PVV’er Fleur Agema doet frontale aanval op mainstream media: ‘Klakkeloos reclameplaatjes van ministers overtikken!’

Het PVV-Kamerlid Fleur Agema heeft schoon genoeg van alle reclameplaatjes die kranten en tv-zenders schaamteloos overnemen uit persberichten van ministers en regeringspartijen. Zelfs onderzoek doen is niet verboden. Zelfs niet als je onderdeel bent van het MSM-mediakartel. Agema breekt vandaag een lans voor meer onafhankelijke journalistiek.

Terwijl haar politieke baas zich weer eens van z’n meest kleinzerige, kinderachtige kneuzenkant laat zien, doet Geert Wilders’ politieke adjudante Fleur Agema goede zaken in de Tweede Kamer. Ze weet de ene na de andere motie op het gebied van zorg aangenomen te krijgen. Agema is inmiddels één van de meest ervaren zorgwoordvoerders in de hele Tweede Kamer, en is ook niet bang om die expertise tentoon te spreiden. Zoals wanneer mainstream media weer eens voor het loophondje van een minister spelen, zoals zo vaak gebeurt.

En zo nu en dan kan er ook een complimentje vanaf. Zoals wanneer de NRC voor één keer eens diepgravend onderzoek doet, en geen pro-regeringsstukje schrijft op basis van de blauwe ogen en de gelikte pr-stukjes van bijvoorbeeld minister De Jonge. “Zo kan het ook,” aldus Agema:

Agema staat bekend om haar felle uithalen in vergaderingen, zelfs tijdens commissiedebatten. Zelf schreef ze daarover in 2017: “Liever opgewonden dan koud, kil en berekenend.” En verwees meteen naar een filmpje waarin ze zich uitermate kwaad maakte over het eigen risico in de zorg.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

26 reacties

 1. Korporaal Monty

  “Ze weet de ene na de andere motie op het gebied van zorg aangenomen te krijgen.”

  Wat heeft dit met het de-islamiseren van Nederland te maken en de Nexit.

 2. Ragmilla

  Agema is zeer hypocriet. Samen met de VVD de zorg afgebroken en nu hypocriet jammeren dat ze iets om haar medemens geeft.

  1. Willemzuiderbuur

   @R
   Heb jij niets beter te doen dan dagelijks kritiek uit je duim te zuigen?

   1. Ragmilla

    U kunt zelf haar stemgedrag bekijken. Uw sprookjeswereld zal uit elkaar spatten.

    1. toetssteen

     Kamer schaart zich unaniem achter het zorgmanifest van Hugo Borst (AD).
     Dit is tot stand gekomen door de PVV ster Agema.

  2. tomygun

   Hypocriet? LOOK WHO IS TALKING linkse mafklapper.
   Mit was de rooie inkt op ?

  3. Blanke Sjors en Zwarte Sjimmie

   Fleurtje is de enige die opkomt voor blanke bejaarden die zorg en verpleging nodig hebben. Types als Pia van D(ood)66 staan te trappen dat ze de laatste adem uitblazen zodat er weer een ruimte vrij komt voor Achmed en Fatima uit Raqqa

   1. Ragmilla

    Wat een onzin. Bekijk haar stemgedrag.

    1. Seneca

     @ragmilla
     heeft u uw eigen gedrag op dit forum wel eens goed bekeken?

    2. logisch denken

     quote
     Ragmilla 1 uur ago Beantwoorden
     Wat een onzin. Bekijk haar stemgedrag.end

     wat een onzin , hilarisch 🙂

  4. Pjotter

   Fleur Agema heeft meer in haar hersenen dan de zichzelf geweldig vindende Ragmilla onder de nagel van haar pink.

  5. shidaian

   u heeft heel erg last van Misinformatie…dat is wel heel erg duidelijk

 3. Michael

  Een belangrijk probleem waar Agema mee komt, maar de oorzaak volledig bij de MSM zelf te leggen en te insinueren dat ze niet onafhankelijk zijn is te kort door de bocht. Gedegen onderzoeksjournalistiek kost nou eenmaal veel tijd en geld, en inkomsten van de MSM lopen juist gestaagd achteruit met de komst van socialmedia en internetnieuws diensten zoals nu.nl.

  In deze “clicks” gestuurde verdienmodellen is het simpelweg niet mogelijk om altijd en overal diepgravend onderzoek te doen, en kan men niet anders dan persberichten plaatsen.

  We moeten ook niet net doen alsof andere (niet MSM) media dit wél altijd goed doen. Bij DDS gaat er ook zelden goed onderzoek aan een artikel vooraf.

  1. DeBruijn

   Ze zijn onafhankelijk meer, zoals mijn overbuurman zegt het zijn activisten geworden.

   De actie met de dierenactivisten werd in de media afgedaan als goed, terwijl zij meerdere strafbare feiten pleegden. In het AD en op RTL mochten zij uitgebreid hun verhaal doen, maar boeren kwamen niet aan bod.

   Zelf met de Nashville verklaring. Wordt weggezet als antihomo document. Dit is een vrij land waar je mag geloven en vinden wat je zelf goed vindt, maar de media koos daar ook weer de kant van het COC. Het coc heeft een rode telefoon bij de media, net als de president in de VS. Kakelen alles na.

   Klimaatverandering, critici worden genegeerd.

   In het AD stond een opiniestuk tegen Israël, opgeschreven door BDS sympatisanten, waarin grove leugens stonden. Mijn overbuurman van een straatje achter mij, die had met veel moeite een tegenstuk geschreven. Werd niet geplaatst, gevraagd waarom niet. Er waren teveel opiniestukken over de EU-verkiezingen. Was gelogen, er was er eentj, zij wilde het nette stuk (petje af voor hem op zijn leeftijd) niet plaatsen, omdat zij het te pro Israël vonden.

   Dat is de media, links, neigend naar extreemlinks.

   1. Michael

    Als je bril maar donker genoeg is ga je vanzelf alles zwart zien, zullen we maar zeggen.

    Alleen met de boeren heb je wellicht een punt, de rest is ingevulde insinuatie en bewust wegkijken. Bij zowel nasvill en klimaatcritici komen zeker wel beide standpunten aan bod.

    En je buurman insinueert er natuurlijk op los zonder bewijs. Ik ken het AD niet, maar in het NRC, volkskrant, en telegraaf kom je regelmatig pro-Israel opinie stukken tegen hoor.

 4. Meriadoc Brandebok

  Wellicht heeft DDS dan ook iets aan de suggestie van Halsema.

 5. logisch denken

  Mevrouw Agema is enorm goed op de hoogte wat er speelt in de zorg op de werkvloer. Helaas is het cordon sanitaire absoluut en krijgt zij ook geen poot aan de grond. Het gaat bij de politiek correcten immers niet om oplossingen en beleid voor de burger maar over prestige en partijpolitiek. Overigens zijn Agema en Wilders 4 handen op 1 buik en snap ik de schrijver van het artikel niet. Wat wil hij nu eigenlijk zeggen ?

  1. F.C. Labrouste

   Als er sprake was van een cordon sanitaire had ze niet de mogelijkheid gehad veel moties over haar onderwerp aangenomen te krijgen.
   Deze opmerking slaat dus nergens op.

   1. logisch denken

    Zoveel zijn er niet aangenomen ten opzichte van het aantal ingediende moties dus je opmerking slaat weer nergens op. Je moet weer blaten om het blaten. Nagenoeg elke motie van de pvv wordt verworpen. Sterker nog , vaak herschreven en vervolgens nogmaals ingediend door het partijkartel. Adviesje , volg eens de debatten en het vragen uurtje van de gladnekken uit het partijkartel.

    1. F.C. Labrouste

     Ook al zou Agema maar een beperkt aantal moties aangenomen hebben gekregen dan is de stelling dat er sprake is van een cordon sanitaire reeds gefalsificeerd.

     1. Sealgaire

      Blablabla. Blaaskaak/pisvlek en eenzame laffe kale speklap.

     2. logisch denken

      gefalcifi wie ? lezen is niet je sterkste kant. Mevrouw Agema haar moties worden gejat , aangepast en door het partijkartel gepresenteerd als hun moties. Daarvan zijn er aantal gepasseerd , plagiaat zou je dat noemen in de artiesten wereld of wel list en bedrog wat jij normaal vind

   2. Sealgaire

    Hij is Dopper/Noppen/Code134/Labrouste/ en is uit hetzelfde soort hout gesneden als Volkert van der Graaf. Opruien opstoken beledigen en als het hem niet bevalt feiten verdraaien naar eigen gewin en als deze dan onderuit worden gehaald geen reactie meer geven. Het feit dat hij nog geen permanente ban heeft, omdat hij bij vrijwel elke post die hij hier plaatst complete onzin uitslaat en de boel opstookt, mag gezien worden als een wereldwonder.

 6. Godefroy France

  Mevrouw Agema is een roepende in de woestijn, helaas is het cordon sanitaire onherroepelijk en heeft het woestijngeteisem het voordeel van de twijfel en daar hebben we de held van Nederland GEERT WILDERS voor nodig, wederom het cordon!!!

  PVV EN FVD VOOR HET BEHOUD VAN nEDERLAND!!!

 7. Heras

  Zo zie je maar weer; de pvv is meer dan alleen de-islamiseren.
  Hadden ze nu maar voor de verkiezingen dit soort filmpjes vertoont, dan waren de uitslagen anders geweest.

  De schrijver van de bovengenoemde tekst doet er goed aan om niet zo’n negatieve toon aan te slaan over Geert wilders. De man is wat schreeuwerig in zijn optreden, maar behoorlijk eerlijk. Dat kan niet gezegd worden van andere kabinetsleden.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.