Video! Doodsbange Rutte bibbert voor Baudet: ‘Zolderkamergeleerde met bizarre ideeën, rare verzinsels!’

De VVD ziet het met grote vrezen alwéér gebeuren volgende week: het Forum voor Democratie opnieuw de grootste partij van Nederland. Ditmaal in het Europese Parlement. Om dat te voorkomen, wordt een last minute aanval door premier Rutte nog ingezet op FVD en op Thierry Baudet in het bijzonder. Hij wordt weggezet als “fröbelende zomerkamergeleerde” die er louter “rare verzinsels” op nahoudt.

Veel komischer moet het niet worden: premier Rutte die beweert in de leer te zijn geweest bij de Amerikaanse president Donald Trump en zegt zijn stijl deels te willen overnemen. Ongemakkelijker gaat het haast niet, want aan alles zie je bij Rutte dat hij tijdens politieke rally’s niet de energie kan losmaken die de Republikeinse president bij zijn publiek ontketent. In plaats van Trumpiaanse euforie kregen we een schril roepende Rutte, die zenuwachtig met z’n blaadje frunnikt terwijl een stel MBO-studenten toeluistert. Ondertussen probeert hij Thierry Baudet onderuit te halen met door spindoctors bedachte aanvallen.

Het geheel deed nogal pathetisch aan, en dat was ook zelfs het NRC Handelsblad bepaald niet ontgaan:

“Premier Mark Rutte heeft, met zichtbaar ongemak, scherp uitgehaald naar Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet. Als VVD-leider op campagne voor de Europese verkiezingen noemde hij Baudet dinsdagavond „een fröbelende kamergeleerde” die op een zolderkamertje „bizarre ideeën” bedenkt als een Nexit, op basis van „rare verzinsels”. Daardoor brengt Baudet volgens Rutte „de veiligheid en stabiliteit van Nederland in gevaar” en laat hij „de mensen voor wie hij zegt op te komen keihard in de steek”.”

Ik zal ‘m alvast maar callen, dan. Als dit het beste is wat de VVD kan doen tegen Forum voor Democratie, dan zijn ze bij de aankomende EP-verkiezingen (volgende week donderdag al!) volstrekt ten dode opgeschreven. Dan gaat Baudet – wederom! – als grootste uit de bus komen, en niets of niemand die dan met wat gekunstelde aanvallen over “fröbelen” of “bizarre ideeën” dat nog kan voorkomen. Zeker een hakkelende VVD-premier niet.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

104 reacties

 1. Regina

  VVD of FvD? Lood om oud ijzer

  1. Siemien

   Jij ziet het verschil iig niet daar een meestersmid dit natuurlijk wel wel kan..duiloor

   1. Julian

    Kijk vast even naar Zuid Holland.. Daar moet FvD ook meepolderen. Dus ze gaan lekker meedoen in het zogenaamde ‘kartel’.

 2. Meriadoc Brandebok

  Rutte slaat de spijker op de kop. Baudet heeft een hoop rare ideeën over de Nexit – bijvoorbeeld dat we bij India moeten aanhaken, of dat het Noorse model ons meer soevereiniteit biedt. Dat een Nexit ook maar enige kans van slagen heeft zonder dit land naar de Filistijnen te helpen of juist meer soevereiniteit te verliezen. Bedacht ergens op een zolderkamertje zonder dat er verder bij is nagedacht.

  1. Siemien

   Rutte is een pathologische leugenaar, heeft hij structureel bewezen

   1. AS210854

    Siemon, +++++++++++

  2. victus

   Iedereen van het gas af en het schoonste piepkleine landje van de hele wereld worden is bedacht in een isoleercel van een gekkenhuis. Het kan altijd erger.

 3. Kleptomaantje

  Groen links d66 PvdA of vvd lood om oud ijzer.

  1. Henk-Jansen

   Vanuit extreemrechts perspectief lijkt dat inderdaad zo.

 4. Ries

  Hij beschuldigt Baudet ervan de mensen keihard in de steek te laten. Iets wat Rutte zelf al jaren doet. De splinter en de balk. Wat een onsamenhangend en nerveus gebazel van onze staatspinokkio. Het publiek was zichtbaar beschaafd.

  1. Ries

   Beschaafd=Beschaamd

  2. Meriadoc Brandebok

   Het was niet onsamenhangend, maar zeer coherent. De mensen, het volk, voor wie Baudet zegt op te komen, is bij een Nexit evident de lul.

   1. Siemien

    Nexit is het allerbeste voor Nederland zelf, maar dat begrijpen jullie Eurofieltjes niet

    1. Rien Noppen

     Begrijpt Siemien waarom Baudet de laatste tijd begint te draaien over zijn Nexit-standpunt?

     1. Siemien

      Begrijpt Rientje waarom Nexit het beste is voor Nederland zelf?

     2. Siemien

      Ik denk het niet, sterker nog, ik weet zeker van niet..

     3. Rien Noppen

      Nee, de Nexit zou een nog grotere ramp voor Nederland betekenen dan de Brexit voor Engeland.

      Gelukkig is het overgrote deel van het Nederlandse volk dat met me eens.

 5. Lugar

  “bizarre ideeën, rare verzinsels”

  Ben benieuwd wat hij daarmee bedoelt? Het lijkt een beetje op het rijtje dat altijd tevoorschijn komt als links is klemgepraat:

  – racist
  – fascist
  – xenofoob
  – islamofoob
  – nazi
  – klimaatontkenner

  Overigens heeft Rutte alle reden om bilnaadzweet te hebben, ze gaan namelijk glansrijk ten onder op 23 mei, Nederland is het zat om voorgelogen en uitgeleverd te worden aan Brussel. Forum voor Democratie is niet zomaar een partij, het is een beweging en een noodzakelijke vernieuwing!

  #stemzeweg

  1. Ries

   +1

  2. poldi

   ++++

  3. Kleptomaantje

   +100

  4. Dragonmaster969

   helemaal eens!!!

 6. Catalaanse kok

  Ik ben benieuwd.
  Ik denk dat Baudet de woorden van Otten ter harte neemt en gewoon begrijpbaar Nederlands spreekt.
  Laten we het maar eens afwachten of Baudet de uitnodiging aanneemt/aandurft.

 7. Rien Noppen

  Nu maar afwachten of Baudet de uitnodiging voor een debat aanneemt.

  1. Siemien

   Dat hoeft helemaal niet want FvD heeft Pathologische leugenaar Rutte niet nodig om stemmen te winnen, de ogen van veel Nederlanders zijn open gegaan en FvD gaat glansrijk winnen…

  2. santiago

   Rienie. Maar natuurlijk. Dit is allemaal onderdeel van het plannetje van onze elite. Rutte en baudet komen straks tot een compromis. Verrassend he. Kom op Rien, jij bent toch niet achterlijk.

  3. J.C.

   @Rien Noppen

   “Nu maar afwachten of Baudet de uitnodiging voor een debat aanneemt”.

   Wie is Mark Rutte in godsnaam om Baudet uit te dagen? Een zwakke student op de universiteit, een loopjongen van het grootkapitaal, vies van visies en bovenal selectief wat herinneringen betreft.

   Thierry Baudet van explosief groeiende FvD heeft Mark Rutte van de leeglopende VVD zojuist, ter voorbereiding, alle door hem zelf geschreven boeken gesigneerd toegestuurd.

 8. Rien Noppen

  Rutte voelt haarfijn aan dat de Nexit de achilleshiel van Baudet is. Veel rechtse kiezers zijn wel gevoelig voor het gewauwel van Baudet over klimaat en immigratie maar niet zo dom om een Nexit te willen. Baudet begon de laatste tijd al opzichtig te draaien op dit punt maar Rutte zal hem willen vastpinnen op die Nexit-onzin.

  Baudet houdt zich de laatste weken verborgen. Misschien een beetje bang?

  1. Kees

   Van politiek ook al geen verstand Rien?

   1. Rien Noppen

    Welk inhoudelijk punt wil je maken, Kees?

    1. edoc431

     Haahhahahahaahaha dombo je lult hier al een tijdje en er is nog niks zinnigs uit die rot smoel van jou gekomen flikker toch op man .

    2. Bosche draak

     Het punt dat dhr Kees wil maken is dat u op het gebied van licht een natte kaars in het donker bent.
     Verder is uw kortzichtige arrogantie van zo’n omvang dat het haast wonderbaarlijk is als het tegelijkertijd niet zo dieptriest was.
     Uw niet aflatend narcisme zet u aan om te menen voor anderen te moeten spreken.
     U heeft niet het mentale gewicht om uw argumenten aan te prijzen danwel toe te lichten, laster en hoongelach zullen uw deel zijn.

  2. Siemien

   Uiteraard zie je hier een sterk staaltje wegkijkgedrag met het wijzende vingertje zodat pathologische leugenaar Rutte niet in de spotlights staat.
   Rutte is een machtswellustige leugenaar…

   Nexit is het beste voor Nederland en haar burgers zelf

   1. Lugar

    @Siemien: Dat is geen wegkijkgedrag. Wat jij bedoelt is het standaard innemen van een tegenovergestelde en vijandige mening. Zeg jij zwart, zegt hij wit, zeg jij droog zegt hij nat, zeg jij ideologie, zegt hij godsdienst. Dat is het systeem, zo repeteert het, dag in dag uit, week in week uit, ja zelfs jaar in jaar uit.

    Je moet er maar zin in hebben…

  3. Ries

   Baudet is een figuurlijke krijgsheer. Van verdedigen heb jij natuurlijk nog nooit gehoord, want je ligt bij voorbaat al laag in de touwen. Wanneer er van alle kanten op je geschoten wordt, doe je er verstandig aan even rustig te wachten tot de munitie van de tegenstanders alleen nog maar bestaat uit losse flodders. Dan, maar niet eerder, is het zaak in de aanval te gaan. Maar van een dergelijke strategische opstelling heb jij natuurlijk nog nooit gehoord. Man man, wat ben je toch een simpele ziel.

 9. Kees

  Wat heeft Rutte allemaal wel niet kapot gemaakt in de tijd dat hij aan de macht is, neem alleen maar de zorg, en hij durft Thierry gevaarlijk voor ons land te noemen? Gelukkig weten we wel beter.

 10. Catalaanse kok

  LPF toestanden gaan verder.
  Statenlid Baljeu uit FvD-fractie Noord-Holland gezet

  1. Rien Noppen

   Ja, het gaat lekker met de Lavendelbeweging.

   🙂

   1. tonna

    @Nop
    Ga aub een potje onaneren!
    Hoe houdt je het uit,24 uur dagelijks reaguren is obsessief!

    1. Catalaanse kok

     Met een nieuwe inlog terug grijpen naar een geschiedenis geeft aan dat u hier al langer ronddwaalt.

  2. Meriadoc Brandebok

   De sterke tweedeling tussen de Baudetofielen en de Ottenijnen binnen de partij wordt weer pijnlijk zichtbaar.

   1. Bosche draak

    Het enige wat zowel pijnlijk zichtbaar als zichtbaar pijnlijk is, is dat jullie linkse loempia’s massaal in de kramp schieten als het woord Baudet alleen al klinkt.

    Alleen al voor dat wapenfeit gun ik FVD al het geluk van het ganse land!

 11. Lampje

  En wat is Rutte; ‘Een Torentjeskamergeleerde met nog meer bizarre ideeën, zeer rare verzinsels en nog meer leugens.’

  1. J.C.

   @Lampje

   “En wat is Rutte; ‘Een Torentjeskamergeleerde met nog meer bizarre ideeën, zeer rare verzinsels en nog meer leugens.’”

   Nee, Mark Rutte is een loopjongen van het grootkapitaal, die zelf geen enkel idee heeft…………

 12. tonna

  „de veiligheid en stabiliteit van Nederland in gevaar”
  Helemaal waar,als de kiezers achter de linkse partijen blijven staan!
  Nederland wordt (is) sociaal/economisch instabiel door de manier van politiek bedrijven,Marrakesh tegen de wil v/d kiezers doorgedrukt, onbetaalbare klimaatgekte,het schijnbaar onuitputbare gratis geldloket tbv illegalen/uitgeprocedeerden!
  De zorg,zorgkosten,verstandelijk gehandicapten opvang,woningbouw en huisvesting in het algemeen, geen indexering AOW,pensioendiefstal door gesjoemel met rekenrente,alles is afgebroken en gemarginaliseerd!

  1. santiago

   Tonna. Zeer juist verwoord. Alles waar wij voor gewerkt hebben, afgedragen hebben aan premies, gespaard hebben etc, is gehalveerd en daar moeten we het maar mee doen. Daarbij zet de elite, de jeugd nog tegen ons op en die komen dat vanaf de bank met het verhaal dat zij tot hun 85 ste moeten werken om de ouderen aan het vreten te houden. Schandalig gewoon.
   Over tien jaar mogen de mensen blij zijn als er nog werk voor ze is. Automatisering, robotisering, algoritmen. Lees het boek maar eens van Yuval Harari 21 lessen voor de 21ste eeuw. Schreeuwbekken zijn het die niet weten waar ze het over hebben.

 13. plakband

  De bedreiging die Rutte noemt zijn juist veroorzaakt door EU-beleid. FVD zegt: weg met dat beleid. Ik ben het daar roerend mee eens.
  #stemPinokkioweg.
  Stem deze maand op PVV of FVD.

 14. HierBenIk

  Ga zo door Rutte, totaal niet op de inhoud. Ik zie de zetels al dalen. Zijn ‘laatste troefkaart’ die niet zal werken.

 15. Henk Albarda

  Met groot plezier zie ik dat diverse personen die FvD meestal demoniseren en afkraken, weer aanwezig zijn. Welkom, maar wanneer u vaker een inhoudelijke discussie zou aanzwengelen, zou het hier NOG levendiger worden.
  Rutte gebruikte geen enkel inhoudelijk argument en ik nodig de FvD krakers uit op RTLnieuws en zelfs op NOS.nl te kijken; zelfs die konden onze groen links MP leugenaar geen voldoende geven.
  Verder geef ik de SGP/CU combinatie een zwaar onvoldoende. De EU man voor CU loog botweg dat FvD klimaat verandering ontkent. FvD doet precies het tegenovergestelde, FvD is ervan overtuigd dat het klimaat verandert, soms sneller, soms langzamer. Echter, geen enkel zinnig mens kan zich voorstellen dat de mens meer dan een marginale invloed heeft dat klimaat (oa temperatuur op aarde) te beinvloeden.
  Velen in de politiek hebben vele jaren geleden bedacht dat je om thema ‘klimaat’ een pracht subsidie industrie kunt opbouwen. Zo gezegd zo gedaan. Vervolgens blijken in alle berekeningen van de klimaat hysterie grote fouten te zitten…..
  En dan verbaasd zijn als er een groeiende groep Nederlanders die fabeltjes niet geloven.

  1. Catalaanse kok

   Quote:Vervolgens blijken in alle berekeningen van de klimaat hysterie grote fouten te zitten…..
   .
   Zitten er fouten in de berekeningen of zijn de berekeningen fout?

   1. Catalaanse kok

    Quote van Henk: Welkom, maar wanneer u vaker een inhoudelijke discussie zou aanzwengelen, zou het hier NOG levendiger worden.
    .
    Jammer dat u zelf die inhoudelijke discussie, gezien uw afwezigheid, niet wil voeren.

  2. Meriadoc Brandebok

   Ik ben geen Baudethater. Ik verafschuw veel van zijn ideeën over een Nexit, omdat zij, zoals Rutte terecht stelt, onzinnig zijn – omdat het gefröbel is van een zolderkamergeleerde.

   1. Ruiter

    LUL: Iemand noemt zich Meriadoc Brandebok.

    1. Ruiter

     LUL = LOL

    2. Meriadoc Brandebok

     Ik geef er de voorkeur aan anoniem te forummen, evenals vele andere forummers.

  3. Vit

   @Henk Alberda

   Inderdaad ziet Thierry ook wel in dat het klimaat veranderd is, nu moet mijn held alleen nog beseffen dat omdat het in een paar decennia plaats vind menselijke invloed de oorzaak is, ongebreideld rotzooi in de atmosfeer spuiten door industrieën is sowieso niet goed voor de gezondheid.

   Jaren geleden kwam men erachter dat loodtoevoeging als anti-klopmiddel niet echt gezond was, ene Clair Patterson heeft dat aangetoond, dat was niet waar natuurlijk volgens degene die er aan verdienden, oftewel het gespuis van na ons de zondvloed.

   1. Vit

    Ps, anti-klopmiddel in benzine.

  4. santiago

   Je bedoelt toch hopelijk wel de fabeltjes van het FvD, anders ben je wel erg naief.

  5. Ries

   Hoewel het niet het thema is toch even het volgende:

   In Frankrijk is het zo koud dat alle koude-records voor de maand mei zijn gebroken,
   veroorzaakt door polaire lucht waar wij mee te maken hebben. Een aantal records die 50 jaar lang stand hadden gehouden, werden verpulverd.
   In midden-zuid-Frankrijk werd het 7,4 graden kouder. Voor het laatst was het er in 1979 zo koud. Meteorologen staan perplex. Ze waren gewend om het breken van juist hoge temperaturen te melden in mei. Is het het geachte forum al opgevallen dat er wat ‘temperatuurstijging’ betreft, wel erg rustig is de laatste weken?

   1. Piet51

    Mensen die een enkele afwijking van een trend aangrijpen om hun eigen gelijk te bevestigen hebben er helemaal niets van begrepen. Kort geleden zei een klimaatalarmist nog, dat een Elfstedentocht ondanks de temperatuurstijging helemaal niet uitgesloten is.

   2. Piet51

    @Ries
    En de extreem hoge temperatuur met de Pasen negeer je voor het gemak maar even? Het zijn allemaal statistische uitschieters, zonder veel betekenis. De langere termijn trends laten duidelijke patronen zien.

 16. Dragonmaster969

  bye bye Rutte. welkom THIERRY!!!
  en die sukkel op de achtergrond in dat blauwe overhemd die mee zit te knikken snapt er ook geen zak van…..

 17. Vit

  Gespartel in de marge meer is het niet, zelfs die-hards zijn z’n leugens zat dat blijkt wel, binnenkort komt er zoals ik al verwacht ook een eind aan het ‘beste’ kabinet sinds WO 2, nou ja dat vond hij zelf en dat zegt niet zoveel.

 18. Robert75

  Doodsbang voor Baudet lijkt me een beetje overdreven als je oproept om met hem in debat te willen gaan.

  1. santiago

   Robert. Het is nu zo overduidelijk dat het een spel is. Na enkele “zware”debatten zullen ze elkaar in de armen vallen . Judassen zijn het , allebei.

 19. santiago

  Wat een ongelooflijk slecht verhaal van Rutte. Hij gelooft zelf geen woord van wat hij zegt. Het circus wordt steeds groter en leuker. Ondanks zijn geweldige inzet gaat de Brexit gewoon door en zal een Nexit snel volgen, dankzij de PVV. De enige partij waar je nog op kan vertrouwen.
  Verstandige en fatsoenlijke mensen stemmen PVV.

  1. Vit

   @Santiago

   “Verstandige en fatsoenlijke mensen stemmen PVV.”

   Yep en mensen met een IQ van boven de 100 het FvD, niet perse fatsoenlijk btw.

   1. santiago

    IQ heeft sws niets met fatsoen te maken.

    1. santiago

     IQ kun je tegenwoordig kopen.

    2. Vit

     Je meent het.

     1. santiago

      Ik meen alles wat ik zeg. Ik denk er wel eerst over na.

     2. Vit

      Maar niet al te lang.

   2. Robert75

    Yep en mensen met een IQ van boven de 100 het FvD

    —————————————————————————————–

    Nou dan begrijp ik niet waarom jij het Forum voor Democratie stemt.

    1. santiago

     Robert. Helemaal goed. Vroeger was je een knoert als je het mulo examen, 13 vakken had behaald. Door studeren was alleen voor de mensen met geld. Wij gingen gewoon aan het werk.
     Ik had ook wel met de centen van pa een jaar of tien rechten willen studeren in Leiden. Zuipen en neuken met de Minerva club. Daar had je voldoende aan een IQ van rond de 70 en daarna rolde je via de vriendjes van vriendjes van pa wel in een leuk baantje.Meestal bij de (daar heb je em weer mensen) “DE OVERHEID”.

    2. Vit

     Robert75

     “Nou dan begrijp ik niet waarom jij het Forum voor Democratie stemt.”

     Valt het zo erg op?

  2. Robert75

   Ja als je echt nadenkt stem je PVV hoe mooi en leuk van Baudet ook klinkt.

   Baudet zegt één ding er niet bij. Hij roept wel dat ze een Nexit willen regelen door middel van een referendum en dat klinkt allemaal erg leuk en democratisch, maar wat hij er niet bij zegt is dus dat daar eerst een wetswijziging voor nodig is. Zoals bv een bindend referendum. Maar dat is er helemaal niet.

   Ze kunnen natuurlijk een referendum uitschrijven maar er staat geen artikel in de wet die de overheid verplicht zo’n uitslag over te nemen door bv een bindend referendum. Wat dus bv het probleem was bij het raadgevend referendum, dat hoefde ze niet over te nemen.

   Maar heel veel Forumstemmers geloven of denken dus dat als straks het Forum wel even een referendum gaat regelen en dat we dan heel makkelijk en vrolijk uit de Europese Unie stappen, en dat we daar dus lekker zelf over gaan.

   Maar wedden van niet. Het klinkt allemaal heel mooi en democratisch wat die roept maar hij maakt zijn achterban blij met een dode mus. Maar daar zullen ze snel genoeg achter komen.

   1. santiago

    Robert. Baudet is een charlatan. Alleen maar bedacht door de elite om de PVV in de wielen te rijden. De PVV is net als de LPF was, een grote bedreiging voor de graaiende elite. Pim wilde de eerste kamer opheffen en uiteindelijk de monarchie terugbrengen tot een operette gezelschap, wat het ook is. Ja dan ben je dood in Nederland, dan zouden heel veel mensen met een z.g. hoog IQ zelf hun geld moeten gaan verdienen en dat vinden ze niet fijn . hahaha

   2. PMG

    En wie zou dan wel zomaar even uit de EU stappen, de PVV liet de ballon alleen maar op, net zoiets als een scheet in een gierkelder, valt niet op, heeft geen zin. Nee, als er werkelijk iets valt te veranderen dan kan het alleen via het FVD, die roepen niet alleen maar hebben een complete partij. Bij de PVV zijn ze, net als vroeger bij de club van Pim Fortuyn, te vaak van de koude kermis thuis gekomen, het is niet een echte partij, Wilders is het gezicht en is dictator.
    In de landen om ons heen zijn ook velen het zat, de EU is al geklapt door de uitslag van BREXIT dus de NEXIT is een logisch vervolg.
    De enige die vrienden in de steek laat is Rutte, hij heeft er niet één! Verder laat hij een hele partij i de steek door de draai naar links en daarbij gelijk al zijn kiezers. Rutte heeft de hele VVD naar de klote geholpen en hij was gewaarschuwd door Wiegel!!!

    Stem FVD!!!

 20. Jumping

  Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.
  Hij liegt en bedriegt en lacht iedere Nederlander uit.
  Mijn angst is het aantal dagen, dat de Nederlandse stemmen zijn uitgebracht en deze stemmen niet in het openbaar zijn bekend gemaakt.
  Als Baudet niet wordt vermoord gaat het FvD gewoon de grootste worden.
  Stem in Mei een anti EU partij.
  Stem PVV of FvD.

  1. santiago

   Jumping. Rutte is slechts in dienst van. Voor de baan van Rutte hadden wel meer idioten kunnen aanstellen. Rutte is een trekpop die precies doet wat de verrotte elite van ons land hem zegt te doen. Je moet het maar willen en Rutte was niets dus die wilde dat wel.

 21. Korporaal Monty

  Vermakelijk om te lezen hoe pvv-ers en fvd-ers het met elkaar oneens zijn.

  Als Wilders en Baudet het ook zo met elkaar oneens zijn wordt het natuurlijk niks met rechts Nederland.

  1. Robert75

   Ja maar dat wordt het sowieso al niet als je rechtse PVV stemmer achter elk willekeurig scheetje aanwandelt

  2. santiago

   Monty. Maar daar gaat het juist om. Jij bent een van de weinigen die dat door heeft. En natuurlijk zal Wilders nooit samen gaan met Charlatan Baudet. Hij mag wel voor Wilders komen werken, maar dat is niet het plan van Baudet.

 22. Joop Klepzeikert

  Een kat in het nauw maakt rare sprongen. Onze Marxist Rutler dus ook. Hij gaat steeds wilder om zich heen slaan, met de meest vreemde wartaal, waar elk weldenkend mens direct doorheen prikt.
  Als Baudet echt slim is gaat hij niet op TV met die kwezel in debat. Dat gaat hij verliezen, doordat Marxist Rutler alle hulp van de debatleider, redacteuren en de spindoctoren achter zijn oortje gaat krijgen.
  De debatleider zal Baudet, zoals gewoonlijk, nooit uit laten spreken, de redacteuren zorgen voor ja-knikkers achter Rutler en nee-schudders achter Baudet en Marxist Rutler zal Baudet enkel met one-liners, leugens en bedrog aanvallen.
  Het domme publiek zal dat zien als winst voor Marxist Rutler.

  1. Korporaal Monty

   Joop Klepzeikert
   “Als Baudet echt slim is gaat hij niet op TV met die kwezel in debat. Dat gaat hij verliezen”

   Hoezo?
   Baudet heeft toch een helder en duidelijk verhaal.
   Hij weet luisteraars te boeien en te inspireren. Iets wat Rutte niet gegeven is.

   Nee Baudet hoeft voor niemand bang te zijn. Alleen voor zijn eigen ego.

   1. Joop Klepzeikert

    @Monty: Leer eens lezen. Ik leg hierboven al uit waarom hij niet in debat moet gaan.
    Je kunt nog zo’n goed en duidelijk verhaal hebben, als je niet uit mag en kan spreken en alleen maar met leugens en bedrog aangevallen wordt verlies je het debat altijd.

 23. Pescador

  rutte is duidelijk ook een slecht verliezer een domme eurofiel, als rutte wat meer voor het volk gedaan had en dan ook in de EU dan had hij waarschijnlijk gewonnen, maar zolang als de landverrader timmerdoos openlijk voor de TV durft te zeggen dat de EU goed is omdat ze gezorgd hebben voor goedkope vrachtwagen chauffeurs en goedkoop personeel in de kassen dan ben je verkeerd opweg met de EU ze hebben niet eens in de gaten dat door dat soort domme dingen( die alleen maar goed zijn voor de werkgevers die hun personeel uitbuiten) maar de werkende nederlander komt op straat te staan en moet dan noodgedwongen flexwerker worden waardoor die ook veel minder verdiend. gooi die achterlijke rutte maar in de sloot.

 24. Cycle25

  Paniek knop staat aan, what’s next Rutte ? Je hebt geen Roeskies die je kan gebruiken. Of is dat de volgende stap ? Collusion, en nog eens collusion met een vijand die je zelf creëert. Dat hebben we goed kunnen zien aan die 2 libtards in Kiev, dus 23 mei…paybacktime !!

 25. Bolkestein

  Ik vernam uit die media “Rutte/VVD kraakt Baudet”. Mwah. De VVD kraakt, dat dan weer wel. 🙂

 26. Rosasolis

  Ik denk niet dat Rutte is aan het bibberen. Maar het is normaal dat ieder partij leider wat meer gespannen is een week voor een verkiezing. Twee belangrijke berichten vandaag zowel op de radio als in de krant: 1. de Nederlandse economie groeit en is nu de beste van de EU. Nederland heeft de meest tevreden bewolking van alle EU landen.
  2. Gisteren is Robert Baljeu uit de FvD fractie Noord-Holland gestapt na een flinke ruzie met Baudet. (Gelukkig komt dit onstabiel partij niet in de coalitie van Noord-Holland).
  Hoewel de VVD is niet mijn partij, heeft Rutte wel gelijk over de vreemde ideeen en uitspraken van Baudet. Wat hebben normale mensen te maken met De Uil van Minerva, Borealis, en Oekifobie! Wat een hoop onzin.

  1. Stanly2000

   Rosasolis ten aanzien van punt 1.
   a) dit geldt niet voor iedereen, wie buiten de boot valt heeft pech gehad.
   b) je schrijft zelf er komen verkiezingen aan en dan worden wel vaker goede tijdingen gebracht, die na de verkiezingen iets anders uitpakken.
   Kijk naar het inkomstenplaatje van Rutte, we zouden er allemaal op vooruitgaan. Helaas blijft er niets van over in mijn portemonnee.

   1. Rosasolis

    @Stanly 2000. Natuurlijk zijn er nog steeds vele arme mensen, die grote problemen hebben om rond te komen: werklozen, alleenstaande ouders met kinderen, en degenen die leven op voedsel pakketten van de gemeente. Ik ben AOWer, met verder een zeer kleine pensioen. Maar toch groeit onze economie beter dan andere EU landen.

 27. Cilka

  Denk is anti Israel, dat is goed….
  Als ze eveneens tegen de EU zouden zijn, en dus pro Nexit.
  zou ik op ze stemmen…
  Rutte is alleen maar een klein giftig knechtje van Rothschield…
  Iets grotere knechten en van de zelfde tribe zijn bijvoorbeeld Erdogan en Nethanyahu…
  De krachten van die door en door slechte figuren, zitten overal in de Regeringen, Scholen, Media en Rechtzalen, ze spelen elkaar voortdurend de bal toe….
  Zo houden ze tot dusver de EU in stand…
  Maar doordat de bevolkingen toch steeds meer de ware geschiedenis beginnen kennen, ondanks dat 80% van de mensen nog steeds geen idee heeft, wie bijvoorbeeld de Bolshevisten waren, die 150.000.000 mensenlevens genomen hebben in Rusland en Oost Europa, wie WW1 en WW2 veroorzaakt veroorzaakt hebben… (Dat het niet de Duitsers waren), Dat de Young Turks (die geen Turken waren) de Armeense Holocaust veroorzaakt hebben..
  Begint er nu een andere tijd te komen….

  Het hele westen moet een aantal, zich superrijk gestolen, machtswellustelingen kwijt…..

  Daarom stem ik nu op de FvD….

 28. Godefroy France

  AFBREKEN TOT AAN DE GROND DEZE VOLKSVERLAKKENDE BRUSSELPIJPER!!!

 29. Seneca

  de heer Rutte spreekt over het gevaar van de veiligheid en stabiliteit van Nederland. in mijn optiek is NL helemaal niet zo veilig, integendeel (met dank aan de heer Rutte cs) en echte stabiliteit kent NL niet tenzij de heer Rutte, op de kadaverdiscipline van de coalitiepartners in de 2e kamer, zinspeelt.

 30. Matig rechts

  Wie geloofd deze man nu nog.
  Dan ben je bijzonder dom.

 31. PMG

  Nou wat zeg ik steeds? Ze doen het allemaal zelf! Deze klootzak zeikt op een gigantische manier mijn partij af, terwijl het clubje waar hij voor naar buiten treedt zo langzamerhand totaal geen geloof meer heeft in deze man en eigen partij principes!

  Deze leugenaar met hele goekope praatjes zoals iedereen €1000 beloven en vervolgens niet betalen (van het niveau laagste bananenrepubliek) staat het water schijnbaar na aan de lippen.

  Ik zou niet weten waarom Baudet nog met dit figuur in gesprek zou gaan, Rutte heeft op voorhand de deur al dichtgeslagen en zuigt vage bangmakerijen en verraad uit zijn duim!

  Stem FVD of PVV, het zittende zooitje moet snel en definitief verdwijnen!

 32. C.A.Barstow

  Landverrader Rutte schijt zeven kleuren stront, zo bang is hij voor FvD!

  Baudet schiet de luchtkastelen lek die Rutte heeft opgelaten om daarmee de bevolking een rad voor ogen te draaien.
  en als je, zoals Rutte, niets bijzonders te melden hebt dan ga je toch schelden?

  Stem op FvD!

 33. Kristalix

  De man bazelt wel meer rare dingen. Behalve liegen komt er ook weinig zinnigs uit. De grote volksverneuker.

 34. Lay down your souls to the gods rock and roll

  Vanmorgen in de Telegraaf Rutte : “Winst Forum gevaar voor onze veiligheid”
  Garantie heb je nooit en dat geldt ook voor veiligheid. De suggestie dat veiligheid en stabiliteit gegarandeerd is bij lidmaatschap van de EU is gebaseerd op gebakken lucht. Als er 1 is als zolderkamergeleerde met bizarre ideeën en rare verzinsels dan is het Marc ‘Brusselmans’ Rutte wel. Is het dan ook daadwerkelijk veilig in Nederland?? daar zullen de meningen erg over verschillen. Ook komt er geen oorlog, ook dat is weer een dronkemans opmerking die totaal nergens op slaat. De vijand maakt echt geen onderscheidt als het wel of geen EU land is. Wat Robert75 terecht vermeld is dat een Nexit dmv een bindend referendum onmogelijk is. Denk ’66 wil wel een bindend referendum, maar niet om zaken wat de EU betreft. Immers Jetten is net als Timmermans, Rutte en Klaver ook een holbewoner van Juncker. Maar waarom een referendum???? Nederland is er op een ondemocratische manier toegetreden tot de EU. Wij burgers moesten immers onze bek daarover houden. Dan kunnen we er ook op een ondemocratische manier er weer uit. En Rutte??? die moet gewoon verder leven in z’n eigen Eurofiele wereld, dromen met al die andere Eurofielen dat identiteit, Soevereiniteit en macht wordt weggegeven aan een stel benevelde alcoholisten en dat Nederland helemaal wordt opgeslokt door Europa en geen enkele rol van betekenis meer speelt. Nederland heeft tot nu toe nog geen deuk in een pakje boter geslagen bij de EU, alleen maar Ja en Amen maar nooit eens Nee durven zeggen. Baudet en Wilders zouden veel minder hun oren laten hangen naar het drank instituut Brussel.

 35. P.Sisterons

  Rutte is blijkbaar erfelijk belast. Zijn opa was een glibberige NSB’er. Markje doet erg zijn best om kopgeld voor alle Nederlanders te krijgen bij de EU elite.

 36. O.k.

  Wie Rutte kiest heeft een hekel aan Nederland zo simpel is het nu eenmaal.

 37. Michael M

  Mensen prikken hier doorheen na 10 jaar Rutte. Als Pinokkio een wedstrijd moest houden met Rutte als het om liegen ging verloor Pinokkio als eerste!

  Stem binnenkort tegen Superstaat Supermacht Brussel. Denk ook aan jouw toekomst, spaarcentjes, pensioentje en jouw zorg dat het behouden blijft voordat Brussel het opslokt.

 38. Michael M

  Rutte wilt die superbaan in Brussel. Hij kan dan weer zijn zakken vullen met miljoenen euro’s van onze belastingcenten in Brussel. Timmermans en Rutte zullen alles op alles zetten om hun eigen positie te versterken en hun baan te behouden. Al moeten ze tot het graf liegen en bedriegen !!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.