Voor een hongerloontje Kuzu’s hetzevideo’s in elkaar draaien? “Carrièrekansen”, nu bij DENK!

Een volledige baan bij DENK? Het kan! Je kan aan de slag als zelfstandig opererende video-editor bij DENK, en je krijgt de nobele taak om op Leni Riefenstahlesque wijze de Grote Leider Kuzu in beeld te brengen, in de Kamer en op locatie. Enige nadeel: DENK biedt je slechts een mager hongerloontje voor die voltijdsfunctie.

Verkiezingsjaar 2019 is voor DENK uitgelopen op een grote flop, maar dat weerhoudt de montere mannen niet van het aannemen van een nieuwe lading personeelsleden. Ze hebben nog altijd een achterban onder wie hun opstokende filmpjes gretig aftrek vinden, en die hongere mediamonden moeten nu eenmaal gevoed worden. En dus is DENK weer eens een campagne in de media begonnen. Ditmaal niet tegen de media, Wilders of de gevestigde politiek, maar om aandacht te vragen voor de vacatures die de partij heeft openstaan: “Kom jij ons team ook versterken?”

Sailliant detail bij die advertentie is dat DENK benadrukt dat het om “leerzame stageplekken” gaat. Maar is dat ook echt zo, als je de advertentie zelf gaat lezen?

“Met passie maken wij videoproducties die iets toevoegen aan de samenleving en proberen wij de politiek te beïnvloeden van binnenuit. Om ons team te versterken zoeken wij een gemotiveerde stagiair(e). Jouw werkzaamheden zijn onder andere het spotten, editten en bewerken van video-materiaal (bijv. debatten, speeches en interviews), het op locatie filmen van diverse producties en het monteren ervan. We hebben een eigen studio en beschikken over een complete mobiele studio. Je bent ook in staat om onderwerpen te bedenken en scripts te schrijven. Je wordt nauw betrokken bij het gehele productie proces. Jij bent als AV-specialist, creatief, zelfstandig, communicatief vaardig en jouw passie ligt bij media, en video in het bijzonder.

Functie eisen

 • Gerichte opleiding (media/camera/editing), MBO – AV- specialist / HBO denker;

 • ervaring met filmen en monteren, je maakt bij voorkeur ook zelf films;

 • affiniteit met het gedachtegoed van DENK;

 • communicatief en sociaal vaardig;

 • ondernemend, proactief mee kunnen denken;

 • representatief;

 • flexibele inzet van uren (ook deels in de avond en/of het weekend);

 • in het bezit van een rijbewijs;

 • creatief, zelfstandig en accuraat te werk gaan is vanzelfsprekend;

 • omgaan met deadlines is voor jou geen probleem, je bent stressbestendig.

Een stage is je teen in het zwembad steken, om te voelen of het water een aangename temperatuur is. Een stage is daarna met een grote zwembadhaak een paar baantjes trekken, om te zien of je aanleg hebt voor zwembadsport. Een stage is wellicht zelfs nog een heel verslag schrijven over hoe het water precies was.

Maar wat is een stage niet? Een uitgebreid takenpakket waarbij je zelfstandig allerlei projecten bedenkt, leidt en tot uitvoer brengt. Het is niet maandenlang 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar zijn en dan ook nog eens voor chauffeur moeten spelen. Daarnaast hoef je als stagiair ook heus nog geen “specialist” te zijn op je vakgebied, en is “zelfstandig werken” helemaal niet zo vanzelfsprekend als stagiair. Integendeel: het idee is dat je intensief wordt begeleid, niet dat je in het diepe wordt gegooid en het allemaal zelf lekker mag uitzoeken.

Kortom: DENK draait mensen hier een rad voor ogen. Wat ze eigenlijk gewoon willen is een fulltime-filmpjesknipper. Maar dan wel eentje die ze slechts de minieme stagevergoeding van slechts €200 á €300 per maand hoeven te betalen in plaats van een fatsoenlijk salaris. Wat dat betreft is Tunahan Kuzu van DENK al behoorlijk goed ingeburgerd: voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten, desnoods door werknemers financieel uit te buiten.

Epic fail, Kuzu!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

19 reacties

 1. logisch denken

  ze vragen dus nog wat moslim extremisten

 2. Joop Klepzeikert

  Zouden ze werkelijk serieus denken dat ze daar iemand op HBO niveau voor gaan krijgen? Dan hebben ze geen idee wat HBO niveau is en zijn ze nog dommer dan ik al dacht. Zelfs een beetje VMBO’er stinkt hier echt niet in en weet het verschil tussen stage en werk al lang.

 3. monach

  De rest van de beloning ligt bij Allah, in de hemel.

  1. Juriaan

   Daar waar alle maagden allang geen maagden meer zijn, er zijn al honderden van die moslim debielen voor gegaan

 4. Farao

  Dan zijn ze niet alleen. Dergelijke dingen gebeuren ook in de zorg.

 5. Sprookjesfiguur

  ‘Voor een hongerloontje Kuzu’s hetzevideo’s in elkaar draaien? “Carrièrekansen”, nu bij DENK!’

  Zo heeft FVD zijn eigen krantje, toch DDS?

 6. Piet Patat

  DENK is een zeer bedenkelijke, schimmige club die bestaansrecht heeft vanwege de totaal mislukte integratie van zijn aanhang.
  Alles wat daar op stemt heeft ( ook na 2 of 3 generaties ) helemaal niets met Nederland, zijn cultuur, volk, normen, waarden, tradities en gewoontes.
  Fysiek leven ze een parallelle samenleving, naast de Nederlandse. Voor de rest is het Turkije, Marokko en diverse andere zandbakstaten voor, zij en achter.
  Die lopen met Turkse vlaggen de Erasmusbrug over, zwaaien met Marokkaanse vlaggen als het nationale team aan de bak was. Dan ben je niet geintegreerd, dan ben je mislukt. Als je een nieuw thuisland hebt dan sta je daar achter en blijf je niet in je eigen bekrompen moslimwereldje hangen. Dan woon je in het verkeerde land.
  Dat zo’n club ontstaan is bewijst het finaal gefaalde beleid van de linkse knuffelaars.
  Die dachten kat in het bakkie te hebben met zoveel stem en klapvee maar wat bleek, ze trokken hun eigen plan, keerden zich af van links en ziedaar, DENK was een feit.
  Een vreselijk eng clubje, bekrompen en bewerkstelligd een nog verdere seggregering van zijn aanhang.

  1. F.C. Labrouste

   DENK is een creatie van Wilders. Door allochtonen generaliserend te discrimineren, te stigmatiseren en te diskwalificeren moet je niet raar opkijken als ze in verzet komen en een eigen politieke beweging oprichten die op dezelfde populistische wijze politiek bedrijft.

   1. Trien Knoppen

    DENK is een afsplitsing van de Partij van de Allochtonen… die hadden, helaas te laat, door dat deze vazallen van sultan Erdogan er een eigen agenda op na hielden…

    Struisvogel!

   2. denktenk

    Als je denkt, dat denk een creatie van Wilders is, dan ben je al vrij diep in het linkse moeras gezakt. Nog even doorzakken……………….., dan blub, blub, blub…………………. en alweer een probleem opgelost.

    1. Trien Knoppen

     Doorzakken is Rientje goed in! Nachtenlang achter z’n laptopje omdat hij verder geen leven heeft… best wel sneu eigenlijk.

   3. Peter Oudshoorn

    Rien Labrouste, je manier van denken deugt niet en is net zo scheef als die bek van je.

    Denk je nu werkelijk dat als de PVV en Wilders er niet waren geweest, dat de Erdo-lovers nooit een eigen partij hadden opgericht?? Als je dat werkelijk denkt ben je 100% gekwalificeerd voor een gedwongen opname.

    Maar natuurlijk denk je dat helemaal niet: je zet het alleen maar neer om te trollen. Want je diepste aard is die van een vieze rat.

   4. edoc431

    Ik stel vast dat jij hier van 0 en gene waarde bent ,jouw feiten boeit hier niemand.
    Ik weet niet of je het weet dramorgel je zit op de verkeerde site, niemand hier heeft enige interesse jouw gelul .
    Jij hebt geen bord voor je kop maar een complete balk, werkelijk waar dat jij hier na al die jaren nog steeds rond huppelt ,man ik had je allang zo ver verbannen dat je zelfs met een vpn hier nog niet terug zou kunnen komen .

   5. Piet Patat

    Denk is absoluut geen creatie van wilders F.C. Labrouste.
    Piet heeft menig allochtoon in zijn vrienden en kennisenkring en die voelen zich beslist niet gegeneraliseerd, gediscrimineerd of gestigmatiseerd.
    Dit zijn echter westerse, Indonesische en Zuid-Amerikaanse immigranten.
    Die nemen gewoon deel aan de Nederlandse maatschappij, spreken de taal goed, hebben werk. een kennissenkring etc. Die sluiten zich niet af van de buitenwereld, wonen niet in een parallelle samenleving en richten ook geen eigen politieke partijen op. Om de een of andere reden moeten die zandhazen zich altijd achter gesteld voelen, zielig zijn, hulpbehoevend zijn en tegelijkertijd zetten zich af tegen alles wat westers is. Dat heeft niks met Wilders te maken, dat is de aard van het over het algemeen islamitische beestje. Uw betoog slaat nergens op en u weet ook donders goed dat ze deze segregatie aan zichzelf te danken hebben. Waarom kunnen deze andere immigranten het wel, en die juist lui niet ? Het antwoord weet ik wel. Toen Piet in Noorwegen ging wonen heb ik ook geen Nederlands winkeltje geopend, een eigen school opgezet en de inwoners en taal genegeerd. Je past je aan, leert de taal en de mensen kennen. Dat is hard werk maar daar kies je voor. Respect moet je verdienen en dat krijg je absoluut niet door je continu als slachtoffer op te stellen en zeker niet door je zelf te isoleren en je af te zetten tegen het gastland. Dan moet je terug gaan naar je zandbak en daar gaan klagen.

   6. logisch denken

    QUOTE F.C. Labrouste 4 uur ago Beantwoorden
    DENK is een creatie van Wilders.END

    Wederom raaskalt u als een kip zonder kop. Denk is een product van de pvda en van de linkse wegkijkers die nog steeds de islamitische ontwrichting van de maatschappij niet willen zien. Zoals goede echte populisten zoals u betaamt doen de linkse clubjes of er niets aan de hand is maar is het advies om rustig te gaan slapen historisch gezien een politieke dooddoener. Vooral allemaal populistisch blijven meepraten als papegaaien zonder kop.

 7. Juriaan

  En toch zijn er bedrijven die goed zijn in ratte bestrijding

  1. Trien Knoppen

   Het probleem is dat deze ratten zich veel sneller voortplanten dan bijvoorbeeld de autochtone ratten zoals Rientje Noppen… lol

 8. Godefroy France

  DUBBELE PASPOORTEN EN WOESTIJNGETEISEM PERSONA NON GRATA IN OVERHEIDS EN REGERINGS FUNCTIES!!!!!

  PVV EN FVD VOOR DE TOEKOMST VAN ONZE KINDEREN!!!!!!

 9. nljacob

  Veel platvloerse woorden en geen inhoudelijke reacties. Ik hoop niet dat de achterban van PVV en FvD door u allen vertegenwoordigd wordt. Dan ziet het er slecht uit voor “onze kinderen

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.