WOW! Levensgevaarlijke Jesse Klaver (GL) wil alle Nederlandse ISIS-kids én hun ouders terughalen

isisklaver
Foto: Jesse Klaver bij WNL. Screenshot WNL.

GroenLinks toont zich weer eens de partij tégen Nederland, en heeft er geen enkele moeite mee om onze veiligheid te grabbel te gooien. De partij wil namelijk geen knipmessen voor de VN, die Nederland oproept alle ISIS-kinderen mét hun ouders terug naar ons land te halen. Gevaar? Dat wordt overdreven, hoor.

Met de Europese Parlementsverkiezingen in het vooruitzicht zet GroenLinks alles op alles om ook die laatste stemmers over de streep te trekken. En daarom doet de partij vandaag een ‘barmhartig’ aanbod. Tenminste, aan radicale moslims die sympathie hebben voor de jihad. Die hebben in het Nederland van 2019 namelijk ook stemrecht, hè?

Klaver biedt ze aan dat alle “ISIS-kinderen” doodleuk mogen terugkeren uit Syrië, no questions asked. En de ouders, die hun kroost meenamen naar het voormalige terreurkalifaat, die mogen er ook gewoon bij. Dat hallucinante voorstel deed Jesse Klaver vanochtend bij WNL Vandaag:

“GroenLinks-leider Jesse Klaver wil dat kinderen van Nederlandse IS-strijders terug naar Nederland worden gehaald. In Goedemorgen Nederland steunt hij de oproep van Virginia Gamba van de Verenigde Naties.

Klaver was het niet helemaal eens met de beelden die tijden Goedemorgen Nederland te zien waren. “Met zulke beelden doe je net of het allemaal kleine terroristjes zijn. Dat is natuurlijk niet zo. Die kinderen worden niet getraind of gedrild maar leven meestal in erbarmelijke omstandigheden.””

Ah, dan valt het wel mee hoor: niet alle ISIS-kindjes hebben daadwerkelijk ook een ISIS-hersenspoeling gekregen. Dat zal ongetwijfeld kloppen, maar Klaver lijkt niet te beseffen dat het best 999 keer goed kan gaan. Maar als het ook maar één keer fout gaat, betalen we daar allemaal in Nederland een hoge prijs voor. En Jesse Klaver, die graag gokt met onze levens, gooit onbekommerd de dobbelstenen over tafel.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

55 reacties

 1.   

  Heeft jesse zo een grote tuin dat ie al die mafkezen kan huisvesten of douwt ie die extremisten in de volkswijken.

  1.   

   Tuurlijk alle Extremisten en economische pseudo-vluchtelingen krijgen met voorrang een woning in een volkswijk. Die GL’ers en D66’ers moeten er niet aan denken ze zelf als buren te hebben.

 2.   

  Ze worden allemaal ongebracht in de wijken van de Groen Links stemmers en daar mogen ze ook niet uitkomen.
  De kosten worden gedekt middels een huursverhoging in die wijken, want zoals met de energietransitie willen de Groenen niet meer dan een tientje in de maand betalen, dus zijn er andere maatregelen nodig om die kosten bij de Groen Linkse stemmers te krijgen.

  1.   

   ongebracht = ondergebracht

 3.   

  Je broek zakt toch af van zo n luldebehanger partijleider.
  Om kotsmisselijk van te blijven.

 4.   

  inderdaad onderbrengen in wijken waar Groen Slinks stemmers wonen.
  het merendeel het liefst in Roosendaal, het thuisfront van Yasser Feras.

 5.   

  Ik heb een beter idee: laat Jesse en zijn makkers naar Irak gaan en voor de ISIS kinderen daar gaan zorgen.

  1.   

   @DeBruijn
   Mijn idee idem.

 6.   

  Ik vind de term ISIS-kids schandalig. Alsof je schuldig bent voor de misdrijven van je ouders en grootouders.

  1.   

   Maar de ouders hebben hiervoor gekozen, en moeten daar voor de verantwoording nemen, en niet onze overbelaste maatschappij!

  2.   

   Regina, als je op je knietjes smeekt, zullen er personen zijn die voor jouw een crowndfunding actie willen doen, waardoor je naar Syrie kunt om die ‘zielige’ mini-terroristen (met 3 jaar beginnen ze gevechts training, zoek maar effe op internet naar de filmpjes) te verzorgen, dat is je goed toevertrouwd.
   Neem wel afscheid van je familie, want wat was ook weer de specialiteit van IS en met name van die ‘lieve’ kindertjes? Koppen hakken van westerse vrouwen.

  3.   

   Vertel dat tegen hun ouders Satty

  4.   

   Je zeurt satty maar dat wist je zelf ook wel toch ??

  5.   

   Dat niet, maar je wordt er wel je hele leven op aangesproken. Het ongeluk dat je als kind zal treffen, ligt qua schuld geheel bij de ouders. Om die beschuldigende ogen te ontgaan, kun je beter daar blijven. Dat is zo logisch, dat ik niet begrijp waarom jij het niet begrijpt, hoewel…als ik je reaguursels zo lees, ook weer wel.

  6.   

   Kalifaat koters
   Moslim mormels
   Zandvlooien
   Kies maar uit!

  7.   

   Ach, dat valt nog mee: volgens hele groeperingen in IJdorp, ben ik nog steeds schuldig aan de slavernij.

  8.   

   Als dat zo is dan begrijp ik het gezeur niet dat wij nog schuldig zouden zijn aan de slavernij. Altijd weer met twee maten meten he? Inconsequente linksaffers.

 7.   

  Onbegrijpelijk om alle gezinnen die naar het Is gebied zijn gegaan, om terug te laten komen naar Nederland!
  Hebben wij al niet genoeg criminele naar Nederland laten komen, 95 procent Moslims! Over 25 jaar is de moslim omvang zodanig, dat zij in Nederland democratische de dienst uit gaan maken!
  Klaver zelf een halve Marokaan gaat hier aan mee werken!

 8.   

  Zelfs de moeder van een IS-bruidje (haar dochter), heeft gezegd dat nederland dat niet moet doen, omdat ze tikkende tijdbommen zijn.
  Met deze reactie kun je echt zien dat Klaver niet van nederland houdt, anders was zijn houding wel anders geweest. Meer beschermend.

  Dat kinderen weer het slachtoffer zijn van de keuze van hun ouders, is inderdaad diep treurig, maar door ze hierheen te halen lost niets op.

 9.   

  Jesse Feras praat voor eigen parochie, hij is gewoon een Marokkaanse Moslim woonachtig in Nederland en daardoor in het bezit van twee paspoorten.
  Stem in Mei een anti EU partij.
  Stem PVV of FvD.

 10.   

  Jesse slaat nog niet een deukje in een pakje boter tegenwoordig.
  Als je in de gelegenheid bent om soms politiek 24 te op live stream te kunnen volgen.

 11.   

  Yasser Feras wilt zijn broers en zusters terug halen…hadden we anders verwacht?

 12.   

  We halen helemaal niks terug punt .

 13.   

  Het beste lijkt het mij dat hij ze in huis neemt, met de ouders erbij want dat hoort in NL zo. Hij is tenslotte een Marokkaan met islamitische roots.

 14.   

  Gelul van een sekte leider.

 15.   

  Prima idee, maar dan wel bij de jesse en zijn groene possie laten logeren aub

 16.   

  Altijd al geweten dat Jesse Klaver door een horde ratten is besnuffeld !

 17.   

  Die lieve ISIS-kids kan hij dan lekker in zijn achtertuin laten spelen met zijn eigen kinderen!
  Nee,dat is natuurlijk ook niet de bedoeling,deze worden gedumpt in de islam getto’s van hun soortgenoten,om de omwonende autochtone Nederlanders nog verder in het verdomhoekje te manoeuvreren.Onze kinderen durven nu al amper naar school omdat ze door die smerige islam jeugd worden gekleineerd en in de hoek gezet.
  Zelfs de docenten inclusief directie zijn inmiddels ziende blind,uit angst voor represaille van dat tuig!
  Nog even en de autochtonen moeten vuurwapens aanschaffen,om huis en gezin te beschermen.

 18.   

  Groen en links hebben het zicht op de werkelijkheid verloren door de voortdurende brainwashing in hun linkse kerk. Ze kunnen er nog aan ontsnappen als ze het overblijvende rudiment van hun hersens zouden gaan gebruiken. Ze weten niet hoe dat moet? Ja, dat is nu net het probeem…

 19.   

  Snap de kop boven het artikel niet helemaal: Nederlandse..???? Wat is er “Nederlands” aan deze kakkerlakken?

 20.   

  de man heeft een punt. het is inderdaad hartstikke zielig. ik wil klaver voorstellen om zelf naar die gebieden te gaan – eventueel met vrouw en kindjes – dan weet hij gelijk hoe het paradijs van een IS strijder er uitziet en hoe jihadistisch het is om daar te wonen.

 21.   

  De democraten in Amerika willen dit ook, terroristen stemrecht geven, inclusief de Boston terrorist. Links maakt van elke aanslag een bos bloemen, kijkt alles politiek correct weg onder de noemer : wij zijn met meer, het is nauwelijks aanwezig, verkeer levert meer slachtoffer op. Leuk volk, politici, ze staan en leven mijlenver van de realiteit maar vraag eens aan politici : Hoe vaak worden zij of familie geraakt door terreuraanslagen ?

 22.   

  Yasser is nog maar net voor de derde keer vader geworden van een mannetje en loopt dus nog continu met zijn hoofd in een blauwe wolk en welke een uitwerking dat heeft (emotie) laat zich raden. Jonge ouders en hun kroost, maar dat dit kroost als IS kind of Is ouders dit heeft? DE tijdbom voor ons land zou het kunnen zijn, gaat er bij hem niet in als halve mocro (ook al beweert men dat hij RK is, wat ik niet geloof). GL niet mijn stukkie cake.

 23.   

  De gekte in Nederland kan gekeert worden!
  23 Mei PVV of FvD stemmen!
  Daarna onrust in Den-Haag en het kabinet valt!
  De huppeltruttende ,voortdurend klaarkomende dames bij het zien van Goeroe Yasser, beginnen langzaam in te zien dat Yassertje niet echt de juiste is!

 24.   

  Deze linkse koekhapper is zo gevaarlijk en slecht als katoen van een cent per elke, dat zo’n man eigenlijk het land uitgeflikkerd moet worden.
  Zo’n vent die voor de helft uit Marokko komt zouden we ook gehalveerd moeten terugsturen.
  Want dat is wat ons ook staat te wachten al dat oorlogzuchtige tuig ons land binnenkomt.
  Daar komt bij dat de volgende stap is dat de ouders ook naar Nederland worden gehaald ivm gezinshereniging.
  Dus als ik als huurmoordenaar naar Rusland ga en in Oekraïne er een paar vermoord, dan mag ik gewoon naar Nederland terug keren, toch….?
  Oh nee….. vergissing, ik ben n.l. geen moslim en of islamitische terrorist, die mogen dat van dat linkse geteisem.

 25.   

  Kunnen we niet beter Jassias Klabama en zijn GroenRaRa clubje daarheen jagen, zodat ze daar terroristen kunnen knuffelen?
  Echt, dat VMBO patiëntje moet hoognodig z’n totaal debiele waffel gaan houden. Heeft Nederland onderhand al veel te veel ten schande gemaakt en in gevaar gebracht.
  Dat soort idioten mogen in fatsoenlijke landen geeneens vrij rondlopen, net als de extreem linkse trollen die de reactie sectie op DDS steeds verder onleesbaar maken.

 26.   

  Beste Nederlanders….. graag allemaal op deze linkse psychopaat stemmen als je graag wilt dat je familie uitgedund moet worden.
  Kost niets en is volledig gratis.
  Je hoeft alleen maar te stemmen voor goedkeuring.
  Verder is het dan afwachten wanneer jij of je familie, vrienden, etc. aan de beurt zijn!

 27.   

  Hadden we de “Jantjes” nog maar uit de jaren 60. Die zouden deze lui graag opwachten en knuffelen.
  Toen waren mannen nog kerels, nu zie je alleen nog wijven die voor manwijf door het leven gaan!

 28.   

  Jesse Klaver is de grootste rat in Den Haag , deze vent moeten ze snel mogelijk uit de politiek gooien ..
  Walgelijk vieze vent , met zijn klimaat gedoe!!!
  Jesse is knetter gek en gestoord !!!

 29.   

  Nederland is allang geen Nederland meer , Afrikaans vluchtelingen stroom was 3 jaar geleden door PVV voorspelt!!
  Nederland is paradijs voor vluchtelingen , en schroothondtje van de Brussel !!
  Mijn stem gaat naar FVD , opzouten met VVD GroenLinks CDA D666 corrupte maffia’s!!!

 30.   

  Stem alvast in mei vrij en blij FvD of PVV

 31.   

  Je kan toch niet verwachten dat een halve Indo(met die bevolkingsgroep is niets mis) half Marokkaan (!) Die eigenlijk Yassar Feras heet, dat hij iets in het voordeel van de Nederlanders zou doen.

 32.   

  Krenkende NOS Teletekst ”Groningen krijgt de meeste EU subsidie”. Ja, voor vreemdelingen! Zoals het aanmeldcentrum voor asielzoekers. En voor het overige, ten behoeve van Groen Links gerichte lieden in de stad. Waaruit minachting voor de eigen Nederlandse bevolking spreekt. Die eigen bevolking is anders dan wat woont binnen de cirkel van de stad en haar omringende grifverkeerde dorpen. De EU toont met haar subsidie op de foute weg door te gaan en de NOS vindt dat blijkbaar heel gewoontjes.
  Wat er bij zit aan subsidie voor de eigen bevolking? Wel dan komt Groningen onderaan. Te samen met Friesland en Drenthe. Dat wel. Geen troost maar woede.

 33.   

  Dragonmaster. Niet in Roosendaal want daar is Groen Links bepaald niet sterk. Zij hebben daar wel twee zetels gewonnen ten koste van de SP en gingen naar drie zetels. Dat op 35 zetels is minder dan tien procent. De grootste partij is meer LPF/PVV/FVD gezind. Nota bene. De tweede partij is ook een onafhankelijke partij. Laten we Roosendaal juist eren.
  Stuur mafkezen naar wat grote Groen Links steden want die willen ze graag.

 34.   

  De villa van die (s)linkse zakkenvuller Jakkes Klaver is zo groot dat hij er best een aantal onderdak kan geven, ook een tentenkamp op het grondgebied van zijn villa is een mogelijkheid, dan kan hij het goede voorbeeld geven.

 35.   

  Alsof deze snotneus daar ook maar iets vanaf weet!!!

  Nee, het is weer duidelijk, deze mensen (GL) zijn echt anders, sporen totaal niet, lopen zelfs met het woord ‘links’ te koop, ze moeten zich doodschamen, helemaal als je achter zo’n rekenwonder aanloopt, de lul heeft echt geen idee waar hij het over heeft maar speelt op onderbuikgevoel.

  Tijd voor grote veranderingen, voor realistische plannen, ik wacht na maanden nog steeds op het allereerste gefundeerde argument tegen één van de standpunten van het FVD, zijn er niet, balen hè? Daarom blijft het bij paf en facisten roepen.

  Stem FVD of PVV en NEXIT!!!

 36.   

  Als ik de reacties hier lees denk ik dat de FvD in de toekomst flink wat stemmen gaat krijgen en er van dat (s)linkse tuig politiek gezien weinig over gaat blijven, zelfs de meest linkse (werkende)burger keert ze momenteel de rug toe, ik heb nooit links gestemd maar ook niet op een haatzaaier als Wilders, maar FvD met Baudet krijgt zeker mijn stem in de hoop op een veilige en betaalbare toekomst voor onze Nederlandse jeugd en liefst zonder een dictatoriale kliek corrupte zakkenvullers en klaplopers in Brussel. Fvd – Nexit.

 37.   

  Het zijn de domme studenten die op GROENLINKS stemmen !! Studenten hebben stront in hoofden !! Met die KT KLIMAAT gedoe !!! wat straks de belastingbetalers moeten betalen !!
  Verlaag die Ziekenfons !!
  Geef wat geld aan de ouderen zorg !!
  Help mensen die naar voedselbanken wekelijks moeten gaan !!
  Jullie linkse partijen zijn grootste klootzakken loop honden van Brussel !!
  Nederland staat op het randje op failiet te gaan met de EU .. toekomst ziet we slecht uit !!
  FVD kan ons enige helpen .

 38.   

  Yasser Feras zijn echte naam. Tja dan weet je gelijk waar je aan toe bent. Hij vangt de extremisten maar op in zijn eigen huis, op eigen kosten.

 39.   

  DIT GROENE KMER GEDROCHT IS EEN GEVAAR VOOR ONZE SAMENLEVING,,,,,,,,,,,,,
  ANDER BEROEMD KMER GEDROCHT GING HEM VOOR,,,, REMEMBER VOLKERT!!!!!!

 40.   

  Groen klavertje is knetter gek.
  Rekenen kan hij ook al niet, wat moeten we met zo’n partij die Nederland naar de kloten helpt. Ontwijk GL, laat ze Nederland niet om zeep helpen.Stem in Mei een anti EU partij.
  Stem PVV of FvD

 41.   

  Die Klaver is een gevaar voor de Nederlandse samenleving, net zoals onder andere dat islamzooitje van DENK, dat in de Kamer is gekomen dankzij die salonsocialisten van die baggerpartij PvdA!
  Als die Klaverdwaas zijn zin krijgt is het écht helemaal over en uit met Nederland. Uit en over dankzij dwazen en deugidioten van CDA, D66, VVD en vooral PvdA!
  Zij allen die tientallen jaren Nederland hebben geregeerd en het naar de afgrond hebben gebracht of het alsnog dat gaan doen!
  Daarom stem PVV of FvD!

 42.   

  Zelfs zijn Tante uit het Rifgebergte wil niet dat deze (toekomstige) moordenaars naar Marokko komen. Terwijl vele een Marokkaanse achtergrond hebben!
  Dus laat Nederland het lekker oplossen!
  Loopt het uit de hand (in Nederland), kan Yassertje altijd naar familie in Marokko met (belastinggeld) veel geld!
  Eng, zeer, zeer, eng!

 43.   

  Yasser Feras hoort uit het Nederlands sociale en politieke verkeer onttroken te worden. Deze man is een gevaar voor de samenleving. Ik stel voor hem terug te sturen naar het Rifgebergte waar er meer rondlopen in rubberlaarzen.

 44.   

  Zeker zo erg vind ik het dat al dit soort lieden ”gewoon” weer een uitkering krijgen in Nederland en ze gewoon de instelling hebben dat de rest van Nederland, de werkende klasse hen tot de dood voorziet in hun levensbehoeften. Wij, hardwerkende Nederlanders en wel opgezadeld met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, zijn de nieuwe blanke slaven van alle linkse partijen zoals Groen Links, D66, SP en PVDA. Welk recht denken deze partijen te hebben om ons in deze positie te manoeuvreren? Wij kunnen de hele wereld hier niet onderhouden.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!