Prachtvideo! Antisemitische provocateur Tunahan Kuzu (DENK) gearresteerd door Israëlische soldaten

What goes around, comes around. Na z’n anti-Israëlische vlogsessie door heel het land heeft Israël er nu schoon genoeg van structureel door het slijk te worden gehaald door de Riefenstahlesque DENK-fractievoorzitter. Kuzu mag z’n vrije middag nu doorbrengen in een Israëlische cel.

Morgen horen we hopelijk het verlossende woord uit Israël te horen: Nederland heeft het Songfestival gewonnen! Maar vandaag horen we alvast wat ánder uitstekend nieuws uit de bakermat van het Jodendom. In Israël hebben ze namelijk eindelijk genoeg van het eeuwige geprovoceer en het oproepen tot jodenhaat door DENK-partijleider Tunahan Kuzu, die er op propagandavakantie is. DENK meldt dat Kuzu en zijn handlangers vandaag lekker mogen uitrusten in een Israëlische cel nadat hij de boel al opnaaiend door Jeruzalem liep:

“Tunahan Kuzu en DENK-medewerkers zijn zojuist in Jeruzalem door Israëlische agenten en soldaten aangehouden.”

Als man die vandaag nog Thierry Baudet en Geert Wilders met Adolf Hitler vergeleek, hoopte op veel sippe gezichten uit Nederland die niet kunnen wachten tot de Israëliërs deze man die vindt dat zijn politieke tegenstanders moeten “oprotten” weer vrijlaten, dan heeft meneer het lammetje het natuurlijk goed mis.

Natuurlijk, Kuzu moet een eerlijk proces krijgen, maar nadat hij de afgelopen week Israël gebruikte als een decor voor zijn haatcampagne tegen Joden, is een gang naar de strafrechter niet meer dan logisch. Kamerlid of niet, je hebt je fatsoenlijk te gedragen. Doe je dat niet… tja, dan sta je ineens omsingeld door een stel Israëlische soldaten die een einde komen maken aan je propagandistische geintjes. Eigen schuld, dikke bult!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

74 reacties

 1. Dragonmaster969

  direct salaris stop zetten van die mafklapper.
  en Nederlands paspoort afnemen.

  1. Isengrijn

   Ach kom Dragonmaster969, ik vind dat Tim Engelbart ook te ver gaat om Israël zo de hemel in te prijzen, maar neem het hem niet kwalijk.

   Stopzetten van zijn salaris is niet nodig, dat krijgt hij van de sponsors van DDS. Wel ben ik het met je eens dat Tim zijn Nederlandse paspoort moet inleveren en in Israël moet gaan wonen.

 2. B. Pascal

  Morgen Sabbat, hij komt zondag weer vrij.

 3. Ritter

  Intussen wordt het debat over het Midden-Oostenconflict gehypothekeerd door een ongelooflijk gebrekkige kennis aan historische informatie en op een reeks typische misvattingen over de geschiedenis van het Midden-Oosten. De anti-Israël lobby, die elke dag in kwaadaardigheid en antisemitisme toeneemt, steunt veelal op de ontkenning van de publieke bezorgdheid hoe het met het Midden-Oosten zover is kunnen komen en waar het nu staat.

  Hieronder een van de vele populaire misvattingen en het tegengif ertegen.
  ——–
  Leugen: Israël werd opgericht op grond die eigendom was van de Palestijnse Arabieren.

  Waarheid: Voordat Israël werd gecreëerd heeft haar grondgebied nooit behoord aan de Palestijnse Arabieren en werd al sinds de Middeleeuwen geregeerd door geen enkele Arabier. Het was eeuwenlang een Turkse provincie tot het werd veroverd door Groot-Brittannië aan het einde van de Eerste Wereldoorlog. De Volkenbond [de voorloper van de huidige Verenigde Naties] gunde aan het einde van de oorlog het bestuur over “Palestina” aan Groot-Brittannië in ruil voor haar inzet om het gebied te veranderen in een Joods thuisland . De gronden waarop de Joodse immigranten zich vestigden voordat de staat Israël werd opgericht, werden door de Joden aangekocht ver boven de toenmalige marktprijzen en in de meeste gevallen woonden er helemaal geen Arabieren. Vrijwel geen Arabieren werden eruit verdreven.

  1. Ritter

   Nog een populaire misvatting.

   Leugen: De Joden kwamen naar Palestina als buitenlanders en vreemdelingen terwijl de Palestijnen de werkelijke inheemse bewoners waren van het grondgebied.

   Waarheid: ‘Palestina’, het Land van Israël is of ‘Eretz Yisroel’, wordt sinds Bijbelse tijden ononderbroken bewoond door Joden. De meeste families van ‘Palestijnen’ migreerden naar ‘Palestina’ in de tweede helft van de 19de eeuw tijdens dezelfde periode van Zionistische golven van migratie. De grootste etnische bevolkingsgroep in die tijd waren de Turken. In 1948 waren de ‘Palestijnse Arabieren’ families van migranten die afkomstig waren uit Libanon en Syrië. Ironisch genoeg werden zij in de eerste plaats gemotiveerd om ‘Palestijnen’ te worden dankzij de Zionistische beweging die kapitaal en werk brachten naar ‘Palestina’ en de leefomstandigheden op het verschraalde en verdorde land aanzienlijk verbeterde. Grote aantallen zogenaamde ‘Palestijnse’ Arabische dorpen en gemeenten hebben van oorsprong Hebreeuwse namen die in het Arabisch werden gemodifieerd. Het wordt moeilijk om in de grond van ‘Palestina’ te graven zonder Joodse artifacten boven te halen die soms duizenden jaren oud zijn. Intussen werd tweederde van het territorium van het Britse Mandaat Palestina in de 1920er jaren afgesneden van het in 1917 aan de Joden beloofde thuisland, om Jordanië op te richten, een Arabische Palestijnse staat die veel groter was dan Israël. Het resterende territorium, West-Palestina, werd aldus het Joodse thuisland. Dat was de oorspronkelijke ‘tweestatenoplossing’ van toen, dezelfde ‘uitvinding’ die thans wordt gepromoot door het opnieuw willen opdelen in 2 staten van het Westerse resterende deel van Palestina.

   1. Isengrijn

    Hèhè 🙂
    Ritter wordt helemaal dol en gaat weer met zijn copy/paste vol met herschreven geschiedenis aan de slag.

    1. Ruth

     Is maar goed dat Ritter dat doet, vooral voor mensen zoals jij Isengrein die van leugens houden en die in stand wil houden. op school had je zeker voor geschiedenis een nul vandaar dat je aan geschiedenisvervalsing doet.
     Ben het helemaal eens met Ritter.
     Ik hoop dat ze Kuzu meteen op het vliegtuig zetten persona non grata.

     1. Cilka

      De op school geleerde geschiedenis is aan alle kanten vervalst… Bijvoorbeeld er was Holocaust in 1915 in Armenie, een andere in Rusland in 1921, nog een in Ukraine 1933..
      De Bolshevics waren bijna allemaal Europese Joden..
      Deze dingen staan niet in de schoolboeken….
      Ze worden er zorgvuldig uit gehouden, door wie???

    2. Marija

     Iets op tegen als de waarheid wordt verteld?

 4. Jumping

  Gewoon daar laten en nooit meer over praten.

 5. Tguard

  Heel netjes ….. kijk Kuzu in Nederland laten we alles toe maar dit kan je dus niet in elk land doen. Misschien iets meer waardering voor de Nederlandse maatschappij en haar waarden en normen.
  Helaas zal dit waarschijnlijk door zijn achterban als heldendaad worden geframed.

  1. Buzz68

   Idd fijn dat ie vast zit. Ik wens hem een lang proces toe zonder mogelijkheid tot borgtocht mogelijkheid.

 6. marco1

  Wat een reklame voor Nederland , een lid vqn de regering loopt provocerend met een vlaggetje rond in een ander land. Als Nederland nog enigszins serieus genomen wil worden krijgt dit voor die Kuzu bij terugkomst ook nog een staartje.

 7. Behold My Negativity

  Dit is prachtig. Gewoon prachtig. Nu nog zijn NLse paspoort.

 8. DeBruijn

  Waarom loopt hij niet met een Jemenitische vlag? Daar vallen veel meer doden, waaronder kinderen. Of een Koerdische vlag in Turkije?

  Oh wacht, daar scoor je geen punten mee en Koerden zijn geen mensen aldus Kuzu, de racist.

  Nu is het duidelijk!

  1. Caro

   @ DeBruijn,

   En daar kunnen we meer voorbeelden i.d.d. toevoegen.
   Vooralsnog is de arrestatie van Kuzu voor mij geen feit.
   Ik zie Kuzu niet ‘ aangehouden resp. gearresteerd’ op filmpje.

 9. Caro

  De woordvoerder van DENK beweert dat Kuzu is gearresteerd.
  Zie twitter Azarkan met zijn oproep aan BuZa over veilig continueren van het werkbezoek van Kuzu aan Israel.

  DENK trapt m.i. vaak relletjes voor aandacht.
  Dit is een voorbeeld, het gelanceerde filmpje met 2e Wereldoorlog.
  Nu ze in de peilingen er niet goed voor staan, wacht ik maar af of dit soort publiciteitsstunten hen helpt.

  Ik hoop van niet.
  VVD heeft 3e spotje over Baudet vandaag geplaatst.

  Het draagt allemaal lekker bij aan de inhoud van de verkiezingen.

  1. DeBruijn

   @ Caro

   Het is inderdaad aandacht, want zijn achterban smult hiervan. Maar de reis is een werkbezoek, dus wordt betaald door de burger.

   Hij is vorig jaar of het jaar daarvoor ook al naar Suriname geweest, om de verschrikkingen van de Nederlandse slavenhandel te zien. Het door hem bejubelde Ottomaanse rijk had veel meer slaven. En de Armeense genocide is niet waar volgens hem.

   Het is gewoon een toneelstuk wat hij opvoert, hij speelt de slachtoffer en daar trappen een hoop mensen in. Altijd makkelijker om slachtoffer te spelen, dan verantwoordelijkheid over je eigen leven te nemen.

   1. Caro

    @ DeBruijn,

    Dat dus.
    Ik denk dat mensen hier niet in trappen, althans niet de meerderheid in Nederland.
    Laat DENK maar provoceren.
    De uitslag hierop wachten we af….

 10. Blokkeer-Fries

  Volledig terecht dat die dubbele paspoort trol is opgepakt voor opruiing en provocatie. Maar ja, wat moet je anders doen tijdens de ramadan.

  Ook leuk om te zien hoe een laffe trawant van die pad met zijn Nederlandse paspoort zwaait i.p.v. met zijn Turkse paspoort. Lekker van 2 walletjes vreten en bewijs dat een Nederlands paspoort meer zegt dan een lost state dictator paspoort.

  1. marco1

   Hij zet Nederland voor schut met zijn kinderachtige acties dat zou erger gevonden moeten worden dan dat het leuk gevonden word hij opgepakt is.

   1. Vit

    @marco1

    Welnee, ze weten heus wel dat het geen echte Nederlander is, zo’n papiertje zegt niets.

 11. Vit

  Jippie ende grinnik, halve tamme.

 12. Joop Klepzeikert

  Laten we hopen dat ze hem daar heel lang vastzetten, zodat wij zo lang mogelijk geen last meer van hem hebben. Dat gedrocht heeft al veel te lang ongestraft zijn laster en smaad rond kunnen bazuinen. Dat moet maar eens afgelopen zijn.
  Gelukkig hebben ze in Israël geen D66 ‘rechters’, dus zal hij daar niet zo ontzien worden als in ons door extreem links verziekte land.

  1. Korporaal Monty

   Hé Joop hoe red jij het?
   365 dagen 16 uur per dag keihard aan het werk en dan ook nog overal op kunnen reageren.
   Mij verwijt je dat ik werkeloos ben.

   Maar hoe doe jij dit dan?

   1. edoc431

    GET A LIFE sneu figuur .

 13. Ritter

  Juist in Turkije (en de islamitische wereld in het algemeen) is Hitler populair.

  Dat Hitlers boek Mein Kampf erg populair is in de Arabische landen is algemeen bekend. Vertalingen en regelematige herdrukken van Mein Kampf verschijnen opnieuw en het boek wordt in de meeste Arabische landen voor een prikje te koop aangeboden.

  Ook dat andere anti-Joodse boek The protocols of the elders of Zion, is erg populair en staat bijvoorbeeld in Beiroet (Libanon) op nummer één in de boeken-toptien. In Nederland verspreidde de Amsterdamse moskee El Tawheed via internet een Arabische versie van Mein Kampf.

  Minder bekend is dat het boek al decennialang enorm aanslaat in Turkije.

  Wie een oorzaak zoekt achter het virulente antisemitisme bij een groot deel van de Turken dat zich in een hedendaagse versie uit in anti-Zionisme en Israëlhaat is dan ook niet verbaasd dat op het nachhtkastje van de gemiddelde Turk naast de Koran ook Kavgam ligt, de Turkse vertaling van Mein Kampf.

 14. Vit

  Dolle pret hoor zo voor het weekend, Israël doet niet lullig met dit soort figuren.

  1. Lugar

   @Vit: En dan te bedenken dat Wilders van harte welkom is in Israël.

   Het is niet zo moeilijk, als je netjes doet tegen Israël, dan doet Israël netjes tegen jou.

   Prettig weekend Vit!

   1. Vit

    @Lugar

    Dank Lugar jij ook een prettig weekend het begint in ieder geval goed, geen beter vermaak dan leedvermaak.

    1. Vit

     Ps, wedden dat Israël straks de schuld krijgt, van hem dan.

     1. Fritsie

      Daar kan je zeker van zijn

     2. Fritsie

      Kan je zeker van zijn!

 15. logisch denken

  hoeveel willen ze hebben om hem daar te houden en de sleutel weg te gooien

  1. Vit

   Laten we met de pet rondgaan, ik heb er wel een meijer voor over.

 16. Ome Wim

  Hopelijk zetten ze dat stuk schorem een tijdje achter de tralies, is dan gelijk een mogelijkheid dat varken uit de tweede kamer te schoppen zijn salaris stop te zetten.

 17. Fritsie

  Hoop dat ze hem zien als een terrorist en hem de bak in gooien.
  Hij vraagt erom de stomme arrogante klootzak.

 18. Heras

  Hij is alweer vrijgelaten, jammer!!! Hadden ze hem niet vast kunnen houden..door dat soort stompzinnige acties krijgt Israel het idee dat wij zo over hen denken , terwijl het merendeel van de bevolking pro-israel is.

  1. Vit

   @Heras

   “Hij is alweer vrijgelaten, jammer!!!”

   Is dat zo? Dat is dan wel weer kudt.

  2. toetssteen

   @Heras
   Beter zo, anders had hij zich in de slachtofferrol kunnen wentelen. Zal hij alsnog doen hoor, maar met stukken minder succes.

 19. Vliegenvanger

  Lekker lang in de cel laten zitten. Denk is een grote gevaarlijke partij, dit soort propaganda van Denk moeten we niet toestaan. Loopt daar de boel op te naaien van Nederlands belasting geld. Weg met Denk.

 20. Godefroy France

  MAKE MY DAY !!!! DEZE GOEBELIAANSE VLEERMUIS DENKT WERKELIJK DAT ISRAEL DIT LAAT GEBEUREN,,,,,,, DIT TURKS GEDROCHT NED PASPOORT AFNEMEN!!! DUBBELE PASPOORTERS GEEN PLAATS IN DE REGERING EN OVERHEIDSFUNCTIES!!!!!!
  DENK IS EEN SCHANDE VOOR DE NEDERLANDSE POLITIEK,,,,,, BRUINHEMDEN UITZETTEN!!!

 21. Piet Klein

  Macho Calimero, dat geldt niet alleen voor Kuzu maar voor heel Europa. De standpunten van Kuzu, Nederland, de EU doen er niet toe. Wij zijn geen partij in het conflict, hebben niets in de melk te brokkelen. Heel deze performance is gericht op Nederland. Het is het poetsen van de eigen ziel, opkomen voor zij die onder druk staan door in het luchtledige zaken te roepen. Jezelf een hele Piet te vinden om dan je voor je zelf een sterke uitspraak doet, maar niemand luistert naar je. Luchtledig want geen enkele partij die invloed op het conflict heeft trekt zich iets aan van Kuzu, Nederland of zelfs de EU. Mocht u geïnteresseerd zijn in een standpunt in dit conflict dat of u voor Israel en tegen de Palestijnen moet zijn of andersom dan adviseer ik u voor Israel en voor de Palestijnen te zijn. Zij zullen er uit moeten komen. Kuzu doet in Jeruzalem een rondje Nederland en daarin probeert hij een underdog positie van allochtonen te creëren, tegenstellingen aan te wakkeren, zich af te zetten tegen Nederland. Als allochtone Nederlander is het de vraag of je daar gelukkig van wordt. Denk is de partij van het verdeeldheid zaaien geworden en Kuzu voert een performance op in Jeruzalem.

 22. Marija

  Ha kuzu sukkel, in Israël pikt men jouw houding niet die je in Nederland wel zo gemakkelijk en straffeloos kunt aannemen.
  Hoop dat je daar mooi even onder de pannen bent en je grote bek leert houden.

 23. Vit

  Bericht uit de Telegraaf:

  “Olaf Koens: In Jeruzalem verboden om met Palestijnse vlag rond te lopen
  Midden-Oostencorrespondent Olaf Koens heeft de beelden bekeken waarop te zien is dat soldaten Kuzu aanspreken. “Het is op de beelden niet duidelijk te zien dat hij ook daadwerkelijk wordt gearresteerd. Maar het is inderdaad verboden om in Jeruzalem met een Palestijnse vlag rond te lopen, hoe belachelijk dat ook is. ‘Toevallig’ werd Kuzu op dat moment ook gefilmd.”

  Hoezo belachelijk, dat heet provoceren en daar zijn ze niet van gediend en terecht!

  1. Kiliaan Noppen

   “Maar het is inderdaad verboden om in Jeruzalem met een Palestijnse vlag rond te lopen, hoe belachelijk dat ook is.”

   Israel is een ondemocratische apartheidsstaat. Dat is algemeen bekend. het is goed dat menen als Kuzu zich hierdoor niet laten leiden.

   1. DeBruijn

    @ Antisemiet Noppen

    Vandaar je Palestijnse partijen hebt in Israël, zij eigen scholen hebben, eigen moskeeën of kerken.

    Israël is de enige democratie in het Midden-Oosten.

    Weet je, ga lekker in Gaza wonen. Moet je niet over je geaardheid beginnen, want daar houden ze niet zo van.

   2. koeiepoep

    Het is op die plek verboden, om ” met wat voor vlag dan ook” rond te lopen. Ga jij lekker deze erdo geïnspireerde provocateur verdedigen. Wil je een voorbeeldje democratie? Ik stel voor, dat een Israëlische minister, met een Israëlische vlag zwaaiend door IJdorp west gaat lopen. En dan gaan we eens zien, hoe ‘democratisch’ de aldaar wonende achterban van kwalletje kuzu gaat reageren. Net zo beheerst als deze soldaten doen, met een tot op het bot provocerende Hollander met allochtone achtergrond?

    1. koeiepoep

     PS: hij is nooit aangehouden geweest. Slechts aangesproken, op zijn kleutergedrag. …. Heb ik net gehoord…

     1. koeiepoep

      Ennnnn: bevestiging is binnen. Dds maakt er zelfs een extra topic van. Puik staaltje journalistiek.

   3. marco1

    Hahaha die Noppen juicht sesamstraat gedrag toe van een partijleider.

   4. Jop

    He sukkel,
    Het is ook verboden om daar met een Israëlische vlag te paraderen.

   5. Siemien

    Wat algemeen bekend is, is dat jij een schurfthekel hebt aan Israël en in de voetsporen van Kuzu wandelt, jou gedachtegangen lopen parallel met die van de NAZI’s..

 24. Kiliaan Noppen

  Voor zover ik kan nagaan deed de man niets strafbaars.
  Het is dan wel wonderlijk dat hier wordt opgeroepen de man op te sluiten.

  1. Vit

   Ik zou bijna reageren op jou maar nee het heeft geen zin.

  2. Siemien

   Nazi nopje vind dit natuurlijk afkeurenswaardig, onze antisemitisch islamitische NAZIrat, glibbert van z’n stoeltje af om z’n afkeuring duidelijk te maken.

  3. DeBruijn

   @ Rien Foppen

   Dat zei je ook van die dierenactivisten, zat je ook naast.

  4. Bosche draak

   Het is daar verboden om met een palestijnse vlag te lopen.
   Dus jij kan niet nagaan blijkt wel weer, en je er over verwonderen laat ook weer zien wat voor een ontzettende dommerik je bent.

   Maarja je bent een zielige dwarsligger of niet hé Noppenkop?

  5. Jv

   Waarom ben je zo tegen de joden?
   Waarom zo antisemitisch?
   Wat hebben de joden jou aangedaan?
   Alleen omdat ze de Palestijnen in toom houden?
   Vergeet niet dat deze lui al vanaf jaren 70 bezig zijn met het rotzooi schoppen in de wereld en het vermoorden van talloze onschuldige mensen.
   Zie vliegtuig kapingen en kapingen van schepen, bezettingen (OS in München), aanslagen etc, etc. Deze lui houden niet op en daarbij willen ze alle joden de zee in drijven.
   Als u dat toejuicht en wel ziet zitten of goedkeurt, dan heeft u blijkbaar een broer gehad die het ook prettig vond om miljoenen joden van deze wereld te verwijderen.
   U wilt vrede? Wees wijs en wees eerlijk!

   1. toetssteen

    @Jv
    +10

  6. marco1

   Ach meneer Noppen sommige mensen kun je beter preventief opsluiten voor ze werkelijk schade aanrichten, Kuzu en zijn kameraden zijn dat soort typjes.

 25. Rosasolis

  De radio nieuws heeft net gemeld dat na een uur in de bajes van Jeruzalem, dat Kuzu alweer vrij is, en door kan gaan met z’n “werk bezoek”. Maar als hij durft alweer rond te lopen met een Palestijnse vlag dan zal hij veel langer aangehouden worden. Hoe dom kan iemand zijn om zo’n stunt te doen, Een week voor de komende verkiezing? Welke leider van een politieke partij doet iets krankzinnig? Hopelijk wordt dit stunt zwaar veroordeeld door onze tweede kamer. Omdat hij met zijn actie Nederland heeft beledigd, zou onze minister van justitie Grapperhaus, Kuzu uit zijn functie als partij leider moeten zetten.

  1. Vit

   @Rosasolis

   Kuzu is de verpersoonlijking van dom, dat is algemeen bekend.

   1. Niet L niet R

    Maar wel heel gevaarlijk!

   2. Rosasolis

    @ Vit. dat weten we allemaal.

 26. Niet L niet R

  Deze malloot, moet gaan verkassen naar Turkije en liever nog vandaag dan morgen!

 27. NoDoubt

  Vorig jaar was hij uitgenodigd ten tijde dat een staatsman van Israël in NL was. Hij nam de uitnodiging aan om provocerend geen hand te geven. Nu weer provoceren tijdens dramadan. Net een rechtzaak verloren. Wat is zijn agenda???? Leek mij toch een uitgelezen gelegenheid om eens aan verbinden te DENKen??? Maar nee hij volgt de bevelen van zijn massamoordenaar. Je verlossen van de dhimmies.

 28. struisvogelpolitiek

  Om in het jargon van Brasil te spreken: Hilarisch Hahahahahahaha.

 29. koeiepoep

  Om een beetje context te geven: Het Ottomaanse Rijk ( lees: Turkije) heeft het hele gebied daar 150 jaar (?) bezet gehouden en de Arabieren meedogenloos onderdrukt. Tot op de dag van vandaag, zijn Arabieren in de ogen van veel Turken een minderwaardig volk en worden, as we speak, vluchtelingen in Turkije ongehoord uitgebuit. En nu gaat deze vertegenwoordiger van Het Nieuwe Ottomaanse Rijk wijsneuzig lopen doen, in het gebied, dat ome erdo weer ‘terug’ wil. Daar kun je cynisch over doen….

 30. Hentheman

  Kuzu een voorbeeld van eeuwen lang inteelt en die zich regelmatig in zijn Turks “mannenkutje” laat nemen door zijn vriendje Erdogan, vandaar zijn gekwelde blik, hadden ze wat mij betreft direct mogen afschieten!

 31. Seneca

  @Ritter
  het is geen gebrek aan kennis. het is pure haat en laster. overigens er is een nieuwe anti joods figuur op dit blog ene Isengrijn. hij zal wel protesteren dat hij geen anti joodse gevoelens heeft en dat hij zelfs Joden tot zijn vrienden rekent, maar dat is puur voor de bühne. het zal wel een nieuwe nickname van noppes zijn.

 32. Michael M

  Wat is het toch een vreselijke rampzalige man die Kuzu. Zijn partij DENK hoopt een burgeroorlog uit te lokken in Nederland en liefst in de rest van de wereld. Wat denkt die maloot nou. Er leven hier 8 miljard inwoners op deze planeet. Hij is gewoon helemaal niks, niets, lucht, leegte. Kap met je provocerende haatpartij. Begin een partij om mensen bij elkaar te brengen en niet tegenover elkaar. Altijd die kotshaat en het woord Discriminatie is niet het enige woord uit een woordenboek. Er staan veel meer woorden in. Denk denkt dat ze gediscrimineerd worden. In het Midden-Oosten is het dagelijks scheer in inslag onder elkaar in alle culturen. Leer eens positiever te worden en begin een liefdevol partij.

 33. Jv

  Hopelijk levenslang!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.