Zielige stoerdoener Kuzu (DENK): ‘Donald Trump is niet welkom in de Tweede Kamer!’

Als het aan de drie plofkoppen van DENK ligt, komt Donald Trump de Tweede Kamer niet in.

Veel hypocrieter dan Tunahan Kuzu ga je ze niet krijgen. Want waar de DENK-voorman altijd als eerste een zegje klaar heeft over westerse regeringslieden zoals Donald Trump (VS) en Benjamin Netanyahu (Israël), is hij een heel stuk stiller over de ontwikkelingen die de president van zijn geboorterepubliek in werking zet. Die laatste krijgt van Kuzu vrij spel, maar Trump wordt eens even flink de duimschroeven aangedraaid. Die krijgt straf en mag straks de Tweede Kamer niet in. Aldus de in het wit gestoken tronie van Kuzu in de Kamer gisteren.

Uiteraard vonden de overige Tweede Kamerleden die boycot geen goed idee. Inhoudelijk hoef je het niet eens te zijn met Trump, uiteraard, maar hij is en blijft het staatshoofd van één van onze belangrijkste bondgenoten. Mocht Trump langskomen in Nederland – dat staat overigens helemaal niet vast, dus Kuzu loopt ver voor de troepen uit – dan zal er ongetwijfeld met hem gesproken worden. Tot in de fracties van GroenLinks en de SP zijn ze er terecht van overtuigd dat je niet zomaar de leider van onze voornaamste bondgenoot in de kou kan zetten, maar Kuzu wil wat goedkope puntjes scoren en daarbij de belangen van Nederland verkwanselen.

Wat een intens zielig figuur is deze gangster toch ook. Met z’n witte pak. Hé Tunahan! Dit is niet de set van Miami Vice, hè? Moven, dus.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

46 reacties

 1. Dragonmaster969

  nou Kuzu als Trump komt mag jij gaan: EN WEGBLIJVEN DAN HE!

  1. B. Pascal

   Vreemd Kuzu en Erdogan bestaan dankzij de bescherming van de VS. Kuzu heeft dus nog weer een andere agenda dan Erdogan.

  2. hans-e-pans

   Maakt hij uit, wie er wel en niet welkom zijn.

 2. Blanke Sjors en Zwarte Sjimmie

  Die pooier van DENK praat weer stront

  1. santiago

   Zelfs voor een pooier is hij slecht gekleed. Kostuum van de Zeeman of de Action. Zaken waar ik nooit binnenga, kan die mensen niet verstaan en het stinkt er altijd.

   1. Blanke Sjors en Zwarte Sjimmie

    Geen woord aan gelogen Santiago….Echt een winkel voor Rien

    1. Kiliaan Noppen

     Wie is Rien?

     🙂

    2. Sealgaire

     Ach ja, Noppie slaat altijd terug, met de kracht van een vlindervleugeltje. Niets om over na te denken. Het lijdt een armzalige leventje, waar zijn toekomst alleen maar zwarter wordt. Hij geeft altijd een pot vaseline binnen handbereik, want als oude PC-rukkertrol, is dat noodzakelijk voor hem, zit in de leeftijd.

 3. Tha Analyzer

  “The government will one day be corrupt and filled with liars, and the people will flock to the one that tells the truth.”

 4. Jumping

  Deze Erdogan afgevaardigden, praten in opdracht vanuit Turkije.
  Stem in Mei een anti EU partij.
  Stem PVV of FvD.

 5. Siemien

  Haatimams zijn niet welkom in Nederland en dienen terstond gelijk mijn land te worden uitgetrapt..

  Trump daarin tegen is van harte welkom, ook omdat dit een president is die zijn woord houdt..

 6. victus

  Trump gunt die poppenkast geen blik waardig. Zorg eerst maar dat de defensie begroting voor elkaar is” De enige mededeling uit de U s of A.

 7. Ries

  Gelukkig bepaalt deze gestuurde gestoorde dat niet.

 8. J.Rademaker

  De twee paspoorten politici laten wel duidelijk merken dat zij geen kennis en banden hebben met de Nederlandse geschiedenis.

 9. Cycle25

  En daar sta je dan met een bek vol Ottomaanse tanden..

 10. DennisEijs

  Maar de DENK Kuzu en consorten hebben het niet voor het zeggen. Dus leuk als kennisgeving, maar verder totaal irrelevant.

 11. Joop Klepzeikert

  Die Koezoe bewijst hiermee weer dat hij dus niet bezig is om Nederland beter te maken, maar om op alle mogelijke manieren te proberen Nederland in een oorlog te doen belanden. Die etterbuil weet heel goed dat als Nederland Trump in de tweede kamer zou weigeren dat ons land hele grote problemen op gaat leveren.
  Dat zal door de hele wereld gezien worden als vijandige zet tegen een gewaardeerd staatshoofd en groot handelspartner.
  Het is dus hoog tijd dat Erdogek tuig-aapje terug naar zijn geliefde Schurkije te sturen en de toegang tot ons land te gaan ontzeggen.

  1. Crassus

   Dat loopt zo’n vaart niet, @J.K. Trump is beduchter voor de EU dan voor de stadsstaat Nederland.
   Daarom is het verstandig om gewoon deel uit te blijven maken van de EU, dan te soleren.

   1. Joop Klepzeikert

    @Crassus: Trump denkt zakelijk, waardoor hij weet dat Nederland een heel belangrijke handelspartner van de USA is. Niet omdat wij hier nou zoveel USA artikelen consumeren, dat doen wij niet door de veel te hoge importtarieven die vooral Nederland daarop heft, maar vooral omdat Nederland zo’n 60% van alle USA artikelen die de EU in komen doorvoert.
    Als hij dan zoveel tegenwerking van ‘ons’ kabinet zou krijgen als die Erdogek aap Koezoe wil zal dat nederland op sancties of erger komen te staan.
    Dat is wat Koezoe schijnbaar graag wil. Die wil niets goeds voor Nederland.
    Deel uit blijven maken van de EU zoals dat nu is en gaat zorgt alleen maar voor nog veel meer ellende dan we nu hebben. Niet alleen financieel maar ook cultureel. En niet alleen door de massa-immigratie, maar ook door de tientallen nieuwe regeltjes en wetjes die dat EU tuig ons elke maand weer oplegt, zodat we hier steeds meer vrijheid kwijtraken.
    Alleen ultra extreem socialistische werkschuwe kuddedieren willen en kunnen dat niet inzien, want hun grote leider Jassias Klabama en zijn debiele vriendjes vinden de EU ‘ge-wel-dig’.

 12. Ragmilla

  De vrijheid wordt in de VS erg aan banden gelegd door conservatief gelovigen. Vrouwen zijn geen baas meer over eigen lichaam, mannen beslissen voor vrouwen die ongelovig zijn of ze wel of geen abortus mogen. Dit is een gevolg van Trump beleid.

  Conservatief is slecht, politiek of gelovig. Conservatieven brengen ons terug in de tijd. Vrouwen onderdrukkers, dat is wat conservatieven zijn.

  DENK is van geen enkel belang om aandacht te geven. Behalve conservatieven maakt niemand zich daar druk om.

  1. Joop Klepzeikert

   @Ragmilla: Als je nou werkelijk helemaal niets van een onderwerp weet is het beter erover te zwijgen. Op deze manier zet je alleen jezelf maar gruwelijk voor schut.
   In sommige staten van de USA is het nu zo dat vrouwen tot zelfs de allerlaatste dag van de zwangerschap abortus kunnen plegen.
   Dat is door Hussein Obummer ingevoerd.
   Daar wordt zwaar misbruik van gemaakt door pasgeboren baby’s te euthanaseren als ze maar wat mankeren wat de moeder of vader niet leuk aan die baby vinden. Op de officiële papieren komt dan te staan dat het om een zogenaamde abortus gaat.
   Dat wordt nu staat voor staat teruggedraaid, zodat abortus, net als in Nederland en heel veel andere landen op de wereld, enkel nog tot de derde (3e) maand van de zwangerschap toegestaan is.

   1. Ragmilla

    Alabama is de eerste staat die abortus alleen nog toe staat bij levensgevaar door zwangerschap voor de moeder, zelfs als je vader je verkraDe verwachting is dat Georgia de volgende staat is.

    1. Ragmilla

     Het is in Alabama nu zo dat als je verkracht bent door je vader en zwanger van hem je geen abortus mag nemen. Trump heeft in het hoogste gerechtshof geregeld dat er nu allemaal van deze rechters zitten.

     Conservatieven zijn werkelijk vrouwen onderdrukkers.

     1. Joop Klepzeikert

      @trol Ragmilla: Lekker in je eigen trollen fantasie blijven geloven hoor. Jij komt er wel.

     2. DeBruijn

      Ragmilla

      Wie zijn al die onderdrukkers die kinderen het leven niet gunnen? In NY kun je zelfs na de geboorte of net ervoor om je kind omzeep te helpen.

      Liberalen zijn onderdrukkers van de meest weerlozen, kinderen….

     3. Siemien

      Jou probleem Ragmilla? net als de rest die voor het vermoorden van kinderen zijn, jullie nemen extremen, in 0,6% (reken maar uit 0,6% van 30.000 = 180, dus de rest is omdat het niet uitkomt/niet gewenst etc) van de gevallen van abortus in Nederland is sprake van verkrachting, voor de duidelijkheid verkrachting is uit den boze, maar elke x die extremen erbij halen om moord te rechtvaardigen, excuses zoeken van “baas in eigen buik” is echt zo fout, de man heeft ook inspraak natuurlijk, het egoïsme ten top…
      Ik krijg echt bepaalde neigingen van mensen die het recht op leven van het onschuldige ongeboren kind niet respecteren..

  2. DeBruijn

   Ragmilla

   Dank je wel, geen idee wanneer ik ooit een vrouw onderdrukt heb, maar ja, generaliseren kun je als de beste…..Satty riep dit ook altijd.

   Overtuig me dan nog maar eens dat jij het niet bent.

   1. Joop Klepzeikert

    @DeBruijn: Ragmilla is gewoon een van de velen die psychische zorg weigert en zoveel gratis geld krijgt dat het een internetabonnement, smartphone, tablet, laptop en desktop computer kan betalen, van ons geld.
    Onder welke andere namen het allemaal nog meer zit te trollen doet er niet toe. Wat er wel toe doet is hoe we van die geestelijk gestoorde etterbakken af komen.
    Dat lukt alleen als we massaal ophouden met links stemmen. Alleen rechtse partijen willen uitkeringen en soepsidies niet nog verder verhogen, maar juist aan banden leggen.
    Het is hoog tijd dat die werkschuwe geestelijk gestoorde trollen gedwongen worden te gaan werken voor hun geld.
    Pas dan zullen ze in gaan zien hoe fout het is om van andermans geld te leven en die hard werkende mensen nog dwars te zitten ook.

  3. Siemien

   Vrouwen die geen verantwoordelijkheid nemen en vervolgens een baby vermoorden bedoel je!
   Abortus is moord, heeft te maken met egoïsme van vrouwelijke volwassene

   1,5 miljard kinderen zijn van het begin van de telling vermoord, 50 miljoen per jaar, alleen al in Nederland 30.000 abortussen (lees: moorden) per jaar..
   Er is geen enkel excuus om het leven van een ongeboren kind te stoppen…

   1. Kiliaan Noppen

    “Abortus is moord”

    Vergis je niet, dit soort extremistische opvattingen hoor je niet alleen in de V.S.

    1. Siemien

     Het ontkennen dat (ongeboren)kinderen vermoord worden is dezelfde gedachtegang die de nazi’s in de concentratiekampen tijdens de 2de wereldoorlog hadden, met name Nopje getuigd met trots van deze gedachtegang, zijn sympathieën voor het vermoorden van het on geboren kind zijn in die zin gelijkwaardig aan die van de nazi’s

     1. Kiliaan Noppen

      Je spoort niet, Siemien. Het vergelijken van ongeboren embryo’s met het gruwelijke lijden van Joden in vernietigingskampen is zieke waanzin.

     2. Sealgaire

      Aldus, sprak de glibber, genaamd dopper/flopper of lul, die zelf weinig tot niets heeft bijgedragen aan de samenleving. Zit al jaren in het uitkeringscircuit en heeft een ieder, op dit forum, van zich vervreemd, door zijn pedante en vervelende wijze van reageren. Zit de laatste dagen van zijn leven geïsoleerd (wonend drie hoog achter) van de echte wereld. Een van huis uit, fout en antisemitisch stuk nageboorte, die ook niet schroomt, om het met onfrisse clubjes eens te zijn. Zijn familie heeft jaren geleden, de handdoek al gegooid, om zich nog enigszins om hem te bekommeren. Mijn reactie zal dan ook zijn ‘’blablabla blaaskaak’’. En vooral tiktaktiktaktiktak.
      Geef die aarsmade toch geen repliek! Behalve, Blablabla Blaaskaak. Je hebt hem financieel al 24/7 op je rug zitten.

     3. Siemien

      Nee hoor jouw gedachtegang, dat we kinderen moeten vermoorden is pas ziek, er zijn tot nu toe meer (Abortus) moorden gepleegd dan dat er mensen zijn vermoord in de concentratiekampen.
      Jij bent nog erger dan die nazi’s, jij bent ziek in je hoofd…

     4. Sealgaire

      Het is een pisvlek en masochist , een zelfkastijder. Hij ervaart het gekweld worden als prettig. Nadeel van die aandoening is dat de vele klappen en beledigingen die hij hier krijgt alleen maar stimulerend werken. Daarnaast, en dat is ook al vele malen genoemd, zit er een parafile kant aan dit gezwel. Als er door deze parafilie grote problemen ontstaan tussen de masochist en de omgeving, is er sprake van een psychische aandoening. Deze aandoening of stoornis is psychotisch van aard en gaat in zijn geval gepaard met narcisme.

    2. Bosche draak

     Het is letterlijk een kind doden voordat het een leven heeft kunnen leiden.
     Het kind zelf nog de vader hebben recht van inspraak.
     Hoe wou jij het noemen dan?

 13. Caro

  De partij Denk in 020…
  https://www.telegraaf.nl/video/3590130/denk-allahu-akbar-op-4-mei-kan-best

  Geen woorden aan Denk meer vuil maken

 14. Heras

  Trump is pro-israel en dat kan niet he, dus moet je de man demoniseren. En wie kunnen dat beter dan die kuzutroep.
  En wat de abortuswet, ragmilla:er zijn zoveel anti-conceptiemiddelen op de markt, dat een ongewenste zwangerschap niet nodig is.
  Laat je desnoods steriliseren als je geen kinderen wilt.
  En wat vaak vergeten wordt: NA EEN ABORTUS KOMEN VEEL VROUWEN PSYCHISCH IN DE PROBLEMEN.

 15. Godefroy France

  DE KRAAIEN VAN DENK,,,, PROFESSIONELE JODENHATERS,,, ERDOGANPIJPERS,,,,,
  NIET MOEILIJK DOEN,,, DUBBELE PASPOORTEN EN WOESTIJNGETEISEM,,,,,, PERSONA NON GRATA IN REGERING EN OVERHEIDSFUNCTIES,,,,, BIJ VEROORDELING DIT ZOOITJE NEDERLANDSPASPOORT AFNEMEN,,,, EN UITZETTEN RICHTING LAND VAN ANDERPASPOORT!!!!!

 16. Cesare

  Ik mis onze zuigtrol rien. Maar die zal t wel een zijn met kuur. Die twee passen eigenlijk best wel bij elkaar, . Even stom en egocentrisch.

  1. Sealgaire

   Hij is Dopper en is uit hetzelfde soort hout gesneden als Volkert van der Graaf. Opruien opstoken beledigen en als het hem niet bevalt feiten verdraaien naar eigen gewin en als deze dan onderuit worden gehaald geen reactie meer geven. Het feit dat hij nog geen permanente ban heeft, omdat hij bij vrijwel elke post die hij hier plaatst complete onzin uitslaat en de boel opstookt, mag gezien worden als een wereldwonder.

 17. rexm

  Pak ze hun paspoort af en schop ze het land uit, zou zeggen ga tomaten plukken in het land van Erdogan.

 18. Michael M

  Kuzu en zijn vriendjes zijn nog fanatieker dan Erdogan zelf. Dat gebeurd vaker in de wereld. Men vind het dan ook niet zo gek dat ze ze niet meer terug willen nemen.

 19. Michael M

  Kuzu DENK een haatzaaiende partij dat graag door leugens het volk tegen elkaar uitspeelt. Het vreemde is dat links dan muisstil is. Net als van Muiswinkel.

 20. Janny

  Ik wou even reageren,op de reacties 5 en 6. Ik kom nooit bij de Action en/of de Zeeman. Jullie doen nou net,of er bij dat soort zaken,alleen maar van die woestijnbewoners komen. Een beetje stigmatiserend niet? Er zijn ook werkende mensen die PVV stemmenen zonder stinkdoek op hun hoofd,die daar komen. En als je die woestijnbewoners niet (meer) wil zien,dan zou ik ook maar een centrum van een stad vermijden. Of een supermarkt,openbaar vervoer. Dan kan je beter helemaal niet meer naar buiten gaan.

 21. Heras

  Is Trump volgens ons kuzutje niet welkom? Waarschijnlijk omdat hij pro-israel is.
  Kuzutje is voor de palestijnen, vandaar zijn vlaggetje in Jeruzalem.
  Maar het zal mij niets verbazen wanneer Trump een tweede ambt termijn krijgt.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.