Levensgevaarlijke terrorismebestrijders NCTV halen Kick Out Zwarte Piet van agentenmepper Jerry Afriyie van de lijst

jerry-afriyie-drenthe
Foto: Jerry Afriyie protesteert tegen Zwarte Piet. Bron: Screenshot RTV Drenthe.

Dreigen iedere Sinterklaasintocht in Nederland te ontregelen, agenten in elkaar te trappen en bovendien geen respect hebben voor de normen en tradities van het land. Dat is het track record van Kick Out Zwarte Piet. Maar wat doen de zogenaamde terrorismbestrijders van het wegkijkende NCTV? Die schrappen de levensgevaarlijke extreem-linkse organisatie gewoon van de lijst van te volgen terroristische organisaties.

De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid heeft vandaag hun belangrijkste taak verzaakt: het creëren van veiligheid door terrorisme te bestrijden. Dat is een conclusie de we wel kunnen trekken uit het feit dat deze overheidsorganisatie de agressieve lieden van Kick Out Zwarte Piet niet langer meer zullen zien als links-extremistische terreurorganisatie. Dat geven ze vandaag zelf toe:

“De NCTV heeft actiegroep Kick Out Zwarte Piet (KOZP) nooit als een „links-extremistische, laat staan terroristische organisatie” willen bestempelen. Dat schrijft de overheidsinstantie donderdag op haar website in reactie op een klacht van KOZP. Dat sommige media en tegenstanders van de anti-Zwarte Piet-groep een NCTV-rapport uit 2017 zo interpreteerden, komt volgens de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid door een „misverstand”. Het is voor het eerst dat de NCTV een eerdere classificatie uit een rapport nuanceert.

In het Dreigingsbeeld Terrorisme uit november 2017 schaarde de NCTV KOZP onder het kopje „extremisme.” De coördinator schreef over de opkomst van „enkele relatief nieuwe extreemlinkse antiracistische actiegroepen” die „strijden tegen (in hun ogen) racistische en koloniale symbolen in de Nederlandse maatschappij” en noemde KOZP als een van de twee voorbeelden, naast het radicalere De Grauwe Eeuw.”

KOZP opereert binnen de grenzen van de wet, zo beweert het naïeve NCTV. Maar dan zijn ze echt vergeten om voorman Jerry Afriyie eens goed onder de loep te nemen. Wie dat doet, ziet een heel ander beeld. Dit is een man die als het hem uitkomt politieagenten in elkaar hoekt, en daar ook voor is veroordeeld. Is het aanvallen van het wettelijke gezag nu ineens “binnen de grenzen van de wet”? Is het een “misverstand”, en was Jerry eigenlijk tijdens de bewuste Sinterklaasintocht een karatedemonstratie aan het geven met enkele agenten?

Sodemieter toch op. Het NCTV buigt hier voor een agressieve extreem-linkse lobby die hun naam probeert te zuiveren, zodat ze makkelijker fondsen kunnen werven. Voor aanstaande november, bij de volgende intocht van Sinterklaas. KOZP zal er dan weer staan, klaar om een kinderfeestje van begin tot einde te verzieken. Een wee je gebeente als je als agent dat probeert in te dammen, want dan sta je ineens tegenover vechtmachine Jerry Afriyie. En het NCTV kijkt wel even weg: schan-da-lig!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

31 reacties

 1.   

  Held.

  1.   

   Op geitenwollensokken…

  2.   

   jij niet braziliaantje hilaaaarischhhhhh :-)

   1.   

    Niet vergeten dat die glazige gnoom ook alles “geweldig” vind

 2.   

  Nederland is een keiverrot land geworden.
  De Links Demoniserende wegkijkende Rutte kliek mist elk gevoel van werkelijkheid zin.

  Stem PVV of FvD.

  1.   

   Ik zou zeggen pak je koffer en verhuizen naar bijvoorbeeld Rusland , bye bye.
   hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)

   1.   

    Of Jerry in de zak van Zwarte Piet… terug naar Afr… ehh Spanje

   2.   

    hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)

    Kuch kuch kuch

   3.   

    tardum hominem
    Je nakomelingen zullen trots op je zijn als de vrouwen onderdrukt worden en met bourka over straat moeten.

    hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch :mrgreen:

 3.   

  In Nederland kom je enkel op de terroristen lijst te staan als je een grove hekel aan terroristen hebt. Het maakt daarbij niet uit of je een hekel aan moslim-terroristen, neger-terroristen of socialistische-terroristen hebt. Als je daar iets tegen hebt zet de NCTV je op de terreurlijst.

 4.   

  Terecht van de lijst.

 5.   

  Het lijkt me zeer onjuist om de actiegroep KOZP aan te merken als een terroristische organisatie.

  1.   

   F.C.knude ik denk dat zij dat wel zijn als het een
   criminele organisatie was zoals D66 dan zouden zij
   gewoon op die lijst staan .
   En dan zouden zij op TV komen .

  2.   

   Uiteraard lijkt jou dat, want ja je bent immers iemand die heel graag onze tradities om zeep wil helpen Rientje

   1.   

    Dat vermoeden had ik ook al ja… Rientje met z’n uber correcte antwoorden…
    Gelukkig is de taalnazi nog niet opgedoken. :-)

  3.   

   Tjee noem het beestje gewoon bij naam
   KOZP , KO is een boks uit drukking dan zal
   ZP wel Zaanse politie betekenen ?

   1.   

    Kei-jaloers
    Op
    Zwarte
    Piet

  4.   

   je hoeft ze ook niet aan te merken dat hebben ze zelf gedaan. Geweld wordt niet geschuwd om het uiteindelijke doel te bereiken. Ze verkondigen zelf dat ze een terroristische organisatie zijn

 6.   

  NCTV euh is dat Nederlandse criminele TV?

 7.   

  Wat een opluchting voor links. Kan KOPZ eindelijk weer subsidie krijgen. Natuurlijk over de rug van de belastingbetaler die zelf wel graag onze tradities in ere houdt.
  KOPZ, de zwarte profiteurs van de, voor Sinterklaas spelende, linkse elite.

 8.   

  Op papier is er een terroristische organisatie minder en heeft Rutte resultaat geboekt in het veiliger maken van ons land. De werkelijkheid is een andere.

 9.   

  Jerry moet een nieuwe Tshirt dragen:
  Ik ben een racist.

 10.   

  Wederom het bewijs dat Ministeries Links, pro-Moslim, pro-dictatuur EU en anti-Nederland is!!!
  Gelooft u het niet? Bestudeer alle beslissingen, genomen door Ministers en goedgekeurd door de 2e kamer!
  Zie beslissing in het artikel!

 11.   

  Die vreselijke Jerry moeten ze met pek en veren het land uitzetten, retour Ghana. Maar daar krijgt hij geen uitkering én gaat hij minstens een jaar het cachot in als hij een agent mishandeltDat KOZP als organisatie geen terroristisch oogmerk heeft lijkt mij wel juist maar dat laat onverlet dat een aantal personen in die organisatie – zoals Jerry- [email protected]**gezwellen in de maatschappij zijn

  1.   

   Vervang het pek met het braadolie van McDonalds.

 12.   

  En waarom schrik ik hier niet van?
  Bijvoorbeeld:
  De almachtige asielindustrie, geworteld in alle Ministeries, heeft het weer voor elkaar!
  En het erge: ja,…ja,…. ze krijgen geld ERBIJ!!!!
  Wat een land!

 13.   

  Wat wil deze man nou eigenlijk, hij komt uit Afrika zijn voor ouders hebben geen slavernij verleden.
  Als het in dit land zo erg is ga dan terug naar Afrika

  1.   

   Helemaal mee eens,opsodemieteren of het land uit trappen.

 14.   

  Dan maar racist: Flikker die zwarte klootzak het land uit!

 15.   

  Dit kozp gebeuren had de kop ingedrukt moeten worden. Jerry is net als de night king in game of thrones. Zorg dat hij dat podium niet krijgt; schakel hem uit en zijn legertje zal ook uitgeschakeld zijn.. maar ipv dat politiek/justitie hem uitschakelt leggen ze hem weinig in de weg. In mijn ogen moet een “vluchteling uit ghana” gewoon uitgezet worden na het mep incident en het incident in gouda.

 16.   

  Opmerkelijk: nieuwe terrorismebestrijder blijkt Zwarte Piethater en islamknuffelaar

  31 mei 2019

  Kick Out Zwarte Piet is géén terroristische organisatie. Dat beweert de nieuwe terrorismebestrijder Pieter-Jaap Aalbersberg. De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) corrigeert hiermee zijn voorganger, die juist waarschuwde voor de Zwarte Piethaters van Jerry Afriyie. Een merkwaardige rectificatie, want Aalbersberg is een berucht tegenstander van de Sint zijn knecht.

  Politieman tegen Zwarte Piet
  De rectificatie van Aalbersberg komt niet uit de lucht vallen. Als hoofdcommissaris van de Amsterdamse politie verbande hij in oktober 2015 alle Zwarte Pieten van de interne Sinterklaasvieringen. Een duidelijke stellingname in een maatschappelijk debat dat niets te maken had met de veiligheid van burgers, wat normaliter de eerste zorg is van een hoofdcommissaris.

  Jerry Afriyie
  De politie had in 2015 al veel te doen met Zwarte Piethaters, die kinderfeestjes verstoren en daar op de vuist gaan met politieagenten. Kick Out Zwarte Piet-voorman Jerry Afriyie is in hoger beroep veroordeeld voor geweldpleging tegen een politieagent tijdens een Sinterklaasintocht. Nog steeds moeten bij Sinterklaasintochten veel politieagenten ingezet worden, om kinderen te beschermen tegen de gewelddadige activisten.

  Zwarte Piethaters vrijgesproken
  Begrijpelijkerwijs waarschuwde toenmalig NCTV Dick Schoof in een Dreigingsbeeld Terrorisme van november 2017 voor Kick Out Zwarte Piet. Maar Schoof werd in 2018 chef van de AIVD. Zijn opvolger werd per 1 februari 2019 Pieter-Jaap Aalbersberg. Kick Out Zwarte Piet zag zijn kans schoon en legde krap een week later een klacht neer bij de nieuwe NCTV. Die gaf de Zwarte Piethaters gelijk en rectificeerde de vermelding in Dreigingsbeeld Terrorisme.

  Op bezoek bij Moslimbroederschap
  Aalbersberg zet voortvarend zijn nieuwe koers uit als terrorismebestrijder. Daags na aantreden trok hij naar Rotterdam, voor een expertbijeenkomst over ‘rechts-extremisme’. Locatie: Centrum de Middenweg. Dat is het Nederlandse thuishonk van de Moslimbroederschap, dat van ons land een islamitisch kalifaat met sharia wil maken.

  Tanya Hoogwerf
  @TanyaHoogwerf

  Als @LeefbaarRdam stellen we vandaag vragen over de bizarre keuze van de #NCTV om uitgerekend in het door Qatar gefinancierde thuishonk van Moslimbroeders, de Middenweg een ‘verdieping’ te organiseren over het gevaar van extreem rechts. Waarom nu en vooral waarom daar?
  57 11:42 – 14 feb. 2019

  Hoofddoek bij politie-uniform
  Ook dit is geen ongelukkige uitglijder, maar een consistent doorzetten van de politiek-correcte lijn. In Amsterdam betoonde Aalbersberg zich enthousiast voorstander van verdere islamisering. Zo stelde hij voor om het islamitisch hoofddoekje bij het politie-uniform te voegen. Cultuur onder Vuur tekende protest aan met een petitie en wist zich gesteund door politiepersoneel, dat over het algemeen weinig opheeft met het soort politiek-correct activisme wat Aalbersberg bedrijft. De chef van de nationale politie, Erik Akerboom, floot Aalbersberg uiteindelijk terug.

  Ramadan “heilige maand”
  Aalbersberg bezocht in Amsterdam graag iftar-maaltijden en noemde de Ramadan een “heilige maand”. Dit terwijl moslims de Ramadan aangrijpen om duizenden christenen en andere minderheden af te slachten. Tijdens een van de iftar-maaltijden las Aalbersberg voor uit de Koran.

  Aangifte tegen Wilders
  Het houdt maar niet op. Toen Geert Wilders in 2017 zijn ‘Minder Marokkanen’-uitspraak deed, nam Aalbersberg in eigen persoon de aangifte op van een moslim. Misschien ingefluisterd door PvdA-politica Fatima Elatik, die à 12.000 euro per maand op de loonlijst van Aalbersberg stond?

  Sympathie voor gevaarlijke groeperingen
  Pieter-Jaap Aalbersberg is een verklaard tegenstander van Nederlandse tradities en een ruimhartig voorstander van islamisering. Dat is geen aantijging, maar een feitelijke vaststelling. Het hoofd van de terrorismebestrijding heeft gevaarlijk veel sympathie voor de groeperingen waar hij Nederland tegen moet beschermen.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!