Video! Oud-president Klaus (Tsjechië): ‘EU schept via migratie nieuwe mens, FVD ziet als één van weinigen gevaar!’

Gisteren hield voor een volgepakte zaal FVD’ers de voormalige president van Tsjechië, Vaclav Klaus, een toespraak over de gevaren van de Europese Unie. Kijk uit, aldus de waarschuwing van de Midden-Europeaan, want Brussel probeert de natiestaten uit te wissen door een nieuwe soort mens te ontwikkelen, de homo Bruxellarum. Massa-immigratie is de wijze waarop wat gebeurt.

Dat Forum voor Democratie geen minipartijtje meer is, dat bleek gisteren wel tijdens de Renaissancelezing bij hun wetenschappelijke instituut: het Renaissance Instituut. Te gast was een vermaarde spreker: Vaclav Klaus, oud-president van Tsjechië, en oud-verzetsleider tegen de communisten. Hij was het op veel punten eens met Forum voor Democratie, zo vertelde hij tijdens zijn lezing. Met name omdat de partij als één van de weinigen doorziet wat zoveel anderen weigeren te zien (of gewoon ontkennen): dat door massa-immigratie de identiteit van de verschillende Europese volkeren langzaamaan vervaagt.

Dat is niet per ongeluk, aldus Klaus, maar vooropgezet beleid. Brussel probeert een nieuwe mensensoort te scheppen: de homo Bruxellarum, die niets moet hebben van individuele natiestaten en een volbloed Europeaan is.

Ook verzette hij zich tegen de notie dat de massa-migratie na de vluchtelingencrisis van 2015 en 2016 nu wel over z’n hoogtepunt heen is:

“Ik kan het hier niet genoeg mee oneens zijn. De massamigratie is hier, en de migrantie is hier om te blijven als er niets revolutionairs gebeurt in Europa. Ik geloof echt dat jullie partij één van de politieke krachten is die hier wél van op de hoogte is en er iets probeert te doen.”

Klaus sprak ook nog over enkele andere thema’s: de scheiding van Tjsechoslowakije, communistische onderdrukking en het Verdrag van Lissabon. En kijk, Thierry Baudet sprak ook nog een flitsend filmpje over de Tsjechische politicus in. Jottem:


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

30 reacties

 1. ikweetwatikwil

  En vergeet de PVV niet die als eerste de boel doorzag.

  1. santiago

   Ze zullen die ouwe klaus wel geld gegeven hebben om dit te zeggen. De PVV ziet dit gevaar (wat baudet niet eens durft te benoemen) al 15 jaar.
   Lul verhaal dus, bedacht door het FvD zelf. Belachelijk.

  2. Joop Klepzeikert

   PVV hakt helaas teveel op enkel de islam en vergeet nogal eens de andere crimigranten te benoemen. FvD ziet dat gelukkig breder.
   Het zijn niet alleen de moslims die voor hele grote problemen zorgen, de Aapfrikanen en Oost Europeanen doen dat ook.

  3. PMG

   Daar klopt helemaal niets van, ik zag dit al gebeuren toen de eerste turken en marokkanen binnengehaald werden en met toestemming van de overheid aan het werk gingen omdat dat gunstig was voor het bedrijfsleven en dus de economie omdat deze mensen voor een erg laag loon bereid waren aan het werk te gaan en omdat een grote groep medelanders daar te beroerd voor was en liever profiteerde van de aardgasbaten die door de PVDA waren omgezet in uitkeringen, dus hebben we het over HEUL LANG geleden!!!

 2. santiago

  Baudet. De enige die ons nog kan redden. Om misselijk van te worden, kan het nog idioter.

  1. shidaian

   ja om uw reacties te lezen dat is pas idioot. Duidelijk iemand die verbind of iets niet erg snapt

  2. Vit

   Ohh jawel, met hoe heet ie ook alweer, Jetten of zoiets.

  3. PMG

   Nou Santiago, dan wil ik nu wel eens weten wat er mis is met Baudet en het FVD, ik vraag daar al tijden om maar niemand reageert en toont duidelijk aan dat het FVD en Baudet heel erg goed zitten, pak de stanpunten erbij en brandt ze eens 1 voor 1 af voor mij, wel reageren hoor, alleen maar-lopen-blèren hebben we hier genoeg!

 3. Stanly2000

  PVV en/of FvD.
  Het kan niet vaak genoeg gezegd worden, misschien dat het dan eindelijk begint door te dringen bij de wegkijkers en ontkenners.

 4. Jumping

  Deze Vaclav Klaus zet de puntjes op de Ï en durft het monster EU bij naam te noemen en ook wat er na de omvolking over blijft.
  De Homo Bruxellarum een nietszeggend monsterlijk gedrocht.
  Stem in Mei een anti EU partij.
  Stem PVV of FvD.

 5. Cootje

  In Europa niet alleen baudet of wilders maar lega noord, le Penn, de vijfsterren Partij , Victor orban , Vlaams belang, de Poolse regering , alternatieve fur Duitsland dan gaat het al aardig opschieten om Juncker zoveel te laten drinken dat hij om zijn hart moet denken, en Timmermans een museumstukje kan gaan schrijven en we de ondergang van het ondemocratische gedocht in Brussel gaan mee maken , hoe lang kunnen bestuurders die het oplichten hebben uitgevonden zich democraten noemen

 6. Marija

  M.i. is het overduidelijk, al in de tijd van mijnheer “Den Uil” zijn er afspraken gemaakt en een verdrag gesloten tot omvorming van Europa.
  Onbeperkt toelaten en faciliteren van moslims, plus aantallen oost Europese volkeren, in ruil voor olie.
  Dat heeft een grote vaart genomen en zal niet of nauwelijks te keren zijn.
  West Europese bevolking zal verdwijnen met hun eigen identiteit en cultuur.
  Dom, te manipuleren bevolkingsgroepen worden met gejuich binnen gehaald en voorzien van alles waarvan ze het bestaan nauwelijks wisten.
  Gratis en zonder verplichtingen.
  Waar verzetten wij ons nog tegen, het heeft geen enkele zin en levert je alleen een hartkwaal op.
  Ik zal eens gaan zoeken naar de link van het bedoelde Verdrag.

  1. Marija

   Na vier pogingen worden mijn info berichten hier niet geplaatst.

   1. Joop Klepzeikert

    De oude WordPress software doet het vandaag inderdaad weer zwaar beroerd. Heb de redactie van DDS ook per mail al verzocht om eindelijk eens op te waarderen naar versie 5.1.1, maar krijg daar tot nu toe nog steeds geen reactie op.

  2. Joop Klepzeikert

   Het lijkt er inderdaad heel sterk op dat de massa-immigratie met oude afspraken met de oliekartels te maken heeft. In meerdere verdragen, die met enige moeite zelfs op het internet nog wel terug te vinden zijn, wordt gesteld dat vooral moslims geen strobreed in de weg gelegd mag worden in Europa, in ruil voor veel te dure olie, waar die moslims zelf helemaal niets voor doen. Dat mogen westerse maatschappijen daar uit de grond halen, als ze 90% van de verkoopprijs aan die moslims daar geven.

 7. Marija

  Omvolking Europa Resolutie van Straatsburg
  Zoek met Google

  1. Joop Klepzeikert

   Klopt. Ook in die resolutie van 1975 werd al gesteld dat moslims geen strobreed in de weg gelegd mag worden, in ruil voor olie. Ook daarvoor en daarna heb ik meerdere van dat soort resoluties gevonden. Het marakesh pakt is de laatste daarin.

   1. Peter Oudshoorn

    Marrakech pact

    1. Joop Klepzeikert

     @Peturrrtjuh: Ga je GGZ begeleider lekker vervelen. Van mij ga je geen inhoudelijke reactie krijgen. Dorpsdebiel.

     1. Peter Oudshoorn

      Ik zei het al eerder, hummeltje: je bent te stom voor een inhoudelijke reactie. Je kunt alleen schelden en zelfs daarin heb je geen enkel creatief vermogen: verder dan ‘debiel’ in iedere reactie kom je niet. Sukkel.

   2. Marija

    @JK, dank dat u de moeite nam e.e.a. op te zoeken en te lezen. 🙂 !!

 8. m.van.rosmalen

  Hij had beter kunnen gaan spreken bij de PVV.
  Een partij wat het echte gevaar al jaren ziet en aankaart nl de Islam.
  Daar hoor ik die verwende pisnicht nooit over.
  Hij kan zonder bewaking overal rondlopen en in een zwembadje gaan liggen
  Zegt ook al meer dan genoeg

  1. santiago

   Verstandige en fatsoenlijke mensen stemmen PVV.

  2. Buzz68

   Ze hadden hem idd ook kunnen uitnodigen, maar bij de PVV storten ze hun munten liever in de diepe zakken van de heer Gaus.

 9. Tman

  homo Bruxellarum?
  Dat is al bijna gerealiseerd door de EU en de lidstaat Eurofielen,er is nog maar één ontsnappingskans,dat zijn de Tweede Kamer verkiezingen in 2021,voor de andere lidstaten geldt hetzelfde verhaal,de kiezers zijn de sleutel!
  Als de Nederlandse kiezer dan massaal stemt op de rechtse partijen kunnen de EU eisen en richtlijnen nog geëlimineerd worden,gebeurt dat niet zijn we géén Nederland meer!
  Pas dan gaat slap links Nederland piepen,hoe had dit kunnen gebeuren!

 10. ikweetwatikwil

  Natuurlijk zijn er afspraken gemaakt. We hebben geen arbeidskrachten genoeg. Dus die moeten we halen. En dat terwijl alles geautomatiseerd wordt en robots het werk overnemen. Toe nou zeg . Strakjes kunnen de vrouwen weer thuis blijven. Krijgen geen baan meer. Want die buitenlander neemt het over. Moet van Brussel.

  1. Marija

   Nog een dwaallicht, in Rome.

 11. Lee

  Baudet zegt regelmatig naar de geschiedenis te kijken. Hij zou toch iets beter moeten
  kijken. Als de FvD vindt dat door massa-immigratie de identiteit van de verschillende Europese volkeren langzaamaan vervaagt. Dan moet hij eens naar de geschiedenis van Afrika/ Amerika en Australië moeten kijken. Dan zou hij zien dat wij, Europeanen,
  niets anders gedaan hebben dan de identiteit van de oorspronkelijke bevolking daar
  niet alleen te vervagen maar zelfs te vernietigen.

 12. J.Rademaker

  Wie is jottum :-))

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.