Bijna (maar niet helemaal) aandoenlijke huisvlijt Geert Wilders: “STOP ISLAM” met suikerklontjes, want Suikerfeest

wilders suikerfeest
Foto: Stop islam met suikerklontjes, een kunstwerk van Geert Wilders. Bron: Twitter.

Als Geert Wilders denkt dat hij met dit soort fratsen eindelijk weer eens groter kan worden dan Forum voor Democratie – of zelfs maar de VVD – dan heeft deze met suikerklontjes hobbyknutselende stoker het natuurlijk wel een beetje mis.

Gisteren was het groot feest voor alle moslims die meedoen met de Ramadan (en ook voor moslims die dit jaarlijkse dieet overslaan): Suikerfeest. Het einde van het vasten. Veel politici wensten hen een “Eid Mubarak” (sommigen nogal hypocriet – dat is echter een verhaal voor een andere keer), maar van Geert Wilders kwamen natuurlijk niet de beste wensen. Hij meldde slechts z’n grijsgedraaide slogan “STOP ISLAM”. Voor de gelegenheid had hij die letters met suikerklontjes gelegd, want Suikerfeest. Get it?!

Uit heel Nederland stijgt nu een collectieve zucht op. Geert, van alle kwalijke zaken die je in verband kan brengen met de islam is het vieren van een feestje waarop je je vooral volstouwt met veel vet en zoet eten echt het minste van onze problemen. Ik zou zeggen: neem de aanslagen van islamisten onder vuur, of het feit dat bepaalde extreem-rechtse organisaties zoals Milli Görüs praktisch vrijspel hebben gekregen van een met integratie klungelende overheid.

Dat lijkt me allemaal fair game. Maar laat een onschuldig feest toch gewoon lekker met rust, joh. Radicale mafkees.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

41 reacties

 1.   

  Iemand schreef recentelijk:

  “…Geert Wilders wordt de eerste president van de republiek Nederland…”

  Ik denk dat dat nog even op zich laat wachten. Ik zie hem eerder een feestartikelen winkel openen. De clown!

  1.   

   Vertel eens wat jij zo aanstootgevend vind dan in deze tweet ? Zijn het de suikerklontjes waar je moeite mee hebt of gewoon de slogan Stop Islam?

   Of vind jij niet dat dat gestopt moet worden dan ?

 2.   

  Stop Islam een grijs gedraaide plaat? Dat stop islam een grijs gedraaide plaat zou zijn is pas een grijs gedraaide plaat. Stop islam is in onze tijd een noodzaak. Als we in de jaren 40 ook al Twitter zouden hebben dan zou er hebben gestaan, stop nazisme, of stop fascisme of stop communisme. Maar dat zou geen grijs gedraaide plaat zijn maar in die tijd een noodzaak.

  Ik vind het een ludieke tweet. Stop islam is suikerkontjes. Goed gevonden.

  1.   

   + 1

 3.   

  Heeft premier Rutte de moslims al een vrolijk suikerfeest gewenst?

 4.   

  Dat Suikerfeest is nodig om verwarde islamietjes weer bij de les te krijgen, niet dat het helpt maar toch.

  1.   

   Nee, het is bedoeld om de incidentie van diabetes te verhogen.

 5.   

  In al zijn wijsheid had allah wel door dat vasten niet echt gezond is voor de mens, want deze gaan er rare dingen van doen zoals aanslagen plegen en zeau, wij (nou ja links gespuis) houden er rekening mee door beveiligings-camera’s uit te zetten.

  1.   

   Wha ongezond? Jezus deed 40 dagen vast hoor. Misschien moeten ze dat voorbeeld eens volgen in plaats van het voorbeeld van Mohammed.

   Sterker nog vastenmaand is gewoon een leugen want ze vasten niet. Ze eten alleen maar op een later tijdstip meer niet. Als de zon ondergaat. Ze noemen het vastenmaand maar in de praktijk eten ze zelfs meer dan in een normale maand.

   1.   

    “Jezus deed 40 dagen vast hoor. Misschien moeten ze dat voorbeeld eens volgen”

    Maar dat doen de meeste Nederlanders toch die onze joods-christelijke cultuur omarmd.

    Dit is de periode tussen carnaval en Pasen.
    Of nemen de meeste Nederlanders dit niet zo serieus?

    Wel de lusten maar niet de lasten.

    1.   

     Welke Joodse cultuur?..vieren we dan Joodse feestdagen in Nederland?
     Ik hoor Joden nooit over dat ze de Joods Christelijke cultuur aanhangen
     Net zo min als Paus het heeft over een Joods Christelijke cultuur
     Wij in Nederland hebben na de tweede wereldoorlog zelf gezegd dat
     We hier een Joods Christelijke cultuur aanhangen om te verbloemen
     Dat Nederland het land is waar percentage gewijs..de eigen bevolking de meeste Joden hebben uitgeleverd

   2.   

    Inderdaad wordt tijdens de ramadan niet gevast.
    Ze proppen zich namelijk vol zodra de duisternis intreedt.
    Tijdens het suikerfeest gaat het volproppen in de hoogste versnelling.
    Vooral de vrouwelijke mohammedanen nemen elk jaar weer significant in, hun toch al indrukwekkende, omvang toe.
    De obesitas-specialisten weten zich verzekerd van een zeer lucratieve en rooskleurige toekomst.

    1.   

     @maurits dekker…
     Dus ze kosten al uitkering in welke vorm dan ook, vervolgens soepsidi op de zorgverzekering en huisvesting en dan nog xtra kosten ivm obesitas en suikerziekte.
     Bijkomend dingetje is dat islamieten openlijk discrimineren naar alles wat niet islamitisch is…
     Islamieten hebben een verhoogde minachting voor negroïde mensen.
     Vies volk is het die islamieten…

     1.   

      “Islamieten hebben een verhoogde minachting voor negroïde mensen.”

      Dat is inderdaad geen goede zaak.

    2.   

     maar wel een feit !

 6.   

  Leuk gevonden Geert. Een grijs gedraaide plaat????? Hij is vast niet grijzer als de plaat van” kom er maar in allemaal, wij geven ons wel over aan de islam” Hoeveel moskee’s hebben we hier al. In Zuidlaren willen de moslims de grootste begraafplaats van West Europa. Een toeristisch dorp, hoe lang nog.

 7.   

  Zielig. Maar je moet hier ook geen aandacht aan schenken. De enige reden dat mensen als Wilders, Trump, etc provocerende onzin tweeten is omdat ze weten dat ze dan aandacht krijgen. De vertwittering van de politiek is vreselijk, en gaat ten koste van de inhoud en het debat.

  1.   

   @Michael

   Het feit op zich is geen onzin, twitteren wel.

  2.   

   t’Ja Michael . Laten we maar over ons heen laten lopen. Het woord is alleen voor de “linksen” Anders denkenden moeten vooral hun mond houden . Nou, ammenooitniet.

 8.   

  Geert wordt met de dag meer een schim van wat hij ooit is geweest. Tegenwoordig beperkt hij zich tot zielige tweets.

  Ondertussen gaat FvD in de peilingen ten onder aan het optreden van Baudet, terwijl de ene na de andere conflict de partij verscheurd.

  Hoor je dat, dat is Rutte die lacht in het Torentje.

  1.   

   Kijk liever in je eigen gierput. Stront zat te vinden.

   1.   

    Heb jij je onderbroek al verschoond !

  2.   

   @M.B,..Dat het FvD zich in hetzefde spectrum bevindt als de PVV is al duidelijk in de peilingen, kiezers houden een slag om de arm. En dat gaan slagen worden. Ook Baudet houdt de meute een lapje voor. Je moet ervan houden om in de maling gehouden te worden.

 9.   

  Wie bewijst Geert Wilders nog een dienst met deze onzin ? Een politicus die met suikerklontjes fröbelt is niet aux serieux te nemen. Dat er nog een fractie achter hem staat is helemaal onbegrijpelijk.

 10.   

  Hoeveel moeite kost het Wilders of een journalist om een opsomming te geven van de islamitische terreur in Nederland de afgelopen vier weken tijdens de ramadan?

  Hiermee maakt hij alles tastbaarder dan met een paar suikerklontjes.
  Zou het luiheid zijn?

 11.   

  @Tim Engelbart

  “Ik zou zeggen: neem de aanslagen van islamisten onder vuur,”

  Waarschijnlijk niet de reacties van de regering (vooral minister HirschBallin), van liberaallinks en van de dwarrelende goedmenschen op de film Fitna van de PVV gezien. In deze film deed de PVV niets anders dan de aanslagen onder vuur nemen. In de reacties daarop, van genoemde partijen, deed men alsof de wereld zou vergaan, de handel met het buitenland totaal zou afbrokkelen en Nederland zou ophouden te bestaan.

  De ironie is, dat men heden ten dage inderdaad etnisch profileert, hetgeen wil zeggen dat met name blanke autochtonen voor het minste geringste worden gearresteerd en geboeid worden afgevoerd. En het kan allemaal in de rechtsstaat Nederland.

  Ik vroeg vorige week: wat was er eerder, het plan om de Nederlandse bevolking om te volken of de uitspraak in 2003 van het CDA (bij monde van Piet Hein Donner) als de meerderheid van de Nederlandse bevolking de sharia wil, dan krijgt het de sharia. Daarna is het een kwestie van de bevolking divers maken.

  Wat nou zo jammer is, dat is dat er zoveel gelukszoekers door linkliberale regering zijn verwelkomd, dat er voor echte vluchtelingen geen leefbare omgeving in Nederland is en er geen ruimte meer is voor andere nieuwe echte vluchtelingen.

 12.   

  Wilders had beter vol op het orgel (kamer bijeen roepen en verder) kunnen gaan toen het mensen, die een demonstratie hadden aangevraagd, het demonstreren onmogelijk werd gemaakt door moslims.
  Dit al 3x achter elkaar. Utrecht, Rotterdam en Eindhoven.
  Dat is pas een grote schande.
  Het slechte van het suikerfeest is dat het de kans op diabetes en/of obesitas verhoogd.
  Een god (zonder hoofdletter want allah is een nepper), die dat zijn volgelingen, willens en wetens, aandoet, deugt niet.

 13.   

  Jij hoeft niet voor mij te spreken…tegen Wilders. Wilders is de enige in Nederland die het gevaar onderkend van de Islam. Net als Tommy Robinsson en Avi Yemeni in de UK en downunder. Het wordt tijd dat jij verdwijnt Moslimlover Tim, jij hoort niet bij de DDS. Jij zal je vrouw en kinderen nog verraden als het erop aankomt.

  1.   

   @Jean Nederland. Tim Engelbart is een uitstekende redactie lid van DDS. Fijn is het dat onze oude DDS nieuws site verschillende redactie leden heeft. Gelukkig steunt niet alle leden van de redactie team altijd alles van extreem-rechtse partijen. Ik weet zeker dat vele abonnees op dit site, behalve ik, waarderen de kolom en de rapporten van onze Tim.
   Je moet realiseren dat iedereen heeft het recht op een eigen mening. En dat kan anders zijn van u, of mij, of van Tim Engelbart.

 14.   

  Helaas zal Geert het nooit leren. Steeds moslims pesten gaat tot helemaal niets leiden. Ze gaan hun geloof niet opgeven. Maar hen steeds maar provoceren zou een keer tot een vreselijke vorm van agressie kunnen lijden, waarbij onschuldige mensen de dupe zouden kunnen worden. Maar Geert denkt alleen aan zichzelf. Het is nogal onduidelijk waar de
  “stop islam suiker-klontjes ” werden geplaatst. Als dat ergens buiten was, dan hopelijk heeft de zware buien van gisteren nacht ze weggewerkt. Geen wonder dat de PVV een geheim adres en prive telefoon nummer heeft.

  1.   

   @Rosasolis
   Hadden de inwoners van Wenen lopen demonstreren met croissantjes toen de Turken naar Wenen togen?
   Hadden de hindoes in India lopen boeroepen voor ze bij miljoenen werden uitgeroeid?
   En dan die vreselijke Karel Martel! Pure uitdaging!…….

   Rosasolis, door de eeuwen heen heeft een enorme agressie islam gekenmerkt.

 15.   

  LS…

  Ontrouwe verraderlijke honden ! NSB types. Verzetshelden van na1945 etc.
  Daar word je vrolijk van !

 16.   

  Ik vind het wel grappig..en echt niet provocered. Dit moet gewoon kunnen.

 17.   

  En nu maar hopen dat de moslims een hele hoge suikerspiegel overhouden

  1.   

   En vervolgens gaan ze massaal aan de zorg voor insuline. Gratis?

 18.   

  Met of zonder suikerklontjes.
  Het is wel duidelijk, dat er iets moet gebeuren.
  Ze kwamen hier als vliegen op de stront.
  De massa van de woestijnratten is aan de winnende hand.
  De burgemeester van Eindhoven durft geen toestemming te geven voor een ongelovigen (kafir) demonstratie. Kan de veiligheid van de kafirs niet garanderen.
  Het moet niet gekker worden.
  Stuur de mariniers er maar op af.
  Leer de “gelovigen” maar een beetje fatsoen.
  Wanneer worden die 12 gearresteerden berecht?, of horen we daar ook niets meer van.
  Wilders laat maar flink van je horen. Het is echt nodig.

 19.   

  Het gaat Geert Wilders er helemaal niet om groot en populair te worden dab had hij wel bij de VVD gebleven.

  Waar het Geert Wilders om gaat is om punten onder de aandacht te brengen en soms worden die punten opgepikt door de 2e kamer door een of andere partij.

  Geert probeert al jaren het gevaar van de islam onder de aandacht te brengen en niet geheel onterecht.

  Maar zoals ik al vaker heb gemeld moet(en) er vreselijke aanslagen komen met tientallen doden en honderden geworden voor de baantjeskartel achter zijn oren gaat krabben.

  Het is niet de vraag of er een aanslag komt maar wanneer.

  1.   

   Mee eens Lex.

  2.   

   10++++++++

 20.   

  Hoe meer suikerfeesten hoe meer obesitas.

  1.   

   En hoe meer ongeregeldheden. Maar auteur dezes artikels vindt dat kennelijk geen probleem. Dit maakt zich liever drukker over een tweet met een fotootje met suikerklontjes.

   Islam is het probleem!!!

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!