Teleurgestelde Sylvana Simons geeft het op: ‘De massa zit niet te wachten op mijn ontwaking’

vlcsnap-2019-01-07-17h38m05s383
Foto: Sylvana onderuit op de bank met haar telefoon. Bron: Screenshot EO.

Sylvana Simons heeft geen aspiraties meer om een grote politieke beweging te leiden die Nederland permanent op z’n kop zet. Dat schrijft ze op Facebook. Ze gaat in de toekomst alleen haar piepkleine groep volgelingen nog “verbinden” en de spaarzame geïnteresseerde helpen ontwaken.

De stekker wordt (nog) niet uit BIJ1 getrokken, maar duidelijk is wel dat Sylvana Simons en haar partijgenoten de toekomst niet meer geheel rooskleurig inzien. Ooit was er de droom en het idee dat zij met een stormram de Haagse kaasstolp zou binnendringen, en daar dan eens goed de boel op stelten zetten.

Maar dat plan heeft de voormalige videoclips-presentatrice nu moeten laten varen. Haar populariteit wil maar niet toenemen, en haar partij staat ook nog steeds op een dikke vette 0 zetels bij alle peilbureaus. Megalomane plannen als “de massa laten ontwaken” kunnen dus maar beter bij het grofvuil worden gezet, zo zegt Sylvana vandaag op Facebook:

“Ik ben niet meer geïnteresseerd in het laten ontwaken van de massa. De massa heeft duidelijk gemaakt dat zij hier niet in geïnteresseerd zijn. Ik ben dus hier om gelijksoortige geesten te verbinden en hen te ontwaken die WILLEN leren.”

Er volgt een nog soort van strijdbare vuist (), maar duidelijk is dat de energie er volledig uit is bij Simons en de haren. Het lijkt nog slechts een kwestie van tijd voordat ook uit de kwakkelende Amsterdamse gemeenteraadsfractie, die steunt op één restzetel, de stekker zal worden getrokken. Want zoals ze zelf zegt: de massa is niet geïnteresseerd. Wegkwijnen met een piepklein groepje gelijkgestemden lijkt dus het lot van BIJ1.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

63 reacties

 1.   

  Is dit dan eindelijk de laatste keer dat zij op DDS komt?

  1.   

   Ik hoop het en van de andere kant vrees ik dat die erik van muiswinkel het gat gaat opvullen.

 2.   

  “Ik ben niet meer geïnteresseerd in het laten ontwaken van de massa. De massa heeft duidelijk gemaakt dat zij hier niet in geïnteresseerd zijn. Ik ben dus hier om gelijksoortige geesten te verbinden en hen te ontwaken die WILLEN leren.”

  Wat een gezwets toch weer van Sylvana S.

 3.   

  $letvana is er kennelijk eindelijk achter dat ze niet rijk wordt van haar domme geschreeuw in de politiek en dat bijna niemand zich iets van haar domme geraaskal aantrekt.
  Nu moet ze enkel nog besluiten helemaal haar domme smoel te houden en lekker terug te gaan naar waar ze wel thuishoort: Suriname.

  1.   

   “en lekker terug te gaan naar waar ze wel thuishoort”

   Zegt de man die over enkele maanden naar Amerika, Australiër of Singaporees vlucht omdat hij vind dat hij hier niet meer ‘thuishoort’.

   1.   

    Singaporees=Singapore
    Voordat iemand hierover valt.

   2.   

    @trol Monty: Ik ga daar werken en iets aan de samenleving bijdragen. Het monster $letvana is hier alleen om de boel op te ruien, uit te nemen en tegen elkaar op te stoken. Dat jij dat met elkaar wenst te vergelijken zegt heel veel over jou en jouw totaal debiele ideeën.

    1.   

     Ik spreek je erop aan dat jijzelf je ook niet meer in Nederland vind thuis horen.

     Je schaamt jezelf om Nederlander te zijn.
     Je keert zelf mijn land de rug toe.

     1.   

      @Monty
      Foute interpretatie. Joop is geen xenofoob, geen racist en een harde werker.

     2.   

      @toetssteen
      Je vriendje Joop Klepzeiker is een gelukzoeker die zich schaamt om zich Nederlander te noemen.

     3.   

      @trol Monty: Ik voel me niet meer thuis in Nederland doordat dit land door linkse trollen zoals jij en jullie crimigrante vrienden verziekt is.
      Nederland bestaat niet meer door jouw soort. Dat heet onderhand Nederlandistan en lijkt meer op een Afrikaans islamitisch land, met een kudde linkse schapen achter dat korandertuig hun reet aan dan op een westers geciviliseerd land.
      De overgrote meerderheid van de mensen met verstand is dit land al ontvlucht. De laatste jaren met meer dan 150.000 per jaar.
      Steeds meer mensen met verstand die hier nog over zijn denken er ook massaal over om weg te gaan en jou, jouw soort en jullie crimigrante vrienden hier lekker weg te laten rotten.
      Nog een jaar of 10-15 en er is hier niemand meer die werkt en dus belastingen en premies betaald.
      Dan is het ook over met de oetkeringen en soepsidies voor jou en jouw debiel linkse en crimigrante vrienden.
      Ik ben niet van plan de laatste werkende en betalende mens in Nederland te worden. Daarom volg ik het voorbeeld van al heel veel hoogopgeleide mensen en vertrek voor jullie het hier helemaal naar de kloten hebben geholpen.

     4.   

      “door jouw soort”

      Mijn soort?
      Ik ben al ruim 3 decennia werkzaam bij defensie KM en trots op mijn land in tegenstelling tot jou.

      Jou soort kan alleen maar klagen.
      Ook in Amerika, Australiër of Singapore zal je blijven klagen net als hier.
      Iedere dag weer. Zo is jou soort ook al ben je hoogopgeleid en verdien je bakken met geld.
      Je zal altijd blijven klagen.

     5.   

      @Trol Monty: Jij en werken. Tegen de tijd dat ik uitgewerkt ben heb jij alweer 6-8 uur zitten trollen hier en nadat ik naar bed ben gegaan ga jij nog minstens 6 uur door met trollen. Dat kan niet als je werkt, dus domme leugens vertellen doe je maar tegen je GGZ begeleider of uitkeringsambtenaar. Ik ben niet zo dom als jij. Werkloze parasiet.
      Dit was overigens mijn allerlaatste antwoord aan jou. Ik houd niet van liegende wezens.

    2.   

     @toetssteen: Dat harde werken hebben trollen als Monty nu juist zo’n gruwelijke bloedhekel aan. Vooral doordat ik ook nog hoogopgeleid ben, wat dat soort linkse trollen niet kunnen halen door hun IQ<80, heb ik een hoger inkomen dan die werkschuwe uitzuigers gratis krijgen. Dat kunnen ze niet hebben.
     Daarom gaan ze steeds harder om zich heen slaan en schoppen. Zelfs dat domme volk begint in te zien dat het 'sociale' systeem op instorten staat en ze over een paar jaar ook aan het werk moeten, zodra links geen macht meer heeft.

     1.   

      @Joop
      Ga jij dan maar lekker hard werken in Amerika, Australiër of Singapore om nog meer geld te verdienen.
      Hopelijk nemen ze je met open armen op. Maar dan moet je niet alle dagen lopen klagen.

      Ik zal mijn land nog wel blijven dienen. In goede en slechte tijden.

     2.   

      @Joop
      Inderdaad. Enne, in Singapore is klagen vragen om uitgelachen te worden, maar weten zij veel.

   3.   

    Korporaal Monty: Joop Klepzeikert is een fantast en pathologische leugenaar, dat moet je toch langzamerhand in de gaten hebben. Hij liegt over zijn ‘internationale sollicitaties’ en over de ‘13% rendement op spaargeld’. Joop heeft alle kwaliteiten van een charlatan en oplichter. Zijn grootste kwaliteit: een grote scheldbek van hier tot Tokio.

    Negeren die trol, dat is het beste.

    1.   

     Aldus sprak de hypocriete parasiet en supporter van de speklap, steenpuist, smeerpijp, leugenaar, blaaskaak en pisvlek.

     1.   

      Nog zo’n loslopende debiel: Sealgaire de gekste. Kan nog steeds zijn reet niet vinden als hij moet afvegen en kwijlt immer dezelfde stupide zinnetjes en woordjes. Te stom om ooit iets nieuws of origineels te bedenken. Laat staan inhoudelijk te reageren. Logisch, hij is het willoze slaafje van Joop de Charlatan & Leugenaar.

     2.   

      Aldus sprak de schreeuwbek die klinkt als het doortrekken van een plee. Hij is een supporter van de speklap, steenpuist, smeerpijp, leugenaar, blaaskaak en pisvlek.

     3.   

      En ja hoor – dezelfde woordjes en zinnetjes. Je bent een zware idioot en oligrofeen, Sealstront. Een trol van het zuiverste water met een IQ van 53. En dat is nog geflatteerd, achterlijke debiel.

     4.   

      Woefwoef, koekoek.

     5.   

      Niks woef, woef Sealstront. In je mand en gauw een beetje!

    2.   

     @Peter toetsenbord held: Je zou buiten eens zo’n grote smoel op moeten durven zetten. Dan doe je dat nooit meer. Zwakzinnige grootmuil.

     1.   

      Oh, wou je kleunen vieze oplichter? Daar ben ik altijd toe bereid. Ik lust je rauw met je smerige grote bek, lafaard. Tijd en plaats graag.

    3.   

     @Oudshoorn
     U heeft bewijs> If not, shut up!
     Mijn zoon (nee niet Joop), woont en werkt als IT’er inmiddels 14 jaar in Singapore. Is gehuwd met een native en ze hebben 2 zoons, mijn kleinzoons.
     Dus ja heur, wat Joop zegt kan, maar dan wel de mouwen omhoog, want het woord uitkering kennen ze ginds niet.

 4.   

  Het was slechts een citaat dat Sylvana wil doorgeven. De conclusie van Tim lijkt me hoogstwaarschijnlijk onjuist.

  1.   

   @Nop
   Ben je niet te zwak om te reaguren ivm de ramadan?
   Klopt het dat jullie moslims na zonsondergang blijven vreten en zuipen tot de ochtend?

   1.   

    @tonna: Dat klopt. Daarom komen de meeste moslims, als ze al werken, tijdens de rammendan niet op hun werk opdagen. Maar waag het niet ze daarom te ontslaan. Dan ben je een ‘raziest en nazie’ volgens zwakzinnig links.

 5.   

  Ze zal zich binnen 48 wel moeten melden bij een rijks psychiatrisch centrum voor langdurige behandeling.

  1.   

   @Politiek Profeet: Grote kans dat ze haar daar al lang opgegeven hebben en daarom de samenleving maar weer met haar opgezadeld hebben. Gevaarlijke psychische patiënten waar ze geen raad meer mee weten worden tegenwoordig maar gewoon weer losgelaten, waar we de laatste tijd steeds vaker de resultaten van zien.

 6.   

  je zal ‘s avonds eens gaan slapen en dan ‘s ochtends naast haar ONTWAKEN….

  1.   

   Dan ben je wel gelijk goed wakker en zit je tegen het plafond van schrik.

 7.   

  “Ooit was er de droom ”
  De droom om zwartepiet,de kerstman en de paashaas te vernietigen is mislukt!
  Haar leven is nu een zinloze leegte,op het randje net niet suïcidaal geworden!
  De blanken liggen dwars en veronaangenamen haar miserabel leventje.

  1.   

   @tonna
   daar ben ik niet van overtuigd. binnen het tuig dat het Binnenhof bevuilt, zijn nogal wat lieden vertegenwoordigd die – om maar in de belangstelling te staan – dit te pas en te onpas te berde willen brengen. één zwaluw maakt nog geen zomer en wat dat betreft heerst de winter nog met barse hand.

 8.   

  Die Sylvana toch. Eindelijk heeft ze het licht gezien. Als ze eind van het jaar wat meer tijd over heeft kan ze misscien voor Zwarte Piet gaan spelen. Een echte vrouwelijke Zwarte Piet. Liberaler en progressiever kan het bijna niet. Ook milieuvriendelijk. Er komt geen schminck aan te pas.

 9.   

  ik vraag mij af wat het verschil tussen ontwaken en ontslapen voor SS is…

 10.   

  Als zij zich idd gaat neerleggen, bij wat de massa wil, kan ik dat enkel toejuichen. Zijn we ook gelijk van dat hele gezeik rondom zwarte piet af. Misschien gaan ze zich rond sinterklaas wel 6 weken opsluiten op een oud fabrieksterrein, met hun gelijksoortig verbonden geesten, die zojuist ontwaakt schijnen te zijn. Wat een fijn vooruitzicht.

 11.   

  Dit moet fakenieuws zijn…. Sylvana Simons die zelfinzicht toont…absoluut ondenkbaar en onmogelijk.

 12.   

  Maakt DDS ons niets wijs? Is het echt waar?? Wow, goed mieuws.

 13.   

  Goed nieuws

 14.   

  Niet vreemd hoor van SS.
  Ze staat erom bekend om ergens een enorme zooi van te maken en dan snel weg te gaan.
  Ze heeft zelfs haar opleidingen niet afgemaakt, dus verwacht je dan wel dat ze het echte werk zal volbrengen.

 15.   

  Dat domme zwartjoekel weet dus niets van de Nederlandse cultuur af, oprotten naar Suriname en daar bij je vriendje Bouterse (Meervoudig moordenaar) uithuilen.

 16.   

  Ach ze is niet meer geïnteresseerd zo zegt een psychotische narcist het idd als ze erachterkomen dat niemand zit te wachten op wat je te zeggen hebt.

 17.   

  Mooi. Misschien kunnen we dan weer eens een cowboy en indianen feestje of een Sinterklaas en Zwarte Piet feestje voor kinderen organiseren. Hoewel… Ook een klein groepje activisten kan behoorlijk wat herrie schoppen. Vraag maar aan de varkenshouders.

 18.   

  Het wijf geeft het op!
  de vlag kan uit.

  Stem op FvD!

  1.   

   C.A.Barstow
   De champagnefles kan ontkurkt worden.

 19.   

  De trollen zijn weer druk bezig!
  DDS moet toch echt hier iets aan doen! Anders wordt het een trollen forum!
  Nieuwe reageerders zien hier geen heil in!
  PS
  Noppen heeft een nieuw account: Kiliaan Noppen; de naam van zijn huis-luis!

 20.   

  SS?
  Haatzaaien naar Blanke Nederlanders?
  Mag ik voor elke wip met de verfoeiende Blanke Nederlanders 10 Euro ontvangen?
  Kan ik mijn vakantie reis naar haar geboorteland van betalen , t.w 6 maanden: inclusief VIP behandeling in Hotel, eigen kok en Bussinnes Class KLM.
  Hou ik nog geld over!
  De Blanke man heeft genoeg van die groot-breedbek-brildragende-smoelwerk!
  Ja,… ze geeft op!
  Hulp van haar “partijgenoten” kan ze vergeten!
  Anja kan haar alleen maar schaamlippen aan bieden!
  Lachen!
  PS
  Beschamend dat de overheid haar niet heeft aangepakt! Ze is een 100% racist!

 21.   

  Ohjee, ziet de gesjeesde zwarte piet een dwangbuis aankomen?

 22.   

  Eindelijk wakker geworden?

  1.   

   Jammer he!

 23.   

  Zij is alleen geïnteresseerd om de blanke Nederlander te schofferen en vooral het verleden waar op dit moment helemaal niemand wat aan kan doen naar boven te halen.
  Zij is dan ook een echte raciste..

 24.   

  Ja, zo zijn ze, bij de eerste de beste tegenslag kappen ze ermee, gebrek aan gewicht en discipline.

  De buit komt maandelijks binnenrollen, dan ga je je verder toch niet druk maken?

  Wat komt u doen? Zo weinig mogelijk!!!

 25.   

  NIEMAND zit te wachten op deze ultra linkse beroeps racist, verdeeldheid- & haatzaaier, narcist. In Surineem ik je niet zit heel de bevolking op je te wachten om je “democratisch” tot president te verkiezen. Succes daar, en de groeten aan Bouterse.

  PS: en voor het geval het zal mislukken (wat het gaat doen), in heel Aapfrika kan je onbeperkt je haat zendelingenwerk voortzetten.

  1.   

   En nu is het tijd voor herstelbetalingen die Sylvana Simons de Nederlandse samenleving heeft aangedaan.

 26.   

  Eindelijk !
  Hopelijk wordt de soap van deze mislukte negerin ( met dank aan Prem ) beëindigt.

 27.   

  karma

 28.   

  Het zijn er toch nog teveel. De meesten zullen wel op proefverlof zijn.

 29.   

  Ondanks dat ik alle genoemde feiten tot me genomen heb ben ik niet tot een conclusie gekomen

 30.   

  TERUG NAAR DE HEILSTAAT SURINAME MET DIT RASCISTISCH ANTISEMITISCH? ISLAMPIJPEND BLANKEN HATEND GEDROCHT!!!

  SS. OPPER – BRUINHEMD VAN GOEBELIAANS BIJ1

 31.   

  Megalomane plannen als “de massa laten ontwaken” kunnen dus maar beter bij het grofvuil worden gezet!!
  En zet dat schreeuwwijf er maar lekker naast, precies de plek waar ze hoort!

 32.   

  Wat vreselijk. Wie moet nu de arme zieltjes beschermen tegen boze, uiteraard witte (nee, geen blanke) racistische, fascistische mannen die toch iedere keer weer veel herinneringen oproepen aan die akelige jaren 40 – 45? Ze had de zielige zieltjes zo graag met hen willen ‘verbinden. Oh eh..nee, dat niet natuurlijk. Met wie dan wel?

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!