Narcistische Sylvana-oma Anja Meulenbelt over eigen boek: ‘Goed boek. Had ik het niet geschreven dan kocht ik het!’

BIJ1-kandidate – en Sylvana-fluisteraar – Anja Meulenbelt is helemaal verliefd. Ditmaal niet op haar katten, een getrouwde Palestijnse man of op antisemitische hatespeech. Nee, het is allemaal veel dichter bij huis. Meulenbelt vindt haar nieuwe boek érrug goed geworden. Zo erg, dat ze bijna dreigt te verdrinken in een vijver die haar spiegelbeeld toont.

anja broodrozen

Het heeft in eerste instantie natuurlijk wel wat komisch: lieden die een marxistisch feestje als een soort platform voor hun eigen handeltje zien. Kapitalistischer dan dat kan je het natuurlijk niet krijgen, en kennelijk zijn ook zelfs de meest verstokte marxisten niet vies van een beetje commercialisering als het hun eigen portemonnee vult met keiharde pecunia’s.

Ah, die onvervalste geur van linkse hypocrisie, zoals ook BIJ1-oma Anja Meulenbelt – een vertrouweling van Sylvana Simns – die tentoonspreidt. Heerlijk. Misschien nog wel heerlijker dan dat is het ronduit narcistische karakter van de wijze waarop ze haar nieuwe boek ‘Brood en rozen‘  aan de man probeert te brengen: door te vertellen hoe enorm blij ze is met haar eigen werk. Dat ze haar eigen creatie een “goed boek” vindt en dat ze het zelf nog maar eens gelezen heeft in de trein en er daar weer helemaal verliefd op geworden is. Met als pseudo-surrealistische uitsmijter: ‘Als ik het niet geschreven had zou ik het zo kopen.’ Natuurlijk, Anja, natuurlijk.

Zo rollen jullie namelijk bij BIJ1. Weinig liefde voor Nederland, en nog minder voor Amsterdam. Maar een heilig geloof in de eigen stokpaardjes en de malle fratsen van de eigen volksvertegenwoordigers.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

30 reacties

 1. Meriadoc Brandebok

  Het is een grof schandaal dat zij trots is op haar eigen geschreven werk. Zelf werk ik met auteurs en ik kan vertellen dat auteurs doorgaans trots zijn op hun eigen werk. Dit gaat dus helemaal nergens over.

  1. Rien Noppen

   Je hebt gelijk, Meriadoc, het moet niet gekker worden!

   🙂

   1. Sealgaire

    Blablabla. Blaaskaak/pisvlek en eenzame laffe kale speklap.

 2. edoc431

  Ga ook nog even reclame lopen maken voor dat zeikwijf, dombo .

  1. Joop Klepzeikert

   @edoc431: Dacht jij werkelijk dat er ook maar 1 persoon op DDS leest die dat vodje van het Vuilnisbelt van het Bij1 geraapte zooitje gaat kopen?
   Normale mensen kopen dat niet en de linkse trollen op DDS hebben geen geld om boeken te kopen. Die leven van een oetkering en zijn al lang blij dat ze een internet abonnementje kunnen betalen, zodat ze hier dagelijks 24/7 kunnen trollen.

   1. edoc431

    Ja dat is ook wel weer waar .

 3. Joop Klepzeikert

  Dat het Meulenpaard die boeken zelf in Brussel op moest halen zegt alweer genoeg. Ten eerste geen uitgever in Nederland kunnen vinden en die in Brussel is geeneens bereid ze te distribueren. Dat moet het Vuilnisbelt dus zelf doen.
  Ik wens het linksvolk die dat vodje gaat kopen weer een onvermijdelijke zware teleurstelling toe. Beter dat ze hier hun geld aan weggeven dan weer naar Aapfrika overmaken, waar ze er nog meer illegale migranten naar Europa mee fokken en tot terrorist opleiden.

  1. Original NL

   Uit antwerpen joop..in brussel drukken ze alleen in het frans.

   1. Joop Klepzeikert

    @Original NL: Klopt als een zwerende vinger. Had het te snel gelezen en net vliegticket vanaf Brussel geboekt. Vandaar de verwarring.

   2. marco1

    Is dat zo officieel is brussel toch 2 talig. Ik dacht dat ondernemers zelfs verplicht waren ook Nederlands te kunnen spreken al vertikke ze het.

    1. Joop Klepzeikert

     @marco1: Veel ondernemers in Brussel spreken geen Nederlands, tot je duidelijk laat blijken weg te gaan als ze je niet in het Nederlands te woord gaan staan.
     In Belgistan en Nederlandistan vertik ik het om een andere taal dan de Nederlandse te spreken.

 4. tomygun

  Voor Oma`s moederdag.

  Voor u de wens dat iedere Palestein u moge nemen
  Geeft dat geen voldoening meer geen nood er zijn
  ook nog kruisraketten uw wens zijn voor ons bevelen.
  Shalom!

  1. Original NL

   Beter van niet tommy…oma zou wel eens kunnen schrikken van zo’n pratende vagina.

 5. DeBruijn

  Waar gaat dit over?

  Is 10 mei de paddomiddag op de redactie?

  1. Original NL

   Nee..de pedomiddag van de trollen….noppen is hierdoor vanmiddag afwezig bij DDS!

   1. Joop Klepzeikert

    @Original NL: Tante Rien ligt de roes van gisteravond nog uit te slapen. Krijgt vanmiddag de uitkering pas weer, waarna ze de dealer kan bellen voor de oppeppende middeltjes.

  2. Siemien

   Als je niet weet waar het over gaat moet je niet reageren mafklapper…

 6. Rogerio

  Ieder geschrift van Meulenbelt behoort op de vuilnisbelt….trouwens wel erg milieuvervuilend dat boek ; eerst bomen kappen,dan papier maken, vervolgens chemische drukinkt toevoegen, de persen laten rollen, opslag en distributie, transport België -Nederland en zo verder… klopt niet met Sylvana’s milieunoodkreet.

  1. Cycle25

   Daar zat ik ook net aan te denken, al die milieu freaks en hun boeken oerwoud, anno 2019.

 7. Niet L niet R

  Begrijp werkelijk niet, dat deze gestoorde juffrouw nog aandacht krijgt!
  Vroeger werden deze mensen van straat gehaald en opgesloten, wel goed verzorgd, maar de regering heeft hier verandering in aangebracht, en je ziet het negatief gevolg!

 8. Cycle25

  Praten voor je eigen parochie, bij mij doet dat boek het ook goed….als aanmaakpapier op de BBQ.

 9. Politiek Profeet

  Soms moet je een domme doos gewoon opvouwen en in de houtkachel stoppen als aanmaak…..

 10. Tman

  Dat boek ga ik niet kopen,ik heb totaal geen interesse om te weten in welke conditie en positie de schaamlippen (spatlappen) van Anja Vuilnisbelt zich bevinden,ik mag dit hier zo brutaal schrijven omdat ze dit soort uitspraken mbt dit onderwerp zelf herhaaldelijk bezigt!

  1. Rien Noppen

   Tman kan inderdaad vast betere boeken vinden over de schaamlippen waar zijn belangstelling naar lijkt uit te gaan.

   1. Sealgaire

    Aldus de pisvlek en masochist , een zelfkastijder. Hij ervaart het gekweld worden als prettig. Nadeel van die aandoening is dat de vele klappen en beledigingen die hij hier krijgt alleen maar stimulerend werken. Daarnaast, en dat is ook al vele malen genoemd, zit er een parafile kant aan dit gezwel. Als er door deze parafilie grote problemen ontstaan tussen de masochist en de omgeving, is er sprake van een psychische aandoening. Deze aandoening of stoornis is psychotisch van aard en gaat in zijn geval gepaard met narcisme.

    Jij bent Dopper en bent uit het zelfde soort hout is gesneden als Volkert van der Graaf. Opruien opstoken beledigen en als het je niet bevalt feiten verdraaien naar eigen gewin en als je deze dan onderuit haalt geen reactie meer ontvangen / trol alert krijgen.

    Het feit dat jij nog geen ban hebt omdat je bij vrijwel elke post die je hier plaatst complete onzin uitslaat gezien mag worden als een wereldwonder.

 11. Kapitein Haddock

  “Duizend bommen en granaten!”
  Van Anja had ik een boek verwacht over haar ervaringen met vagina kijken!
  Of viel dat , met een clubje BIJI “vrouwen”, tegen?
  ” Kielhalen deze Tante of opsluiten!”

  1. marco1

   Ik heb ook weleens overwogen om een boek te schrijven over vagina kijken .

 12. koeiepoep

  De moeder én oma aller WC- eenden.

 13. Godefroy France

  SS MET BIJ1 ANTISEMITISCHE ANTINEDERLANDSE BRUINHEMDEN,,,,,TUIG VAN DE RICHEL,,,,, BOYCOTTEN WAAR MOGELIJK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SMEERLAPPEN VAN HET BRUINSTE WATER!!!!!!!!!!!!!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.