”:

  De 24-uursopvang voor uitgeprocedeerde asielzoekers in Lola Luid gaat door, en zal gecombineerd worden met de broedplaatsfunctie. Verantwoordelijk wethouder Rutger Groot Wassink sprak vandaag met het bestuur.
  Beide partijen zeiden na afloop tevreden te zijn. ‘We zijn in gesprek gegaan en dat was heel prettig’, vertelt Andrea Bijen. ‘Er was ook behoefte aan en het was eigenlijk een heel goed gesprek. Ik denk dat we gezien de nieuwe situatie er heel goed uit gaan komen.’

 19.   

  Ik ben echt blij, met de ontwikkelingen in IJdorp. Hopelijk gaat er zo’n aanzuigende werking van uit, dat alle nutteloos volk uit heel Nederland er heen zal trekken. Wat zal heel Nederland opknappen en de republiek Groen IJdorp zal 1- zijdig de onafhankelijkheid mogen ontvangen. Nederland uit de eu en De Groen Republiek IJdorp er weer in. I have a dream.

  1.   

   koeiepoep

   En het zooitje droge kutten en slappe lullen uit Den-Haag blijven jaarlijks de honderden miljoenen naar Amsterdam storten!
   Groen-Links is de baas in Nederland!

   1.   

    Nee hoor. Wij verklaren de groene republiek IJdorp onafhankelijk. Niks geen geld meer vanuit werkend NL. Grenzen naar IJdorp open. Zoals ZIJ het willen. Grenzen vanuit IJdorp potdicht, zoals WIJ dat willen. Kan iedereen nog 1 keer kiezen. Eens zie, hoe populair raraterroristje rgw is, met zijn ingestudeerde marx pose.

   2.   

    Groen Links moet dus als criminele organisatie ontmanteld worden.

 20.   

  Amsterdam gaat hard de kant op van een Zimbabwe En dat land ligt nu ook alweer tientallen jaren aan de bedelstaf. Eenmaal weggepeste nijverheid keert nooit meer terug.

 21.   

  Laat Nederland zich gaan afscheiden van dat Sodom & Gamorra aan de Amstel! Hek er omheen! En dump dat mokkel van een Orwellongkreng ook gelijk daar in die linkse shit hole!

 22.   

  Hoe je de groep mensen ook wil noemen illegaal uit geprocedeerden of hoe dan ook; feit is dat de rechtbank heeft beslist dat zij niet mogen blijven en Groen Links weet toch heel goed dat deze groep dan ook geen rechten heeft; recht op wat? ik heb het idee dat het huidige linkse beleid bezig is om Amsterdam langzaam aan naar de afgrond jaagt

  1.   

   valsema gaat nog veel verder , ze heeft nu geopperd om de wallen te sluiten en de prostitutie te verplaatsen. Prostitutie is volgens de wet legaal werk maar g roots l iegen bestempeld je als crimineel en ongewenst.

   opvang voor 500 ongedocumenteerden a 15.000.000 euris per jaar gaat natuurlijk door. De rechter heeft deze krakende criminelen buitenlanders bestempeld als ongewenst en illegaal

   K R A N K Z I N N I N G

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!