Volkskrant-journalist tijdens Dodenherdenking: ‘20% Nederland stemt FVD na alle ellende van WOII, compleet bizar!’

Lekker weer een potje demoniseren met de mainstream media. Ditmaal doet Volkskrant-freelancer Robert van der Noordaa dat. Hij heeft z’n 2 minuten stilte op 4 mei kennelijk besteed aan het bedenken van de meest groffe wijze om de grootste politieke partij van Nederland door het slijk te halen. In dit geval gewoon door Forum voor Democratie (en splinterpartij PVV) gewoon te presenteren als de erfopvolgers van de nazi’s.

robbie woii fvd

De haters van het Forum voor Democratie worden met de dag pathetischer. Terwijl de rest van Nederland namelijk op 4 mei bezig was met het herdenken van de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog, was FVD-hater Robert van der Noordaa vooral bezig met het verzinnen van de meest beledigende verbale verfbommetjes om naar het Forum voor Democratie te gooien. Want nog nauwelijks was de stilte bij de jaarlijkse herdenking afgelopen, of Volkskrant-freelancejournalist Robert van der Noordaa vond 4 mei, 20.00 ’s avonds wel een goede gelegenheid om wat goedkope puntjes te scoren tegen een politieke tegenstander.

Volgens hem is het “compleet bizar” dat mensen FVD en PVV stemmen. Met daarna de impliciete aanname dat Thierry Baudet tot hetzelfde in staat is als Adolf Hitler: genocide, wereldoorlogen, wrede moordpartijen en het uitschakelen van de democratie.

En laat ons op 6 mei nu nog even terugkomen op die tweet. Want op 6 mei herdenken we de dood van Pim Fortuyn. De politicus die nooit geregeerd heeft, omdat hij na een demoniserende politieke campagne met kogels doorzeefd werd in Hilversum. Volkert van der Graaf haalde de trekker over, maar de Robert van der Noordaa’s van 17 jaar geleden gaven hem het idee dat de definitieve uitschakeling van Pim Fortuyn noodzakelijk was.

Wat er dus door FVD- en PVV-stemmers heenging op 4 mei? Geen idee: dat moet je hen vragen. Maar het enige wat wél “compleet bizar” is, is dat zogenaamde journalisten denken dat Dodenherdenking bedoeld is om politieke tegenstanders door de nazi-mangel te halen en hun aanhangers als hedendaagse SS’ers af te schilderen. Schaam je.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

73 reacties

 1. marco1

  Rare man die freelance volkskrant journalist moet zich idd diep schamen.

  1. Cesare

   Helemaal gelijk. We leven nu in vrijheid en bukken voorlopig niet onder de dictatuur van de gutmenschen en ander linkse tuig, waarbij die Roordaa klaarblijkelijk ook bij hoort.

 2. Brazil

  Heel wat Nederlanders zijn nu eenmaal de weg kwijt, vooral
  jong Nederland die zijn geboren in vrijheid en nu op
  het FvD stemmen, dit is inderdaad bizar.

  1. marco1

   Nee zijn uitspraken zijn bizar , onbeschoft en uitermate dom Brasil. Je kunt het niet eens zijn , je kunt zelfs met alles hopen een partij nooit aan de macht komt maar erop zinspelen dat een groot deel van de bevolking een 2e hitler zou steunen is beneden alle peil.

   1. Trien Knoppen

    Het demoniseren gaat gewoon door… zelfs op 4 mei… schande!
    De rekening krijgt hij 21 mei wel gepresenteerd! Koekwous

   2. Brazil

    Het gaat om de tijd 30/40 tot voor de tweede wereldoorlog,
    denkbeelden die sluiten prima aan bij het FvD.
    Niets over genocide, wereldoorlogen, wrede moordpartijen en het uitschakelen van de democratie, dit maakt DDS ervan.
    Dus het is inderdaad bizar dat mensen en vooral jongeren op
    het FvD stemmen.

    1. marco1

     Onzin en je weet het.

    2. Trien Knoppen

     Mein Kampf schreef Hitler zeker ook pas na 1940 hè…

     Te dom om te poepen!

     1. Joop Klepzeikert

      @Trien: Brazieltje heeft nog nooit iets over de eerste en tweede wereldoorlog gelezen. Weet daarom ook niet dat beide oorlogen vooral tegen het kapitalisme gevoerd werden. Net als nu weer.
      Links schreeuwt weer moord en brand dat rechts overal de schuld van is, net als in die tijd.
      Dat soort debielen zullen het nooit leren. Socialisten zijn en blijven socialisten, ofwel wezens die te lui zijn om te leren en te werken en van mensen die dat wel doen eisen dat die ze onderhouden.

     2. F. Domela Nienhuis

      Mein Kampf werd door Winston Churchill toch de nieuwe Koran genoemd? Moet je eens lezen wat Winston Churchill al in 1899 in zijn boek The River War over de Islam schreef! Hij wist toen al dat het vuilnis was.

    3. DeBruijn

     @ Brazil

     Je klaagt over het FvD maar hoe vaak maak jezelf mensen hier belachelijk of christenen?

     Wie de schoen past trekt hem aan zou ik zeggen. Als jij vind dat mensen iets verkeerd doen, dan moet je het zelf wel proberen beter te doen en dat mis ik bij veel linkse mensen. Over fatsoen en verdraagzaamheid praten, maar het prima vinden om andersdenkenden belachelijk te maken.

     Hypocriet of niet?

    4. Seneca

     @brasil
     u bent slecht geïnformeerd. u schrijft o.a.: ‘niets over genocide, wrede moordpartijen, uitschakelen van de democratie…’. iedereen die kon lezen wist dat AH de Joden wilde ‘ausradieren’ zelfs de Joden in Duitsland wisten dat en zodra men een gaatje zag, vluchtte men om het vege lijf te redden. natuurlijk waren er altijd lieden die dachten: ‘zo’n vaart loopt het niet…’. ook in Nederland wist men van de plannen van de nationale socialisten en daarom gaf men – na veel problemen voor de vluchtelingen – schoorvoetend toegang tot ons land. in eerste instantie werden de vluchtelingen door de Joodse gemeenschap opgevangen en bekostigd. toen de vluchtelingenstroom groter werd, werden de Joden opgevangen – bekostigd door de Joodse gemeenschap – in een kamp. men wilde dit kamp bouwen op de Veluwe, maar Wilhelmina wilde geen Joden in haar achtertuin (zij woonde op het Loo). toen werd Westerbork – eveneens op kosten van de Joodse gemeenschap – gebouwd dat een station op de weg naar hun – afgrijselijk – lot werd. ik zie geen enkele overeenkomst tussen de boeken van Baudet en ‘Mein Kampf’. indien u dit wel zo ziet dan gelieve u dit aan de reaguurders op dit blog kenbaar te maken.

    5. DidiMadloba

     Heel juist.
     De nazi’s hadden het trouwens niet alleen op joden en zigeuners voorzien maar ook op communisten, wat DDS extreem linkse lieden noemt.

     Wat dat betreft is DDS het dus eens met de nazi’s. Nee, ik zeg natuurlijk niet dat DDS uit nazi’s bestaat.

     1. Trien Knoppen

      U verwart communisten met anarchisten… 🙂

     2. marco1

      Gelukkig maar, ik vind elke verwijzing naar de 2e wereldoorlog beneden alle peil maar voel me er niet door aangesproken.

     3. toetssteen

      @Frits/didi
      Dat was eerst later beste geschiedvervalser.

   3. cuoretx

    Echte democratie dan is er een balans tussen links en rechts. Maar veel te lang is het te links geweest en dan gaat uiteibdelijk de macht verschuiven. Er zijn genoeg mensen die zeggen vinden dat alleen maar aan de touwtjes getrokken wordt door links en dat ervaren mensen als een partijdictatuur en dat zijn ze zat ze hebben de neus vol van.

  2. DeBruijn

   Dus jijzelf ook?

  3. Mars020

   Ze willen die vrijheid graag behouden. Links wil onze vrijheid weggeven aan de islam.

  4. Mars020

   Hilarisch toch??..

 3. Trien Knoppen

  Robert wie?…..

 4. AS210854

  heel snel je medicijnen innemen, je begint te raaskalken.

 5. Trien Knoppen

  Nog zo’n struisvogel die totaal niet doorheeft wat er leeft in dit land…

 6. Jumping

  Deze knul heeft waarschijnlijk, wat boekjes gelezen over WO 2 en gaat nu personen die deze WO 2 aan den lijve hebben ondervonden ,de maat nemen.
  Donder op knul en ga je schamen.
  Stem in Mei een anti EU partij.
  Stem PVV of FvD.

  1. Brazil

   Ik denk dat heel wat FvD stemmers ook maar eens wat boeken gaan lezen over de tijd van 30/40 dan gaat er misschien
   wel een lampje branden, dat ze op een foute partij hebben gestemd.

   1. Trien Knoppen

    ‘MOETEN gaan lezen’…
    Te dom om te poepen!

    1. Brazil

     Ik weet moet ik niet doen , reageren op een Troll.
     ( T) Rien Knoppen 🙂
     Je bent duidelijk niet Rien Knoppen dude, je denkt zeker
     dat ik dom ben trolletje, hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

     1. Trien Knoppen

      Hilarisch… anderen oproepen een boek te lezen en zelf niet eens een fatsoenlijke zin op papier krijgen… Hilarisch

     2. Joop Klepzeikert

      @Brazil: Niemand hoeft te denken dat jij dom bent, dat bewijs jij elke keer weer met jouw oeverloos gebral en taalgebruik op peuterspeelzaal niveau.

     3. Siemien

      (TAAL)NAZI ‘S in tha house

   2. victus

    Stemwijzers moet je ook niet geloven. Wat is dan volgens u GEEN foute partij? Welke partij heeft dan WEL het belang van de bevolking op de eerste plaats in plaats van plucheplakken, doordrammen en baantjes jagen??

   3. Joop Klepzeikert

    @Brazil: Bazel niet over dingen waar je helemaal niets van weet. Jij hebt nog nooit een boek gezien, dus houd je imbeciele muil tegen mensen met werkende hersenen.

    1. Brazil

     Ach zie aan meneer gaat weer eens schelden als hij zijn gelijk niet krijgt, typisch rechts man man man 🙂

     1. Joop Klepzeikert

      @Brazieltje: Als jij dat al schelden noemt raad ik je aan nooit van je zolderkamertje af te komen. Buiten op straat, op het werk en helemaal in de kroeg worden idioten zoals jij nog veel erger verrot gescholden, net zolang tot je uit jezelf oprot of de tent uit gebeukt wordt.

   4. F. Domela Nienhuis

    Je bedoelt die kartelpartijen VVD, D’66, CDA, CU, PvdA, GL en zo waar FvD-stemmers wellicht ooit op hebben gestemd voordat er FvD was? Inderdaad, dat zijn foute partijen. En daar gaan we ook niet meer op stemmen.

 7. Pronounce

  Tientallen jaren verschrikkingen onder het communisme en nog steeds stemmen velen op linkse partijen.

  Dat is zo ongeveer het ‘niveau’ van deze Volkskrant-zot.

 8. ikweetwatikwil

  Deze geitenwollensokkenbreier van de asielzoeker krant Raaskalt . Maar hij krijgt een podium. Snap je nu waarom Wilders blijft herhalen Tim? Mensen vergeten snel. Zelfs Pim, die vermoord is naar aanleiding van dat soort artikelen van hersenloze journalisten en de moordenaar loopt al weer enige jaren vrij rond.

 9. Positief-maar-niet-lief

  Als deze “journalist” zich eens zou verdiepen in de reden waarom mensen deze partijen kiezen, zou het hem duidelijk worden dat het linkse knuffel en binnenhaal beleid de oorzaak is van het kwaad. Net als in de medische sector zouden ze niet de symptomen maar de oorzaak moeten bestrijden. Met andere woorden: bij een blindedarm ontsteking de appendix verwijderen om erger te voorkomen

 10. Cycle25

  Bruinhemden dagblad Volkskrant, ze zouden beter moeten weten, niet met je eigen waar smijten.

 11. Joop Klepzeikert

  Ten eerste kan die kluns niet rekenen, 28+8=36 zetels voor FvD en PVV samen = 24%
  Ten tweede heeft die kluns duidelijk niet begrepen wat FvD en PVV voor partijen zijn. FvD is klassiek liberaal en PVV is een rechts liberale partij. Beide wat de VVD heel lang geweest is.
  De tweede wereldoorlog werd geleid door een extreem socialist.
  Hij zou zich dus beter af kunnen vragen wat de extreem socialisten denken tijdens die 2 minuten stilte. Maar werkt uiteraard niet voor niets voor de ultra extreem socialistische OMvolkskrant.

  1. Brazil

   Uuuhh Nationalisten, zo en nu kun je weer verder lezen in
   het sprookjesboek kid 🙂

   1. Trien Knoppen

    Welke? Koran bijbel?…

   2. Joop Klepzeikert

    Nationalisten heb je van links tot rechts. Zelfs onder centrum democraten. Dat zegt verder niets over de gevolgde richting. Hitler was SOCIALIST, net als jij.
    Joop den Uyl heeft letterlijk over Hitler gezegd: “Hitler is voor mij een bron van inspiratie, omdat zich rond de Fuhrer een herboren volk heeft geschaard dat zich niet alleen door materiele waarden laat leiden”.
    Voor jouw informatie: den Uyl was de grote man van de PvdAllah.

    1. Brazil

     Sure kid, jij je zin hahahahahahaha.

     1. Bosche draak

      Je bent gewoon uitgepraat blaag.
      Nou loop maar vlug weg met de staart tussen je benen, gaat je vast makkelijk af zo zonder ballen.

 12. Cycle25

  Oorzaak en gevolg, links onderwijs creëert dit soort media haat.

  1. Brazil

   Niets met haat te maken , dit zijn gewoon de feiten 🙂

 13. Kapitein Haddock

  Bovenste beste reageerders:
  het is toch, inmiddels, genoegzaam bekend dat de Volkskrant de grootste leugenkrant van Nederland is?
  Blijkt nu weer om leugenachtige waarheden te publiceren!
  PS
  De naam Volkskrant moet (Volks heeft 0,0 met het volk te maken, m.u.v. de Gutmenschen), volgens mij, veranderen in Prawda!
  Prawda de enige “ware” krant in het voormalige Sowjet-Unie!

 14. ZiggyStardust

  Een gedetailleerd beeld van de islamitische bijdrage aan de Wehrmacht en de SS’

  Tijdens de Tweede Wereldoorlog dienden moslims van de Balkan en de Kaukasus in de Wehrmacht en de SS. Perry Pierik publiceerde hierover onlangs zijn boek ‘Neu Turkestan’ aan het front. Islamitische soldaten uit de Kaukasus en de Balkan in dienst van de Waffen-SS. Daarin geeft hij een gedetailleerd beeld van de islamitische bijdrage aan de Wehrmacht en de SS.

  ‘Het was dus niet zo dat er door de Wehrmacht direct geappelleerd werd aan islamitisch antisemitisme’
  Het was vooral Heinrich Himmler, het hoofd van de SS, die vanaf 1943 grootse plannen had met islamitische strijders. Bij Hitler stuitten deze plannen vooral op scepsis. Moslim-soldaten kwamen bij de Duitsers in beeld als krijgsgevangen soldaten uit het Rode Leger die voor de Wehrmacht gerekruteerd konden worden. De Duitsers maakten daartoe gebruik van de gespannen verhouding tussen het Sovjetregime en de islamitische Azerbeidzjanen, Turkmenen en Tataren. Het was dus niet zo dat er direct geappelleerd werd aan islamitisch antisemitisme.

  Net als andere westerse mogendheden dat in de 20e eeuw zouden doen – denk aan de Westerse steun aan de Afghaanse moedjahedien die tegen de Russen vochten – werd de islam gemobiliseerd uit politiek en militair opportunisme. Dezelfde werkwijze werd overigens ook gevolgd ten aanzien van de overwegend christelijke Armeniërs en de Kozakken. Ook in de Eerste Wereldoorlog was er een alliantie tussen de islam en Duitsland. Turkije was een belangrijke bondgenoot van Duitsland en in 1915 werd in Berlijn een moskee gebouwd op kosten van het ministerie van Defensie. Voor de Krim-Tataren, die erg onder het regime van Stalin hadden te lijden, kwam de Duitse bezetting als een bevrijding. Zo’n 20.000 van hen namen dienst in de Wehrmacht.

  ‘De SS legde wel nadrukkelijk het verband met islamitisch antisemitisme’
  Het rekruteren van soldaten uit de Kaukasus stond natuurlijk op gespannen voet met de racistische ideologie van de nazi’s. Dit bracht de hoogleraar en Wehrmacht-officier Oberländer dan ook tot vrij vergaande kritiek op de nazistische rassenleer, waar hij blijkbaar ook mee weg kwam. Hij drong aan op een minder rigide rassentheorie om de volken van de Kaukasus te kunnen integreren in het Duitse Rijk. In de loop van 1943 probeerde Himmler zijn SS te versterken met islamitische soldaten. Dit zorgde voor spanningen met de Wehrmacht, omdat de SS die soldaten van de Wehrmacht probeerde over te nemen.

  ‘De grootmoefti van Jeruzalem bezocht Auschwitz en stimuleerde het rekruteren van Bosnische moslims voor een SS–divisie’
  De SS legde wel nadrukkelijk het verband met islamitisch antisemitisme. Amin El Hoesseini, de grootmoefti van Jeruzalem, bezocht Auschwitz en stimuleerde het rekruteren van Bosnische moslims voor de SS–divisie Handschar. Binnen de SS werd de islamitische religie ook veel breder uitgemeten dan bij de Wehrmacht. Zo werd er een imamopleiding gestart en waren er legerimams actief in de SS. Dit is opvallend, omdat, anders dan bij de Wehrmacht, er bij de SS geen legerpredikanten (Kriegspfarrer) of aalmoezeniers werkten. Ook wijst Pierik op een factuur voor vijftig Duitse Koran-vertalingen bestemd voor SS-officieren. Ook binnen de SS zorgde de aanwezigheid van islamitische soldaten voor de nodige spanningen. De Kirgies Mamed Sulejmanov schopte het zelfs tot de rang van Obersturmführer (1e luitenant). Dat een Duitse soldaat in de SS ondergeschikt kon zijn aan moslim en niet-Ariër, ging velen te ver.

  ‘De ambitie van Himmler om tot een zuiver islamitisch SS korps te komen is nooit gerealiseerd’
  Ook binnen de SS was het niet zo dat het antisemitisme op de voorgrond stond. Er zijn wel gevallen bekend van islamitische eenheden die achter het front werden ingezet tegen Joodse burgers (op de Krim) en in 1944 gaan veel Turkmenen en andere islamitische soldaten deel uitmaken van het beruchte SS-commando Dirlewanger, dat talloze wreedheden beging. Maar de Handschar-divisie werd voornamelijk ingezet in Joegoslavië tegen de partizanen van Tito. Ook hier kon de islamitische identiteit van de soldaten niet zomaar worden geëxploiteerd. In Kroatië was het katholieke regime van Pavelic de belangrijkste partner van de Duitsers en die had de nodige reserves bij het bewapenen van moslims. Er moesten zodoende tal van compromissen worden gesloten. De door Himmler zo fel begeerde Handschar-divisie bleek een mix te zijn van “Volksdeutschen, katholieke Kroaten en islamitische Bosniërs, in Duits uniform met Kroatisch wapenschild en een SS-salaris”, schrijft Pierik niet zonder ironie.

  Naast het mobiliseren van de moslims van de Kaukasus en Bosnische moslims, was er nog een kleiner initiatief van de SS om ook in Albanië soldaten te rekruteren. Dit leidde tot de eenheid Skanderbeg, maar dit project is nooit bijzonder succesvol geweest. Pierik geeft geen exacte cijfers van islamitische soldaten in Duitse krijgsdienst, maar alleen al bij de Kaukasische moslims gaat het om tienduizenden. De ambitie van Himmler om tot een zuiver islamitisch SS korps te komen is nooit gerealiseerd.

  Pierik concludeert dat het inschakelen van de islam als ideologische bondgenoot van nazi-Duitsland bij Himmler en een beperkt aantal officieren erg leefde. Maar het blijft een onduidelijk in hoeverre dat aansloeg bij de islamitische manschappen. Ze waren over het algemeen redelijk trouw aan hun Duitse bondgenoten, maar dat had meer te maken met hun afkeer van het communisme dan met sympathie voor het nazisme.

 15. RvdBe

  Het zijn juist de zittende partijen die naief en hyprociet met onze vrijheid omgaan:
  Lopen roepen dat de vrijheid beschermt moet worden en ondertussen je defensie afbreken, je achterdeur open zetten voor allerlei culturen die weinig op hebben met onze vrijheid en hiervan maar een beetje naief wegkijken omdat je niet weet wat je er mee aan moet.
  Ons vrije woord verkondigen/opdringen door het bombarderen van staatsvormen welke ons niet aanstaan.
  Het aanzetten tot een burgeroorlog in Oekraïne in naam van de democratie en vrije wereld.
  De zittende gutmensch politicus heeft totaal geen idee wat verdedigen van vrijheid inhoud, ach ja als je maar een beetje mee kweelt op 4 en 5 mei.

  1. Kapitein Haddock

   RvdBe

   1000% gelijk!
   Ga er vanuit dat politici ook DDS lezen. Maar………… denken: ach populistisch gezwam!
   Niet in de gaten hebbende dat een ondergrondse broei; broeit en kan ontvlammen!

  2. toetssteen

   RvdBe
   Inlijsten!Helemaal eens!

 16. toetssteen

  @Tim
  Column die best erg goed is. 10 van mij.

  1. F. Domela Nienhuis

   Betere collimn dan die collumn over Filip Dewinter. Toen leek hij wel van het padje af.

 17. Nuts

  Kan iemand die mensen eens leren wat fascisme nou betekend ??

  Kan iemand die Linkse ook eens leren dat de NSDAP de linkse socialistische arbeiders partij was van Duitsland….

  Kan iemand ze ook eens leten dat NaZi staat voor Nationaal SoZialist…..

  Ik word er zo moe van dat iedereen maar toept dat Hitler en zijn mensen rechts waren terwijl het tegenover gestelde waar was…

  Bertus,

  1. DennisEijs

   Euh, wel de geschiedenis kennen. Het Nationaal socialisme is afgezet bij de nacht van de lange messen. Waarna Hitler dus het fascistische model invoerde. Waarbij het dus wel degelijk rechts werd. Al maken al die termen weinig uit. Want opportunisten zijn degene die de ware macht verwerven.
   Tevens vergeten we steeds het esoterische deel mee te nemen in de bepalingen.

   1. M de ruyter

    Het economisch deel was wel degelijk socialisme.

  2. Joop Klepzeikert

   Helaas lijkt het schier onmogelijk om socialisten iets te leren. Daar is hun IQ schijnbaar veel te laag voor. Willen en kunnen maar niet begrijpen dat het nationalisme niets zegt over de politieke stroming.
   Nationalisme kan zowel links als midden en rechts zijn.
   In het geval van nationaal socialisme is dat links, nationaal liberalisme is midden en nationaal conservatisme is rechts.
   Nationaal of internationaal socialisme, liberalisme en conservatisme is totaal niet met elkaar te vergelijken. Maar dat is dom links met geen mogelijkheid aan hun ‘verstand’ te brengen.

 18. J.Rademaker

  De man heeft nagedacht en wel twee minuten lang, daarna schreef hij op dat hij bijzonder weinig van geschiedenis weet en ergens op een schoolplein heeft leren schelden.
  De verachtelijke 20 procent denkt, zorgt en werkt ook de rest van het jaar , de gave om een openbaring te krijgen in 2 minuten is heel bijzonder, wartaal maar heel bijzonder.

  1. Arie B

   Tsja inderdaad. Je hebt mensen die het bij 2 minuten nadenken in het jaar laten. Daar kun je niet veel van verwachten blijkt wel weer.

 19. Arie B

  “Wat denken die mensen tijdens de 2 minuten stilte?”.. Bijvoorbeeld dat het goed is een 3e WO te voorkomen door de vrijheid niet in te laten leveren door krachten die de samenleving ondermijnen en andere belangen nastreven.
  De kruimeldieven van de journalistiek, je vindt ze bij de Volkskrant.

 20. Siemien

  Linkse journaillelisten zetten de PVV en FvD graag in een hoekje..
  Deze mafklapper heeft de verkregen vrijheid iig niet begrepen..

 21. Siemien

  Het is natuurlijk te schofterig voor woorden om Nederlandse partijen, die nota bene opkomen voor het eigen volk, te vergelijken met fascisten uit de 2de wereld oorlog.

 22. F. Domela Nienhuis

  Schreef de Volkertkrant ook og iets over Vught?

 23. JohanD

  Tja, dat krijg je als voormalig NSB krantje! Wellicht wel familie van vd Poel.

 24. Josh

  deze man moet een heropvoeding krijgen , wat een malloot

 25. DennisEijs

  Dus volgens hen is het slecht om tegen (reli)fascisten te zijn? Ik heb mein kampf en de Qur’aan gelezen (wel meer hoor, maar dat terzijde) en mijn mening over deze boeken is dat ze behoorlijk fascistisch zijn. En toen ik op paltalk (voicechat programma) sprak met vele moslims uit verschillende streken, bleek dat mijn interpretatie zelfs super gematigd was, in vergelijk met die van hen. Ik ben behoorlijk links en anti fascistisch. Maar dat geldt dan wel voor ALLE vormen van fascisme. Iets wat deze gehersenspoelde schaapjes dus niet in kunnen zien.

 26. Rud56

  Op 4 mei herdenking ik de slachtoffers uit WOII, wat al die mensen is overkomen, hebben moeten doormaken!
  En, … ik stem PVV!

 27. Mars020

  Verstandige mensen stemmen PVV of FvD. Alle andere partijen zijn tegen de autochtonen. Hebben ze trouwens die Mocro al te pakken, die een oude vrouw van het zebrapad heeft gereden in Breda? . Die laffe rat is er snel vandoor gegaan.Dat soort tering streken zijn reclame voor de PVV en het FvD.

 28. Michael M

  Kijk nou eens naar dat domme slome gezicht van die jongen op de foto, die Robert zoals hij zich noemt. Dat hij zo kortzichtig en vreselijk dom en naïef is, daar kan hij ook helemaal niets aan doen. Ik was vroeger ook zo jong, dom en onervaren totdat de realiteit en kennis in je meegroeit waarin je de wereld ineens werkelijk ziet zonder de fantasie of het denkbeeldige of zonder eigen mening de ideeën van anderen klakkeloos over te nemen zonder zelf op onderzoek te gaan en in je eigen kleine bekrompen wereldje te zitten. Dan ga je gauw anderen in het kwaad zetten terwijl je zelf kwaad bent. En als je zelf vol woede, vol haat, vol onzekerheid zit, zoek dan een baan en zoek wat afleiding in plaats van een partij of partijen af te zeiken en te vergelijken met jouw dwaas denkbeelden die er niet zijn maar allemaal plaats vind in jouw linkse extreme hoofdje.

 29. RenskeTara

  Vele, met name linkse, mensen zijn zich er niet van bewust dat der Herr Hitler ultra links was… voor hun gemak maken ze hem rechts om rechtse politici met hem te kunnen vergelijken. Nationaal socialisme… socialisme dus (!) is per definitie links, ultra links in dit geval… heeft niks met rechts te maken en al helemaal niks met Baudet…
  Mijns inziens is Baudet wel met Fortuyn te vergelijken, ik hoop alleen dat hem niet hetzelfde lot beschoren is, aangedaan door ultra links dus
  … weet u nog, Fortuyn die zei dat als hem wat zou gebeuren dan was de Nederlandse regering mede verantwoordelijk… en (mijn persoonlijke inbreng) ook de Nederlandse media… in Godsnaam, niet een tweede keer

 30. Angelica de Sance

  Tsja, zo vreemd is dat niet… Wie waren de eerste slachtoffers van de Nazi’s in Duitsland? De joden en homo’s. Vandaag zijn deze mensen weer hun leven niet zeker. De oorzaak is heel anders dan CU voorman Segers ons wil doen geloven. Hij wijst eerst naar rechts en dan noemt hij ook nog moslims. Het aantal aanslagen door moslims sinds 9/11 loopt in de duizenden. Het aantal aanslagen door rechts is op een hand te tellen. Joden vluchten massaal uit Europa weg. Niet door Wilders/Baudet. Wel vanwege de aanslagen in Brussel, Parijs en Kopenhagen. Ook Malmo is voor hen levensgevaarlijk. Vreemd dat de VK dit niet weet…
  Er is een merkwaardig verbond gesloten tussen links en de islam. Eigenlijk is links wars van religie en heeft de conservatieve religie niets met links. Beiden zijn anti-Israel, Amerika en het op christelijk-joodse tradities gebaseerde vrijheidsdenken van de Europeanen. Als dat hun basis is om samen te werken, belooft dat niet veel goeds en is het ineens duidelijk waarom mensen juist vanwege WO II FvD kiezen. Het onderdrukkende van de islam, het oude communisme en het streven naar een Europese superstaat (zonder democratie) maar vanuit Brussel, Parijs en Berlijn bestuurd, maakt mensen bang en drijft hen van links naar rechts. Dat ‘zonder democratie’ zie je ook terug bij de propaganda-machine. Alleen EU welgevallig nieuws mag verschijnen/op TV en zelfs op Twitter. Al het andere wordt geweerd. Dat lijkt op communisme. Anno 2019 willen mensen niet dat hun mond wordt gesnoerd. Daarom zoeken ze partijen op die de VVM hoog in hun vaandel hebben staan. De VK is een typisch politiek correcte krant die onwelgevallige meningen niet opschrijft. Manipulatief dus!

  1. Anke7793

   Ik wil Lord Bubuza bedanken voor het terugbrengen van mijn ex-vriendje, mijn vriend en ik hield zo veel van elkaar, onze relatie was echt geweldig en ik leerde dat we nooit zonder elkaar zouden kunnen doen, hoewel ik zoveel van hem hield dat ik het nooit wist hij was de relatie zat en hij was geïnteresseerd in mijn beste vriend. Hij maakte het uit met mij en ik was er kapot van, ik huilde voordat ik elke nacht naar bed ging, mijn leven en dromen werden verbrijzeld, ik was gefrustreerd totdat ik in contact kwam met een oude vriend van mij die me toen aan heer Bubuza de magische betovering voorstelde caster.. Heer Bubuza gaf me instructies over wat ik moest doen en ik hield me er strikt aan en hij vertelde me dat mijn vriend binnen 12 tot 16 uur bij me zal komen smeken, nadat hij alles heeft gedaan wat hij me vroeg te doen, mijn vriend kwam voor mij bedelend en huilend op zijn knieën… Alle dank aan heer Bubuza voor zijn prachtige werken.. Neem contact op met heer Bubuza voor een permanente oplossing als je dit probleem hebt of erger dan dit. Je zult er nooit spijt van krijgen. Neem contact op met Lord Bubuza Via e-mail::: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com of via WhatsApp: +1 505 569 0396…!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.