Dalai Lama waarschuwt: ‘Niet teveel vluchtelingen, anders is heel Europa straks een islamitisch, Afrikaans land!’

Het Europese continent moet uitkijken, aldus niemand minder dan de Dalai Lama – de spirituele leider van de Tibetaanse boeddhisten, want als men doorgaat met het binnenhalen van teveel vluchtelingen is Europa straks een islamitisch en Afrikaans land.

Het is hard nodig dat Europa minder vluchtelingen binnenlaat. Dat is niet de boodschap van Geert Wilders of Thierry Baudet, maar niemand minder dan de 14e Dalai Lama. De spirituele leider laat weten dat het hele continent straks één groot islamitisch en Afrikaans land wordt als men het huidige vluchtelingenbeleid niet vervangt door maatregelen waarbij slechts een kleine groep migranten wordt toegelaten. De demografische gevolgen zullen anders niet te overzien zijn, zo legt de Dalai Lama uit bij de BBC:

“European countries should take these refugees and give them education and training, and the aim is return to their own land with certain skills,” he said.

The Dalai Lama believes the end game should be to rebuild the countries people have fled. But with some 70 million people displaced across the world according to the latest figures, what if people want to stay?

“A limited number is OK, but the whole of Europe [will] eventually become Muslim country, African country – impossible,” he said.

Wellicht tijd voor Europese toppolitici (hallo Merkel, Rutte, Juncker, Timmermans, Macron!) om zich eens even op hun hoofd te krabben. De Dalai Lama is geen uitkeringstokkie met voorliefde voor Aldi-huismerkpils. Maar een man die z’n hele leven spendeert aan het nadenken over het bereiken van wereldvrede. Misschien zit er dus wel wat in z’n woorden. En hebben de zogenaamde ‘populisten’ stiekem al die tijd gewoon gelijk gehad…

Het is trouwens niet voor het eerst dat de Dalai Lama waarschuwt voor het voortbestaan van Europa zoals wij dat kennen. In 2016 liet hij in een interview met Duitse media al weten dat hij vond dat Europa de grenzen had moeten sluiten voor migranten van elders..


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

44 reacties

 1. santiago

  Slim hoor meneer de Lama. Dat had meneer Wilders 10 jaar geleden al in de gaten.

 2. tonna

  Als deze man die uitspraak doet,dat betekent wel wat!
  De EU en Rutte 3 en Merkel hebben klaarblijkelijk andere ideeën en doelstellingen,de vraag is welke?
  Voor mij persoonlijk is het huidige beleid onbegrijpelijk,enkel reaguurders hebben blijkbaar deze vraagstelling niet,wederom onbegrijpelijk

 3. C.A.Barstow

  Goede uitspraak van de beste man, maar het wordt hier in Nederland al heel lang geroepen,
  de ellende is dat door die bandieten in politiek Den Haag nooit naar de bevolking wordt geluisterd.
  Daar waar die misleiders zelf wonen is er in de wijde omgeving echt geen vluchteling te vinden geloof dat maar.

 4. Cycle25

  Merkel ? Die stond voor de 2e keer op haar grondvesten te schudden, dat mens is niet meer serieus te nemen.

 5. Duke

  Hij staat niet op de loonlijst van de EU of Unilever en dan kun je verstandige uitspraken doen.

 6. Brennivin

  Dat is de hele opzet: Het koloniseren van West-Europa door Afrika.
  De massale moslim-immigratie naar West-Europa is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Zij is een rechtstreeks gevolg van een Europese richtlijn, die in 1975 geruisloos is bekokstoofd. 1975, De Resolutie van Straatsburg.

  In het document belooft de EEG om voortaan de Arabische immigratie actief te bevorderen, en de nieuwkomers ruim baan te geven om hun cultuur naar Europa te exporteren. De tekst benadrukt “de grote verrijking, die het Arabisch cultuurgoed ons te bieden heeft, vooral op het gebied van normen en waarden”, en draagt de lidstaten op om aan de verspreiding “de hoogste prioriteit” te geven.

  1. Marija

   Het ging om olie, tijdens de oliecrisis heeft men dat geregeld. Weet u misschien? Den Uyl met zijn autoloze zondag, toen werden wij “rijp” gemaakt en werd de Resolutie van Straatsburg (moslims in ruil voor olie) bekokstoofd.
   Op Google is daar allles over te vinden.
   Wij zijn daarmee net zo “genaaid” als met het Marakesh verdrag van enige tijd terug, nu komt half of heel Afrika ook onze kant op.
   Wij worden geregeerd door een koninklijke maffia bende dik bevriend met saudi Arabia.
   Tel uit je winst.

   1. tailgunner

    @Marija
    +1
    Inderdaad…ook PvdA

 7. Vit

  @Tim Engelbart

  “Misschien zit er dus wel wat in z’n woorden. ”

  Verrassing, de beste man heeft gelijk!

 8. Ritter

  De Dalai Lama heeft gelijk en iedereen met gezond verstand ziet dat deze illegale massa migratie tot onoplosbare problemen leid in Europa.

  Daarbij is het natuurlijk zo dat de meeste z.g “vluchtelingen” geen echte “vluchtelingen” zijn maar illegale migranten die onder het mom van “vluchteling” om financiële/economische redenen naar Noord/West Europa reizen.

  Immers ons sociaal stelsel heeft een grote aanzuigende werking en dat trekt dus deze illegale migranten aan.

  1. Lao Tse

   leidt

   1. Agios

    Jij meet jezelf wel een hele grote broek aan Noppen, door een nick te kiezen van een rondtrekkende filosoof die niemand kon vinden die naar zijn ‘vermeende waarheden’ wilde luisteren. De mensen vonden hem een charlatan. Wat dat betreft is de nick weer wel goed gekozen.Ga eens naar Hanoi om ‘de school’ van jouw gewaande voorganger Confucius eens te bekijken en zo mogelijk iets daarvan in je op te nemen. Intellekt kun je niet spelen Nop.

    1. Confucius

     ‘Die school’ in Hanoi is een Confuciustempel.

     1. Agios

      Heel goed!

   2. Job Jansen

    Dt-fetisjist, grammar nazi of hoe je jezelf ook wilt noemen: je bent een onaangenaam persoon en je hebt een moeilijk karakter. Dat staat althans in dit onderzoek van de Universiteit van Michigan.

    Volgens onderzoekers is er een duidelijke relatie tussen taal en persoonlijkheid. Hoe je gebruik maakt van taal zegt namelijk iets over je karakter. De researchers kwamen dit te weten door 83 proefpersonen meerdere e-mails door te laten lezen.

    In sommige mails zaten veel typefouten en grammaticale fouten, terwijl andere correct waren geschreven. Na het lezen werd gevraagd wat de proefpersonen van de teksten vonden en moesten de proefpersonen de schrijvers beoordelen op intelligentie en vriendelijkheid.

    Volgens de onderzoekers kunnen deze mensen minder goed met afwijkingen omgaan
    Wat bleek? Voor de test moesten de proefpersonen vragen beantwoorden en informatie over zichzelf geven. Dit gaf de onderzoekers een beeld van hun karakter. Ondervraagden die een vriendelijk karakter hadden, konden door de spelfouten heen kijken en beoordeelden de schrijvers van de mails meer inhoudelijk.

    De proefpersonen die een stuk minder vriendelijk waren, ergerden zich een stuk meer aan de spelfouten in de mails en benoemden dat dan ook.

    Met name grammaticale fouten zorgden voor veel ergernis bij deze groep. Volgens de onderzoekers kunnen deze mensen minder goed met afwijkingen omgaan en staan zij in het dagelijks leven zelfs te boek als een tikkeltje lomp.

    1. Job Jansen

     Ff geleend.

  2. Confucius

   Ritter u heeft helemaal gelijk.

   Niet reageren op Dalai Lao Tse met z’n ‘leidt’.
   Dan houdt dit soort er ooit mee op.

 9. Benny

  Is water nat? Is vuur heet? Te veel immigratie geeft rotzooi het is zoooooo simpel wie dat niet ziet is eigenlijk ziek

 10. Jumping

  Ik hoorde net op de markt dat Rutte met spoed zijn hele Linkse Demoniserende Rutte kartel bijeen heeft geroepen om een Cordonsanitair uit te roepen over de Dalai Lama.
  Want Rutte is de baas.
  Zelfs in eigen buik.
  Rutte is het slechtste wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

 11. Decca

  Wilders heeft zijn eerste apostel.

 12. Peter Loosduinen

  Goeie gozer die Dalai Lama.
  Moet snel een bezoekje aan de Oranje’s brengen !

 13. Peter Loosduinen

  Is Brazil al afgevoerd ?
  Hilarisch en grappig bovendien !

  1. Mars020

   Die zit nu in de isoleercel aan de muren te krabben. Volle luier erbij en hij heeft het prima naar zijn zin. Zijn bewakers worden alleen gestoord van dat hilarisch, geweldig en gelach van die mongool.

   1. Peter Loosduinen

    Heb zelf in detentiecentrum gewerkt.
    Ik zie Brazil al voor me in een scheurpyjama……..
    Hilarisch.

 14. logisch denken

  Dit wist Janmaat 40 jaar gelden al.

 15. Siemien

  Nou die “teveel” die zijn er al..

 16. plakband

  Net als Wilders heeft ook de Dalai Lama helemaal gelijk.
  Juncker, Merkel, Rutte, Timmermans en Macron weten dat ook.
  Alleen, hoe meer hun ongelijk blijkt, hoe minder zij dat willen toegeven.
  Hun gespeelde onfeilbaarheid moet ze kennelijk tot het godendom verheffen.

 17. AS210854

  Wijze woorden van een wijze man.

 18. Vandutch

  Alleen linkse likkers zijn tegen, en daar zit het hier op DDS ook vol mee! Logica lijkt mij in deze een duidelijke zaak! Europa/ Nederland wordt ondermijnt en opgevreten van binnenuit waarbij de arbeiders de tol moeten betalen en onze linkse (rijke) medelanders zijn te blind of te goedgelovig om dit te zien!

  1. Brennivin

   @Vandutch

   “Alleen linkse likkers zijn tegen, en daar zit het hier op DDS ook vol mee! ”

   Linkse likkers zijn niet zo erg. Daar kun je mee discussiëren en van mening mee verschillen, dat houd je scherp. Het irritantste zijn de trollen die puur en alleen hier alleen zijn om flamewars uit te lokken en te fucken. Jammer dat veel mensen ze blijven voeren door ze te beantwoorden…op die manier kom je namelijk nooit van ze af.

 19. ManusR

  Men maakt zich liever druk om het feit dat de vergrijzing toeneemt dan het feit dat ONS Nederland cultureel en intellectueel naar de knoppen gaat. Over tig jaar is dit land vergeven van de zwak begaafden uit Afrika en het MO en zijn er nog alleen mensen die hun hand ophouden want aan werken hebben ze een broertje dood, alleen zijn er te weinig die nog werkelijk de handen uit de mouwen steken om dit gajes te voorzien van alle extraatjes op financieel gebied en dus bloedt niet alleen NL maar heel Europa langzaam dood en wordt het hier een tweede Afrika of MO en hebben de islamieten hun zin. Ik zou zeggen, veel succes want tegen die tijd liggen mijn botten te verbleken in een tropisch land waar geen crimigrant te ontdekken is uit Afrika of MO.

 20. Likko

  Koudenhoven-Calergi plan, de omvorming van de blanke… de man heeft er een Nobelprijs voor gehad…

 21. Heras

  De man heeft een punt. de meeste mensen zien het, de regering weet het….niet.
  Antisemitisch groenlinks, pvda, d66, denkmannetjes, kijken naar dit probleem en wachten tot het opgelost is.

 22. 007

  ben benieuwd wat de officiële reactie van onze fijne staatslieden hierop gaat zijn… Als het Wilders of Thierry was die dit riep dan heet het rechts-populisme, ben benieuwd welk label ze er op gaan plakken nu Lama het heeft gezegd…

  1. Pronounce

   Ze gaan het negeren, geheel volgens de Wetten van Bart Croughs. Probleem is immers dat de Dalai Lama niet-westers en/of blank is, dus je kunt het niet zomaar van racisme, xenofobie beschuldigen. Bij precies dezelfde uitspraken van Wilders of Baudet zou het verontwaardigde Twitter reacties regenen.

   1. DidiMadloba

    De Dalai Lama is door populisten misleid. Hij is de enige niet.

 23. H.Vaes

  Daar hoef je geen Dalai Lama voor te zijn om dat vast te stellen…De gewone burger zag dat 15 jaar geleden al.

 24. macsjang

  15 Jaar geleden? Mijn schoonvader wist dit vorige eeuw al en verkondigde meermaals dat dat onaangepast volk ons kwam “opvreten”. Helaas is hij in 1989 overleden.

  1. DidiMadloba

   Of heeft de man geluk dat hij die “verschrikkelijke islamisering” van Nederland niet heeft hoeven meemaken?

 25. DidiMadloba

  Nog geen 6% van de Nederlanders is moslim. Veel mensen schatten dat op wel 20% maar die hebben zich de stuipen op het lijf laten jagen door populistische manipulaties.

  Met die “omvolking” valt het dus reuze mee.

  1. logisch denken

   cbs punt nl , u zit vele malen te laag met uw 6 %. Stel dat u gelijk heeft met uw 6
   % dan is het verschrikkelijk triest om te zien dat zo een kleine gemeenschap zo een groot stempel drukt op de westerse democratie.

   Ik zeg dus minder minder minder

  2. Mars020

   Dat klopt, want Nederlanders zijn inderdaad geen moslim. Allochtonen zij meestal wel moslim en die percentages zijn schrikbarend hoog. Daarvan is waarschijnlijk 6% geen moslim.

  3. peetjoh. k

   Eh das dus vanaf 18 jaar Didi. Daaronder word nog niet mee geteld en er zijn honderdduizenden kinderen. Het percentage ligt dus aanmerkelijk hoger. En stijgd

 26. ReneR

  Mooi dat de dalai lama dat nu aankaart. Helaas is het zo dat dit nu precies de bedoeling is van het linkse bolwerk. Heel Europa destabiliseren. Onze regering, en zeker media, doen er als aan om het volk een rad voor de ogen te draaien. Totdat het te laat is een we een islamitische staat worden, geregeerd door maffe jurken die niet uit Nederlands komen. Eigenlijk als je huis weggeven aan de eerste de beste asielzoeker en de sleutels overhandigen. Compleet gestoord de overheid in dit land.

  Maar ook niet gek als je weet dat de basis van dit land een satanistische cult is.

  Dus lekker alles blijven vernietigen, dan eindigt de rust en vrede vanzelf weer. Precies wat de overheid, ergo koningshuis, ergo media, ergo links marxistisch blok wil bewerkstelligen.

  Helaas slaapt het volk al veel te lang, waardoor opstand tegen deze idiote praktijken mogelijk te laat staten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.