LOL! Partijkartellid Jetten geeft mede-kartellid Hoekstra (CDA) D66-lidmaatschap cadeau… alsof het verschil maakt!

D59MqUfXsAE-fzp
Foto: Rob Jetten heeft een gratis D66-lidmaatschap voor CDA-minister Wopke Hoekstra. Bron: Jetten / Twitter.

Zo schattig: de middenpartijen van dit land doen nog altijd alsof ze wezenlijk van elkaar verschillen. Terwijl hun beleid, zeker ook hun Europese beleid, als twee druppels water op elkaar lijken. Ditmaal wil D66-voorman Rob Jetten stunten door CDA-minister Wopke Hoekstra een D66-lidmaatschap aanbieden. Omdat hij wat lieve eurofiele dingen gezegd had.

https://twitter.com/RobJetten/status/1125702730297876480

Wat is het verschil tussen D66’ers en CDA’ers? D66’ers snuiven op zaterdagochtend allerlei hoogstens bedenkelijke instanties op. En CDA’ers? Die doen dat op zondagochtend, in de kerk. Voornamelijk wierook. En eten een hosti, terwijl ze bij D66 aan de avocado zitten.

Maar dat zijn ook zo’n beetje alle verschillen die we kunnen opnoemen tussen de twee centrum-linkse middenpartijen, want in Europa hangen ze altijd exact hetzelfde standpunt aan. Vóór meer Europese integratie, vóór het uitkleden van de soevereiniteit van Nederland en tégen het opkomen voor onze belangen. Pulsvisserij? Mede dankzij slap optreden van D66 en CDA komt daar een definitief verbod op. Betalen aan knoflooklanden? Dankzij het CD66A-wegkijken mogen Griekenland, Frankrijk en Italië vrijelijk in de Hollandse staatskas graaien.

Ronduit hilarisch is dus het geëmmer op de vierkant millimeter vanochtend. Minister Hoekstra zei tijdens een toespraak dat hij toch wel veel meerwaarde ziet in een Europese Unie waarin iedereen wordt gekneed tot eenheidsworst. Handig, natuurlijk! En uiteraard klink dat D66-leider ook Rob Jetten “als muziek in de oren”. Hij meent zelfs dat hij Hoekstra een ‘D66-cadeaulidmaatschap’ moet aanbieden.

Alsof dat nog noodzakelijk is: D66 en CDA zijn al de facto gefuseerd tot één grote, eurofiele en klimaathysterische beweging. Samen met PvdA, VVD en GroenLinks trouwens. We noemen deze grote fusiepartij: het partijkartel. En daarvan zijn zowel Jetten als Hoekstra al jaren lid… overstappen is dus overbodig!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

43 reacties

 1.   

  Niet alleen het beleid van de middenpartijen verschilt niets meer van elkaar. De middenpartijen voeren ook exact het zelfde beleid als de extreem linkse partijen.
  Allemaal extremer links dan we ooit meegemaakt hebben.
  Dit rariteitenkabinet van zogenaamde ‘middenpartijen’ is er trots op het meest groene kabinet ooit te zijn en er is nog nooit een kabinet geweest wat zo ongecontroleerd allochtonen binnenhaalt. Dat heeft niets meer met ‘middenpartijen’ van doen. Dat heet ultra extreem links beleid, waar de kiezer juist steeds meer bij weg loopt.

  1.   

   Mensen (en zeker buitenlanders uit shitholelanden) zijn niet groen dus dit rariteitenkabinet veroorzaakt alleen maar meer vervuiling!

 2.   

  De toespraak van Hoekstra is wel een belangrijke mijlpaal. Ik snap dat Jette die markeert.

  Hoekstra wordt gezien als de toekomstig leider van het CDA. Als het CDA hem in dit verhaal niet terugfluit betekent dit een beleidswijziging van het CDA ten gunste van de EU.

  Het gaat goed met de EU en dat is reden tot vreugde.

  1.   

   Hoe ‘goed’ het gaat zullen we 23 mei wel zien… te beginnen met de opkomstcijfers…

  2.   

   Het gaat zeker goed met de EU Rien…Sophietje (partij van de abortuskoning) kan ruim 4 tonnetjes zo in de kontzak steken …geld van de hardwerkende blanke man

   1.   

    “de hardwerkende blanke man”

    Ik bedoel maar.

    1.   

     witte man… jij je zin

 3.   

  Eurofilie moet net zo als pedofilie verboden worden.

  1.   

   Pedofilie is niet verboden. Een seksuele geaardheid kun je niet verbieden.

   1.   

    De aandoening kan inderdaad niet verboden worden. De handeling echter wel en is dat dus ook. Je lult je eigen straatje dus weer schoon. Pedofiel. Viespeuk.

    1.   

     Waar de mond van vol is bij Rien stroomt de broek van over

    2.   

     In dat geval spreken we van pedoseksualiteit. Dat is terecht verboden.

     Je hysterische reactie doet vermoeden dat dit je flink dwars zit.

     1.   

      Aldus de pisvlek, hij is een masochist , een zelfkastijder. Hij ervaart het gekweld worden als prettig. Nadeel van die aandoening is dat de vele klappen en beledigingen die hij hier krijgt alleen maar stimulerend werken. Daarnaast, en dat is ook al vele malen genoemd, zit er een parafile kant aan dit gezwel. Als er door deze parafilie grote problemen ontstaan tussen de masochist en de omgeving, is er sprake van een psychische aandoening. Deze aandoening of stoornis is psychotisch van aard en gaat in zijn geval gepaard met narcisme.

   2.   

    Evenals necrofilie….weet Rien ook alles van… lol

    1.   

     @Trien: Zou Rien ook aan pyrofilie (kleine kindertjes in de fik steken) doen?

   3.   

    Rientje bewijst wederom mijn gelijk, en zijn fetisj neemt ernstige vormen aan zo erg zelfs dat hij zich er niet eens voor schaamt om zijn pedofiele neigingen hier te toon te spreiden..

    1.   

     Dit is voor Siemien een onderwerp waar hij elke keer weer enorm opgewonden van raakt.

     Sterkte.

     1.   

      Rien, misschien is het goed om te weten dat Siemien hier herhaaldelijk de pedoclub Martijn heeft verdedigd. Tenminste, dat heb ik uit betrouwbare bron vernomen.

     2.   

      Aldus de pisvlek en zijn sadomasochistische vriendje , een zelfkastijder. Hij ervaart het gekweld worden als prettig. Nadeel van die aandoening is dat de vele klappen en beledigingen die hij hier krijgt alleen maar stimulerend werken. Daarnaast, en dat is ook al vele malen genoemd, zit er een parafile kant aan dit gezwel. Als er door deze parafilie grote problemen ontstaan tussen de masochist en de omgeving, is er sprake van een psychische aandoening.

      Deze aandoening of stoornis is psychotisch van aard en gaat in zijn geval gepaard met narcisme.

     3.   

      Klopt, Meriadoc, Siemien tobt duidelijk met pedoseksuele thematiek.

      Ik vind dat hij mededogen verdient. Dit moet een zware last voor hem zijn.

    2.   

     “zit er een parafile kant aan dit gezwel.”

     Daar hebben we de volgende patiënt.

     1.   

      Aldus de pisvlek, hij is een masochist , een zelfkastijder. Hij ervaart het gekweld worden als prettig. Nadeel van die aandoening is dat de vele klappen en beledigingen die hij hier krijgt alleen maar stimulerend werken. Daarnaast, en dat is ook al vele malen genoemd, zit er een parafile kant aan dit gezwel. Als er door deze parafilie grote problemen ontstaan tussen de masochist en de omgeving, is er sprake van een psychische aandoening.

      Deze aandoening of stoornis is psychotisch van aard en gaat in zijn geval gepaard met narcisme.

     2.   

      Het genot van pijn haalt een masochist uit de aanmaak van endorfine in het lichaam. Dit natuurlijke chemische proces in het lichaam wat mensen beschermt voor te heftige pijnen is tevens een proces dat door een masochist als prettig wordt ervaren en dat zelfs verslavend kan werken. Bij een grote hoeveelheid endorfines die in het bloed vrijkomen als gevolg van de pijn die wordt gegeven, kan men zelfs in een soort trance raken. In deze trance wordt pijn niet meer waargenomen en raakt men in een diepontspannen toestand, waarin het reactievermogen vertraagt en praten of nadenken nauwelijks of niet meer mogelijk is. In een diepe trance kunnen zelfs verschijnselen optreden alsof men aan het “trippen” is. Voor een goed verloop in de aanmaak van endorfines is een goede dosering van de pijn nodig. Een vinger tussen de deur zal dus niet het gewenste prettige effect geven. Afkickverschijnselen van de endorfines openbaren zich vrij snel na een pijnspel, door middel van koude rillingen en schokken door het lichaam.

      Het genieten van pijn is voor de masochist vaak alleen mogelijk in combinatie met seksuele stimulatie. Men geniet niet van pijn door andere oorzaken, zoals Freud heeft gesuggereerd. Anders gezegd wil de masochist dat de pijn uit liefde wordt toegebracht, en is het genot van de ander hierin erg belangrijk (dan wel noodzakelijk).

   4.   

    @RN
    Daar heb ik je. :) Hahaha. Het bevestigd weer wat wij allemaal al lang weten.

  2.   

   Dan gaan we de kant van fascisme op en dat is niet de weg die ons land moet inslaan.

   1.   

    Aldus het vriendje van de pisvlek, de blablabla blaaskaak, vetklep en psychopaat.

 4.   

  Dus stem in mei FvD of PVV dan is D 66 weer blij

 5.   

  Ruttes schandknaapje doet aan klantenwerving….
  Deze klimaattrol met zijn eu fetisj is een ramp voor nl.
  #stemwegdiebarbiepop!!

 6.   

  Als je die aanhangers van kerken misbruiken macht partijen met een klimaat geitenwollen sokken partij met elkaar vermenigvuldigt dan komen er alleen maar schuimpjes van de een heeft te veel eiwitten de andere te veel suiker. De bijbel en het milieu is vloeken in de kerk . Al die nagemaakte hebben Nederland gebracht wat het nu is een zuivere maatschappij van de tweedeling het populisme tegen de rest , de oude politiek heeft een voorbeeld functie probleem , ze worden vaak terecht beschuldigt van misbruiken in de kerken tot misbruiken van de belasting pot, feestjes en snoepreisjes van de belasting pot , machtsmisbruik , declaratie fraude. De dekking zit in de bijbel of onder de goedgelovige . Nieuwe weg gewoon de tweedeling steunen dus gaan we voor baudet le Penn wilders en Victor orban

 7.   

  Geef hem een a en je ziet waarom zo,n gore smile
  bij zo,n D66 lijken kast .
  Met een groet van Rustig Jatten.

 8.   

  Over de Europese Unie denken de christendemocraten, de sociaaldemocraten en de linksliberalen ongeveer hetzelfde. De oorzaak daarvan is dat hun achterbannen hierover min of meer hetzelfde denken.

  De christendemocraten zijn de pioniers. Zij hebben de Europese Unie vooral vormgegeven. Nog steeds zijn deze partijen in de EU oppermachtig.

 9.   

  Kijk, B van Lippe-Biesterfeld uit Jena, heeft in 1954 de aanzet gegeven, tot de omschakeling van Nederland.
  Vanaf die datum, is de Bilderberg conferentie, zaligmakend voor de Nederlandse regeringen.
  Zij (Nederlandse regering) voeren gewoon uit, wat achter gesloten deuren wordt bepaald.
  Stem in Mei een anti EU partij.
  Stem PVV of FvD.

 10.   

  Rob Jetten van D66 toch! Goed opgelet toen Hiddema van FvD een FvD ledenpas weggaf aan minister Blok van de VVD. Dus de trekpop van D66 was weer reuze origineel………

  1.   

   @J.C.: Dat krijg je met robots. Die kunnen niets zelf bedenken, alleen maar anderen nadoen. Zijn net papegaaien, maar dan dommer.

 11.   

  Jetten is erotisch gecharmeerd van Wopke Hoekstra,dat is alles!
  Zelfs een grote kans dat puberende Jetten zich verlaagd tot “MeToo” handelingen,door een kalververliefdheid.
  Kijk eens naar zijn glimmende oogjes op de afbeelding,de geilaard!

 12.   

  Kijk maar eens goed, dit wordt de nieuwe MP :)

  1.   

   Hoekstra MP, met een schamele 14 zetels tegenover minstens 28 voor Baudet? Dacht het niet!

 13.   

  D666, zelf zo goed als dood, krijgt weer aandacht! Als je alleen naar deze knul kijkt krijg je het gevoel dat er iets niet klopt, pak zijn CV erbij en je weet het zeker, laat hem zijn mond opendoen en je wilt van hem af, en als je dan ook zijn geaardheid en daden laat meetellen dan denk je: weet je wat, misschien moet ik zelf maar vertrekken!

 14.   

  Nog een overeenkomst tussen CDA en D’66: Hoekstra woont in Brussel. Net als die graaiteef van In ‘t Veld.

  De grote vraag is daarom: Belazert Wopke ook de boel met zijn declaraties?

 15.   

  Mensen, het is een kwestie van prioriteiten stellen, we kunnen nu eenmaal niet alles bekostigen en om jullie op weg te helpen het volgende lijstje:

  – klimaathysterie: 55 duizend euro per hoofd van de bevolking, niet op te brengen door de meesten – stem FVD of PVV om hiervan af te komen

  – asielzoeker: kost 37 duizend euro netto per jaar, net op te brengen door de meesten – stem FVD of PVV om grenzen te sluiten

  – EU: we betalen het meest (of één na meest na Zweden) en hebben met handjevol zetels niets in te brengen – stem FVD of PVV om uit de EU te komen

  – mocht u zich niet kunnen vinden in bovenstaande stemwijzer dan kunt u gerust thuisblijven, de EU bestaat niet meer na de uitslag van het referendum in VK. Wanneer de uitreding voltooid is worden de zittenblijvers opgezadeld met de rekening

 16.   

  Jette,,,,, de nationale PISVLEK

 17.   

  Het is toch te walgelijk voor woorden dat dit soort publiek uit D66 het leven willen gaan bepalen voor ons allemaal terwijl ze zelf geen milimeter deugen.

 18.   

  Het valt mij op dat Jetten last heeft van een zogenaamde ‘dead eyes smile'; een glimlach maar de ogen lachen niet mee. Dit soort symptomen verraden vaak diepere issues zoals narcisme en borderline.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!