Wilders uit z’n plaat tegen “laffe” NS om imam in trein: ‘Arrogant! Wat moeten die jihad-missionarissen in onze treinen?’

De PVV-voorman is bepaald niet in z’n nopjes met de wijze waarop de NS de situatie rondom een foldersuitdelende imam in de trein heeft opgelost. De man die het probleem aankaartte werd gemaand een “nettere toon aan te houden.”

wilders jihad trein

D6YpFh-WwAI54t9

D6YpFiCWsAAY32FIn verkiezingstijd zou je denken dat Geert Wilders z’n handen vol heeft aan het aanvallen van de overige politieke partijen van Nederland. Maar gisteren vond Wilders tussen het campagnevoeren voor de PVV ook nog even de tijd om een robbertje online te vechten met onze nationale treinvervoerder – de NS. Twitteraar “DeKiezerWilHet” had namelijk geklaagd bij de online afdeling van de OV-leverancier. Hij vond het maar niets dat een opdringerige imam ongestoord folders kon uitdelen tijdens een treinreis.

DeKiezerWilHet omschreef de man als “jihadist op missionarispad” en meldde hem terug naar z’n plek te hebben gedirigeerd. De anonieme Twittergebruiker hoopte nu alleen nog dat de NS hem geheel uit de trein zou gooien.

Maar daar leek het treinenbedrijf weinig zin in te hebben. In plaats van deze man aan te spreken voor zijn hinderlijke gedrag, kreeg DeKiezerWilHet het voor de kiezen. Of hij even een “nettere toon” wilde aanslaan, om daarna te vragen wat er “precies aan de hand” was – alsof dat nog niet duidelijk was. Hij wist niet wat hij hoorde: “Belaagd door een agressieve salafist op bekeringstocht, maar ik moet dan van de NS “een nettere toon” aanhouden. Het moet niet gekker worden.”

Geert Wilders sprak er dus ook schande van: “Laffe NS reageert arrogant op klacht reizende burger tegen salafist in trein. Wat moeten die jihad-missionarissen in onze treinen?”

En de NS? Die houdt zich verder op de vlakte. Onduidelijk is of ze dergelijke opdringerige figuren de volgende keer wél wegsturen, of dat er voor dit soort bekeerfanaten gewoon plaats blijft in de trein.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

87 reacties

 1. Robert Leiden

  De vraag is:
  wat voor folders deelde deze man uit? Het is ramadan en veel moslims besteden aandacht aan hulp voor zwakkeren.
  En wat heeft de melder precies gezegd?
  Als hij een DDS gekkie is dan zou die conducteur wel eens gelijk kunnen hebben.
  Kortom:
  Onduidelik verhaal, veel vragen.

  1. jan1

   Onze en andere veiligheidsdiensten hebben al meermaals zulke goede doelen bedelaars betrapt op het stiekem financieren van terroristen.
   Als de NS hier hand en span diensten wil verlenen en hier aan mee wil werken?
   Doet je na denken over de geschiedenis van de NS.

   1. Lelygattet

    Ach 1940-1945 waren ze ook van de “partij”, iemand moest toch de treinen besturen

  2. PMG

   Ramadan= jammer dan – zwakkeren zoals wie? O, je zet jezelf even in de schijnwerper, bah, om te kotsen die ideologie, slachters en verkrachters zijn het, verbieden, nee uitroeien die ideologie, compleet weg uit Nederland, dat is de enige oplossing!

 2. Robert Leiden

  De vraag is:
  wat voor folders deelde deze man uit? Het is ramadan en veel moslims besteden aandacht aan hulp voor zwakkeren.
  En wat heeft de melder precies gezegd?
  Als hij een DDS gekkie is dan zou die conducteur wel eens gelijk kunnen hebben.
  Kortom:
  Onduidelijk verhaal, veel vragen.

  1. Seneca

   wat is dat voor een reactie. bent u ook zo welwillend ten opzichte van Jehova’s Getuigen die voor een goed doel, geld vragen? en u bent ook zo welwillend t.o.v. het Leger des Heils dat ook een geldmachine is geworden met al hun ‘liefdadigheid’. kortom een verwarde reactie, zonder vragen wel met een conclusie: u spoort niet, u bent zeker in dienst van NS en u bent woonachtig in Leiden waar u de praktijken die u hier plempt, geleerd heeft van een ‘groot’ – groot in de betekenis van zeer onbetrouwbaar – de heer Pechtold.

  2. Bosche draak

   Je valt in herhaling, de draad van je verhaal nu al kwijt?
   En dat hinderlijke gedram mbt ramadan moet maar eens afgelopen zijn, radio & tv gooien je er al dood mee.
   De andere geloven mochten willen dat ze maar een greintje aandacht krijgen van wat die berberbijbel & z’n 40 rovers wel niet in de schoot geworpen krijgen van die hielenlikkers in H o e r v e r s u m.
   Wil je het doen? Ga je goddelijke gang maar.
   Maar verwacht niet dat ik er in mee ga, en je folders geef je maar aan een ander

 3. Korporaal Monty

  “Laffe NS reageert arrogant op klacht reizende burger tegen salafist in trein. Wat moeten die jihad-missionarissen in onze treinen?”

  We zijn dus gisteren door het oog van de naald gekropen.
  Het nog steeds ramadan.

  1. Seneca

   @monty
   wat probeert u ons duidelijk te maken? omdat het ramadan – wat dat ook moge betekenen – is, behoeven wij ons geen zorgen te maken over ‘verwarde’ moslims? als dat uw bedoeling is wil ik u op het volgende wijzen: gisteren was het de 8e dag van de ramadan. wereldwijd 47 aanslagen met 217 doden. ramadan of toch iets anders. overigens vind ik uw nickname hondsbrutaal. u refereert aan generaal Montgomery en als deze man zou weten wat Europa binnengehaald heeft, zou hij wederom ten strijde trekken. gaat u schamen!

 4. Rien Noppen

  Wilders is toch permanent uit zijn plaat?

  1. Tman

   @RN
   “Wilders is toch permanent uit zijn plaat”
   Met recht,de nadrukkelijke misselijkmakende aanwezigheid van moslims is een legitieme reden om kwaad te worden!
   Dat volk moeten stil in een hoekje kruipen als ze zélf willen bidden,maar de autochtone Nederlanders dient men met rust te laten.
   Voor Jehova getuigen geldt hetzelfde!

   1. Rien Noppen

    We hebben vrijheid van godsdienst en dus ook de vrijheid om te evangeliseren. De NS kan daar grenzen aan stellen maar we moeten tussen het gebeier van kerkklokken niet spastisch doen over uitingen van godsdienstigheid.

    1. Joop Klepzeikert

     @trol Rien: islam is geen godsdienst maar een gevaarlijke oorlogsideologie, opgezet door een krijgsheer met de naam mohammad, om zijn troepen, bestaande uit holen- en dierenvellenbewoners, op één lijn te krijgen. Dat prehistorische tuig aanbad toen nog 360 verschillende ‘goden’, waaronder maan, zon, rots, boom en zelfs zand goden.
     Sindsdien zijn ze er niet bepaald op vooruit, maar eerder achteruit gegaan in evolutie. Vandaar ook hun zwaar onmenselijke gedrag.
     Die zogenaamde allah van ze is gebaseerd op de moorddadige maangod van de stam van die krijgsheer mohammad. Die eiste dat alle eerste kinderen van de stamleden aan die zogenaamde ‘god’ geofferd werden door ze in brand te steken.
     Ga eerst maar eens echt iets over die verderfelijke oorlogsideologie en die prehistorische etterbakken die dat aanhangen leren voor je er nog meer domme dingen over gaat uitbraken.

     1. Rien Noppen

      “islam is geen godsdienst maar een gevaarlijke oorlogsideologie”

      Dit is een dwaasheid. Google eens op ‘wereldgodsdiensten’.

     2. Sealgaire

      Aldus de glibber, genaamd dopper/flopper of lul, die zelf weinig tot niets heeft bijgedragen aan de samenleving. Een van huis uit, foute en antisemitisch stuk nageboorte, die ook niet schroomt, om het met onfrisse clubjes eens te zijn. Zijn familie heeft jaren geleden, de handdoek al gegooid, om zich nog enigszins om hem te bekommeren.

     3. DidiMadloba

      Het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens (geen EU maar “Raad van Europa”) waagt zich wijselijk niet aan een definitie van “godsdienst” maar spreekt over vrijheid van “denkbeelden” (artikel 9).
      Ook de islam bestaat uit “denkbeelden”.
      Aan de vrijheid van meningsuiting gaat de vrijheid van mening vooraf.

    2. NoDoubt

     Wat zei Mohammed
     Terreurdaden deden mij zegevieren en ben een prachtig voorbeeld voor de gelovigen.
     Bukhari: V4B52N220 en Koran 33:21

     Oorlogsverklaring; Verover en islamiseer de [westerse] wereld
     Koran 61:9, 48:28, 9:33

     Moslims zijn superieur aan ongelovigen. Hun kinderen zijn brandhout voor het hellevuur. Migreer naar landen van ongelovigen en beroof hen van hun eigendommen. Geniet ervan. Allah belooft jullie een grote buit en beschermt jullie op dit rechte pad:
     Koran 22:78, 3:110, 3:10, 8:69, 8:74/75, 9:28, 33:27, 48:20

     Haat, veracht, verneder, vernietig, verwond, vermoord, vermink, verbrand, verraad, martel, mishandel, bevecht, bestraf, bestrijd, onthoofd, terroriseer, chanteer en bekeer de ongelovigen tot de wereld geïslamiseerd is.
     Koran 2:191, 2:193, 2:216, 3:32, 3:112, 3:157, 4:56, 4:74, 4:76, 4:89, 4:171, 5:33, 7:138, 8:12, 8:39, 8:60, 8:65, 9:14/15, 9:29, 9:41, 9:111, 17:18, 22:22, 25:25, 47:4, 48:25, 48:29, 96:13.

     Lieg, bedrieg en span de nuttige ongelovigen voor je karretje om de islam te beschermen en te versterken:
     Koran 2:225, 3:28, 3:54, 9:3, 16:106, 40:28, 66:2

     Moslims zijn ongelovigen tot niets verplicht. Sluit geen vriendschappen of verdragen mits je hen ermee belazert. Geloof ongelovigen nooit, het zijn verliezers en bedriegers. Zij haten moslims. Ongelovigen zijn vervloekt en verdoemd.
     Koran 2:6, 2:8, 2:88, 2;121, 3:28, 3:73, 3:118, 3:149, 4:89, 4:144, 5;51. 5;81, 9:7-9, 9:23, 60:1, 60:9, 76:24.

     1. Joop Klepzeikert

      @NoDoubt: Mooi hè die koran… En dat durft zwakzinnig links, die zowel de bijbel als de koran nog nooit gelezen hebben, dan met de bijbel te vergelijken, want op hoax sites op het internet staat dat in het oude testament ook slechte dingen stonden.
      Wie die boeken werkelijk gelezen heeft weet beter.
      De koran is het handboek voor de troepen van mohammad, de bijbel zijn geschriften van vredelievende geleerden, die ver voor mohammad zijn troepen uit hun holen en tenten trok al veel verder ontwikkeld waren dan welke moslim of socialist die nu leeft dan ook.

     2. Piet51

      @NoDoubt
      Ik neem aan, dat je al je citaten hebt gelezen en van deze interpretaties hebt voorzien of heb je alleen van anderen gekopieerd? Ik heb ze niet allemaal gecontroleerd, maar het verband tussen interpretatie en letterlijke tekst kwam me niet bekend voor. Die beperkte controle-lezing bevestigde mijn vermoeden dat er wel heel vrij is geïnterpreteerd, overigens net als bij de bijbel vaak gebeurt. Ook vrijwel alle uitleg van de koran is gebaseerd op interpretaties, waarvan er veel verschillende zijn. Iedereen kan erin vinden wat hij graag ziet. Net als bij de bijbel overigens, waar nog steeds dominees uit citeren die homo’s doden (die Amerikaanse joker) willen of de zondagsrust willen handhaven.

     3. Rien Noppen

      NoDoubt pikte deze tekst zonder bronvermelding van E.J. Bron of een andere islamofobe site.

     4. Bolkestein

      Je hoeft de koran niet gelezen te hebben om te weten dat de Islam een totalitair systeem is. Christendom en jodendom hebben alleen hun bijbel. Je gelooft erin of je gelooft het niet.

      De Islam heeft naast de koran nog twee van die dikke boeken: de Hadith (leefregels zoals de hadj, ramadan etc.) en last but not least de sharia.

      Als religie het uitgangspunt is van wetgeving krijg je een totalitair systeem. De Islam maakt er ook geen geheim van dat ze uit zijn op wereldheerschappij, waarbij ongelovigen alleen getolereerd worden als ze de superioriteit van de Islam erkennen.

      Het is mijns inziens dan ook volkomen gerechtvaardigd om een hekel te hebben aan de Islam zonder de koran gelezen te hebben.

  2. santiago

   Rien. Dat zie je toch verkeerd hoor. Verstandige en fatsoenlijke mensen stemmen PVV .

  3. AS210854

   RN als jij dat vind, zijn jullie al met z’n tweeën.

  4. Siemien

   Rientje vindt het geweldig dat er zelfs in de trein mensen lastig worden gevallen door islamitische jihad idioten, sterker nog, Rientje vindt dat we in Nederland ons mond moeten houden als het gaat om islam, onder het sausje van godsdienstvrijheid wordt dit door Rientje gepredikt, Rientje leeft in een leugen want “islam” is geen godsdienst dit is een satanische ideologie die zijn weerga niet kent..

   Rientje verdedigd de islam tot op het bot, wenst meer islam in Nederland en is een zééér warme pleitbezorger van de islam.

   Rientje gelooft in google daar staat zijn waarheid, google heeft het over wereldgodsdiensten! er is 1 God dus 1 Godsdienst, al het andere zijn afgoden/afgoderij

   #Taalnaziallert

 5. Joop Klepzeikert

  De NS werkte in WWII ook maar wat graag mee aan het deporteren van Joden, Roma en mannen die verplicht werden in mofrika te gaan werken. Een foutere organisatie dan de NS ga je nergens ter wereld vinden.
  Die doen werkelijk alles om het leven van de Nederlandse burger zo slecht mogelijk te maken.

  1. Korporaal Monty

   “het leven van de Nederlandse burger zo slecht mogelijk te maken.”

   Wat zal jij blij zijn als jij je over een paar maanden geen Nederlander meer hoeft te noemen maar Amerika, Australiër of Singaporees.

   Heb je al een keuze gemaakt?

   1. Joop Klepzeikert

    @trol Monty: Ik kan me helaas niet al over een paar maanden Amerikaan, Australiër of Singaporees noemen. In die landen zijn ze niet zo extreem socialistisch gestoord als jij en de Nederlandse roverheid. Daar zal ik me eerst 5 jaar moeten bewijzen voor ik een aanvraag tot naturalisatie mag en kan doen.
    Dat jij denkt dat je per direct genaturaliseerd kan worden zegt heel veel over jouw gruwelijke domheid en naïviteit.
    Nee, de keuze is nog niet gemaakt. Een sollicitatieprocedure op zulk niveau is niet het zelfde als je uitkeringsbriefje invullen en daar geld voor vangen. Zoiets duurt even langer. Dat ik je dat ook uit moet leggen zegt nog meer over jouw gruwelijke domheid en naïviteit.

    1. Korporaal Monty

     Sarcasme zegt jou zeker niks.

     Zal me in het vervolg op jou niveau begeven.

     Maar je bent toch wel blij om ons land te verlaten?
     Geen geklaag meer iedere dag.
     Vrijheid blijheid en bovenal meer geld te besteden toch?

     1. Joop Klepzeikert

      @trol Monty: Jij en op mijn niveau begeven? Whahahahaha.

 6. Heras

  RL,
  Weer een afleidingsmanoeuvre; want wat er ook op die folder stond, doet er niet toe.
  Als daar een Jehova’s getuige gelopen had, zou iedereen er schande over spreken.
  Wie wil er nu op zijn vrije dag aangesproken willen worden door een verspreider van deze ideologie.

 7. Meriadoc Brandebok

  Wat een ranzige manier van praten over een ander.

  Niet de NS is arrogant, maar de Twitteraar in kwestie!

  1. edoc431

   man je tikt niet zuiver, ZOEK HULP

 8. Bolkestein

  Van de EU-resolutie 1743, waarmee de Islam versterkt en de Islamisering versneld wordt, heeft bijna geen Europeaan ooit gehoord.

  1. Meriadoc Brandebok

   Zo’n resolutie van de Europese Unie bestaat niet. Het is een hoax van islamofobe websites. Helaas wordt deze klinkklare onzin nog steeds als waarheid verkocht.

   Het betreft hier een resolutie van de Raad van Europa (niet te verwarren met de Europese Raad van Regeringsleiders binnen de EU), dus is helemaal geen EU-resolutie. Het is helemaal niet bedoelt om de islam te promoten.

   Lees maar mee:

   “Recalling its Resolution 1464 (2005) on women and religion in Europe, the Assembly calls on all Muslim communities to abandon any traditional interpretations of Islam which deny gender equality and limit women’s rights, both within the family and in public life. This interpretation is not compatible with human dignity and democratic standards; women are equal to men in all respects and must be treated accordingly, with no exceptions. Discrimination against women, whether based on religious traditions or not, goes against Articles 8, 9 and 14 of the Convention, Article 5 of its Protocol No. 7 and its Protocol No. 12. No religious or cultural relativism may be invoked to justify violations of personal integrity. The Parliamentary Assembly therefore urges member states to take all necessary measures to stamp out radical Islamism and Islamophobia, of which women are the prime victims.”

   1. Rien Noppen

    Ja, Meriadoc, de zoveelste islamofobe leugen.

    1. Meriadoc Brandebok

     Precies. Nog nooit is een leugen van het islampfobe circuit zo overduidelijk geweest als nu.

     Waarom moet men er toch altijd liegen?

     1. Bosche draak

      Islamofobie is zelf een van de grootste leugens.
      Puur bedacht om alle (vaak terechte) kritiek te smoren.
      Ieder die dit woord gebruikt is bij voorbaat compleet onwetend of zeer kwaadaardig bezig….

     2. toetssteen

      @M
      Dit even inkloppen: zoek.officielebekendmakingen.nl/kst-20043-82.html

      Zet er even wat voor en u krijgt de officiële Kamerstukken.

   2. Bolkestein

    Alertgroepen Nederland
    online in gesprek
    Zoek naar:
    Zoek …
    RAAD VAN EUROPA VERSTERKT ISLAM EN ISLAMISERING IN EUROPA DOELBEWUST
    Gepost op 21 AUGUSTUS 2016 05:31 door REDACTIE
    council-of-europeVan achterkamertjesresolutie 1743, waarmee in Europa de islam versterkt én de islamisering versneld wordt, heeft bijna geen Europeaan ooit gehoord. De islam krijgt daarin een speciale status aangemeten waarmee moslims alle ruimte en middelen krijgen om met hun religie, cultuur en tradities Europa diepgaand om te vormen. Deze resolutie is officieel bekrachtigd en nationale regeringen maken daar beleid op.
    Wat simpelweg neerkomt op het ontkennen én verliezen van onze eigen cultuur en identiteit in ruil voor meer islam.

    Hier in het kort zwart op wit:

    1743-1: Radicalisering en terrorisme zijn het gevolg van uitsluiting, stigmatisering en discriminatie van moslims.
    1743-2: Islamofobie is het gevolg van een verkeerd begrip van de islam. Nationale regeringen pakken islamofobie onvoldoende aan, wat rechts in de kaart speelt.
    1743-3: De islam hoort bij Europa, deelt haar culturele wortels, heeft veel bijgedragen aan de beschaving en erkent de universele rechten van de mens en de vrijheid van meningsuiting.
    1743-9: Moslims moeten een speciale status krijgen en beschermd worden. Zij moeten daarvoor juridisch worden ondersteund om islamofobie te bestrijden.
    1743-11: De islam is een religie van vrede.
    1743-12: Haat zaaiende politieke partijen versterken de angst voor moslims door de islam te verbinden met geweld, waarmee een simplistische en negatieve voorstelling van zaken wordt gegeven. Deze politieke partijen moeten bestreden worden.
    1743-13: Anti-islam partijen willen de vrijheid van godsdienst voor moslims inperken, wat onaanvaardbaar is. Zo heeft Zwitserland een minarettenverbod ingevoerd wat ongedaan gemaakt moet worden.
    1743-14: Islamofobie moet uitgeroeid worden.
    1743-16: Boerka’s mogen niet verboden worden.
    1743-20: Stereotypen, misverstanden en angst m.b.t. de islam zijn typische symptomen van een wijdverbreid gebrek aan kennis van de islam onder niet-moslims, wat mensen vatbaar maakt voor islamofobie.
    1743-21: Het onderwijs moet daarom meer én structurele aandacht geven aan de islam en de gemeenschappelijke waarden die hij deelt met het judaïsme en het christendom. Universiteiten en hogescholen moeten islamitische studies aanbieden die onderschrijven dat de islam onze democratische waarden, mensenrechten en wetten respecteert.
    1743-24: De EU moet meer samenwerken met islamitische organisaties uit moslimlanden om islamofobie te bestrijden en de islam te promoten.
    Deze punten komen rechtstreeks uit resolutie 1743.

    De resolutie stelt in wezen dat de islam niet meer is dan een geloof, dat mensen in vrede zelf moeten kunnen aanhangen en belijden. Voor een Balkan-staat als Bosnië Herzegovina gaat dat wellicht op, maar dat is niet vol te houden bij de instroom uit Noord-Afrika en de Oriënt, of bij de voorgestelde samenwerking met ISESCO en ALECSO (zie 1743-24). Het gaat hierbij om radicaal andere culturen, aan wie 2000 jaar Europese wording vreemd is.
    De Raad van Europa geeft met zijn resolutie blijk van een totale ontkenning van en verachting voor de cultuur van Europa en zijn bevolking.

    Hoe zit dat eigenlijk met de Raad van Europa?
    Deze raad heeft nauwe banden met de Europese Unie, maar is niet identiek. Zo neemt bijvoorbeeld ook Turkije deel en levert zelfs de voorzitter voor de Assemblee. Wikipedia zegt er over:

    De Raad van Europa is een internationale organisatie waarvan 47 Europese landen lid zijn. Verder zijn 6 niet-Europese landen alsook Vaticaanstad waarnemer bij de RvE. De Raad is op 5 mei 1949 met het Verdrag van Londen opgericht door de 10 stichtende leden (onder andere België en Nederland) en heeft zijn zetel in het Franse Straatsburg.
    Het tekenen van de andere verdragen die binnen het kader van de RvE tot stand kwamen of tot stand zullen komen is vrij, hier gelden louter de regels van het internationaal verdragsrecht.
    Hoewel de Raad van Europa met zijn 47 leden dezelfde vlag voert en hetzelfde volkslied heeft, verschilt deze organisatie van de Europese Unie met haar 28 leden

    Het ondemocratische karakter en de afstand die deze raad graag houdt tot de burgers komen tot uiting in de wijze waarop zijn zgn. Parlementaire Assemblee van de Raad van Europa tot stand komt. Opnieuw Wikipedia:

    De Parlementaire Vergadering telt 318 leden uit de 47, voor het merendeel Europese lidstaten van de Raad van Europa. De leden worden niet direct gekozen door de bevolking van de lidstaten (…), maar getrapt: middels delegatie door de nationale parlementen. De afvaardigingen van de lidstaten zetelen elk in hun nationale parlement van hun land, en worden geacht een afspiegeling te vormen van de politieke krachtverhoudingen daar. Men zetelt in de Parlementaire Vergadering ook per politieke fractie en niet per land. Er zijn 5 politieke fracties: de Sociaal-Democraten (SOC), de Europese Volkspartij (EPP/CD), de Alliantie van Liberalen en Democraten voor Europa (ALDE), de Europese Conservatieven (EC) en Europees Unitair Links (EUL). Daarnaast kunnen leden er ook voor kiezen onafhankelijk te zetelen.

    Een andere aanwijzing dat de raad liever niet te veel wordt gezien door de bevolking bestaat in hun website, die uitsluitend in het engels en frans beschikbaar is, en daarmee ontoegankelijk voor een groot deel van de bevolking van de deelnemende staten.

    Hoewel het Raad van Europa heet, nemen landen deel die velen niet tot Europa zouden beschouwen:

    In de jaren 2000 werden ook de ex-Sovjetdeelstaten Armenië en Azerbeidzjan (beide 25 januari 2001) lid. En weliswaar vormt de Kaukasus de zuidergrens van Europa met Azië, en liggen Georgië en Armenië ten zuiden van de Kaukasus. Maar omdat beide staten diepe banden met de Europese cultuur hebben, werden ze als Europees gezien. En daarop werd ook overwegend islamitisch en Turkstalig Azerbeidzjan, dat naast Georgië en Armenië ligt, beschouwd als Europees en toegelaten tot de RvE. Ook het ex-Joegoslavische Bosnië-Herzegovina werd lid (24 april 2002), gevolgd door Servië (3 april 2003) en de ministaat Monaco (5 oktober 2004) alsook door Montenegro (11 mei 2007) omdat dit na zijn afscheiding van Servië terug op eigen houtje moest toetreden. Marokko werd waarnemer bij de Parlementaire Vergadering (21 juni 2011).
    (…) Het is opmerkelijke dat statuten van de RvE het lidmaatschap voorbehouden aan staten in Europa, maar Europa niet omschrijven. Maar het optreden van de RvE hier kan vroeg of laat ook maatgevend voor de uitbreiding van de Europese Unie worden.

    De VS waren overigens, kort na WO II, drijvende kracht achter het opzetten van deze Raad. Het Verenigd Koninkrijk was weigerachtig. Waar kennen we dat nog meer van?

    Lees ook The Kalergi Plan for european genocide en andere stukken over Von Coudenhove-Kalergi

    1. Beukman

     @Bolk steint:
     Lees ook The Kalergi Plan for european genocide en andere stukken over Von Coudenhove-Kalergi

     Hiermee diskwalificeer je jezelf volledig. Je weet niet waar je over schrijft, onderzoekt zelf niets, maar neemt klakkeloos en kritiekloos dingen van anderen over zoals een doorsnee copy/paste-aapje dat nu eenmaal doet.

     1. Joop Klepzeikert

      @trol Beukman: JIJ weet niet waar je het over hebt. Ga eerst Pan Europa van Couwenhoven-Kalergi maar eens lezen voor je nog een keer gaat beweren dat het niet waar is.

     2. Sealgaire

      Beuklul is een hypocriete parasiet en supporter van de speklap, steenpuist, smeerpijp, leugenaar, blaaskaak en pisvlek.

     3. Beukman

      Ook jij lult maar een eind weg, @Klepzeiker. Coudenhove-Kalergi heeft een paar jaar na WOI de Pan-Europese Unie opgericht in een poging om een volgende Wereldoorlog te voorkomen. Die Unie werd later door de nazis verboden.

      Gelukkig zijn veel van de ideeën van CK later alsnog overgenomen bij de vorming van de EGKS, kort na WOII. Hierbij zijn een aantal landen economisch en politiek van elkaar afhankelijk gemaakt. Dit heeft gesesulteerd in een ongekend lange periode van vrede bij de aangesloten landen.

      Van CK wordt tegenwoordig een karikatuur gemaakt door complotdwazen als jij. De man verdient een standbeeld. Als jij geluk hebt, douwt iemand jou een poetsdoek in de hand om er dagelijks de duivenstront vanaf te vegen.

    2. Meriadoc Brandebok

     Dit is een evident onjuiste vertaling van de resolutie, beste Bolkestein. Ik neem aan dat je de beschikking hebt over een basiskennis Engels? Zoek de resolutie op op het internet en je zult ontdekken dat de vertaling niet klopt. De auteur heeft het opzettelijk foutief vertaalt om jou voor te liegen.

     De Raad van Europa is niet de Europese Unie. Dat het een EU-resolutie is klopt dus ook niet.

     1. Beukman

      Goed dat je dit blijft rechtzetten, @Meriadoc. De leugens blijven worden verspreid door dezelfde trollen.

     2. Meriadoc Brandebok

      Niemóller doet er ook aan mee. Het is een hardnekkige leugen die continu weer de kop opsteekt.

     3. Siemien

      Het feit dat JULLIE islam verheerlijkers alles in het werk stellen om de islam een hart onder de riem steken zegt alles over jullie (bewust) onwetendheid, jullie zijn echt het domste dat het westen heeft voortgebracht…

      Nuanceneugen over een woordje maar niets over het feit dat ons land verder islamiseert, Europa geen flikker doet aan islamisering, jullie zijn te dom om te begrijpen wat er werkelijk aan de hand is, jullie snappen er echt werkelijk helemaal niets van

 9. Bolkestein

  Colporteren is toch gewoon verboden in de trein? De Nederlanders willen gewoon die Islam niet opgedrongen krijgen. En geef ze eens ongelijk.

 10. Michael M

  Even niet om de situatie wat er gebeurd is, maar folders uitdelen hoort sowieso niet in een trein. Ik heb dit van de afgelopen 35 jaar nog nooit meegemaakt. Het hoort ook niet. Dit is opdringerig naar de passasgiers toe. Nog even, dan komt de Efteling, Goede doelen, Loterij, reclame voor goedkope pizza’s, winkeliers, bedrijven, handelaren, broodje shoarma, groente biologisch en ga zo maar door foldertjes uitdelen. NS moet dit niet willen. Direct afschaffen dat opdringerige rare gedoe. En wees niet schijterig bang!

 11. Mars020

  Ze moeten die accountmanager van IS de trein uitpleuren. Wij gaan toch ook geen folders van Geert uitdelen in een islamitisch land.

  1. Vrijedenkert

   @Mars020,

   Het uitdelen van folders van Geert in een Islamitisch is praktisch gezien ook onmogelijk want je verliest binnen een paar seconden je hoofd door woedende menigte of je wordt gelijk opgepakt door autoriteiten aldaar en zwaar gestraft of als je heel veel geluk hebt per direct het land uitgetyft…

 12. Beukman

  Het is te hopen dat NS er werk van maakt om agressieve figuren als “DeKiezerWilHet” voortaan geen toegang meer te geven tot mijn trein.

 13. Piet51

  Het is inderdaad ernstig mis met de rust en veiligheid in onze Nederlandse samenleving. Een folders ronddelende imam, dat verzin je toch niet? Maar het is nog veel erger. Nu gaat het om de trein, die ik zoveel mogelijk vermijd. Maar wat vinden jullie van de eigen huiskamer? Gisteravond zat ik nog wat na te mijmeren over het debat tussen de EU-lijsttrekkers, toen ik plotseling en ongevraagd werd overvallen door een tendentieus filmpje over de successen van Nederland. Niet van ons voetbal of het songfestival of zoiets, maar van ons land en haar voorgangers in de afgelopen eeuwen. Stel je voor, eeuwenlang alleen maar succes en vervolgens de suggestie dat dat bedreigd zou worden. Zulke beelden kosten me mijn nachtrust. En het is ook nog eens ongevraagd. Tot overmaat van ramp las ik in de aftiteling dat het een filmpje van het FvD was; de voice-over kwam me al vaag bekend voor, heel onaangenaam. Als deze ervaring nu de enige was, zou het nog meevallen. Maar de afgelopen periode werd ik op dezelfde manier vaker overvallen door Wilders, die van slechts één enkel onderwerp verstand lijkt te hebben. Niet zo erg, maar ook dat gebeurt ongevraagd en zonder waarschuwing vooraf. Je bent even weg om een kop koffie te halen en komt terug met Wilders prominent in beeld. En ik kan tweeten wat ik wil naar de NPO, maar reacties? Ho maar, de NS reageert tenminste nog. Het is ongehoord!

  1. Beukman

   Respect @Piet, dat moet een vreselijke ervaring zijn geweest. Het wordt verdomme steeds erger. Zelfs in je eigen huiskamer ben je niet meer veilig.

   1. Piet51

    Even serieus. Het over-over-overgrote deel van de moslims is helemaal niet iets om bang voor te zijn. Dat zijn gewoon hardwerkende mensen die voor hun gezinnen zorgen, net als wij. Als je de koran leest, ik bedoel eerlijk en open leest, dan zal men zien dat er maar een paar fundamentele verschillen (twee, misschien drie) zijn tussen islam en christendom. Ik ben nu wel een beetje benauwd voor de reacties hier.

    Wat voor meer begrip en minder angst al heel goed helpt is deelname aan een iftar-maaltijd, de komende weken tijdens de ramadan. Iedereen kent wel moslims of een moskee of zou die kunnen kennen, waar die maaltijd voor iedereen toegankelijk is. Gewoon doen, heel leuk en leerzaam en er gebeuren geen enge dingen. Ik “leef” tenminste nog.

    1. Baron von Munchhausen

     Piet 51

     Het wordt tijd dat je in de buitenwijken grote steden komt.
     Waarom die hoge criminalteit?
     Waarom die hoge aantallen uitkeringsgerechtigden?
     Waarom die haat tegen Nederlanders?
     Waarom borsten afdekken in Musea?
     Etc,………………………..
     Nog meer? Of doorgaan?

     1. Rien Noppen

      “Waarom borsten afdekken in Musea?”

      Dat is me nog niet opgevallen.

     2. Bolkestein

      En toen bleef het stil…

     3. Piet51

      @Baron von Munchhausen
      Laat nou toevallig de eerste twee “waaroms” ook gelden voor de lagere inkomensgroepen en laten nou even toevallig mensen met een migratieachtergrond oververtegenwoordigd zijn in die inkomensgroepen en laten nou toevallig mensen met een migratieachtergrond uit een islamland komen. Zo ligt de link, maar is die migratieachtergrond dan de werkelijke oorzaak? Zou het de afkeer bij werkgevers kunnen zijn om die bijna altijd fatsoenlijke en werkwillige mensen aan het werk en een fatsoenlijk leven te helpen? En is het dan vreemd, dat men vervolgens niet zo vriendelijk meer naar Nederlanders kijkt?

      Ik ben een frequente museumbezoeker. Ik zie daar helaas weinig van de door jou bedoelde mensen en heb nog helemaal nooit borsten afgedekt gezien.

    2. Bolkestein

     Het over-over-overgrote deel van de moslims

     Is dat die meer dan 70 % van de Moslims in Nederland die Syriëgangers als helden ziet?

     Is dat die meer dan 70 % van de Moslims in Nederland die onze wetten, gewoonten, normen en waarden afwijst en wil laten vervangen door de discriminerende Sharia?

     En ik sla een beurtje over voor een bezoek aan de Iftar. We zijn er in Nederland namelijk gewoon meer dan klaar mee de Islam steeds meer en meer opgedrongen te krijgen.

     1. Piet51

      @Bolkestein
      Jaren geleden is inderdaad in een onderzoek vastgesteld, dat 73% van de Nederlandse moslims Syriëgangers als helden ziet. IS bestond toen nog niet en is dus niet in dit onderzoek bedoeld. Die Syriëgangers waren mensen, vooral mannen, die het verzet tegen Assad wilden steunen. Moderne Korea-strijders, zeg maar. Assad misdroeg zich al jaren, ook tegen moslims.

      In een ander onderzoek werd vastgesteld, dat 70% van de moslims de regels uit de koran hoger stelt dan de Nederlandse wetten. Maar de koran is wat anders dan de sharia die maar voor een deel op de koran is gebaseerd. Eigenlijk is dat niet anders dan bij bijvoorbeeld christelijke partijen die de regels uit de bijbel boven de landelijke wetten stellen. Maar de bijbel moet, net als de koran, geïnterpreteerd worden en dan kun je problemen omzeilen of voorkomen.

  2. Niet L niet R

   Moet jij niet in Spanje zitten, is Sinterklaas toch zonder jou vertrokken!

  3. Bosche draak

   Lang flauw verhaal, doen we niks mee

   1. Piet51

    Het vraagt inderdaad wel wat aandacht, concentratie en denkwerk. En daar moet je heel voorzichtig mee zijn als je het niet gewend bent. Misschien eerst gewoon wat korters en gemakkelijkers elders op deze site lezen en dan steeds een beetje meer. Zo went het wel.

 14. NoDoubt

  Waar de jihad verschijnt ben je zeker dat je vrijheid verdwijnt. We zitten in de 2e van de 3 fases. Nu al lacht Erdogan en de zijnen dat alles wordt toegelaten. Hij hoeft niet eens bij EU. De EU komt naar hem. Nog 10 á 20 jaar en dan zijn we IS.

 15. Flip Flipt

  Rien.Noppen=Sylvana Simons

  1. Sealgaire

   Het is een pisvlek en masochist , een zelfkastijder. Hij ervaart het gekweld worden als prettig. Deze aandoening of stoornis is psychotisch van aard en gaat in zijn geval gepaard met narcisme.

 16. Niet L niet R

  Dit kan alleen maar gebeuren in Nederland!
  Elders wordt dit soort opgesloten!

 17. Rosasolis

  Wat is nou erger: dat je krijgt rond de week voor Pasen de Jehovah vrouwen aan deur krijgt, soms 2 keer in de week terwijl je bezig bent. Als je de deur niet open doet, dan gooien ze al die vertaalde Amerikaanse magazines en folders in je brievenbus. Of een islam stalletje op de markt, waarbij een salafistisch moslim man in klederdracht de Nederlandse vertaling van de koran wil aanbieden met een 10% korting. Dat zij deze kerels nu op de treinen mensen voor de islam proberen te lokken, is vervelend, en kan tot problemen leiden. Moet er nu in de treinen politie agenten meerijden, als er salafistische moslim mannen en vrouwen aanwezig zijn? Vooral als zij folders aan de reizigers willen geven? Dit is misbruik van de openbare dienst, en moet verboden worden…Maar dan moet het ook verboden worden dat de Jehovah’s in woonwijken mogen aan de deur komen om je te proberen te lokken voor hun geloof.

  1. Bosche draak

   Dat is appels met peren vergelijken.
   Ze hebben die zever gewoon uit de trein te houden.

 18. Godefroy France

  NEDERLAND DOET WAT HET ALTIJD HEEFT GEDAAN!!!
  TREINEN INZETTEN VOOR VADER ADOLF!!!
  TREINEN INZETTEN VOOR HAATBAARDEN EN HALSAFSNIJDERS

  BEIDEN WAREN EN ZIJN ANTISEMIETEN EN JODEN VERDELGERS

 19. Peter Selie

  Ja ik vind Geert Wilder net zoals Tommy Robinson een held, laten we eerlijk wezen, Wilders riskeert zich elke dag weer opnieuw zijn aardse bestaan, van Den Haag of elke willekeurige plek die voor hem noodzakelijk is/was om daar aanwezig te zijn naar een safehouse met zijn vrouw en katten, realiseert u zich maar eens wat een enorme logistieke en mensonterende toestand 24 x 7 x 365 dit oplevert.

  Maar waar ik het absoluut niet mee eens ben is dat zijn fractie veelal akkoord gaat met moties van de reguliere partijen en zeker die van de VVD, verdomme wanneer je toch in een hoek bent gedreven door een cordon sanitaire stem dan nooit akkoord op moties van de reguliere politiek, want wees nu eens eerlijk de PVV komt in mijn visie nooit aan regeren toe.

  Ook het forum betekent in mijn kinderlijke brein een versplintering op rechts, FvD is een VVD kloon en snaait een behoorlijk aantal stemmen weg bij de PVV, het wordt in de toekomst een mission impossible om te reageren, en ik vreet mijn nieuwe honkbal pet op wanneer de PVV inderdaad naast de VVD mee gaat reageren, zo mijn ei is gelegd.

 20. PMG

  Nettere toon? Wat is er mis met het bericht van de man? Beseft die medewerker wel dat hij daar zit op kosten van de belastingbetaler en dat het hele achterlijke europese idee om het openbaar vervoer te privatiseren is achterhaald door de talloze schandalen waaronder corruptive en zeer grote onbetrouwbaarheid? Dat vanaf 1 september de treinen niet meer rijden omdat het dan in Japan misschien gaat sbneeuwen?

 21. Caro

  Alvorens dit artikel verscheen had ns online al gereageerd op twitter Wilders.
  Namelijk dat n.a.v meerdere klachten de man verwijderd is en flyeren niet toegestaan is.

  De NS hield zich dus niet op vlakte, dat had columnist ook kunnen zien.

  1. Bosche draak

   Dan was het toch een kleine moeite geweest voor de NS geweest om dat te vermelden?
   Inplaats van dat arrogante antwoordt mbt “de toon” van meneer.

   Over overgevoelige nonsens gesproken, de gemiddelde mens had een stuk giftiger gereageerdt.

   1. Caro

    @ bd,
    Yep, eens.
    Mijn punt is dit artikel verscheen terwijl ns online al correctie had gedaan. En dat wordt in artikel niet meegenomen.

 22. Marija

  Beetje vreemd is het wel, folders uitdelende imam.
  Ik zou een dergelijke actie ook niet op prijsstellen gedurende mijn treinreis.
  Als meerdere reizigers zich daaraan hebben geërgerd zouden ook zij een klacht aan NS kunnen sturen, misschien gaan de oogjes dan ook bij NS open.

 23. Rud56

  Tja, in de jaren veertig vorige eeuw heeft de NS honderden (vee)wagons beschikbaar gesteld zodat honderdduizenden via die wagons naar hun dood konden worden getransporteerd. En nu faciliteert zij wederom, nu nazi’s 2.0.

 24. logisch denken

  quote

  Rien Noppen 2 dagen ago
  “islam is geen godsdienst maar een gevaarlijke oorlogsideologie”

  Dit is een dwaasheid. Google eens op ‘wereldgodsdiensten’.
  end quote

  Dit is een dwaasheid. Google eens op islam en sharia

  1. Sealgaire

   Ernst is een heel zielige en beklagenswaardige Nedermoslim, die door zijn Marokkaanse vriendjes niet als zodanig aanvaard wordt uit racistische overwegingen. Maw, hij doet zijn uiterste best om de moslim uit te hangen -hij kan schrijven zonder taalfouten- maar zijn getinte moslimvriendjes vinden hem een verrader. Terecht overigens.

   Ernst Quispel Danube is geen moslim en moet er ook niets van hebben…
   Maar ondertussen tracht hij sedert jaren onder verschillende namen op diverse fora die wanstaltige islam uit de wind te houden en gelijkertijd het christendom besmeurend en zijn antisemitisme te uiten door o.a. te stellen dat Hamas geen terreurorganisatie zou zijn. Dit deed hij onder de nick ‘cypres’ en ‘Boudewijn Abma’

   Sinds jaren, onder zeer veel verschillende namen en op diverse fora probeer jij de wanstaltige islam uit de wind te houden, tegelijkertijd het christendom te besmeuren en jouw antisemitisme o.a. te uiten door te beweren dat de legitieme Israëlische grensverdediging gelijk staat aan staatsterreur.

 25. Bolkestein

  Ramadangeweld: Franse ondernemers vragen om hulp

  Posted op mei 9, 2019

  Franse ondernemers in de stad Montpellier hebben de lokale overheid opgeroepen om hen tijdens de Ramadan te beschermen met extra veiligheidsdiensten. In het verleden waren er tijdens de “heilige” maand van de moslims herhaaldelijk gewelddadige aanvallen op bedrijven en personen geweest.

  Zoals het lokale nieuwsportaal Actu meldt, hebben ondernemers in Montpellier, meer bepaald in de wijk Gambetta, de hulp ingeroepen van het stadsbestuur en de politie. Tijdens de ramadan zijn er de afgelopen vier jaar herhaaldelijk geweldsuitbarstingen geweest.

  De zakenman Ajouri M. vertelde Actu: “Al vier jaar lang is er het probleem dat tijdens de heilige maand Ramadan Gambetta wordt getransformeerd in een toneel van geweld en agressie. En de Ramadan komt eraan.”

  Volgens Ajouri M. waren er steekpartijen, vuurgevechten en andere gewelddadige incidenten geweest. Hoewel de politie snel ter plaatse was, begonnen de geschillen direct na het vertrek van de agenten. Hij heeft nu contact met de autoriteiten en de politie om te bespreken hoe de veiligheid tijdens de ramadan kan worden verbeterd. Burgemeester Philippe Saurel was ook betrokken bij de gesprekken.

  Politiechef Georges Elnevcave is ook bezorgd, maar verzekert de steun van de politie: “De lokale politie zal vanaf het begin van de middag tot na zonsondergang in Gambetta patrouilleren om de bevolking te beschermen en elke geweldsuitbarsting zoals de afgelopen jaren in de kiem te smoren”.

  Bron:

  Gewalt im Ramadan: Französische Geschäftsinhaber rufen nach Hilfe

 26. Behold My Negativity

  Zelf zit ik zelden in de trein omdat ik niets te zoeken heb buiten deze provincie, maar als ik ooit een flyer krijg van een gelovige, al helemaal een slechtgeschreven flyer of van een moslim, dan verscheur ik dit graag.

 27. Johannes de Besnijder

  Sowieso zou deze Mohammed-nazi fout zijn als hij ook foldertjes uitdeelde in de stiltecoupées. Bij de inging van elk station staan op een blauw bord de regels die gelden op de stations (en ik aanneem ook in de treinen). Het lijkt mij dat er geen reclamedruk werk uitgedeeld mag worden. Voor het weg mogen leggen van de ‘Metro’ krijgt de NS betaald. Iemand die voor zijn werk destijds het krantje ‘Spits!’ uit deelde kreeg een boete. Waarom zou dat niet voor Mohammed-nazi propaganda gelden?

 28. Johannes de Besnijder

  ” Monique S…………. is ernstig in overtreding. Ze staat met één teen op het terrein van de NS, pal voor het station in Zwolle. Ze heeft foldertjes van GroenLinks in haar handen om uit te delen. En dat mag niet. Vanwege die ene teen.
  Hiermee heeft de klager en onze profeet (Geert) dus wel degelijk een punt. De profeetgeertofobie van Tim Engelbert komt me behoorlijk de strot uit. Maar het zal wel goed zijn voor de reclameinkomsten.

  1. DidiMadloba

   Nog zo’n misstand: dat de stations in handen zijn van de NS. Het beheer van de infrastructuur is terecht afgesplitst in ProRail, maar de stations zijn ze kennelijk vergeten. In Spanje is de hele railinfrastructuur inclusief stations opgenomen in één apart bedrijf (ADIF).
   Ook op de stations laat de NS z’n wurgende monopolie gelden. De meeste winkels op stations zijn nog in handen van de NS, bij voorbeeld die peperdure “Broodzaak” winkels. In Duitsland heb je op ieder groter station meerdere bakkers, van de nationale ketens.

 29. DidiMadloba

  Ja, dat is de nieuwe mode. Als je je beklaagt en iets te luid je misnoegen laat blijken word je toon bekritiseerd.

  Kijk, zo’n Salafist heeft ook vrijheid van meningsuiting, en ik heb als reiziger ook het recht om van zijn opvattingen kennis te nemen. Taboes zijn schadelijk.

  Wordt de man opdringerig, dan kan hij een boete krijgen omdat hij de “orde, rust of normale bedrijfsvoering” stoort. Dat is een wettelijk strafbaar feit.

  De NS is trouwens niet onze “nationale vervoerder”. Het is inmiddels een volledig geprivatiseerd commercieel bedrijf. Als het ze uitkomt profileren ze zich als “nationale vervoerder”, maar anders zijn ze vlijmscherp commercieel.

  Bij de privatisering van spoorwegen is Engeland het afschrikwekkende voorbeeld. Maar elke econoom had kunnen voorspellen dat de manier waarop de NS is geprivatiseerd ook tot brokken moet leiden. De oplossing is om op één traject meerdere maatschappijen te laten rijden. Dat zal ze leren om service te verlenen.

  Het NS tijdperk duurde in Duitsland van 1933 tot 1945. In Nederland van 1937 tot heden. Weg met de NS!

  1. Isengrijn

   DidiMadloba:

   “…weg met NS…”

   Néh, misschien is het wel onze nieuwe toekomst!!
   🙂

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.