Politiehatende Sylvana Simons wil agenten voorlopig verbieden hun taak uit te voeren: ‘Zo simpel is het!’

De knotsgekke partij BIJ1 van Sylvana Simons, gooit het ineens over een volstrekt onverantwoordelijke libertarische boeg: men wil dat de politie helemaal stopt met activiteiten die bedoeld zijn om Nederland veilig te houden. Want heel misschien komt dat kwetsend over op multiculturele landgenoten, en dus moet de politie gewoon alle opsporingsactiviteiten maar in het geheel staken. Je gelooft je ogen niet, als je dit nieuwe rampenplan van BIJ1 leest.

sylvana politie

Alsof de politie in Nederland nog niet soft genoeg is – terroristen die het werk en leven van boeren verzieken gaan lekker vrijuit – wil BIJ1, de partij van Sylvana Simons, dat de wetshandhavers gewoon nóg meer taken die bedoeld zijn om ons land veilig te houden laten vallen. Dat schrijft de partij vandaag op Facebook, waar een hele trits organisaties wordt genoemd als schijnbaar bewijs dat de Nederlandse politie er kennelijk op los zou discrimineren. Een schandelijke suggestie, natuurlijk, waarvoor Sylvana Simons al een keer eerder goed is aangepakt door de rest van de Amsterdamse gemeenteraad en Wesley Sneijder.

Maar ze doet het weer. Ze doet het weer! Op de pagina van haar partij oppert Sylvana Simons nu zelfs dat de politie voorlopig helemaal maar moet stoppen met verkeerscontroles:

“Na zeven (!!!) jaar praten over etnisch profileren is het probleem nog steeds aan de orde van de dag. Mede naar aanleiding van het opiniestuk van Jair Schalkwijk van Controle Alt Delete en Gerbrig Klos van Amnesty International Nederland in het Het Parool schreven doen wij donderdag een voorstel om pro-actieve verkeerscontroles te stoppen tot deze issue is opgelost.

De politie zou je nooit staande mogen houden wegens je huidskleur. Zo simpel is het.”

Dus voorlopig gaan we maar geen dronkaards meer van de weg halen die anders wellicht kinderen doodrijden, want heel misschien is er discriminatie. Ook pakken we geen wanbetalers meer aan, of controleren we niet meer op gestolen auto’s. Allemaal maar om de gevoelens van de Sylvana-clan niet langer meer te kwellen.

Wat een ontzettende gotspe is dit voorstel, dus. Laten we hopen dat de Amsterdamse gemeenteraad het daarom ook weghoont. De kans daarop lijkt vrij groot. Maar toch: het blijft Havana aan de Amstel, dus je weet het nooit…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

55 reacties

 1. Dragonmaster969

  maakt niet uit wat Sylvana zegt: als het maar in het nieuws komt.

  1. Top

   Criminaliteit heeft de Nederlandse samenleving vorig jaar ruim 31 miljard euro gekost. Ruim 21 procent hiervan (6,7 miljard euro) bestaat uit overheidsuitgaven ter bestrijding van die criminaliteit. Dat blijkt uit het onderzoek ‘Criminaliteit en rechtshandhaving 2006’ van het Wetenschappelijk Onderzoek- en Documentatiecentrum (WODC) van het ministerie van Justitie. Vandaag zijn de resultaten van het onderzoek gepubliceerd op de website van het WODC. Twee jaar geleden stelde het WODC de kosten nog op ruim 20 miljard euro. Omgerekend komt het totale bedrag per hoofd van de bevolking neer op bijna 2.000 euro. Dat is vergelijkbaar met cijfers in Engeland en Wales. De totale kosten bestaan voor 21 procent (6,7 miljard euro) uit overheidsuitgaven in reactie op criminaliteit, voor 12 procent (3,7 miljard euro) uit preventieve maatregelen van particulieren en bedrijven en voor 67 procent (21,1 miljard euro) uit schade voor bedrijven, particulieren en overheid. In het onderzoek worden de kosten per hoofd van de bevolking met die in vier andere landen vergeleken. Zo blijkt dat die in Engeland en Wales neerkomen op 1.780 euro per hoofd van de bevolking, in Australië op 1.179 euro, in Canada op 1.369 euro en in de Verenigde Staten op 7.200 euro. Eerder berekende de Stichting Economisch Onderzoek (SEO) dat misdaad, vooral veroorzaakt door de ongeremde import van allochtonen, de samenleving jaarlijks 20,2 miljard euro kost. Overigens zijn totale kosten van deze massa-immigratie per gezin vanaf 1970 opgelopen tot een dikke 26.000 euro, tendens stijgend

  2. Robert Leiden

   Inderdaad.
   Zij heeft het truukje goed van Geert Wilders afgekeken.
   Negatieve aandacht is ook aandacht.

 2. Joop Klepzeikert

  Kan iemand die aap nou eindelijk eens terug in een boom in Suriname hangen? Dit soort wezens hoort niet in onze geciviliseerde samenleving thuis.

  Voor de zwakzinnig linkse ‘raziest’ schreeuwers: Een mens gedraagt zich menselijk. Daar heb ik Sletvana helaas nog nooit op kunnen betrappen. Ook dit is weer overduidelijk beestachtig gedrag van die aap.

 3. Rien Noppen

  Het voorstel van Sylvana betreft het voorlopig opschorten van pro-actieve verkeerscontroles.

  Dat is een stuk genuanceerder dan wat Tim eer van maakt.

  1. Sealgaire

   Aldus, sprak de glibber, genaamd dopper/flopper of lul, die zelf weinig tot niets heeft bijgedragen aan de samenleving. Zit al jaren in het uitkeringscircuit en heeft een ieder, op dit forum, van zich vervreemd, door zijn pedante en vervelende wijze van reageren. Zit de laatste dagen van zijn leven geïsoleerd (wonend drie hoog achter) van de echte wereld. Een van huis uit, foute en antisemitisch stuk nageboorte, die ook niet schroomt, om het met onfrisse clubjes eens te zijn. Zijn familie heeft jaren geleden, de handdoek al gegooid, om zich nog enigszins om hem te bekommeren. Mijn reactie zal dan ook zijn ‘’blablabla blaaskaak’’. En vooral tiktaktiktaktiktak.
   Geef die aarsmade toch geen repliek! Behalve, Blablabla Blaaskaak. Je hebt hem financieel al 24/7 op je rug zitten.

   1. Tip

    Sealgaire lekker in bad geweest papsie, lekker glibberen?? weer onder werktijd hier aanwezig foei.

    1. edoc431

     sterf idioot

 4. FJ

  Ik begrijp dat heel goed, hoor Sylvana.
  Ik begrijp, dat jij een vrijbrief wilt voor ex-bewoners van de Antillen, Suriname en Marokko, zodat ze kunnen stelen van alle witten.

  Ik als witte wil, dat ex-bewoners van de Antillen, Suriname en Marokko weer bewoners worden van de Antillen, Suriname en Marokko en voor Sylvana wil ik het enkeltje Paramaribo betalen.

 5. Maurits Dekker

  Het wordt steeds duidelijker dat mevrouw SS knettergek is.

 6. AS210854

  Waar is de grens van vrije meningsuiting, en waanzin. Laten we daar eens duidelijk in zijn.

 7. Rogerio

  Bijna 70 procent van de gedetineerden is allochtoon ,m.n. Marokkanen, Antillianen en Surinamers. Begrijpelijk dus dat de politie hun kijker preventief op die doelgroep richt. En kijk eens naar ” Opsporing Verzocht” ……
  enough said.
  Negerin Simons negeren dus!

  1. Rien Noppen

   “Negerin Simons”

   Uiteraard heeft dit gebral niets met racisme te maken.

   1. Joop Klepzeikert

    @trol Rien: Ook deze bijdrage van jou raakt weer kant nog wal.
    Ga eens proberen normaal te reageren.

   2. Jv

    RN, ik vind het nog netjes gezegd van Rogerio!
    Ik zou heel wat anders gezegd hebben, maar dan heb ik het OM aan de deur!
    Kortom, ik sluit mij volledig bij deze uitlating aan, wees eens eerlijk, kun je nog praten over deze psychopaat die voor geen meter spoort?
    Ze vraagt er ook zelf om.
    Ons schokkeren en als we haar een aap noemen, dan is dit mens volledig het spoor bijster!

   3. Matig rechts

    Sinds wanneer is negerin een scheldwoord?
    Het klopt iedere keer weer wat ik schijf.

    #Negeer Noppen, deze linkse trol lijd aan psychose

    1. Rien Noppen

     lijdt

     1. Top

      Wetenschap bewijst: taalnazi’s zijn irritante moralistische idioten met onaangename persoonlijkheid.

      “Scientists have found that people who constantly get bothered by grammatical errors online have “less agreeable” personalities than those who just let them slide.
      And those friends who are super-sensitive to typos on your Facebook page? Psychological testing reveals they’re generally less open, and are also more likely to be judging you for your mistakes than everyone else.”

     2. Sealgaire

      Inderdaad, de glibber, genaamd dopper/flopper of lul, die zelf weinig tot niets heeft bijgedragen aan de samenleving. Zit al jaren in het uitkeringscircuit en heeft een ieder, op dit forum, van zich vervreemd, door zijn pedante en vervelende wijze van reageren. Zit de laatste dagen van zijn leven geïsoleerd (wonend drie hoog achter) van de echte wereld. Een van huis uit, foute en antisemitisch stuk nageboorte, die ook niet schroomt, om het met onfrisse clubjes eens te zijn. Zijn familie heeft jaren geleden, de handdoek al gegooid, om zich nog enigszins om hem te bekommeren.

   4. Bosche draak

    Dat heb je goed gezien Noppen, het heeft inderdaad niks met rascisme te maken.
    Wilde u haar soms voor een chinese aanzien?

   5. Blanke Sjors en Zwarte Sjimmie

    Rien van welke afkomst is SS dan wel? Het is een negerin en blijft een negerin en je kan er weinig anders van maken.

    Maar zo te horen ben je weer opzoek naar witte voetjes

    1. Vit

     Negers hebben witte handen en voeten omdat ze er op staan als ze gespoten worden.

     Gebbetje hoor.

     1. Vit

      Ps, ik krijg zojuist bijna een draai om mijn oren van een negerin.

  2. Ragmilla

   Vermeld er even bij dat mensen met migranten achtergrond veel vaker gevangenis straf krijgen waar blanken een boete of werkstraf krijgen ook als uitgangspunt gelijk is sociaal economisch. Lastig zeker om uit te zoeken.

   1. Tip

    Ragsatty dan verdienen ze dat zelf.

   2. Bosche draak

    Als jij er ook bij vermeld dat de reden van de zwaardere straf vaak is dat het om een opeensomming van meerdere delicten gaat, bijvoorbeeld dat bepaalde groepem wel heel vaak de fout ingaan.

    En ja dan lopen de straffen geleidelijk op onder het mom van “je les nog niet geleerd?”

    Wel een compleet verhaal geven hé raggebolletje?

 8. NoDoubt

  Tenzij ze natuurlijk vaker verkeersovertredingen maken dan anderen. Dat natuurlijk weer wel.

 9. Flip Flipt

  Sylvana Simons=100%Rien Noppen

 10. Fritsie

  Dat stomme wicht is volkomen de weg kwijt!
  Weg sturen mogelijk?
  Welke idioot luistert nog naar dat (mens)?
  Geen aandacht meer geven dus.

 11. Niet L niet R

  Blijf mij steeds verwonderen, dat die juffrouw nog steeds rondloopt , en onzin uit kraamt!
  Vroeger werden mensen met waanideeën opgesloten!

 12. Ries

  Tante Sidonia-psychose met een Eucalypta-uitstraling. Een en ander leidt tot een versneld verouderingsproces.

  1. Bosche draak

   Ja maar tante Sidonia is vaak nog vermakelijk.
   Een anusbloeding is nog leuker dan die Paranoïde pindarots.

 13. Rogerio

  Noppen…mijn reactie wordt door u als gebral gekwalificeerd, kennelijk met name om het gebruik van het woord ” negerin”. Ik hoef géén tekst en uitleg want uw mening interesseert mij niet in het minst maar ik wil wel even opmerken dat het een normaal woord is zonder veroordelende werking. Het is een kwalificatie qq een zelfstandig naamwoord , net als Jood, Arabier, verpleegster , reaguurder, communist etc etc. Sla het woordenboek er maar op na. Dat u er meteen een racisme luchtje aan geeft toont slechts uw bekrompenheid aan.

 14. Rogerio

  Noppen… ik kom pas sinds kort op deze site en erger me aan de ” interne discussie” hier tussen u en diverse andere reaguurders. Ga dat lekker op Facebook oid doen want het merendeel van de lezers/ reaguurders is niet in dergelijke fitties geïnteresseerd. Dit geldt dus ook voor uw aartsvijanden alhier. Kappen met dat marginale gezeik aub!

  1. Baron von Munchhausen

   Rogerio

   Noppen? Misschien luistert hij naar u.
   Denk het niet!

 15. Godefroy France

  BLACK KKK,,,,,,, contradictio in terminus!!!
  MAAR DEZE RASCISTISCH MULAT KRIJGT HET VOOR ELKAAR!!!
  Alles waar de verwerpelijke KKK voor staat,,, krijgt een 180° andere betekenis!
  Haat naar alles dat niet zwart of gekleurd is!!!
  DEZE MULAT IS GEFRUSTEERD TOT IN HAAR HAARVATEN.
  TOO BLACK TO BE BLANK !!!!
  TOO BLANK TO BE BLACK
  Het wordt tijd voor een veroordeling,,,,,,TBS FOR LIFE

 16. Rogerio

  En mbt de kennelijke trol Ragmilla… ik heb mijn reactie gebaseerd op officiële statistieken. Als u meent dat de sociaal economische factoren van invloed zijn mbt de detentie van blank versus gekleurd dan gaarne bewijs daarvan . Wie stelt moet bewijzen is het adagium in onze rechtsspraak. Linkse oprispingen zijn geen argumenten.

 17. Kristalix

  Ballgag. Dwangbuis. Thats all. Gesjeesde zwarte Peit.

 18. Rosasolis

  Alweer een nieuwe foto van onze Silly (dwaas) vrouw. Nu is zij een blonde kleurlinge geworden! Enkele weken geleden was er een foto en artikel in Trouw van een werkelijke zielige Albino vrouw in een Afrikaanse land. Die niet durfde naar buiten te komen, omdat volgens traditie zou zij geslacht worden en opgegeten door de bevolking! Haar normaal gekleurde dochtertje wordt niet toegelaten op de lokale lager school. Wanneer gaat Silly iets goed doen? Wij hebben onze politie meer dan ooit hard nodig! Nu dat op de openbare vervoer (treinen) imams worden toegelaten met islamitische folders die zij verspreiden, kunnen wij problemen verwachten.
  Van de CDA was er al de vraag voor veel meer subsidie voor onze politie. Wij hebben het nu gekregen. De politie academie wordt uitgebreid; en er komen veel meer agenten en politie hoog-opgeleiden. Er is ook een salaris verhoging, en betere werktijden.

 19. Lex

  Wanneer word die enge magere heks nu eens verbannen naar Suriname.
  Laar ze daar lekker een politieke partij beginnen.

  Nee lekker hier parasiteren op ons belastinggeld.

  Alleen maar mensen tegen hun in het harnas jagen.

  Lekker met pek en veren het land uit sturen.

  Enkele reis Suriname.

 20. Juriaan

  Zou er daarom de gevangenissen vol zitten met zongerijpte allochtonen

 21. logisch denken

  Als bevolkingsgroepen van een bepaald paspoort zich profileren in de top 3 van criminelen is controle op die groepen gerechtvaardigd. Het is dus vrij logisch dat bepaalde groepen vaker worden gecontroleerd omdat ze de maat geven bij de cijfers van het CBS en verantwoordelijk zijn voor een groot deel van de criminaliteit. Dat is niet etnisch profileren maar effectief handhaven. Pro actieve controles zijn derhalve heel nuttig. Kijk maar naar de buit van de controles.

 22. Michael M

  Sylvana ziekelijk mens kan zelf zo snel mogelijk stoppen met haar eigen activiteiten in NooitBij1 die bedoeld zijn om Nederland naar de verdoemenis te helpen. Want zij komt met haar partij kwetsend over op alle landgenoten, en dus moet de politie gewoon alle opsporingsactiviteiten doorzetten en Bij1 opdoeken !!!

 23. C.A.Barstow

  Dat dit imbeciele wijf nog in het nieuws komt zegt iets over de media in Nederland.

  Stem FvD!

 24. nienke

  Ze denkt een of ander dictator van Nederland te zijn en alles te kunnen verbieden waar zij zich aan ergert, je bent NIETS Syl slechts iemand die gestoord is met een hele grote bek.
  Zie jij nou niet in hoe belachelijk jij je maakt met al deze waanzin.

 25. Suidland

  Ze steunt (Lime Fokkens) terroristen van EFF (kill the Boer) in Suid-Afrika! Gevaarlijke party

  Roepen op om blanken hun kelen door te snijden.

  Ons vir jou Suid-Afrika

 26. Decca

  Kan dat mens niet opgeborgen worden in een kliniek of zo. Heer; verlos ons van dit schamele gedrocht.

 27. Rud56

  Dat B1 met hun geschifte aanhang is net zo als dat evenzo gevaarlijke DENK dankzij de gevestigde politiek met hun domme en naieve stemvee tot wasdom kunnen komen! Opdat dit niet wordt vergeten, en zeker op 23 mei a.s. niet!

 28. Mars020

  Ze heeft hetzelfde kapsel, als een kameel. Qua kleur en model bijna identiek. Zoals een trol op DDS continu roept… hilarisch… Verder vinden de huistrollen haar natuurlijk geweldig!.. Echt iemand van hun niveau en denkwijze.

  1. Duke

   Pas maar op met die dierenvergelijkingen. Pak je een ander dier, eentje die van klimmen houdt, dan ben je voer voor het OM wegens deugcriminatie.

 29. Vrijedenkert

  Dus als het aan BIJ1 ligt mag al dat zwarte Audi, scooter en bontkraag-geteisem gewoon hun gang gaan en doen waar men zin in heeft in dit land en mogen wetshandhavers dit geteisem niet staande houden en hun geen strobreed in de weg leggen…
  Opsporing Verzocht dan ook maar gelijk verbieden en per direct Nederland dan ook maar opheffen?

  1. DidiMadloba

   De vraag is of de politie duidelijke aanwijzingen heeft dat dat “geteisem” een (wettelijk) strafbaar feit heeft begaan.

   Alleen op basis van uiterlijkheden zomaar zoeken naar strafbare feiten mag dus niet. Volgens de wet.

 30. DidiMadloba

  Even bedaren! Etnisch profileren is wel degelijk een probleem. Als bleke blonde Hollander met blauwe ogen word ik nooit zomaar aangesproken door de politie, maar van keurige Marokkaanse vrienden hoor ik dat ze zowat om de dag worden aangesproken.
  Daarbij wordt ook nog eens de wet overtreden want die bepaalt dat de politie iemand alleen naar legitimatie mag vragen als dat nodig is voor het werk, om iemands identiteit vast te stellen. Bij voorbeeld om een bekeuring uit te schrijven. Maar het interesseert de politie geen bal hoe zo’n Marokkaan heet die niets heeft misdaan.

  Het middel.van etnisch profileren is erger dan de kwaal. Ze hopen op deze manier misschien om verstoring van de openbare orde te voorkomen – maar op deze manier doen ze dat zelf!

  1. Bosche draak

   Je liegt dat je barst, er is wel degelijk sprake van “trends” en als jouw zgn “keurige” mocro mensjes daar een probleem mee hebben dan staat het hun vrij hun mede mocro mensjes die niet zo keurig zijn daar op aan te spreken.

   Wellicht een oproep van de Imam om aan z’n groep van bidmatmutsen mede te delen dat als elk van hun eens wat beter op hun mede mocrootjes lette, het profileren binnen een mum van tijd tot het verleden behoort.

   Gaat hem niet worden he deugneus?
   Stel je toch eens voor dat ze zelf hun handjes lieten wapperen, nee dan is jammeren naar anderen toch wel een stuk makkelijker.

 31. Decca

  Wil Bouterse haar niet hebben. Hebben ze twee idioten die onzin uitkramen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.