Video! FVD toont EU-partijkartel, van Juncker tot Rutte: ‘Kant van steeds meer soevereiniteit afstaan aan Brussel!’

Filmpjestijd! Niet alleen de SP kan er wat van met hun Hans Brusselmans: ook het Forum voor Democratie maakt er een waar visueel spektakel van met kartonnen figuurtjes van het Brusselse partijkartel en hun Nederlandse vertegenwoordigers. Thierry Baudet zegt omineus: “Het Europese project staat op een kruispunt.”

Veel Nederlandse kiezers hebben het nog niet door, maar over twee weken is het alweer verkiezingsdag. Dan gaat Nederland naar de stembus om een nieuwe afvaardiging te kiezen voor het Europees Parlement. En voor het eerst zal ook Forum voor Democratie daar van de partij zijn. Hoog tijd ook, aldus Baudet, want het EU-project staat voor een belangrijke afslag: gaan we verder met soevereiniteit afdragen, het invoeren van een Europees leger en het geleidelijk uitkleden van alles wat Nederlands is? Of kiezen we nu eindelijk voor een sterk en onafhankelijk Nederland?

Wellicht, maar dan moet de huidige EU-elite wel worden weggevaagd. In het nieuwe campagnefilmpje van FVD legt Baudet uit wie dat zijn: je hebt de ‘liberale’ afdeling – met Rob Jetten, Mark Rutte en Guy Verhofstadt. En de christen-democratische eurofielen, onder leiding van Angela Merkel, Jean Claude Juncerk en Mario Draghi. En dan natuurlijk ook nog de goede oude linkse eurofielen, met Frans Brusselm… sorry, ik bedoel Timmermans!

“Stem daarop Forum voor Democratie, op 23 mei,” aldus Baudet tot slot. En nu jullie beurt, VVD…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

78 reacties

 1. Dik

  Zo spoedig mogelijk Nexit!

  1. Henk-Jansen

   Je weet niet waar je het over hebt kerel. Ik zou eens wat minder naar Thierry’s propaganda kijken als ik jou was.

   1. Sealgaire

    Aldus sprak de hypocriete parasiet van de speklap, steenpuist, smeerpijp, leugenaar, blaaskaak en pisvlek.

    1. Henk-Jansen

     Is een inhoudelijke reactie ook mogelijk of is deze onzin het enige dat uw lage intelligentie voort kan brengen?

     1. Peter Oudshoorn

      Henk-Jansen, het is Dik/lugar/capo maar. Hij is op proefverlof en heeft het nog moeilijk met de frisse buitenlucht. Dat is voor een Gilles de la Tourette patient die alleen maar kan schelden, altijd lastig.

     2. Mars020

      Jouw IQ is ook niet echt best. Figuren, die het iets te vaak over hun IQ hebben, zijn meestal zelf niet zo slim. Verder is de Europese Unie een groot geldverslindend gedrocht . Is alleen maar goed voor links en gelukzoekers.

     3. Sealgaire

      !

    2. DeBruijn

     @ Sealgaire en Top

     We weten nu dat je in een TBS-kliniek zit voor het stelen van vieze onderbroeken, vanwege je p.svlekkenfetisj.

     Dus iedereen, bewaar je vuile ondergoed en stuur het naar Top. Zo help je hem de zomer door op zijn kleine kamertje in de kliniek.

     Hoeft hij ook niet meer uit stelen te gaan als hij een goede voorraad heeft.

     1. Sealgaire

      Aldus sprak de hypocriete parasiet van de speklap, steenpuist, smeerpijp, leugenaar, blaaskaak en pisvlek.

   2. edoc431

    Ga buiten het gras maaien opa
    Het is over voor jullie wen er maar aan .

    1. Sealgaire

     LOL

    2. Henk-Jansen

     Ik heb de pensioengerechtigde leeftijd gelukkig nog lang niet behaald.

     1. Joop Klepzeikert

      @Henk: Dan kun je dus nog jaren op je zolderkamertje van je oetkering genieten, zolang extreem links de macht houdt. Helaas voor jou zul jij over een paar jaar ook moeten gaan werken. Dan is links helemaal niets meer.

     2. edoc431

      Nee ??mooi zo dan kom je nog fijn aan werk bakfiets fanaat

   3. Joop Klepzeikert

    @Henk: JIJ weet niet waar je het over hebt. Kijk eens naar Zwitserland, kijk eens naar IJsland, kijk eens naar Noorwegen en nog veel meer westerse landen buiten de EU. Doen het allemaal zowel cultureel als financieel veel beter dan landen binnen de EU. De EU heeft ook afgelopen jaar weer, net als de afgelopen 10 jaar, de laagste economische groei van de wereld, terwijl de bevolking hier wel gruwelijk hard groeit, door massa-immigratie. Per persoon zijn we er daardoor steeds harder op achteruit gegaan. Vooral door het wanbeleid van de EU. Onze roverheid helpt er ook hard aan mee om ons financieel en cultureel naar de kloten te helpen, maar het merendeel van de ellende komt uit Brussel.
    Open je ogen, haal die plaat voor je kop weg en trek je kop uit je reet. Dan ga je misschien eindelijk inzien wat er hier allemaal fout gaat en steeds erger wordt, vooral door de EU.

    1. Henk-Jansen

     Noorwegen heeft olie en Zwitserland het bankgeheim, en beide landen zijn vervolgens nóg zeer afhankelijk van de Europese Unie ook al zitten ze er zelf niet in. Ze zijn bovendien gebonden aan regels waar ze zelf niets over te zeggen hebben. Nee, ik blijf liever lid om mee te mogen bepalen over de koers van de Unie.

     1. DeBruijn

      @ Henk-Jansen,

      Ik bepaal liever zelf wat ik wel of niet doe, voordat ik eerst 27 buren moet raadplegen of ik wel een schutting neer mag zetten.

     2. Joop Klepzeikert

      @Henk: Olie is slechts 1,7% van de Noorse economie, dus daarmee sla je de plank heel ver mis en het bankgeheim van Zwitserland is al lang opgeheven. Ook daarmee zit je er dus heel ver naast.
      Dat ze afhankelijk van de EU en aan regels waar ze niets over te zeggen zouden hebben zouden zijn is helemaal te lachwekkend voor woorden.
      Verdiep je eerst maar eens echt in die landen en de megalomane nazistaat EU voor je nog grotere onzin uit gaat kramen.

     3. Meriadoc Brandebok

      Noorwegen heeft inderdaad weinig te zeggen. De Zwitsers hebben met de verdragen een moeizame weg. Nederland zit in de euro, dus dat is nog gecompliceerder. Dit zijn geen goede alternatieven.

      Blijven er nog drie opties over: een zachte Nexit, waarbij Nederland een kolonie van de EU wordt, maar weliswaar de economische schade beperkt blijft. Een harde Nexit, rampzalig voor de economie, en een nodeal Nexit, verwoestend voor de economie.

      Ook deze alternatieven zijn weinig soeps.

      Voorlopig is een EU-lidmaatschap de enige goede optie. Aanhaken bij de Britten is niet mogelijk, aangezien Nederland dicht tegen Duitsland aanleunt.

     4. Kees

      Zwitserland heeft het bankgeheim…..Mag jij nog wel zo laat opblijven Henkje??

  2. Robert75

   Maar je mag je wel afvragen of ze nog wel een Nexit willen. Het Forum wil zich ook aansluiten bij het ECR. maar het ECR zijn tegen afsplitsing die willen de EU alleen maar hervormen en dat is natuurlijk iets anders als dat je je zou willen afsplitsen van de EU.

   Ja sorry hoor maar ik vind dat EU standpunt van het Forum steeds onduidelijker worden.

  3. Siemien

   Zeker, Juncker zei immers in 1999 al deze legendarische zieke woorden.

   Uitspraak Juncker der spiegel 1999
   We beslissen ergens over, laten het liggen en wachten af wat er gebeurt.
   Als niemand zich druk maakt, omdat de meeste mensen niet begrijpen wat er is besloten, gaan we stap voor stap verder totdat er geen weg meer terug is.

   De EU is een gedrocht en wij dienen deze EU zo snel als het kan te verlaten

   1. Henk-Jansen

    De EU is het beste dat ons is overkomen. De vrede en de welvaart die het ons gebracht heeft is ongekend. Eruit stappen zou een gruwelijke blunder zijn. Maar ik neem het u niet kwalijk, met een lage intelligentie heeft u nogal moeite om complexe thema’s te begrijpen.

    1. Siemien

     Nee hoor, de onderdrukking door EU wordt steeds groter.
     En een Nexit is het allerbeste dat Nederland kan overkomen, uiteraard neem ik uw bewust onwetendheid niet kwalijk, helemaal omdat u denkt als slim over te komen, logisch natuurlijk, het laat uw enorme minderwaardigheidscomplex zien..

    2. Joop Klepzeikert

     Er was al heel lang vrede voor we de EU door ons strot geduwd kregen, dus je lult uit je reet. Welvaart HADDEN we, voor we de EU door ons strot geduwd kregen. Is sindsdien steeds verder afgebroken, mede door de EU. Dus ook daarmee lul je ergerlijk uit je reet.
     En over lage intelligentie gesproken, jij laat overduidelijk blijken NOG dommer te zijn dan de gemiddelde Somaliërs.

    3. DeBruijn

     @ Henk Jansen

     De welvaart was er al voor de EU en die was er zonder EU ook geweest.

     De vrede is te danken aan de VS, Marshall plan en de NAVO en ook niet vergeten dat we in zagen dat oorlog nergens toe leidt.

     Samenwerking heeft ervoor gezorgd, niet de EU.

     1. Meriadoc Brandebok

      Maar West-Duitsland trad pas toe tot de NAVO, nadat de EGKS was ontstaan (en de mislukte poging tot de Europese Defensie Gemeenschap). De verzoening tussen Frankrijk en Duitsland is een ongekend succes van de Europese samenwerking geweest.

      Ik ben het overigens niet met Henk eens dat de vrede en welvaart pas bij de EU ontstond, maar meen wel dat de Europese samenwerking en voorlopers van de EU een grote bijdrage aan de welvaart en veiligheid heeft geleverd.

    4. Cycle25

     Grapjurk, de EU is gewoon bankroet : https://www.rtlz.nl/koersen#/interest/eurozone/190118380

     Rente blijft negatief, en over 100 jaar ook, wat eens te meer aangeeft dat het hervormingsbeleid gefaald heeft afgelopen 20 jaar.

  4. Meester Kong

   @Dik
   Haha DJSiemien durft niet meer te zeggen -stem ze weg

   Zelfs een zwakzinnige weet dat dat niet kan 🙂

   1. Siemien

    Tegen idioten als jij heeft dit geen nut, weldenkende gezonde mensen snappen en begrijpen dit uiteraard prima, wat jij blijkbaar niet doet..

    1. Meester Kong

     @ DS
     Niet om heen draaien, toen ik je vroeg -hoe dan- gaf je niet thuis.

     1. Siemien

      Je bent nogal dom en stelt retorische vragen natuurlijk…

    2. Joop Klepzeikert

     Meester debiel snapt niets wat niet uit zijn eigen onderbuik komt.

  5. Jumping

   Inderdaad Dik.
   RUTTUP en NEXIT.
   Stem in Mei een anti EU partij.
   Stem PVV of FvD.

   1. Brazil

    Hahahahaha stem je op de kasgrabbelaars van het FvD, hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

  6. Caro

   @ Dik,
   Vind ik lastig, kan gevolgen nog niet goed overzien in casu.
   Off topic, u had een script meen ik om bepaalde reacties niet meer te hoeven lezen.
   Ik zou dat ook graag doen, want zoals eerder gezegd, heb ik niet zoveel zin om reactanten die elkaar bestrijden te lezen.
   Het neemt ook toe.

   On topic, ik denk fVD wel goed bezig als deze zegt referenda te willen doen per onderwerp in casu.

   1. Meester Kong

    @Caro

    Alweer een nick van Dick.
    Een grote fantast

    1. Caro

     @MK,

     Mij ontgaat het, als u mijn bijdragen tot nu toe heeft kunnen lezen..liever inhoud. Dus daarom mijn bijdrage, al eerder, dat ik liever heb dat DDS huisreglement bewaakt.
     Op ieder artikel van DDS zoeken naar reactanten op inhoud wordt lastiger dus omdat bepaalde reactanten steeds elkaar in de haren zitten.
     Niet altijd respectvol.
     Echt tegen huisreglement in.
     Maar goed, ik scroll dan vaak verder maar kan soms niet laten een opmerking hierover te maken.
     Sorry voor mijn off topic

     1. Marija

      U heeft helemaal gelijk. Ik vind het ook een ergernis worden dat men elkaar niet respecteert en gaat uitschelden.
      Ik hoop dat degenen die dat steeds doen zich eens proberen in te houden.
      Ik begrijp het wel maar vind het niets toevoegen aan de gesprekken hier.

 2. Rien Noppen

  De laffe Baudet durft het woord Nexit niet meer in mond te nemen. Dat komt electoraal even niet zo goed uit.

  1. Sealgaire

   Aldus de blablablabla blaaskaak, vetklep, nageboorte en pisvlek.

   1. Henk-Jansen

    Hoe oud bent u want aan uw reactie te zien schat ik hoogstens een jaar of 15?

    1. Meester Kong

     @H-J
     72 jaar, voormalige lasser.
     Woont 2 hoog en kan zelfs op de kaart Ierland nog niet vinden.
     Is waar Oldenbarneveld- Peter Selie-An Dijvie -Ben Zine

     1. Siemien

      Je bent echt een kansloze Mk

     2. Meester Kong

      @ @Siemien
      Koekje van eigen deeg.
      @Top is een valse nicht

     3. Siemien

      Je blijft een kansloze

     4. Meester Kong

      @siemien
      Klopt, kansloos op de WK 100 m sprint

     5. Siemien

      Ja kogelkoppen ben je wereldkampioen in, ze hebben een nieuwe sport voor jouw uitgevonden dit heet 50m lavazwemmen

  2. edoc431

   Wen er maar knul je gaat er aan lol

   1. Henk-Jansen

    Is dit een doodsbedreiging?

    1. DeBruijn

     @ Henk-Jansen

     Helaas lijkt het er wel op, zal niet de eerste zijn. Het getuigd wat van het niveau wat hier rondhangt.

     1. Siemien

      Sommige die vragen er zelf om..

     2. marco1

      Met name grootspraak denk. Misschien een enkele wat gevaarlijkere maar dat zal een uitzondering zijn meneer de Bruiyn , ik wacht nog steeds tot er 1 mijn kusjes komt geven maar denk dat het er niet van zal komen.

    2. edoc431

     Hahaha angsthaas doodsbedreiging man jij gaat vanzelf wel dood daar heb je mij niet voor nodig

  3. Brazil

   De kasgrabbelaars gaan het even anders doen, gewoon kiezersbedrog
   🙂

 3. Henk-Jansen

  FvD is weer lekker aan het knippen en plakken geweest zie ik. Gelukkig maar dat hun bizarre hersenspinsels nooit realiteit zullen worden.

 4. edoc431

  FvD wordt de grootste al schreeuw je nog zo hard hahahaha

  1. Henk-Jansen

   Heeft u een bepaalde fetish voor het fvd en Thierry Baudet in het bijzonder? Want zo komt het wel over.

  2. Joop Klepzeikert

   @edic431: Alleen de meest ernstig geestelijk gehandicapte socialisten zullen dat blijven ontkennen. Net zoals ze in USA blijven ontkennen dat Trump hun president is. Best aandoenlijk zulk gruwelijk hersenloos volk. Alleen zo jammer dat ze ons zoveel aan oetkeringen, soepsidies en toeslagen kosten. Nog wel, tot de rechtse partijen eindelijk de macht van links overgenomen hebben. Dan zal links ook eindelijk moeten gaan werken in plaats van 24/7 trollen. Daarom heeft links zo’n hekel aan rechts. Ze haten het woord werken al, laat staan dat ze het moeten gaan doen.

  3. Brazil

   Ze zijn als de grootste kasgrabbelaars, hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

 5. Onzin456

  Maar toch behoort FVD tot dezelfde partij als CDA…..

 6. Vit

  Nou je hebt bij deze spot in ieder geval geen woordenboek nodig, luid en duidelijk en ik blokletters.

  1. Catalaanse kok

   Het Otten effect?

   1. Vit

    Zou kunnen, heeft het toch nog effect gehad, niet iedereen begrijpt iets anders dan Jip en Janneke taal, die jongen leert met de dag.

  2. Robert75

   Nou ik vind het juist heel erg onduidelijk hoor want wat willen ze nu precies? Willen ze nu wel of geen Nexit. En hoe zit het met ECR waar ze zich bij hebben aangesloten of willen gaan doen? Die willen toch geen Nexit ?

 7. Joop Klepzeikert

  Alleen volkomen debiel ultra extreem socialisten zien hier natuurlijk weer ‘racisme, fascisme, xenofobie’ en dergelijke totale onzin in.
  Dat vreselijk domme linksvolk gelooft werkelijk dat we niet zonder de EU kunnen, ondanks dat alle westerse landen die niet in de EU zitten het op alle vlakken veel beter doen dan in de EU en ondanks dat ook Nederland het veel beter deed voor we in die megalomane ultra extreem socialistische nazistaat EU stapte.
  Mensen wordt toch eindelijk eens wakker, doe die ogen open, haal die plaat voor je kop weg en haal je kop uit je reet. Het is nu tijd om de nazistaat EU een harde klap toe te dienen, zodat partijen met verstand, moraal en fatsoen de EU terug kunnen brengen naar waar het voor bedoeld was: Samenwerking, zonder allerlei debiele verplichtingen, afdrachten, soepsidies en zonder macht voor uitgerangeerde ex politici die in Brussel nog even hun zakken heel erg vol kunnen proppen.

  1. Meester Kong

   @JK
   Dik Siemien met zijn IQ van 138, toch in ieder geval de grootste fantast van DDS.
   Je was al de grote fantast op Spits 🙂 🙂 🙂

   1. Joop Klepzeikert

    @Meester debiel: Je kalmeringsspuitje weer geweigerd joh? Laat die nou wel zetten anders moet je zo het isoleercelletje weer in. Arm geestelijk gehandicapt kneusje.

   2. Siemien

    MK’s fetisj steekt ook weer de kop op, Dik ben ik niet en Siemien is jouw rode lapje…

    1. Catalaanse kok

     Dik ben ik niet en Siemien is jouw rode lapje…
     .
     Humor op DDS.

     1. Siemien

      Jij hebt geen humor Catalaans dild*otje

 8. van Urk

  Verwacht de opkomst anders niet zo groot dankzij de on-interesse van de EU onder de Nederlandse bevolking. Tussen 1974 en 1984 toen de EU nog EEG was, was de opkomst hoger dan vijftig procent. Nu ligt het gemiddeld dik tussen de dertig en veertig procent.

  1. Meester Kong

   @Van Urk
   Andere tijden, met nog de na weeën van het verplicht stemmen.

 9. Ragmilla

  Dit soort filmpjes krijgt mijn dochter op school te zien over bijvoorbeeld klimaatverandering. Ze is 6.

  Het is natuurlijk niet zo dat Marrakesh bindend is. De visstand is zorgelijk en regulering is een goede zaak. Het heeft natuurlijk niets met souvereine staten te maken dit hele filmpje. Misschien is het wel zo eerlijk erbij te vertellen dat bankiers, wat hijzelf wou worden veel geld in zuid Europa hebben geïnvesteerd en dat als die landen vallen systeem banken kunnen vallen, weg ons spaargeld, de kans als landen vallen dat systeem banken vallen is erg groot.

  Elitair gebral, letterlijk, hij denkt met een stel mensen te maken te hebben dat op basis school niveau moet worden aangesproken.

 10. NoDoubt

  De mensen die op dit moment voorstander zijn van één Europa, kiezen voor EURabië.
  Er komen door Marakesh deal nog 25 miljoen Afrikanen deze kant op. Dus de voorstanders kiezen voor EU als 3de wereldland met de EU-verraders in de hoofdrol
  Mensen zijn voor een EU zoals dat was met de EEG maar Juncker etc jagen EU op torenhoge schulden. Kosten voor EU en dus u 2,5 triljard. U moet toch wel heel stupide zijn om dit te accepteren. Maar u kunt natuurlijk ook gewoon uw kop in het zand steken en uw vrouw en dochters laten verkrachten. (zie zuid afrika)

  1. Ragmilla

   U bent slecht op de hoogte van de werkelijkheid. Marrakech gaat migratie stoppen, dat is het enige doel zodat er alleen nuttige migratie kan plaatsvinden. Uw statement over Zuid-Afrika is werkelijk niet te voorzien van een basis op waarheid. Die ligt zelfs net als tijdens de apartheid andersom.

   1. koeiepoep

    Nuttige migratie. Dat klinkt heel mooi. Dan mag ‘men’ wel beginnen, met een goede voorlichtingscampagne in de betreffende landen. Nu komen heel veel ‘onnuttige’ migranten terecht in de handen van mensenhandelaren en/ of kampen in bv Libië. Allebei een vreselijk lot. Als Marrakech alleen dit al zou kunnen voorkomen…. Maar ik ben niet optimistisch.

 11. toetssteen

  Prima column Tim!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.