Paranoïde geworden Geert Wilders blokkeert op Twitter nu zonder pardon zelfs z’n trouwste fans

Nadat de PVV in vrijwel elke denkbare verkiezing zo goed als volledig verdwijnt, begint de leider van de partij – Geert Wilders – ook z’n verstand te verliezen. Paranoïde geworden van het feit dat z’n achterban hem zó snel in de steek laat, is niemand meer veilig in zijn (digitale) buurt. Zelfs PVV-fans van het eerste uur gaan zonder pardon op de shit list bij ook maar het minste beetje kritiek of aarzeling.

De tijden dat alleen linkse haattwitteraars achter een block verdwenen bij Geert Wilders, liggen lang en breed achter ons. Inmiddels worden ook centrum-rechtse journalisten en iedereen die niet meteen ’s avonds in slaap valt onder een Geert Wilders-dekbedovertrek preventief geruimd. Dat ondervond ook PVV-fan Michel, die al jaren fan is van de partij van Wilders. Hij dacht na zo vaak op de PVV te hebben gestemd het krediet te hebben opgebouwd om ook eens een kritische noot te plaatsen.

Maar nope. Goed advies wordt niet gewaardeerd bij de PVV. Want ook dat is kritiek op de heilige partijlijn, uitgezet door Sint Geert, zijn naam worde geheiligd, en dus daarmee keihard PVV-verraad. En dus kreeg ook de brave PVV-aanhanger Michel een enkeltje naar de Twittergoelag van de steeds wilder om zich heen maaiende Wilders.

Dit mag dus niet:

8ba1a2e909_Screen_Shot_2019-05-30_at_09.22.29

Want dan gebeurt er dit:

29248e49d4_Screen_Shot_2019-05-30_at_09.28.22

Het moet de PVV-Kamerleden toch wel zorgen gaan baren, want de mentale welgesteldheid van hun fractievoorzitter is zienderogen aan het achteruitgaan. Nu heeft ome Geert aanzienlijk minder doden op z’n geweten dan Joseph Stalin, maar toch zijn er ook een hoop gelijkenissen: beiden regeerden hun partij met ijzeren vuist, flikkerden er iedereen uit die ook maar één ‘ja, maar’ durfde te stamelen en… zo laat het zich nu aanzien… gingen uiteindelijk kopje onder nadat ze hun eigen paranoia over mogelijke “verraders” niet meer onder controle konden houden.

Beste Martin Bosma, Fleur Agema, Harm Beertema en anderen… het is nog niet te laat om Geert Wilders met pensioen te sturen en die broodnodige nieuwe leider van de PVV te kiezen! Doe het voor jullie partij, en doe het voor die arme, als hond behandelde Michel.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

37 reacties

 1. J.C.

  Ik heb de PVV (alle PVV fractieleden van de Tweede Kamer) vanmorgen een e-mail gestuurd, waarin ik aangeef dat ik denk dat de PVV op een kantelpunt zit, en dat de fractie nu het goede moet gaan doen, omdat ik bang ben dat het anders over en uit is met de PVV. En ik ben nota bene een diehard PVV stemmer van het eerste uur. Ben benieuwd.

 2. Vrijedenkert

  Geert Wilders als leider van de PVV is over datum, zijn jarenlange zeer ernstige veiligheidssituatie en bijbehorend isolement hebben nou eenmaal een ongewenste uitwerking op zijn psyche!
  Sorry PVV leden maar zo denk ik erover…

  Daartegenover zijn b.v. Fleur Agema en Martin Bosma een verademing om naar te kijken en te luisteren, Wilders zou er beter aan doen om zich wat meer terug te trekken en wat meer op de achtergrond te treden zoals ook De Winter heeft gedaan en meer zijn functie als kamerlid gaan uitvoeren en veel minder als partijleider en dit meer overlaten aan genoemde.

  1. Korporaal Monty

   “en veel minder als partijleider en dit meer overlaten aan genoemde”

   Moeten ze wel deel uitmaken van de partij?

   1. santiago

    Monty. Jij blijft er ook helemaal niets van snappen, daarom kan je veel beter je mond houden. Jij krijgt met je slappe geroddel en insinuaties de PVV niet kapot hoor, ook al wil je dat nog zo graag.

    1. Korporaal Monty

     “Jij krijgt met je slappe geroddel en insinuaties de PVV niet kapot hoor,”

     Ik denk dat Wilders dat heel goed zelf kan. Hij doet in ieder geval goed zijn best.
     En als enig lid van zijn partij is het natuurlijk zo over.
     Niemand die hem kan opvolgen.

 3. Robert75

  Ja op twitter en internet is iedereen voor de PVV als ik al die tweets moet geloven. We stemmen allemaal PVV jongens. Maar waar zijn ze toch tijdens de verkiezingen.

  1. santiago

   Robert. Je kan het de meeste mensen niet eens kwalijk nemen. Ze worden bang gemaakt en gemanipuleerd door de elite maffia club, ook wel de overheid genoemd. Door regeringscontrole over de media wordt de democratie ondermijnd. Fake news en achterklap. Veel eerlijke gewone hardwerkende mensen zijn te goed van vertrouwen. Tuig is het.

   1. Robert75

    Zijn achterban moeten naar zichzelf kijken. Het is dankzij zijn achterban dat die geen zetels meer heeft in het Europees parlement want ze blijven thuis. Wilders wordt al jaren systematisch genegeerd en buiten gesloten van regeringsdeelname. 2e partij van Nederland en ze waren nog niet eens bereidt om te onderhandelen met hem. Nee uitgesloten. En dat dan ook nog in de schoenen schuiven van Wilders. En waar waren al die PVV stemmers 2 jaar geleden? Nergens te bekennen ze vonden het allemaal wel best.

    Wilders heeft zijn achterban nog nooit in de steek gelaten, het is zijn achterban die hem keer op keer in de steek laten. Ze flikken het de hele tijd. Het zijn gewoon backstabbers. En als ze willen overstappen na dat studentje uit de Amsterdamse grachtengordel moeten ze dat vooral doen. Maar kom alsjeblieft nooit meer terug.

    Maar wedden dat ze ook door Baudet in de steek worden gelaten?

    1. Korporaal Monty

     “Wilders heeft zijn achterban nog nooit in de steek gelaten”

     Hij vond het de afgelopen verkiezing belangrijker om zijn Europese vrienden naar de overwinning te helpen dan in Nederland campagne te voeren voor zijn achterban zoals hij eerder deed.

     Nee Wilders liet ze niet in de steek.

     1. Robert75

      Wat mij betreft hoeft die geen campagne te voeren. Want inmiddels weet je toch wat ze willen en waar ze voor staan? Of niet? Ben je onder een steen vandaan gekropen.?

     2. Korporaal Monty

      @Robert75
      “Wat mij betreft hoeft die geen campagne te voeren”

      Wilders vond het schijnbaar wel nodig.
      Hij reisde heel Europa door om zijn woord te verkondigden.

     3. marco1

      @Wat dat betreft lijkt hij wel wat op Jezus , die reisde ook heel wat af om zijn woord te verkondigen. Hij zou toch niet de nieuwe messias zijn.

     4. Korporaal Monty

      @marco1
      “Wat dat betreft lijkt hij wel wat op Jezus ”

      Wat het reizen betreft wel. Maar toetreden tot hem dan weer niet.
      Wilders laat geen leden toe terwijl dit bij de christenen wel kan.

 4. santiago

  Je blijft het proberen he Engelbart. Laat Geert maar gaan. Zijn partij en zijn echte achterban blijven hem trouw hoor.
  Geert blijft altijd alert op mollen, want ze zouden hem maar al te graag naar de Filistijnen zien gaan.

  1. marco1

   Kun jij nog op zijn twitter santiago?

   1. santiago

    Zeker wel en laat ik je dit vertellen. Geert heeft het moeilijk en moet super voorzichtig zijn, maar bij de volgende landelijke verkiezingen zal jij verbaast staan.

    1. tomygun

     Marco +10

 5. tomygun

  De brave volger? is er een opvolger? mafklapper1
  die zo een stuk van geen stijl overneemt ( anti PVV)
  natuurlijk zonder link waar hij deze info van heeft.
  Mafklapper 2 beschermt brave volger .
  TIM IS ER AL EEN OPVOLGER VOOR JOU?

 6. F.C. Labrouste

  Gisteren was het ‘Hallelujah’ en heden ‘Kruisigt Hem’.

  De Vox Populi is trouweloos en onbarmhartig en heeft weinig geduld.

  1. edoc431

   Ik stel vast dat jij hier van 0 en gene waarde bent ,jouw feiten boeit hier niemand.
   Ik weet niet of je het weet dramorgel je zit op de verkeerde site, niemand hier heeft enige interesse jouw gelul .
   Jij hebt geen bord voor je kop maar een complete balk, werkelijk waar dat jij hier na al die jaren nog steeds rond huppelt ,man ik had je allang zo ver verbannen dat je zelfs met een vpn hier nog niet terug zou kunnen komen .

   1. F.C. Labrouste

    Tegen wie is deze tirade gericht?

    1. Trien Knoppen

     Een gokje… Rien N.

    2. tomygun

     Go fc Knudde ben je soms ook nog afro moslim?

   2. Zwetsnek

    edoc431 Ik stel vast dat jij hier van 0 en gene waarde bent ,jouw feiten boeit hier niemand.
    Ik weet niet of je het weet dramorgel je zit op de verkeerde site, niemand hier heeft enige interesse jouw gelul .
    Jij hebt geen bord voor je kop maar een complete balk, werkelijk waar dat jij hier na al die jaren nog steeds rond huppelt ,man ik had je allang zo ver verbannen dat je zelfs met een vpn hier nog niet terug zou kunnen komen .

    1. santiago

     Wie is zwetsnek. 3 keer raden. Haha.

     1. tomygun

      santiago geef ff een hint .

     2. santiago

      Ik zit te denken, gezien de stijl, aan tromgeroffel RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
      Fockingworst.

     3. santiago

      Maarrrr, ik kan het mis hebben. Dan toch sorry.

    2. tomygun

     Ik mag de naam niet noemen dan krijg ik
     een ban maar je moet er een veranderen
     wat ook wel benen genoemd worden .
     Vette gay netwerk

 7. Duke

  Wilders had de Europese verkiezingen aan de lijsttrekker moeten overlaten. Ik denk dat hij teveel hooi op zijn vork neemt en toe is aan vakantie. Na de vakantie zal hij er weer zijn zoals we van hem gewend zijn.

 8. logisch denken

  Ook baudet gaat niets bereiken. Wordt net zo vakkundig gesloopt als de pvv, lpf of lijst verdonk. Het kartel laat zich door niemand het brood uit de mond stoten.

  1. DidiMadloba

   LPF en Verdonk zijn ondergegaan aan intern gekibbel.
   Wilders besefte dat partijdemocratie een risico is en koos voor dictatuur. Niet erg toch, gegeven het feit dat hij de wijsheid in pacht heeft?

   Alleen begint hij nu te vervelen. Allemachtig wat een zeurkous.

 9. Pretstick

  Santiago! Jij snapt het.

 10. Ome Wim

  Typisch Nederland, vòòr WOII riepen onze regeringsleiders en Koninklijk huis al “wij zijn neutraal”, maar de Duitsers waren nog niet bij de Grebbeberg of ze waren al met de staart tussen de benen gevlucht naar Engeland roepend over Radio Oranje “houdt moed burgers”, dat we als laf land te boek staan ligt overigens niet aan de burger maar aan laffe en wegkijkende regeringsleiders als die miezerige Rutte, flinke praatjes verkopen achter de microfoon met opgestroopte mouwen met dat panlat-figuur van hem en een keutel in zijn broek als iemand per ongeluk een harde scheet laat.

 11. Bes Tolen

  De toekomst is ongewis. Zeker voor de PVV dus maar krachtig de belangrijke punten met nadere uitleg voor het voetlicht brengen. Van bepaalde punten zoals Europa moet de PVV duidelijk aangeven wat ze wel wil met Europa. Anders denken de kiezers dat de PVV helemaal niets met Europa wil en dat zien de kiezers niet zitten.

 12. DidiMadloba

  Ook zonder kinderpardon?

  De PVV is een sekte, zoveel is duidelijk.

  Wilders maakt misbruik van de vrijheid van godsdienst.

  1. logisch denken

   QUOTE
   DidiMadloba 6 minuten ago Beantwoorden
   Ook zonder kinderpardon?

   De PVV is een sekte, zoveel is duidelijk.
   END

   hahaha , hilarisch zoveel onzin. Wilders is sekte leider van een sekte waar je geen lid van kan worden. Zoek hulp zo meteen springt u van het balkon. U kan echt niet vliegen met of zonder bezem

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.