Moordlustige ultra-kneus Volkert wil via de rechter Kamerleden die hem hekelen de mond snoeren

Kijk, daar is hij weer: de koelbloedige moordenaar van Pim Fortuyn. En weer gaat hij een fijn potje procederen, ditmaal tegen leden van de Tweede Kamer die hem op televisie onbetrouwbaar hebben genoemd (newsflash: wat hij ook gewoon is). Hij wil hen voor smaad en laster voor de rechter slepen, omdat ze het bedrog dat Van der Graaf pleegde met z’n nep-emigratie gewoon benoemden voor wat het was.

Voor weinig mensen in Nederland heb ik minder ontzag van voor het extreem-linkse, terroristische misbaksel Volkert van der Graaf. De moord op Pim Fortuyn is alweer meer dan 17 jaar geleden, maar de ellende die Van der Graaf heeft aangericht zal ik nooit vergeten. Ook niet het feit dat hij alweer een half decennium op vrije voeten is, of het feit dat hij via stelselmatige rechtszaken tegen het Openbaar Ministerie en de Reclassering bijna al z’n voorwaarden voor z’n vervroegde vrijlating succesvol heeft aangevochten.

Maar de Fortuynkiller is at it again! Ditmaal is het niet Justitie die zich van Volkert mag snellen naar het beklaagdenbankje, maar CDA-Kamerlid Madeleine van Toorenburg, en haar VVD-collega Han ten Broeke (die inmiddels is opgestapt als politicus). Bij WNL zei het rechtse tweetal namelijk dat Volkert van der Graaf zich weer eens onbetrouwbaar heeft getoond: hij wist zich van zijn meldingsplicht te ontdoen omdat hij zogenaamd ging emigreren. Van der Graaf woont echter nog altijd in Hardewijk, en die waarheid was iets te onprettig voor moordlustige leugenaar Van der Graaf om in de openbaarheid te brengen. En dus doet hij waar hij goed in is – als een schreeuwend kind via de rechter z’n gelijk proberen af te dwingen:

“Volkert van der Graaf heeft dinsdag aangifte gedaan tegen CDA-Tweede Kamerlid Madeleine van Toorenburg en oud-VVD-Kamerlid Han ten Broeke vanwege smaad en laster. Hij vindt dat de uitspraken over hem van de twee zaterdag in het radioprogramma WNL Op Zaterdag niet door de beugel kunnen, meldde zijn advocaat Willem Jebbink.

Het tweetal gaf commentaar op de berichtgeving dit weekend dat Van der Graaf, die Pim Fortuyn doodde in 2002, zich niet aan de voorwaarden van zijn voorwaardelijke invrijheidstelling zou houden. Van der Graaf is niet geëmigreerd, wat een van de argumenten was om van zijn meldplicht af te komen.”

Gelukkig besluit Volkert van der Graaf niet over de strafrechtelijke vervolging van nota bene politici, maar doet het Openbaar Ministerie dat. Een aangifte hoeft niet te leiden tot een rechtszaak – het OM kan ook kiezen de aanklacht te seponeren. En de kans dat zij deze uitkeringstrekkende non-valeur nu gaan helpen, lijkt niet bijzonder groot. Ook zij hebben immers een hoop te stellen gehad met deze gewetenloze hufter.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

28 reacties

 1. Blanke Sjors en Zwarte Sjimmie

  Benieuwd wat de D(ood)66 rechters dit maal zullen doen met hun vriend Volkert

  1. Erkenbrand

   Tja, bescherming van o.a het Koningshuis, die gozer weet te veel!

 2. logisch denken

  je zou toch meer karma verwachten voor onze vriend

 3. Siemien

  Geloof mij dit gaat hem nog lukken ook, sterker nog, hier lopen er ook een paar rond die het echt schandalig vinden dat Volkert zo erg gestraft wordt…

 4. Piet Patat

  Dit soort ellende krijg je nou met dat halfbakken, softies rechtssysteem in watjesrepubliek Nederland. Dat broodje nageboorte piepelt de hele justitiele santenkraam dat het een lieve lust is en die naieve D66 “rechters” (KUCH!) gaan er gewoon in mee ! Locatieverboden en enkelband waren al geschrapt, meneer kon in Apeldoorn gaan wonen, emigratie bleek ook geen punt. Pim ligt GVD in zijn graf en die zak stront krijgt het een na het ander voor elkaar 🙁
  Effe procederen en ja hoor, justitie zag dat het goed was.
  Die had reeds lang geleden weg gerot moeten zijn in een cel waarvan de sleutel nooit meer terug te vinden was.

 5. ikweetwatikwil

  Het is een moordenaar. Het erge is, hij vindt dat prima. En veel Linksers zullen dat met hem eens zijn.

 6. Joop Klepzeikert

  Hij zal vast wel weer gelijk gaan krijgen van de D66 debiel van dienst. Terroristen krijgen in Nederland altijd overal gelijk in van de D66 debielen die zich hier ‘rechter’ mogen noemen, omdat ze een gratis ‘studie’ rechten hebben gevolgd.

  1. F.C. Labrouste

   Ik acht het zeer onwaarschijnlijk dat het OM deze zaak op gaat pakken.

   1. Joop Klepzeikert

    @Trol Rien: Ga je GGZ begeleider even om je spuitje vragen. Je hersencelletje doet weer heel vreemd.

    1. Sealgaire

     De stinkpik die god dankt dat Fortuyn kapot werd geschoten. De Blablabla blaaskaak. En verzint gewoon zijn eigen waarheid. Tiktaktiktok, en vooral tiktaktiktaktiktak.

   2. Sealgaire

    Hij is Dopper/Noppen/Ernst/Labrouste en is uit hetzelfde soort hout gesneden als Volkert van der Graaf. Opruien opstoken beledigen en als het hem niet bevalt feiten verdraaien naar eigen gewin en als deze dan onderuit worden gehaald geen reactie meer geven. Het feit dat hij nog geen permanente ban heeft, omdat hij bij vrijwel elke post die hij hier plaatst complete onzin uitslaat en de boel opstookt, mag gezien worden als een wereldwonder. Blaaskaakje, inderdaad, Blablabla. En verzint gewoon zijn eigen waarheid. Tiktaktiktok, en vooral tiktaktiktaktiktak.

 7. C.A.Barstow

  Ik verbaas mij nog altijd dat dit stuk links misgeboorte nog over straat loopt.

 8. Bolkestein

  Nu hij niet gaat emigreren heeft hij dus de voorwaarden geschonden en dient zijn meldplicht weer te worden hersteld. Doe je werk, OM!

  1. Mars020

   Misschien kunnen ze hem in Irak ophangen?.. Naast zijn medekillers, die binnenkort gaan bungelen… Dat schept een band en kunnen ze in de hel gezellig babbelen over hoe slecht Europa is voor extremisten en ander gespuis. Scheelt ons een hoop geld aan advocaatkosten, rechtszaken enz. Maar het belangrijkste is natuurlijk, dat dat stuk stront voor eeuwig oprot.

 9. Vraagtekentje

  Een onbetrouwbare moordenaar??? Nooit van gehoord.

 10. Caro

  Je zult als nabestaanden de aangifte van laster lezen. Vreselijk.
  Vreselijk is ook het hoger beroep van Michael P wat vandaag dient. Saskia Belleman doet via twitter verslag.

  Ik snap dat een ieder het recht heeft op…dus aangifte resp. hoger beroep.

  Maar moet je altijd gebruik maken van je recht, vraag ik mij echt af ( nog breder trekkend het stakingsrecht, het recht op demonstreren).

 11. Rud56

  Tja, die Volkert is dan ook geen Wilders of blokkeerfries, hé!

  Want dan kan er wél krachtdadig worden opgetreden, zelfs zo krachtdadig dat de voorbedrukte aangifteformulieren klaarlagen op de voor dat moment wél geopende politiebureaus. Bureaus die anders gesloten blijven voor het doen van wél reële aangiften zoals diefstal, aanranding e.d.

  Zelfs zo krachtdadig dat burgemeesters vooraan de demonstratie liepen. De demo tegen de in beslotenheid gedane uitspraken van Wilders …

  Zelfs krachtdadig dat de Blokkeerfries een even zware straf krijgt als de illegaal die meerdere malen veroordeeld is wegens gevaarlijk rijgedrag en onverzekerd rijden en uiteindelijk een onschuldig persoon doodgereden heeft.

  Maar ja, dat zijn geen Volkerts, hé!

 12. Cilka

  Zijn de Rechters en de Opdrachtgevers van de moord soms vrienden van elkaar??? Horen ze bij dezelfde club???

 13. Korporaal Monty

  Er hoeft maar één dappere persoon op te staan om dit probleem op te lossen.

 14. Niet L niet R

  Het toont duidelijk aan, dat hij nog steeds staats gevaarlijk is!

 15. Godefroy France

  ZIJN VRIJHEID HEEFT DEZE MOORDENAAR TE DANKEN AAN ZIJN LINKSE VRIENDJES!
  HOOP DAT ZE HEM OOIT AAN HET PRATEN KRIJGEN,,, KAN KLAVER MET ZIJN CRIMINELE GROENE KMER INPAKKEN EN WEGWEZEN!!!

 16. Dragonmaster969

  wat ben jij een misselijkmakend sujet zeg!!!

 17. Mars020

  Wat ben jij eigenlijk een vies goor wijf!.. Smaad en laster?.. Spoor jij wel?.. Jij met je gestoorde Antifa geleuter.. Dat zwijn moeten ze afmaken.. Verder ben jij ook rijp voor een gesloten inrichting met die achterlijke ideeën van je. Jij loopt hier continu moordenaars, verkrachters, criminelen, gestoorden enz te verdedigen en op te hemelen. Ooit zal Karma bij jou toeslaan en krijg je een passende straf..

 18. AS210854

  Wat is het toch heerlijk in nederland dat de grootste niksnutten ongelimiteerd van de staatskas kunnen procederen .Dit alles ten kosten van de ouderen die door de ogen van onze politici gezien worden als de grootste profiteurs van nederland. ZUM KOTSEN.

 19. Roughwood

  Procederen op kosten van de belastingbetaler. En via linkse rechters je asociale gelijk willen halen. Het kan en mag allemaal in Nederland. De rechtspraak is hier helaas niet meer serieus te nemen.

 20. Kristalix

  Het is waanzinnig dat deze pisvlek nog rond loopt op de aardbol.

 21. Michael M

  De gevaarlijke LINKSE EXTREMIST Volkert van de Graaf welke een Nederlandse politicus doodschoot met een vuurwapen. Een monster, het KWAAD dat hier vrij rondloopt. Een zieke hele zieke Geest.

 22. Michael M

  Waarom loopt zo iemand weer vrij rond. Over 2 jaar landelijke verkiezingen. Ik vertrouw dit niet. Er zit een smerig luchie aan. Deze vieze linkse extremistische moordenaar welke ooit een dodelijk wapen in zijn handen had en iemand daarmee vermoord had zo kort weer vrij rondloopt. Bizar. Eeuwig opsluiten dat monster. Hoop dat zulke zieke geesten de rest van hun leven achterom moeten kijken want tegengeluid geven tegen elkaar links en rechts doe je met je mond, niet met een vuurwapen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.