Sylvana Simons snoert andersdenkenden de mond en is er trots op: “Accepteer dat je hier niets van weet!”

sylvanakwaad
Foto: Sylvana Simons is uitzonderlijk kwaad. Bron: Screenshot EO.

Op een congres is Sylvana Simons uitgevallen tegen mensen die denken er zomaar een andere zienswijze op te kunnen nahouden. Nee, je zal en moet de zogenaamde expertise en suprematie van Sylvana accepteren, en verder moet je lekker even je grote waffel houden. “Accepteer dat je hier niets van weet,” aldus de snauw van het Amsterdamse gemeenteraadslid.

sylvana accepteer

Ergens is het ook wel hilarisch: van die opgewonden standjes, politici die belabberd scoren tijdens verkiezingen (hallo Henk Bres!) maar verder wel het hoogste woord voeren over allerlei zaken. Onder hen ook Sylvana Simons, die bij de Gemeenteraadsverkiezingen van vorig jaar haar ene zetel slechts met de hakkken over de sloot wist binnen te slepen.

Gisteren mocht Sylvana eens een keer buiten de Stopera optreden, en deed dat bij SpotLive 2019, een evenement dat kennelijk wordt georganiseerd door de culturele sector van Amsterdam. Sylvana liet zich weer eens lekker van haar arrogante kant zien, samen met vier andere vrouwen met wie ze de boel eens lekker mocht “opschudden,” zo schreef ze op Facebook.

Allemaal heel verbindend, totdat iemand een vraag stelt waar La Simons het niet mee eens is. Die krijgt dan niet netjes antwoord, maar krijgt bits en bijna triomfantelijk te horen dat hij of zij moet “accepteren dat je hier niets van weet.” De vraag laat Sylvana zelf in het midden, maar gezien het zich “makkelijk laat raden” zal het wel hebben geslagen op de core business van Sylvana: aantonen dat Nederland één van de meest racistische landen is die ooit bestaan heeft.

En wee je gebeente als je bij die paniekzaaierij ook eens wat kanttekeningen probeert te plaatsen, want dan krijg je Sylvana en bijkans heel BIJ1 over je heen. Want van hun slachtofferstatus en hun electorale verdienmodel (voor zover het überhaupt aanslaat) blijf je gewoon af met je tengels! Kortom: Sylvana heeft zich weer eens lekker van één van haar minst tolerante kanten laten zien. Maar dat zal niemand inmiddels meer verbazen, toch?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

30 reacties

 1.   

  Silvana is een zwakzinnige vrouw. Hou eens op om geld proberen te verdienen over de rug van geestelijk zieke mensen als Muiswinkel en Simons.

 2.   

  Ik hou van Sylvana Simons maar zou het nog fijner vinden als ze een hoofddoek zou dragen. Kun je de reacties hier voorstellen? :)

  1.   

   Sat(tan) ty hou je muil dicht

   1.   

    Afrikaanse vrouwen dragen ook traditionele hoofddoeken die niets met geloof te maken hebben.

    Mijn zus heeft indruk op de mensen op dit forum gemaakt, ze reageert hier al een poos niet meer toch wordt ze geregeld genoemd. Grappig, ik hoop dat ze u niet teveel gekwetst heeft. Als u zich gekwetst voelt heeft u iets om over na te denken, u kunt mij niet kwetsen, onzin raakt mij niet.

    1.   

     Daarom vindt je SS ook een topwijf omdat onzin jou niet raakt.

  2.   

   Zou het prachtig vinden en dan met een mooie sjaal erbij.
   Goed om het nekje binden en dan strak aantrekken.
   Heel strak aantrekken.
   Zo strak aantrekken dat er geen piep meer uit dat racistisch mormel klinkt, en bonuspunten voor blauw aanlopen.

   Kan je de reacties hier al voorstellen?

 3.   

  Vanwaar toch die obsessie voor dat wicht op DDS ?
  Als ze nou nog serieus wat toe te voegen had aan de maatschappij zou ik zeggen ja,kom maar op maar iemand die met klagen, zeiken, jammeren en janken haar brood moet verdienen en met een zielige 1 zetel in de Stopera daar haar verdienmodel ten toon spreidt dient eenvoudigweg doodgezwegen te worden.

 4.   

  Net alsof leeghoofd $letvana $imons ergens iets van weet. Dat domme wicht denkt zelf alles te weten, maar bewijst elke keer weer dat ze nergens iets van weet en wat ze denkt te weten niet waar is.
  Wanneer gaat die geestelijk gehandicapte eindelijk de liefdevolle verzorging in een gesticht krijgen die ze zo hard nodig heeft?

  1.   

   Je taalgebruik getuigt van geen enkel fatsoen. Foei, ga je mond spoelen!

   1.   

    @Regina: Jouw gereutel slaat weer als een lul op een slaatje. Laat je nakijken.

    1.   

     Joop +++++

   2.   

    Als NIETS komt tot IETS, kent IETS zichzelf niet meer.

   3.   

    Het is bijna donker, dan mag jij ook je bek spoelen…

  2.   

   Goedemorgen Joop je bent laat vandaag.
   Net wakker?

   1.   

    @Trol Monty: Ga eens werken. Parasiet.

  3.   

   Ik zou er geeneens op ingaan Joop ! Alhoewel ze meer youtube fimpjes op haar naam heeft dan jou.

   1.   

    Puisten die worden uitgeknepen hebben meer filmpjes dan zielepoot Simpelmans.
    Wat is je punt?

  4.   

   No woman no cry, @Joop ?

 5.   

  De enorme aandacht die Sylvana hier dag in dag uit krijgt bewijst haar relevantie. Kennelijk weet ze steeds opnieuw een spijker op een kop te raken.

  1.   

   Nieuwe nick, Rien? De postings die je dag in dag uit doet op DDS bewijzen de relevantie van deze site. Het weet kennelijk steeds opnieuw een gevoelige snaar bij je te raken.

   1.   

    @Pronounce: Rien veranderd vaker van nickname dan van onderbroek. Die nickname moet hij veranderen, doordat hij een blok krijgt van DDS. Die vuile onderbroek kan volgens Rien gerust een week of 3 mee.

  2.   

   Blaaskaakje, inderdaad, Blablabla. En verzin gewoon je eigen waarheid. Tiktaktiktok, en vooral tiktaktiktaktiktak.

 6.   

  Die juffrouw wordt met de dag gekker!
  Was vroeger beter voor hen, en de omgeving geregeld, met sloot hen op, en werden behandeld!

 7.   

  MEEST RASCISTISCHE MULAT OOIT!!!
  AFBRANDEN TOT AAN HAAR ENKELS DIT GEDROCHT!!!

  1.   

   Goed plan!

 8.   

  Haalde 0 zetels in de kamer, haalde net aan 1 zeteltje in de meest linkse stad van het land en toch maakt DDS (De Dagelijke Sylvana) zich dag na dag ontzettend druk over deze racist, seksist, haatzaaier, paniekzaaier, opruier, beroepsslachtoffer, nederlandhater en meer van die cultuurmarxistische zelfhatende randebielerij. Laat dr toch gewoon lekker, ze heeft inmiddels 50% van haar bekendheid aan DDS te danken. Als dit mens straks een zetel in de kamer weet te bemachtigen, mag ze op z’n minst een grote bos bloemen komen brengen op de redactie als bedankje.

 9.   

  Zelfs geestelijk gehandicapten hebben in Nederland een stem, terwijl er zijn die beter opgesloten zouden zijn

 10.   

  SS “Accepteer dat je hier niets van weet!”

  Vroeger stopte men dit soort gesjeesde gefrustreede personen in inrichtingen en werden deze verpleegd en ondergingen therapie zodat men op den duur weer kon functioneren in de maatschappij…
  Door de bezuinigingen op de psychiatrische zorg komen dit soort geschifte types in open inrichtingen zoals Amsterdam in de politiek terecht doordat duizenden mafkezen op dit soort types stemmen!
  SS kan zich het beste direct melden bij het dichstbijzijnde GGZ-instelling.

  1.   

   Daar hadden wij vroeger in Amsterdam het WG, paviljoen 3 voor, maar ja, ook dat is inmiddels verleden tijd en lopen de eigenlijke cliënten buiten of bezetten een zogenaamde politieke plek in een gemeenteraad en noemt zichzelf politica. Ze kunnen daar inmiddels in ieder geval bina een polonaise gaan lopen. Aan gelijkdenkenden geen gebrek.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!